zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak wydostać się z podziemi?

agatatibia
04-05-2007, 15:12
Mam wielki problem, bo wesłam na maina i poszłam do podziemi zawędrowałam daleko i nawet z pomocą mapki nie mogłam się wydostać w dodatku mam mało życia i jak chcę się wydostać to spotykam potwory. Mam mało many i nie mogę czarować a nie lubię poison spiderów które spotykam a one mogą mnie zatruć więc uciekam. Życie regeneruje się powoli a więcej nie mogę zjeść bo jestem pełna a do tego nie umiem czaru uzdrawiającego. Usunęłam Tibię bo myślałam, że nie będę już chciała grać, ale jednak i teraz nie mam tej mapki. Czy ktoś wie jak się z tego wydostać? Nie chcę umrzeć bo w plecaku mam bardzo dużo rzeczy a na dodatek mam taki zielony ten plecak i nie chcę go stracić. Nie mam znajomych na mainie bo dopiero co tam przeszłam. Proszę Was pomóżcie mi :( .

Borucao
04-05-2007, 15:38
Mam wielki problem, bo wesłam na maina i poszłam do podziemi zawędrowałam daleko i nawet z pomocą mapki nie mogłam się wydostać w dodatku mam mało życia i jak chcę się wydostać to spotykam potwory. Mam mało many i nie mogę czarować a nie lubię poison spiderów które spotykam a one mogą mnie zatruć więc uciekam. Życie regeneruje się powoli a więcej nie mogę zjeść bo jestem pełna a do tego nie umiem czaru uzdrawiającego. Usunęłam Tibię bo myślałam, że nie będę już chciała grać, ale jednak i teraz nie mam tej mapki. Czy ktoś wie jak się z tego wydostać? Nie chcę umrzeć bo w plecaku mam bardzo dużo rzeczy a na dodatek mam taki zielony ten plecak i nie chcę go stracić. Nie mam znajomych na mainie bo dopiero co tam przeszłam. Proszę Was pomóżcie mi :( .

A na jakim swiecie ? I w jakim mieście jesteś ?

Damian_1235
04-05-2007, 15:41
swiat ,,,Miasto I uzyj Liny NA rope place takie brazowe koleczko ....

agatatibia
04-05-2007, 15:42
Na rooku byłam na Aldorze a na minie nie pamiętam :P gdzie to można sprawidzić? Nie jestem taka głupia wiem jak wyjść ale tam właśnie nigdzie nie ma takich miejsc...

matti92
04-05-2007, 15:43
jak jesteś na rooku na serwerze Aldora, to na mainie też...

Borucao
04-05-2007, 15:44
Na rooku byłam na Aldorze a na minie nie pamiętam :P gdzie to można sprawidzić? Nie jestem taka głupia wiem jak wyjść ale tam właśnie nigdzie nie ma takich miejsc...

jak sie twoja postać nazywa ?

agatatibia
04-05-2007, 15:44
Postać nazywa się Agacia

Lifter
04-05-2007, 15:46

Ten tema to prowokacja chyba, a post który cytuje to udowodnił...

agatatibia
04-05-2007, 15:48
Niewiem o co Ci chodzi ja się poprostu chcę wydostać POPROSTU NIE ZNAM SIĘ NA TIBII TAK JAK WY jak nie chcecie pomóc to nie. Napisałam nie pamiętam bo się wybierało miasta u wyroczni i myślałam że to miasto trzeba podać.

Borucao
04-05-2007, 15:55
hehe mam chara na Aldorze wiec ci pomoge ;] wejdz na tibie :D

agatatibia
04-05-2007, 17:17
To może ktoś mi powie jak wyjść? Będę wdzięczna... :]

agatatibia
04-05-2007, 18:58
Problem rozwiązany!! :D Jak już miały mnie zabić wolfy pojawił się koleś i mnie wyprowadził stamtąd.