zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Del'toro na Galanie!?

Shin Chan
27-09-2004, 09:07
Gram na galanie, expie sobie az tu kumpel pisze ze DT tez graja i daje linka
<nie chce mi wejsc tibia.com wiec musicie sami zobaczyc> Galana ,Guildie , councerious albo cos takiego!

nie maja juz koncowek DT kazdy sie nazywa inaczej tylko opisy w nawiasach maja z DT.

Moje watpliwosci:
1.Brak charakterystycznej koncowki<nie koniecznie DT>
2.Watpie zeby Mediote i sehindel pozostawii swoje postacie na isarze.
3.Ta guildia powunna byc elita a ma juz z 20 osob
4, Prawdziwi DT nie Pokazywali by publicznie ze to Oni

Prosba do tych co graja na Isarze i rozmawiaja z DT.spytajcie sie bo chce miec pewnosc! jaknie oni to moze DT sie zdenerwuje , wejdzie na galana i zrrokuje Xeroboy

dzieki cya

Shinjix
27-09-2004, 17:08
Del'Toro niegra na Galanie bo mają postacie już na isarze i na innych(Nova, Aldora etc.) szkoda im pewnie czasu :/

Gremlin
28-09-2004, 04:11
Czemu przy absolutnie kazdym swiecie ludzie musza zaczac panikowac "DT gra na tym swiecie!!!!"

1. Nie beda twozyc nowej poteznej gildi bo to trudna sprawa (i na Isara przestali by sie liczyc).

2. Jak widzicie jakiegos cos tam Del'Toro na nowym swiecie to go zabijcie i kazcie sobie zaplacic 5K ze niby wy jestescie DT a koles sie podszywa - na 99% jest to jakis balwan ktory nie umial normalnego nicka wymyslec.

3. Br server bedzie mial/ma dosc br power abuserow zebyscie sie nie musieli martwic postaciami DT zalozonymi do trenowania PvP.

Shin Chan
28-09-2004, 09:13
Heh sam sobie PKuj Maja juz z 25 ziomow w gildi po za tym maja juz jedne z najwyzszych lvl na galanie .

Patrzyles wogole na Gildie na tibia.com nie byl bym Taki pewien Ze to nie DT, co prawdza rozmawialem z jedna osoba z te j gildi jak mnie wy***ywala z zamku kolo Ab <jak kazdego> mowila ze sa ich przyjaciolmi czy jakos tak!

evaver
28-09-2004, 09:24
hahahahahaha
****a nie moge z was nawet moderator *******i glupoty
Del toro i Pox mafia gra na galanie ...
boze co za kolesie

evaver
28-09-2004, 09:25
do moderatora:
co ty *******ish o br serverze ?? kogo to obchodzi???

Abdul
28-09-2004, 14:39
@evaver
lol ;p hehhe i tak was znowu wykopia z serva~

@topic
lol i co z tego ze DT nie maja dopisku DT? naprawde banda n00bow z was jest -.- "jak DT gra na XXXX swiecie to musi miec rodzinke!" omg plx! oni zalozyli rodzine tylko na isarze na innych servach mieli inne nicki ateraz graja na galanie bo na isarce jest wojna znowu z DT i poprostu nudzi im sie ...

Rankor
28-09-2004, 16:40
@Evaver wiesz ze sie moda nie obbraza bo moze dac BANana ??? Skads ty taka poinformowana??? I troche kultury

EDIT:
@down
Po pierwsze nie strasze modami tylko mowie mu zeby wyrazal sie troche bardziej kulturalnie.

Po drugie jak takas odwazna to zalorz topic i powyzywaj modow zobaczymy jaki bedzie skutek

@behama
calkiem mozliwe ze moze byc z dt why not?

Hmm Gremlin czy przypadkiem nie pomylilo ci sie, ze Galana to br serwer???

Abdul
28-09-2004, 19:02
@Evaver wiesz ze sie moda nie obbraza bo moze dac BANana na ip??? SKads ty taka poinformowana??? I troche kultury

bo to czlonek pox/dwarven mafia i z pewnoscia zna DT-.- i przestan zachowywac sie jak n00b straszac modem....

