Pokaż pełną wersje : Ekipa na dl.
Mam pytanie jakie statyskyki (lvl, mlvl, skille) musieli by miec knight i sorc aby pokonac dragon lorda i co ze sobom musieli by zabrac?
zgóry dzienki.
.Ghandar
03-05-2007, 14:05
jeśli chodzi o knighta to 60+ lvl, skille po 75+ starczą, aczkolwiek lepsze, wiadomo co. z samym sorkiem chcesz iść? visem?
Chodzi mi o ekipe na dl czyli sorc i knight idom razem.
ja bym na twoim miejscu szedl ale z druidem 65 + lvl
Jezeli sorc + kina to
Kina (lvl 60+, skile 75+, mlvl 4)
Sorc (lvl 45+, mlvl 45+)
Knight luruje pod wejscie i sorc bije z visa. Jezeli macie siochera + knight ma pacc to stoicie w jakims rogu zeby dl nie uciekl i knight robi challenge jak dl sie przezuci a druid oczywiscie siocha.
A czy dałoby rade obalić waszą teorię i skoczyć na DL'e na 40lvlu (bloker) z sorkiem/drutem lvl 50-70?
Ja blokam dle od 36 lvla ze skilami 80+ biore ed do sio 45+ i on visuje jeszcze nigdy nic dobrego nie spadlo ;( A nieraz bylo ostro :P Jezeli chcac isc knight+sorc na dle no to knight 40+ skile po 80+ sorc 38+ (e wave) z dobrym mlv osobiscie nie polecam bo waste totalne :(
DLe blokowalem na 36lv ze skillami cos okolo 68/68. Z trzeciego polecial DSM. ; ) Wiec lv kiny nie ma jakiegos OGROMNEGO znaczenia.
up
Nie zgodzę się. Kolega na 44 poziomie z full życiem, wszedł na poziom z dlem i padł w pół sekundy. Bezpieczny level z tego co mówili mi inni to około 50. A co do tego DSMa z 3 lorda, to coś o tym wiem:) (szybszy)
Padl, bo bloczyc nie potrafi. xDDDDDD
A to, ze szybciej zwinales DSMa, to nie moja wina. :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.