PDA

Pokaż pełną wersje : dziwne zjawisko

Lookazz
03-05-2007, 02:28
Ema

mam dziwny problem.. otóz za kazdym razem jak sie wyloguje z tibi to na stronie pisze ze jestem on line :confused: i ciagle jedna postacia.. problem polega na tym ze przez to nie moge zalogowac sie na druga postac gdyz pisze ze moge byc zalogowany tylko jedna postacia na raz.. O co biega? wylogowuje sie za kazdym razem normalnie (logout a nie exit) poza tym po np 5 godz dalej jestem zalogowany ;( . o hacku nie moze byc mowy gdyz za kazdym razem jk sie loguje to w tym miejscu w ktorym sie wylogowalem.. wszystkie rzeczy mam wiec to nie zaden "haker" dla pewnosci zmienilem haslo ale dalej nic ! pomozcie doradzcie cos.. moze ktos mial podobny przypadek? wkur.. mnie to troche i dziwiX( nigdy wczesniej tak nie mialem

p.s. sory ze w tym dziale ale nei wiedzialem gdzie to wsadzic ;) pozdro

Sozemego
03-05-2007, 02:52
Czasem sa takie problemy z serwerami logowania, musisz poczekac, nie ma wyjscia. Wedlug tego co mowia "oficjale", optymalnie do SS musisz przebolec.

Psychotata
03-05-2007, 03:04
To sa problemy wylacznie z logowaniem. Ja tak mialem 3 dni. Gralem sobie druidem i dalem loga a chcialem wejsc na knighta i bylem druidem online i tak samo wszysko jest te same miejsce zalogowania. Trzeba czekac, czekac i czekac =]

Vichelon
03-05-2007, 12:05
Czy jesteś pewien, że nie wyłączyłeś klienta podczas blokady wylogowywania?

Lookazz
03-05-2007, 15:37
Czy jesteś pewien, że nie wyłączyłeś klienta podczas blokady wylogowywania?

oczywiscie ze nie wylaczylem wtedy klienta.. wylogowywalem sie normalnie tak jak sie powino :P narazie wszystko wrocilo do normy.. juz nie widac ze jestem on-line. W kazdym razie dzieki za zainteresowanie :) temat mozna chyba zamknac..