Gremlin
28-09-2004, 21:22
bo to czlonek pox/dwarven mafia i z pewnoscia zna DT-.- i przestan zachowywac sie jak n00b straszac modem....
Jak dla mnie moze byc i czlonkiem Beatlesow, dostaje powazne ostrzezenie za chamstwo i double posting.

evaver
29-09-2004, 09:31
jestem na tym forum 1raz od nie wiem kiedy bo ktos mi powiedzial co za glupoty tu pisza serio nie zalezy mi na tym forum wiec jesli chcesz mnie banowac to spox
jesli maja mnie wykopac z serva to nie ma sprawy
najwazniejsza jest wojna bo wojna=zabawa
jestem z dt wiec jesli beda mnie wykopywac to nie oni ;)

behama
29-09-2004, 12:46
lol..... ty i dt ummmm...l o l ..........

Linek
29-09-2004, 17:31
@evaver

Jedna sprawa.... http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/sup_bitch.jpg

@Topic
Nie wydaje mi się, żedy DT przenosiło się na inne serwery i to jeszcze pokazując, że to oni. Jeśli chcieliby się gdzieś przenieść (co jest praktycznie niemożliwe) to założyliby inną gildię, aby nie mieć rooka na samym początku. Czyli ta gildia to po prostu grupa jakichś słabiaków, którzy myślą, że przez ksywki zdobędą respekt, uznanie i strach ze strony innych graczy.

Sheem
29-09-2004, 17:47
@evaver

Jedna sprawa.... http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/sup_bitch.jpg

@Topic
Nie wydaje mi się, żedy DT przenosiło się na inne serwery i to jeszcze pokazując, że to oni. Jeśli chcieliby się gdzieś przenieść (co jest praktycznie niemożliwe) to założyliby inną gildię, aby nie mieć rooka na samym początku. Czyli ta gildia to po prostu grupa jakichś słabiaków, którzy myślą, że przez ksywki zdobędą respekt, uznanie i strach ze strony innych graczy.

Jak nie masz o czymś pojęcia to sie nie wypowiadaj...

Abdul
29-09-2004, 17:51
Boze ludzie widac ze wy nie wiecie o DT prawie nic tylko to ze sa PA i graja na isarze. Da wam teraz troche informacji nie ktore stare nie ktore nowe ale i wy (wiekszosc) ich nie znacie. DT nie graja tylko na isarce tworza postacie o odmienych ksywach i nie robia rodzinek. Zaczynaja grac na innych serverach zeby sobie po PA i wojny wszczynac bo na isarce maja wladze i to sie robi im nuzace wiec robia siejke gdzie indziej dla zabawy.Grali oni na aldorce i tam tez byli w wojnie. Jezeli chodzi o galane to tam gra jak bylo juz wymienione DT i Pox Mafia (z rubery) ktorzy sie specjalizuja w wojnach :p ow mafia grala tez na valori(dwarven mafia),aldorze(mafia ...) i na inferni. Niechetnie to przyznaje ale vebo(evaver) gra na galanie wraz z DT i do wszystkich ktorzy tam graja lub chca grac niech uwazaja bo znajac ich tam spokoju nie bedzie przez dluzszy czas. Jezeli ludzie jestescie tacy ciemni to nie piszcie o DT nie wiedzac o co chodzi dokladnie.Radze czytac zagraniczne fora itd.
Vebo jak cos to dopisz wiecej dla PROFESJONALNYCH graczy z tego forum
@Gremlin
Tez tego nie kminie o co tobie chodzi z BR servem i DT na nim. DT to nie sa BR

moga byc roznego rodzaju bledy bo pisalem szybko

@rankor
"ok" niezle teksty babcia cie ich uczyla?

@gremlin
omg -.-

Sheem
29-09-2004, 19:05
Czemu przy absolutnie kazdym swiecie ludzie musza zaczac panikowac "DT gra na tym swiecie!!!!"

