Pokaż pełną wersje : Piraty
Chciałbym się wybrać na Nargor na piraty i chciałbym się dowiedzieć co powinienem wziaść i czy w ogóle mogę tam expić.
Przydała by się mapka co gdzie jest.
Mam 45lvl 46 mlvl.
Witam,
1. Musisz miec zrobionego questa zeby expic na piratach
Mozesz expic z monkami lub z samym wandem, zalezy czy chcesz miec lepszy exp czy mniej manasow tracic i wiecej zarobic ^,,^.
Expisz na 2 poziomie, jezeli z monkami to pomagasz sobie woi czasem vis jak wyskoczy corsair.
Zadna filozofia tam expic a szybkosc wbijanego expa jest dosc spora ; )
Pzdro ;)
bierzesz pare plecakow mf i na 1 poziome convincujesz 2 corsairy(musisz poczekac na resp 2 cors~ bo respi sie 1) i jedziesz cale pietro
za mfy sie zwraca a nawet wyjdziesz na + i wez pare ihow zeby zcasem uleczyc corsairy albo jedziesz na poziomie 0 i zbierasz kase 0 mf i tylko na +
ROFL, jak juz to piraci a nie piraty...
Shriiiiek
04-05-2007, 00:14
ROFL, jak juz to piraci a nie piraty...
Hahahahahaha! PIRATY rox :D
nom zaszaleć na nargorze można i to nieżłe ja tam biłem z vis wand wis i szło nice ;]
Tony_Gdansk
04-05-2007, 02:46
Expiłem tam od 40lvla moim ed :) na +1, czasami +2
taktyka: 2 monki i t rod :P bralem okolo 10bp mf i siedzialem jakies ~10h, loot się często zwracał
aha i radze mieć wykonanego postmana, żeby nie latać cały czas do dp by odłozyc kase itp, gdyż bardzo duzo tego tam leci :)
A czy exp z WoI na moim 34 lvl się tam zwróci. Bo ostatnio tak szukam miejsca gdzie mógłbym expić z WoI bez strat (ale jakoś takowego jeszcze nie znalazłem).
Jeżeli nie z WoI to z jakim wandem jakimi summonami itd. Proszę o odpowiedź :)
A czy exp z WoI na moim 34 lvl się tam zwróci. Bo ostatnio tak szukam miejsca gdzie mógłbym expić z WoI bez strat (ale jakoś takowego jeszcze nie znalazłem).
Jeżeli nie z WoI to z jakim wandem jakimi summonami itd. Proszę o odpowiedź :)
Rob tak jak Tony_gdansk. Sprawdzalem wiele taktyk expienia na piratach ale ten najlepszy ;]. Z jednego huntu bylem 15k do przodu (30 eye patchow, 10 peg legow, 40 hookow). Bylem bodajrze 12 h wtedy :p. Niezle tam jest i tyle ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.