Pokaż pełną wersje : Xerena War - Edron Battle 2/3.05.2007
Master Bonczek
03-05-2007, 14:03
http://www.speedyshare.com/363359621.html
Enjoy ! :-)
@wywalamy szwedow z serva (tzn te paly z tengu :D)
HAIL WANNABE KAMIKAZE
@down
Tengu?!!?!?!?
Na xerenie bylo wiecej wojen niz na aurera ownerow Zevsa :D
gogo tengu :]
_/
ciacho2oo7
03-05-2007, 15:55
14:49 Magic Whisky [10]: ZABIJE MNIE JAKIS PIERDOLONY VIKING CZY NIE? :D :D :D
Gz chłopaki ;)
Shor'tugal
03-05-2007, 16:03
rehost plx
Uci3kini3r
03-05-2007, 16:07
Fajne, fajne ;-)
dudek_lfc
03-05-2007, 16:08
@up
.rec ...
Lord Dreathan
03-05-2007, 17:06
Bonczek, pozdro dla starego druha:D jak co jestem krypton.
Sciagam filmik i mi niedziala. caly czas sie laduje, moze daj rehosta czy cos plx
Aldruhn of Aldora
03-05-2007, 17:52
Cieszcie sie cieszcie:) nastepna wygramy;)
Xardasekk
03-05-2007, 18:01
Dobry Open Battle :D
The one-hour limit has been reached. Wait 13:54 minutes
Rehost plax ;/
fajna wojna :) fajnie sie jeden typek zlozyl :P
The one-hour limit has been reached. Wait 12:45 minutes
Rehost blz!
@marco
skad jestes taki pewien ze wygracie?.
Rehost na rogepost
http://www.rogepost.com/n/8508484751
nastepny swiat gdzie mniejsze lvle podjely walke i wygrywaja kocham to xD
a jeszcze te nastawienie jak w pewnym momencie bartex napisal wszysyc dzisiaj padniemy i jeszcze sie cieszy xD
Cieszcie sie cieszcie:) nastepna wygramy;)
Morda lizodupie. Jeszcze zobaczysz jak to być w tengu polakiem.
Schwenkler
04-05-2007, 00:19
GZ spox tak dalej tylko :p
byłem tam hhahahah A DZIś ZIOMEK HACKNął 130+ NAJTA OD TENGUSóW ;]
Aldruhn of Aldora
04-05-2007, 11:52
LoL ja w Tengu jestem od ponad roku, od poczatku ich wojen na xerenie wiec wiem jak to jest ;) Wszystkie wygralismy :D
Xzonixek
04-05-2007, 12:09
LoL ja w Tengu jestem od ponad roku, od poczatku ich wojen na xerenie wiec wiem jak to jest ;) Wszystkie wygralismy :D
Phah śmieszny jesteś. Tengu powstało tylko dla tego, że przeciw FAG powstała przegrana gildia polska i się połączyła:) To był element zaskoczenia który spowodował porażkę FAGu i innych ziomali na xerenie.
Jestem za kamikaze od samego początku. Jeśli wygracie - wróce tam do gry jako paladyn i przez wakacje 100 lvl:P Jeśli nie... New PvP plx:P
Dobry Film pozdro dla Xereny
Bonczek, remember Xaggitario? Hidden Scara?:>
krzysheak
04-05-2007, 12:13
Mam nadzieje ze wygracie bo jakby nie bylo to Tengu sa takimi powerabuserami ze szkoda gadac i nie ma sie o to spierac, nawet mr. Marco Josef powinien to przyznac ze sami sobie nagrabiliscie ... a bynajmniej remdila mitzum xuva snustorr itp ;]
Jak te przegracie to Cie osobiscie z serva wypierdole.
krzysheak
04-05-2007, 12:34
Mam nadzieje ze nie bedzie paymenta dla Samka bo to najwiekszy zdrajca ze wszystkich grajacych na xerenie i moja osobista konkluzja : to straszny frajer i mam nadzieje ze pizda nie bedzie egzystowala wiecej ani na morganie (z ktorej zostal wyjebany ofc) jak i na xerenie :]
(te przeklenstwa to dla podkreslenia dramatyzmu sytuacji)
Xzonixek
04-05-2007, 13:06
Why dempish walczy przeciwko hampishowi? Niby na początku serwera przedstawiał mi się jako jego brat:P
Rem padła i git:D
I czemu w końcówce go ujebaliscie?:P Jak na hero też nie miał mf a nie zabiliście...
