Pokaż pełną wersje : Soulfire
Lukasz_fakemaker
04-05-2007, 11:58
Witam !
Mam pytanie do czego służy runa soulfire i co się dzieje jak się jej użyje na przerciwniku.
Pozdrawiam
Jest to runa rodzaju hmm. Ma 3 ładunki, i zadaje większe obrażenia, lecz od ognia, przez co staje się bezużyteczna na większość silniejszych potworów.
Odradzam kupowania, lepiej zainwestować w HMMY. Poza tym to na tibia.pl jest dość dobry opis czarów runicznych...
Soulfire przydaje sie na wojnach etc.
Robi ona 15 min pz,dzieki ktoremu nikt nie moze dac loga.A dokladniej ten na kim uzyjesz tej runy zacznie sie przez 15 min palic xd
Iomer Thunderblade
04-05-2007, 14:43
@Dr.uti
Z hmm soulfire ma jak najmniej wspólnego. Nie zadaje bazowych obrażeń tylko podpala przeciwnika, sprawdza sie w walkach pvp, ponieważ przeciwnik pali sie wtedy przez 8 minut.
Oskar111
04-05-2007, 15:19
@up moze troche ( duzo ) krocej niz 15 minut x)
przydatna do zabawy lub wkurzania innych xD
http://tibia.erig.net/Soulfire
I wszystko jasne -.-.
Bardzo przydatna w pvp do podrzymania pzta
@up
Myslisz ze jak bedziesz powtarzal po wszystkich i pierdolil glupoty nabijajac posty
to bedziesz fajny?Stop,przestan.
Myrmidon
10-05-2007, 00:08
lepsze porównanie niż hmm z soulfire jest raczej envenom z soulfire, robia to samo tylko jeden od trucizny a drugi od ognia ;]
Sozemego
10-05-2007, 02:07
Trzyma ci "krzyzyki", czyli tak zwany battle sign. Jak masz pzta to bedziesz mial go nadal, a jak nie to po prostu sie nie wylogujesz, ale do depo wejdziesz. Innymi slowy, ta runa po prostu cie podpala.
fanderay
11-05-2007, 15:33
lepsze porównanie niż hmm z soulfire jest raczej envenom z soulfire, robia to samo tylko jeden od trucizny a drugi od ognia ;]
tyle ze z trucizny można się leczyc
czyż nie mam racji?;)
Ciupaga91
11-05-2007, 16:51
A czy soul fire powoduje U CIEBIE pz locka (skulla)?
Bo niektorezy pisza ze przydatne gdy chcesz kogos powkurzac?
Sozemego
11-05-2007, 17:11
@up. Powoduje
Żeby nie zakładać nowego topica, chciałbym skorzystać z okazji i spytać się jak działa runa Envenom (czy jakoś tak B) ) Chodzi mi o to czy ona zatruwa czy zadaje obrażenia jak hmm?
Vilum_Br
14-05-2007, 20:16
soulfire to runa
@up
No co ty :P
@topic
Soulfire to runa ktorej uzywa sie glownie na wojnach, aby przytrzymac PZ przeciwnika. Dlaczego ? Bo dzieki niej przeciwnik pali sie dlugo ( nie jestem pewien ile ) co daje troche czasu na ubicie ;) Ogolnie na wojnach bardzo potrzebna
elfo.del.bien
15-05-2007, 16:11
Nie wiem czy takie przydatne jezeli wojna nie jest w miescie, to co to daje? przeciez i tak ofiara nie zdazy do pz, a jesli chce sie miec krzyzyki to wystarczy byle atak zeby byly wiec nie rozumiem co w niej jest takiego zajebistego, moze to ze podpalal, ale rowzniesz innym atakiem, robie sie "krzyzyki"
@upupup
zatruówa
robisz exana pox i po zabawie
soul fire do wojny i leci po ileś hp zależnie od mlvl i lvl atakującego
można założyć dragon neclence wtedy obrażenia bedą mniejsze o 10% czyli bedzie 90% tyknięć
--Cienius--
17-05-2007, 14:25
Up troll "pacz" na date
KrzysiekAxeUser
18-05-2007, 00:13
Super Runka !!!!!!!!!!
soul fire zawsze zadaje 10 obrażeń tylko czas w jakim te obrażenia będą zadawane zależy od siły magi
Up troll "pacz" na date
Chyba jesteś idiotą 15-05-2007, 16:11 to chyba napisałem dzień po takie to stare?? Ale moder mógłby zamknąć.
Avatar przedstawia bobka z krainy muminków
nie miałeś dzieciństwa??
:baby: :D B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.