Pokaż pełną wersje : Jak wydostać się z podziemi?
agatatibia
04-05-2007, 15:12
Mam wielki problem, bo wesłam na maina i poszłam do podziemi zawędrowałam daleko i nawet z pomocą mapki nie mogłam się wydostać w dodatku mam mało życia i jak chcę się wydostać to spotykam potwory. Mam mało many i nie mogę czarować a nie lubię poison spiderów które spotykam a one mogą mnie zatruć więc uciekam. Życie regeneruje się powoli a więcej nie mogę zjeść bo jestem pełna a do tego nie umiem czaru uzdrawiającego. Usunęłam Tibię bo myślałam, że nie będę już chciała grać, ale jednak i teraz nie mam tej mapki. Czy ktoś wie jak się z tego wydostać? Nie chcę umrzeć bo w plecaku mam bardzo dużo rzeczy a na dodatek mam taki zielony ten plecak i nie chcę go stracić. Nie mam znajomych na mainie bo dopiero co tam przeszłam. Proszę Was pomóżcie mi :( .
Mam wielki problem, bo wesłam na maina i poszłam do podziemi zawędrowałam daleko i nawet z pomocą mapki nie mogłam się wydostać w dodatku mam mało życia i jak chcę się wydostać to spotykam potwory. Mam mało many i nie mogę czarować a nie lubię poison spiderów które spotykam a one mogą mnie zatruć więc uciekam. Życie regeneruje się powoli a więcej nie mogę zjeść bo jestem pełna a do tego nie umiem czaru uzdrawiającego. Usunęłam Tibię bo myślałam, że nie będę już chciała grać, ale jednak i teraz nie mam tej mapki. Czy ktoś wie jak się z tego wydostać? Nie chcę umrzeć bo w plecaku mam bardzo dużo rzeczy a na dodatek mam taki zielony ten plecak i nie chcę go stracić. Nie mam znajomych na mainie bo dopiero co tam przeszłam. Proszę Was pomóżcie mi :( .
A na jakim swiecie ? I w jakim mieście jesteś ?
Damian_1235
04-05-2007, 15:41
swiat ,,,Miasto I uzyj Liny NA rope place takie brazowe koleczko ....
agatatibia
04-05-2007, 15:42
Na rooku byłam na Aldorze a na minie nie pamiętam :P gdzie to można sprawidzić? Nie jestem taka głupia wiem jak wyjść ale tam właśnie nigdzie nie ma takich miejsc...
jak jesteś na rooku na serwerze Aldora, to na mainie też...
Na rooku byłam na Aldorze a na minie nie pamiętam :P gdzie to można sprawidzić? Nie jestem taka głupia wiem jak wyjść ale tam właśnie nigdzie nie ma takich miejsc...
jak sie twoja postać nazywa ?
agatatibia
04-05-2007, 15:44
Postać nazywa się Agacia
Ten tema to prowokacja chyba, a post który cytuje to udowodnił...
agatatibia
04-05-2007, 15:48
Niewiem o co Ci chodzi ja się poprostu chcę wydostać POPROSTU NIE ZNAM SIĘ NA TIBII TAK JAK WY jak nie chcecie pomóc to nie. Napisałam nie pamiętam bo się wybierało miasta u wyroczni i myślałam że to miasto trzeba podać.
hehe mam chara na Aldorze wiec ci pomoge ;] wejdz na tibie :D
agatatibia
04-05-2007, 17:17
To może ktoś mi powie jak wyjść? Będę wdzięczna... :]
agatatibia
04-05-2007, 18:58
Problem rozwiązany!! :D Jak już miały mnie zabić wolfy pojawił się koleś i mnie wyprowadził stamtąd.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.