PDA

Pokaż pełną wersje : Ekipa for Hunting on HoE. >Tutaj Informacje<

Raymort
05-05-2007, 12:45
Zbieram ekipę do zabijania noobów z HoE, jeśli ktoś chce dołączyć to zostawcie wiadomość w tym temacie (jeśli macie podany w profilu swój nick w grze) lub piszcie do mnie (Raymort) w Tibii. :)

Oczywiście po zapisaniu się, dostajesz adres do serwera Ventrilo.

Jeśli ktoś chce, można także zrobić NG Combo ;).

See You. :)

Mateomens
05-05-2007, 13:50
Zbieram ekipę do zabijania noobów z HoE, jeśli ktoś chce dołączyć to zostawcie wiadomość w tym temacie (jeśli macie podany w profilu swój nick w grze) lub piszcie do mnie (Raymort) w Tibii. :)

Oczywiście po zapisaniu się, dostajesz adres do serwera Ventrilo.

Jeśli ktoś chce, można także zrobić NG Combo ;).

See You. :)

idiot.... juz mnie wkurzasz... podlizujesz sie wszedzie i w dodatku na forum.tibia.pl piszesz jakies glupoty omg.... nie wiesz jak to denerwujace?! zastanow sie co robisz...

Yours
Mate~

Ufocznik
05-05-2007, 14:19
lol, do ubicia paru pajacow potrzebujesz bota i ventrilo? przeciez nawet przy zerowym zgraniu mozna ich rozniesc ;d

Mathias'Wielki
05-05-2007, 22:10
o lol ale zal. Po co Ci bot i rozmawianie z innymi graczami ? Przeciez Hoe to totalne nooby >.<

@Ufo
Grasz jeszcze na guardi ?

Miszczu
12-05-2007, 22:51
Eeee tam Raymort i tak jesteś lepszy od Shadow-Mastera xd.

Hrothgar
13-05-2007, 23:11
nie chce robic offtopa ale nie zbieraj ekipy bo i tak cie z samych lmm-ow rozwalą :p nie no ale serio i tak sie sami powybijają <gralem tam kolesie z guilda hoe chcieli mnie zabic na red skullach :p zabilem ich ja 20 oni 2 x 20 z jakims z onehornu loot schowalem i go groznyziom za to chcial zaje*ac
:D :D :D

Kill_Bill
04-06-2007, 00:03
ja ja ja sie pisze! Prince almighty (chociaż może zgłoszenia nieaktualne) :P i mam żal do hunted.pl że napisali że HoE te cioty są najlepszą gildią na (\/) Valorii (\/)
BOUND rządzi!!!:cup: