Pokaż pełną wersje : Sorcerer I Guardy
Shillhell
03-05-2007, 19:47
Witojcie chopy i dzieweczki dziś jom mom pytanie następujące:
Czy jom dom rade expić na dwarf guardach na 33 lv z woi + manosy ?
Ile musza zobrac manasow na spokojne expienie na nich ?
Ile na to pienedzy wydom ?
I żeby poszło jak bicie ciplików.
Z góry dzięki.
@Down
Chopie a jaka jest mozliwosc ze jom zostane zaatakowany przed guarda ?
Spokojnie sobie dasz rade.
Weź sobie tyle manasów ile uważasz za konieczne, 2-3bp napewno wystarczy. Wydasz 2,2k-3,3k a loot powienien ci sie wzrócić.
Ale proponował bym Ci postawienie sobie jednego albo dwa Monki i wtedy bedzie bardzo ladnie i napewno sie wzróci.
Dobrze żebyś miał zrobionego Postman Quest.
@edit
Wiadomo jeżeli summniesz 2 Monki sznasa przeżucenia się Guarda jest mniejsza niż gdybyś summnął jednego Monka. Powinieneś sobię poradzić bez problemów. Jednak miej w pogotowiu Exure Gran.
Przy 2 Monkach jest bardzo mała szansa przeżcenia się Guarda jeżeli utrzymujesz dystans 3 kratek czyli limit na strzał z WOI.
~Pozdrawiam
@Down
Chopie a jaka jest mozliwosc ze jom zostane zaatakowany przed guarda ?
chodzi ci o to jaka szansa jest iz cie dogoni i lekko obije dupe?no wiesz.. to zalezy od twojego doswiadczenia.. Tibie sprawia wrzenie gry prymitywnej ale trza jednak umiec grac i radzic sobie w trudnych sytuacjach!czesto nie ma sznas uchronic sie przed cosami guardow bo jest ich zbyt wiele.. wtedy staraj sie chociaz zeby cie bilo jak najmniej(przy trudnosciach utamka i manasuj sie.. ewentulanie gfb).
Mam nadziej ze pomoglem, pozdro!
ja schodzilem na guardy na 16 lev i uwalałem je z Dragonbreatha... Ale pojedynczo i nie miałem lagów (nie trafiał mnie)
Tomcio Pall
03-05-2007, 20:42
Wystarczy jeden monk ale wtedy schodzi więcej manasów. Tak na 2.5h-3h tak z 3bp manasów. Lejesz z woi i uciekasz. Na pierwszy raz radze chodzić z monkiem potem to już jak zobaczysz ile gdzie się respi to możesz bez monka. Ja polecam kopalnie z Crus Helmetem.
[QUOTE=Shillhell;1405895]
QUOTE]
Co to jest?
Masz dośc osobliwy sposub wyrażania się (i tak trzymaj).
up. lepiej bez monka bo jak wyskoczą 3 guardy to padnie szybko lepiej bić tylko z woi:)
Co to jest?
Masz dośc osobliwy sposub wyrażania się (i tak trzymaj).
up. lepiej bez monka bo jak wyskoczą 3 guardy to padnie szybko lepiej bić tylko z woi:)
Diego'Odin
03-05-2007, 23:50
ładna gwara:P
5bp mf troche gfb i jazda na kopalnie - jak bedziesz myslec gdzie sie pakujesz to waste nie bedzie
Shillhell
05-05-2007, 21:11
ładna gwara:P
5bp mf troche gfb i jazda na kopalnie - jak bedziesz myslec gdzie sie pakujesz to waste nie bedzie
Dzięki ja zem Sląska jak by coś.
Temot do zamknięcio.
RollerPL
06-05-2007, 12:22
Chopie spokojnie dajesz rade! Ja expie od 23lvl druidem na pietrze z samymi guardami ;] Mysle ze przynajmiej 2bp musisz wziac manasow, bo rozdzka duzo many zabiera :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.