1. Nie beda twozyc nowej poteznej gildi bo to trudna sprawa (i na Isara przestali by sie liczyc).

2. Jak widzicie jakiegos cos tam Del'Toro na nowym swiecie to go zabijcie i kazcie sobie zaplacic 5K ze niby wy jestescie DT a koles sie podszywa - na 99% jest to jakis balwan ktory nie umial normalnego nicka wymyslec.

3. Br server bedzie mial/ma dosc br power abuserow zebyscie sie nie musieli martwic postaciami DT zalozonymi do trenowania PvP.

Ad.1 Już to zrobili
Ad.2 Nie radze...
Ad.3 ???

evaver
29-09-2004, 19:12
omfg!
wasz poziom jest zastraszajaco niski (wiekszosci)
pewnie nawet nie macie pojecia kim jestem?
heh zaloze sie ze nie
a nawet jak ktos wam powie to nie uwiezycie....
ok cos dla tych z glowa
jak wiecie wiekszosc dt ma delete
99% z nich chodzi razem do szkoly itp
wiec co za frajda grac na servie bez qmpli?
tak wiec poszli na nowy
po wojnie na aldorce gdzie walczylismy razem (kontakty utrzymywalismy wczesniej chodzby z novej itp)
zaproponowali pox mafii zeby sie polaczyc i grac razem na nowym
i tak sobie teraz gramy
no i cos strasznego z czego bedziecie sie smiali
wcale nie ma takiego abusingu jak by sie moglo wydawac
za duzo gm'ow sie do*******a i dlatego przynajmniej narazie jest spokuj :)
jeszcze jakies pytania?
prosze bardzo...

@kto mnie nazwal noobem
chyba jestes tu nowy hahahahaa

Gimlos
29-09-2004, 19:28
Gram na galanie, expie sobie az tu kumpel pisze ze DT tez graja i daje linka
<nie chce mi wejsc tibia.com wiec musicie sami zobaczyc> Galana ,Guildie , councerious albo cos takiego!

nie maja juz koncowek DT kazdy sie nazywa inaczej tylko opisy w nawiasach maja z DT.

Moje watpliwosci:
1.Brak charakterystycznej koncowki<nie koniecznie DT>
2.Watpie zeby Mediote i sehindel pozostawii swoje postacie na isarze.
3.Ta guildia powunna byc elita a ma juz z 20 osob
4, Prawdziwi DT nie Pokazywali by publicznie ze to Oni

Prosba do tych co graja na Isarze i rozmawiaja z DT.spytajcie sie bo chce miec pewnosc! jaknie oni to moze DT sie zdenerwuje , wejdzie na galana i zrrokuje Xeroboy

dzieki cya 1. LOL, myslisz ze na kazdym swiecie beda tworzyc rodzine i to o tej samej nazwie?
2. Dlaczego? Juz nie takie lvle zostawialy swoje postacie
3. Moze po prostu zrobili allie z inna gildia ^^? Poza tym na poczatku musza miec jakichs bodyguardow
4. ROTFL, myslisz ze na titanii czy aldorze nie pokazywali? Na Titanii mieli swoje nicki w opisie w gildii, nie jestem pewny jak na aldorze ~

Abdul
29-09-2004, 19:33
omfg!
wasz poziom jest zastraszajaco niski (wiekszosci)
pewnie nawet nie macie pojecia kim jestem?
heh zaloze sie ze nie
a nawet jak ktos wam powie to nie uwiezycie....
ok cos dla tych z glowa
jak wiecie wiekszosc dt ma delete
99% z nich chodzi razem do szkoly itp
wiec co za frajda grac na servie bez qmpli?
tak wiec poszli na nowy
po wojnie na aldorce gdzie walczylismy razem (kontakty utrzymywalismy wczesniej chodzby z novej itp)
zaproponowali pox mafii zeby sie polaczyc i grac razem na nowym
i tak sobie teraz gramy
no i cos strasznego z czego bedziecie sie smiali
wcale nie ma takiego abusingu jak by sie moglo wydawac
za duzo gm'ow sie do*******a i dlatego przynajmniej narazie jest spokuj :)
jeszcze jakies pytania?
prosze bardzo...

