zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 12 level chętny do ue :D

ciotex
26-09-2004, 19:46
a wiec chcialbym żebyście tu pokazali jak różni początkujący gracze na malych lvl pakuja sie w kłopoty, może jak zaczne - 12 level chaęny do ue B) http://members.lycos.co.uk/vaxupoto/UO0081.jpg

Linek
26-09-2004, 21:07
Ekhm... lolki?? Ile czasu można to tępić?? LOL=Laughin` Out Loud a więc Śmiać Się Głośno. Czyli mówisz, że Śmiacie Się Głośne pchają się w coś? Poznaj skrót, potem go używaj...
A co do tematu screena nie uznam jako fajny, bo jest standardowy. Własnego nie zamieszczę, bo nie chce mi się zajmować miejsca na FTP.

EDIT:
I właśnie z powodu widniejącego poniżej chcę eliminować n00bów z tego forum. Gdy czyta się takie wypowiedzi to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...koleś... ulżyło ci? Może chcesz jeszcze coś dołożyć? Śmiało, miej tą świadomość, że ktoś to przeczyta i dowie się, że jesteś "Tfardziel"....

Tfardziel
26-09-2004, 21:15
kurcze !! to jakis wariata ten lolek . Kurcze miec taki lvl i phac sie na ułe .A ty koles wyzej nie fikaj tak bo wiesz ze lolek to ty jests a nie bo tylko umiesz smiac sie z inyh a sam lepzy niejestes .Kurde jak te nooby mnie fkurazja X( X(

slawski
26-09-2004, 23:42
Q...a ten Tfardziel mnie dobija, człowieku po pierwsze to Ty nie fikaj do wszystkich. Po drugie wiesz co oznacza wielosylabowe słowo "o r t o g r a f i a".

@Topic:
Jak zaczynałem grac to zaraz po przejsciu na maina jakis gosciu krzyczał w Carlin Ue test... Byłem bardzo ciekaw, ale miałem farta bo wybuch był kratkę przede mną;p