Pokaż pełną wersje : Skill fishingu
S_p_e_e_d_Y
06-05-2007, 11:11
Witam. Zastanawia mnie to czy skill fishingu ma jakis wpływ na lowienie ryb yzn czy szybciej się je łowi czy co??
a wedlug ciebie po co jest skill fishingu?? No chyba po to zeby wiecej ryb lowic, w sensie szybciej. Wieksza szansa na trafienie rybki :P
btw: looknij z 10 tematow w dol...
AveDeath
06-05-2007, 11:20
Tak,Jeżeli trafisz w kratkę na której jest ryba to następuje losowanie, czy uda ci się ją złowić.Im większy fisching tym większa szansa że ją złowisz.
Tak było przynajmniej do ostatniego update:)
adriaanek
07-05-2007, 13:45
Bylo juz o tym wiele tematow...
Witam. Zastanawia mnie to czy skill fishingu ma jakis wpływ na lowienie ryb yzn czy szybciej się je łowi czy co??
Nie. Skill fishingu wpływa tylko na tempo wymiany akumulatorów w samochodach ćwierćciężarowych, nic więcej. Powiedziałbym 'szukaj, kretynie'... ale tutaj nie trzeba szukać. A jak nie masz mózgu, że sam nie wpadniesz czy coś daje, to i szukanie nie pomoże.
@down: kolega widzę nie zdaje sobie jeszcze sprawy, że ja nie czuję potrzebowania imponowania wiedzą na forach tego typu.
Nie. Skill fishingu wpływa tylko na tempo wymiany akumulatorów w samochodach ćwierćciężarowych, nic więcej. Powiedziałbym 'szukaj, kretynie'... ale tutaj nie trzeba szukać. A jak nie masz mózgu, że sam nie wpadniesz czy coś daje, to i szukanie nie pomoże.
kolega chcial zaimponowac widze wiedza bb
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.