Pokaż pełną wersje : Nowy morderca wprost z Tibi na ulicach Wrocka!!
Heh, dzisiaj to zrobilem zdjecie. Zaznaczam, ze na obrazku nie ma ani Raidenka, ani mnie. Znajomy, nie gra w tibie.
@Edit : Lepiej, gremlin?
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/pk_s.jpg
Vanhelsen
26-09-2004, 23:31
Hehe, radze ci tylko zabargrac w paincie reszte numero, wiesz, takie polskie prawo :P
ukradne ten samochód i bede wymiatał
me evul plis plis ^ ^
Hehe, radze ci tylko zabargrac w paincie reszte numero, wiesz, takie polskie prawo :P
Zabazgralem ;)
Shardzik
27-09-2004, 07:16
PK-co to moze znaczyc?? Plock? nie to Player Killer :D:D jeszcze ma red skulla,
to strach sie bac
Nie no wypasione zdjęcie a skrót pk od jakiej miescowości płock jak ktos powiedział??
Nie mam pojecia. Namieszali z tymi tablicami. Mi sie wydaje, iz jest to Poznanskie i jakas miejscowosc.
Bojarman
27-09-2004, 08:32
To chyba Koszalin Pomorskie Koszalin=PK :)
Piotrek Ziom'al
27-09-2004, 11:10
Rejestracja PK jest w Kaliszu. Ja też mam taką rejestracje i dlatego od niedawna gram na Calmerze. :P
Heheh Fajo ja na wakacjach widzialem rejestracje WTF xD
Heh... fajne zdjęcie. Ja mieszkam w Poznaniu, i też widziałem juz sporo takich rejestracji. Już się boję na ulicę wychodzić :P
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/blachy.jpg
I jak? :P
Shardzik
27-09-2004, 17:27
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/blachy.jpg
I jak? :P
o ****a :D niezle ja tez cos znajde:D
________
to w kaliszu enhanced PvP :D
PK to rejestracja z KALISZA, a nie zadnego krosna, koszalina czy krakowa.
Kiedys byly lepsze, np. polityczne, bylo SLD czy PSL.
Z nowych kiedys widzialem taka: Sa rejestracje z napisem na zyczenie. Sklada sie ona z pierwszej litery od wojewodztwa, potem cyfra od 0-9 i potem 5 liter jakie chcemy. Ktos w wojewodztwie wielkopolskim (tam rejestracje zaczynaja sie od P) zrobil tak:
P0 BABCI
A samochod byl dosc wyoskiej klasy i w miare nowy :D
Meroslaw
27-09-2004, 17:40
Hehe z tym P0 BABCI to jest bardzo znane zdjęcie :P Taki złoty samochód z tego co pamiętam :D
to w kaliszu enhanced PvP :D
Heh, nie w koszalinie, bo stamtad wlasnie ziomek uciekl :P Przyjechal do miasta pk - Wrocka ;).
ta rejstracja jest rzeczywiscie z kalisza (P - litera wojewodztwa, w tym przypadkuwoj. wielkopolskie, tylko poznan zazyczyl sobie miec "P" zamiast "W", K - Kalisz - jedyne miasto na prawach powiatu poza poznaniem w woj. wlkp.) a po wrocku tez jezdki kilka aut z ciekawymi rejestracjami na zamowienie np srebrne Audi TT z rejestracja D0 JUTRA
ta rejstracja jest rzeczywiscie z kalisza (P - litera wojewodztwa, w tym przypadkuwoj. wielkopolskie, tylko poznan zazyczyl sobie miec "P" zamiast "W", K - Kalisz - jedyne miasto na prawach powiatu poza poznaniem w woj. wlkp.) a po wrocku tez jezdki kilka aut z ciekawymi rejestracjami na zamowienie np srebrne Audi TT z rejestracja D0 JUTRA
A ten to sie zna oczywiscie na wojewodztwach :P
Wy sie martwicie z jakiego województwa a trzeba się martwić kogo zabije następnego dnia w końcu pk !!
.........ciekawe kogo teraz przejedzie ummm......... :)
Ostatnio na tamtym osiedlu tego samochodu...nie ma! Jesli jestes we wrocku - uwazaj na siebie, pk czai sie wszedzie :P
A ten to sie zna oczywiscie na wojewodztwach :P
K... Nekromanta, jak nie wiesz, to sie nie odzywaj. Pierwsza litera oznacza wojewodztwo i:
B - podlaskie
C - kujawsko-pomorskie
D - dolnoslaskie
F - Lubuskie
G - pomorskie
K - malopolskie
L - lubelskie
N - warminsko-mazurskie
O - opolskie
P - wielkopolskie
R - podkarpackie
S - slaskie
T - swietokrzyskie
W - mazowieckie
Z - zachodnio-pomorskie
Druga lub druga i trzecia wskazuje powiat, powiaty grodzkie maja jedna litere, zazwyczaj to poczatkowe litery nazwy powiatu. I dlatego Kalisz ma PK, bo lezy w wojewodztwie wielkopolskim i jest powiatem grodzkim.
No chyba, ze wedlug ciebie Koszalin lezy w wielkopolsce -.-
Dionizes
29-09-2004, 18:25
a wes] :] 8o :o X( X( :berserk: X( X( 8o :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: X( X( X( 8o 8o 8o :baby: :baby: :o :baby: :baby: :o B) B) B) B) ;) ;) :) :p :p :p :berserk: :berserk: :confused: :confused: :confused: :evul: :evul: :evul: :baby: :baby: X( X( :o
K... Nekromanta, jak nie wiesz, to sie nie odzywaj. Pierwsza litera oznacza wojewodztwo i (...)
Wiesz, on chodzi ze mna do klasy, a to byl zart dla wtajemniczonych (m.innymi dla niego ;) ).
O kurcze to w moim mieście jest ten pk! O cholerka muszę kupić dużo uhów
i sd jeśli mam się bronić. Jezuu ratujcie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.