Pokaż pełną wersje : 12 level chętny do ue :D
a wiec chcialbym żebyście tu pokazali jak różni początkujący gracze na malych lvl pakuja sie w kłopoty, może jak zaczne - 12 level chaęny do ue B) http://members.lycos.co.uk/vaxupoto/UO0081.jpg
Ekhm... lolki?? Ile czasu można to tępić?? LOL=Laughin` Out Loud a więc Śmiać Się Głośno. Czyli mówisz, że Śmiacie Się Głośne pchają się w coś? Poznaj skrót, potem go używaj...
A co do tematu screena nie uznam jako fajny, bo jest standardowy. Własnego nie zamieszczę, bo nie chce mi się zajmować miejsca na FTP.
EDIT:
I właśnie z powodu widniejącego poniżej chcę eliminować n00bów z tego forum. Gdy czyta się takie wypowiedzi to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...koleś... ulżyło ci? Może chcesz jeszcze coś dołożyć? Śmiało, miej tą świadomość, że ktoś to przeczyta i dowie się, że jesteś "Tfardziel"....
Tfardziel
26-09-2004, 21:15
kurcze !! to jakis wariata ten lolek . Kurcze miec taki lvl i phac sie na ułe .A ty koles wyzej nie fikaj tak bo wiesz ze lolek to ty jests a nie bo tylko umiesz smiac sie z inyh a sam lepzy niejestes .Kurde jak te nooby mnie fkurazja X( X(
Q...a ten Tfardziel mnie dobija, człowieku po pierwsze to Ty nie fikaj do wszystkich. Po drugie wiesz co oznacza wielosylabowe słowo "o r t o g r a f i a".
@Topic:
Jak zaczynałem grac to zaraz po przejsciu na maina jakis gosciu krzyczał w Carlin Ue test... Byłem bardzo ciekaw, ale miałem farta bo wybuch był kratkę przede mną;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.