@kto mnie nazwal noobem
chyba jestes tu nowy hahahahaa

Ja cie znam akurat dobrze :P huntowales mnie na aldorce podczas wojny gdzie dwarfen legends zostalo definitywnie wykopane z serva :) moze pamietasz "lord of the creatures" ? brales mnie za niego na aldorze ;p

evaver
29-09-2004, 19:40
lol no to ladnie hahaha
a co do tego ze zostalismy wykopani
to wiesz dlaczego?
bo postanowilismy zabic cavaliera
my odchodzilismy na inferne wiec kazdy mial aldore gdzies
no i zrobilismy to co chcielismy czyli balagan hrhrhrhr

Abdul
29-09-2004, 19:47
lol no to ladnie hahaha
to wiesz dlaczego?

Kazdy dobrze poinformowany gracz na aldorce wiedzial ze wy czekacie an inferne a aldorka to tylko taki przystanek aby sie troche rozerwac i potrenowac pvp =) i tak cavalier jest nadal hunted ;p i gra bodajze na elysi? hero chu czy jakos tak sie zwie niepameitam dobrze... :P no ale teraz to na galanie raczej nikt was nie ruszy :) mafia + DT to niezla mieszanka PA i dobre pvp hehe tylko uwazajcie zeby was nie zdeletowali za nadmierne rozruby xD hehehe

evaver
29-09-2004, 19:50
dzieki :)
hehehe staramy sie ;) bys spokojni
pozdro baba

Irux
29-09-2004, 20:00
Moim zdaniem del'toro by nie zmieniali serweru ponieważ w del'toro były postacie powiżej 100 lvl i niewiem czy komuś by się chciało zaczynać od nowa. A z resztą mieć taką potężną gildie i z niej rezygnować?? - moim zdaniem troche dziwne.

Abdul
29-09-2004, 20:25
Moim zdaniem del'toro by nie zmieniali serweru ponieważ w del'toro były postacie powiżej 100 lvl i niewiem czy komuś by się chciało zaczynać od nowa. A z resztą mieć taką potężną gildie i z niej rezygnować?? - moim zdaniem troche dziwne.

wiekszosc DT miala juz delete'a wiekszosc poodchodzila wiec po co maja tam grac? nudne sa non stop wojny i wojny a tak to moga sie pobawic z nowymi graczami na galanie i zrobic nowe wojny....... i tak smani DT juz powiedzieli ze graja na galanie.....

szopenfeldziarz
29-09-2004, 20:30
lol, nie wiedziałem, że wszyscy tak przed Del'Toro sikają... :D teraz już wiem, czemu w Isarze na rooku straszą znajomościami z DT. zawsze robią najlepszą zadymę w Thais. :)))

Rikimaru
29-09-2004, 23:35
Mam kolejną złą wiadomość dla grających na galanie. Grają tam dwaj najwięksi PA z Titani... Na Titani się nazywają Baban i Walther(mają tam hunta więc póki co nie grają), a na Galanie wiem ze Baban ma jeden z najwiekszych lvli.

Dr. Omader
30-09-2004, 01:25
Nie rozumiem tych wszystkich ludzi ktorzy mowia:
"a bo to nie mozliwe, przeciez oni maja 100lvl~ jak moga sie przenosic?"

Ja wam odpowiem jak... bo w Tibii jest tylko jedna najlepsza rzecz...
Nie sa to hunty na demony, nie jest to wykonywanie annihilatora czy innego trudnego questa, nie jest to PKowanie kilku osob(chociaz to jest na 2 miejscu)...
TO SĄ WOJNY!

Wojny juz od dawna sa w tibii bardzo popularne a ostatnio zauwazylem ze jest moda na przenoszenie sie na nowy swiat, PGowanie tam, a potem sie wypowiada wojne 2 najsilniejszej gildi badz calemu serverowi...