Why dempish walczy przeciwko hampishowi? Niby na początku serwera przedstawiał mi się jako jego brat:P
Rem padła i git:D
I czemu w końcówce go ujebaliscie?:P Jak na hero też nie miał mf a nie zabiliście...
Dempish to nie rl Hampisha tak jakos dziwnym trafem nicki podobne a padl dla jaj 123sd
Aldruhn of Aldora
04-05-2007, 22:56
Juz 2 was dzis polecialo za tydzien zaczniecie placic ;) Piszcie mi co chcecie nie przejmuje sie zdaniem bandy zazdrosnych polaczkow ktorzy do niczego nie moga dojsc bez hunta ;) Was nikt nigdy do porzadnej zagranicznej gildii by nie wzial bo 0 kultury, 0 angielskiego, 0 obycia. Ja nie obrazam moich przeciwnikow.
/Cry me a river and build a bridge over it :D
Aldruhn of Aldora
05-05-2007, 03:46
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1627847&pageitems=20&pagenumber=8
13-1 ;) I CO ?:D
Oglądając ten battle - porażka. Wszystkie fragi, zarówno dla Wannabe, jak i dla Tengu - zdobyte przez noobostwo drugiej drużyny. W HG na końcówce mi się podobało. Tak to chaos, brak porządnych blockerów, padnie jeden to wszyscy się wycofują... A jak jeden od nich padł, taka determinacja nastąpiła, że Skramer się zapomniał uhać? Wyglądało to jak z emocji, bo parę sekund wcześniej naśmiewał się i pisał najwięcej. Zamiast blockerów na początku blocku sorce, Heh. i jak mi się wydaje, to powinniście wyciągnąć wnioski z tego battle, mimo tego że wygraliście. Tengu są do pokonania, bo patrząc na ich grę... Czasem się śmiać chce. Powodzenia w dalszych bitwach, pozdro~
@Marco Josef
Może im brak kultury etc. ale w przeciwieństwie do Ciebie nadrabiają patriotyzmem. A to jest o wiele ważniejsze. A bycie po stronie lepszych (nie ważne czy od teraz, czy od zawsze) jest po prostu łatwiejsze. I to chyba Ty nic umiesz osiągnąć wstawiając się za Tengu będąc polakiem, a nie całe Wannabe, które chce walczyć za wolność? wypracowaną własnymi rękoma.
rezydent
05-05-2007, 11:43
nie wiedziałem, że openbattle polega na przesiedzeniu połowy akcji na dachu... <joke>
najlpesze było na samym końcu...
koleś schodami na góre, krzyczy "KAMIKAZE" i padł w pół sekundy na combo xD
Mattrixo123
05-05-2007, 12:21
Oj Marco podniecasz sie tym jak dziecko .To jest tylko gra,a to ze wygraliscie ta bitwe nie znaczy ze wygraliscie cala wojne
Native16
05-05-2007, 13:01
Huj w to ze Wyjebali cie z Tengu Poniewaz narazie w guildi mieli byc sami szwedzi ..
I dopiero teraz cie z rekrutowali wiem to osobiscie bo jestem twoim rl..
Pan_czeslaw
05-05-2007, 16:02
bardzo ciekawe, musiala byc ladna zadymka :)
Piotrek Marycha
06-05-2007, 17:18
@Marco Josef
Może im brak kultury etc. ale w przeciwieństwie do Ciebie nadrabiają patriotyzmem. A to jest o wiele ważniejsze. A bycie po stronie lepszych (nie ważne czy od teraz, czy od zawsze) jest po prostu łatwiejsze. I to chyba Ty nic umiesz osiągnąć wstawiając się za Tengu będąc polakiem, a nie całe Wannabe, które chce walczyć za wolność? wypracowaną własnymi rękoma.
1: ta patriotyzm... chyba cynizmem nadrabiaja -.-, dzis przed depo w kazo stoi polaczek i morde drze "jebac swe", a 20 min puzniej zabil ze 4 polaków,
2: Bycie po stronie lepszych? to co, ma olać kumpli których zna ponad rok i isc do WK?
3: Polacy to często homofobi i rasisci, wiec nie dziwcie sie co poniektórym którzy wolą pomagać własnym kolegom, kótrzy nie wbiją ci noża w plecy i nie zostawią cie samego
4: Tengu walczy o swoją wolność, Wk walczy o swoją, w czym jesteście lepsi od nich?
5: BTW: to jest wojna Tengu vs WK a nie PL vs SWE... pamiętajcie o tym
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.