Pokaż pełną wersje : Avis vs Successful
Ktos wie od czego to tak wogole sie zaczelo bo kazdy mowi co innego..?
Crealnex
06-05-2007, 07:47
Poczytaj temat "Wydarzenia z Morgany", a się dowiesz.
Jak oceniacie szanse obu GILDII>? :confused: Ciekaw jestem która GILDIA zwycięży, jak będą wyglądać ich rządy i jakie wprowadzą zasady ... ?
Uriza_prawdziwa
07-05-2007, 21:52
bo dedneli kogos pewnie
Juz Ci odpowiadam. Zaczelo sie od deada Zab'stera ;)
Jak oceniacie szanse obu GILDII>? :confused: Ciekaw jestem która GILDIA zwycięży, jak będą wyglądać ich rządy i jakie wprowadzą zasady ... ?
Avis 90%
Sucessfull - 10%
Ponieważ ludzi z Avis jest więcej i mają lepsze zgranie. Nawet gdyby wygrał Sucessfull Morgana wyglądałaby jeszcze gorzej. <Moje skromne zdanie> :)
Tensz-in
13-05-2007, 10:48
@up
Maja lepsze zgranie mowisz ? Na akcji z volltiem nawet nie uzywali Ts/Ventrilo, a podusmowanie ich zgrania moze stanowic akcja na mostku w venore. Nie mowie ze nasze jest jakies super evul, ale dopiero sie rozgrzewamy. Oczywiscie niektorzy z avis maja b dobre zgranie bo walczyli razem od poczatku morgany, ale wiele osob tam jest tez nowych.
U_r_i_z_a
05-07-2007, 01:59
Avis 90%
Sucessfull - 10%
Ponieważ ludzi z Avis jest więcej i mają lepsze zgranie. Nawet gdyby wygrał Sucessfull Morgana wyglądałaby jeszcze gorzej. <Moje skromne zdanie> :)
ja mysle ze 79% i 31
Gram na Morganie od paru dni i która gildia jeśli wogóle jakaś z tych dwóch jest polska?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.