Ludzie ida na nowy swiat, nabijaja 60~ lvl i tocza wielka wojne. Przegraja ida na nowy, wygraja... tu juz roznie jest czasem zostaja, czasem ida na nastepny ;)

Sam bylem swiadkiem jak kilka razy znajomi robili konferencje na kilkanascie/dziesiat osob i dowiadywali sie kto chetny na nowy swiat na wojne, itp. ;)

Wojny sa, byly i beda... bo wojny sa najlepsze ;)

I nie rozumiem tego strachu "AAAAA wielcy DT ida na X swiat!!!111 uciekajmy!!111razraz"... toz to zalosne... wiekszosc ludzi ktorzy tak krzycza maja niskie levele i ich wojna w bezposredni sposob bardzo rzadko spotyka, przewaznie ich aktywnosc na wojnie ogranicza sie do sprzedazy BP UHow po 3k albo blokowania wejscia do depo... wiec na cholere sie tak drzecie skoro was to nie bedize dotyczyc? Przeciez zaden DT was nie pogoni z jaskini rotow...

Jak juz Abdul wspomnial wystarczy czasem poczytac tibia.com badz inne zagraniczne forum i bedziecie wiedziec co sie dzieje... nawet bez grania na danym swiecie... ;)

@Evaver: uwazaj na SDki moich kumpli ;) a kto wie moze bedziecie po jednej stronie(more info na PW :P ) ;)

Co do GMow, to pewnie sam dobrze wiesz ze na poczatku to oni zawsze sie czepiaja wszystkiego(sam tego doswiadczalem wiele razy :/ ) ale potem im sie odechciewa i wracaja do kumpli na ktorys ze starych swiatow ;)

@Gremlin: ja tez nie mam pojecia o co ci chodzilo z tym serverm BR, no ale wszystkim sie czasem zdazaja male poslizgi ;)

Matfiej
30-09-2004, 10:12
lol no to ladnie hahaha
to wiesz dlaczego?

No i to jest właśnie przykład noobostwa, sam nie pogram, ale innym grę obrzydzę. Może czas wydorośleć ??

Sheem
30-09-2004, 17:21
No i to jest właśnie przykład noobostwa, sam nie pogram, ale innym grę obrzydzę. Może czas wydorośleć ??

Taa, również myślę że powinieneś wydorośleć... , a co do evavera to może on po prostu chciał sie dobrze bawić?

Abdul
30-09-2004, 17:42
@Dr.Omader

No no bardzo dobrze to ujoles ;>

@reszta

wiekszosc z was na bank nie wiedziala ze evaver zrobil na ruberze demon questa wtedy kiedy nie bylo tego update z czachami czyli demon legsy byly tylko i wylacznie JEDNE na servie i ludzie jezeli tak malo sie znacie a osoba ktora brala udzial w wydarzeniach o ktorych jest mowa to wie lepiej i nie wypada tej osoby wyzywac od noobow i innych ktorzy wiedza od was lepiej poprostu jest to zalosne. Powinniscie raczej pisac teksty typu "ile DT ma delete""jakie ksywki oni maja" "czy nadal zachowuja sie tak jak wczesniej' "jacy oni sa" itd itd. A ze evaver i inni lubia sie rozerwac po przez wojne to ich sprawa jest oni walcza a nie wy, wy i tak w tych wojnach nie bierzecie udzialu i nie macie pojecia czemu one wubuchaja. Nie wiecie to pytajcie a nie wyzywajcie

evaver
30-09-2004, 21:32
kiss Abdul za profesjonalne podejcie do tematu
DUZY +

Karrith
01-10-2004, 22:02
kichakichakicha

Emil1
02-10-2004, 10:05
@Żebyś się nie zdiwił, że będą atakować zwykłych. Dobijesz większy lvl i możesz być już narażony na ich hunty.

Bongozzpl
02-10-2004, 15:54
Nom i sie zaczelo teraz slynne Dt graja na galanie i przejeli serw ;// ale juz mieli 3 wojny w<w 2 uczestniczylem> i mowie ze tam na glanie nie da sie normalnie grac juz bo sa 3 problemy ktore doycza Dt :
1. Juz musielem placic im za loot baga ktorego nawet nie wiedzialem ?<niby ja ukradlem>
2. Masz dobry lvl i zagrazasz im <huntuja cie>
3.Nie jestes z nimi to pozegnaj sie z galana

Sikalafa and Xanedi rox !

