zaloguj się

Pokaż pełną wersje : mam pytanko dotyczące miejsca zwanego hell gate

Pacek
26-09-2004, 21:21
mianowićie szukałem na forum za pomocą wyszukiwarki pod hasłem hell gate znalazłem sporo ale bez konkretów. Moje pytank brzmią jestem sorcem na jakim lvl z moim kumplem druidem moge sie tam wybrać ( ja mam 23lvl i 36mlvl) kumpel 20 i 32. Gdzie dokładnie jest wejści i czy jest tam jakaś bramka lvl, czy dobrze sie tam expuje, i jeśli to prawda za ile i u kogo mozna kupić klucz do jakiś drzwi które tam ponoć są na samym początku. proszę o odpowiedz i w miare możliwości nie kasowanie tego postu

Tuhamid
26-09-2004, 22:04
Na hellgate mozesz sie dostac na samym dole ab.Klucz 5k kosztuje spokojnie se poradzisz ale uwazaj na DSy jest ich w jednym miejscu 4 naraz po drodze do tak zwanego miasteczka DSów sa ghule i nawet roty :P:P klucz na kazdym serwie 5k kosztuje.Ale gorzej jest z wyjsciem bez parcelek tam nie idz nawet!!!ale zeby wyjsc to za duo tlumaczenia juz...

Ide spac bo późno a do szkoly trzeba zapi***** :P

Cors Ent
27-09-2004, 20:17
z kaska wyjdziecie strasznie fatalnie
i czasowo tez nie dobrze
ilosc wyrzuconych hmm w przelorzeniu na exp na waszych lvlach i m lvlach bedzie koszmarnie slaba

lepiej podexpcie pare lvl gdzie indziej- tak do 45. z 50mlvl i wtedy mozna trzaskac expa w hg

w Ankh jest calkiem niezly exp dla low lvl sorckow. na larwach calkiem spoko tam idze :]

ciemne dropsy
28-09-2004, 22:05
Odswieze przedpotopowy tematbo by bylo ze nie uzywalem opcji szukaj a uzywalem i nic nei byloB) No wiec z jakim lvlem i skillami mozna sie wybrac do HG pallem solo?