Abdul
02-10-2004, 16:01
Czy ja wiem jak ma sie wiekszy lvl i sie dobrze do nich zagada to gra moze byc piekna poki oni beda tam grali a ty wraz z nimi w sojuszu :P

Diamentowe Ostrze
02-10-2004, 16:06
Abdul nie masz pojecia kim sa DT.
zbliz sie do nich z lvlem to za nic cie ubija jak swiniaka...
NIE WEJDZIESZ Z NIMI W SOJUSZ... i zapewniam to ze oni zrobia sobie reda przez zabicie 10lvla czy 100lvla ich nie obchodzi.
nie radze grac na galanie... to stracony czas

Abdul
02-10-2004, 16:28
@Diamentowe Ostrze

HAHAHAHAH najpierw czytaj posty ktore sa wczesniej a nie ostatni post w temacie to bys sie dowiedzial co nie co. Znam DT lepiej niz ci sie wydaje ty ich tylko oznales gdy cie zabijali, uciekales lub jak przebiegali obok ciebie. Prosze cie czytaj co jest wczesniejszych postach... Z del'toro da sie wchodzic w sojusze i nie mow ze nie. Jak ty ze swoim 18 lvlem prubowales sie zaprzyjaznic z dt to wiadomo ze cie nie polubia. Masz sile, lvl i to sie z nimi zapoznasz i wejdziesz w sojusz wiec siedz cicho. A jak zblizach sie do ich lvlow i masz inne przekonania niz oni to oczywiste ze cie uwala tak jak kazdy inny

Kaczor
03-10-2004, 14:21
Hm a demon legsy na ruberze to nie przypadkiem viper the pox?Cos mi tu nei pasuje...

Abdul
03-10-2004, 14:45
Hm a demon legsy na ruberze to nie przypadkiem viper the pox?Cos mi tu nei pasuje...

Evaver byl z pox'ami na quescie i to on walil UE a Viper bodajze Blokowal

evaver
03-10-2004, 22:52
huh no to niewiele wiesz o ruberze
myslisz ze 86 palek da rade sam?
zapewniam cie ze nie hehehe

Bongozzpl
03-10-2004, 23:09
Jezeli chodzi o babana i walthera to sa to ostre PA a dt(del'toro dla nie wtajemnieczonych) polaczeni sa ze slynna mafia pox teraz bodajze nazywaja sie marduk lol;p no i byla juz jedna wojna my meilismy ziomkow 30lvl+ bylo nas 20 oni zebrali sie w 15 i nas roz***ali lol sd bolty itp lataly dt robia sie coraz wiekszi wlasnie kiedy pisze tegoo posta to oni ida na First demon hunt na galanie.Kumpel idzie z nimi . Nna 46 lvl juz demona blokowac najs ;p evaver jaki name na galanie chectnie cie pk'ne =]

Kaczor
03-10-2004, 23:11
huh no to niewiele wiesz o ruberze
myslisz ze 86 palek da rade sam?
zapewniam cie ze nie hehehe
hehe spoko, co sie stalo w koncu z tymi d legsami?

Shin Chan
03-10-2004, 23:23
Baban juz nie gra na galanie !!!!na 100%

evaver
04-10-2004, 09:29
Baban juz zostal wykopany
jak wiesz byla wojna o te d legsy
walczylismy tak dlugo az viper nie zostal hackniety
owner jest nieznany
a moje imie na Galania to Azebo
milego zabijania

Evul-Kavu
04-10-2004, 18:24
:D
@Bongozzpl - Hmm wpierw zanim pk'niesz Azeba bedziesz musial cala Mafie :D

Czyli mnie tez !! Wiec jak chcesz to bede na (Kaldon Overseer)

evaver
04-10-2004, 22:51
:D

no i tu macie swoje 10 znakow :)