zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Skill fishingu

S_p_e_e_d_Y
06-05-2007, 11:11
Witam. Zastanawia mnie to czy skill fishingu ma jakis wpływ na lowienie ryb yzn czy szybciej się je łowi czy co??

Tompior
06-05-2007, 11:19
a wedlug ciebie po co jest skill fishingu?? No chyba po to zeby wiecej ryb lowic, w sensie szybciej. Wieksza szansa na trafienie rybki :P

btw: looknij z 10 tematow w dol...

AveDeath
06-05-2007, 11:20
Tak,Jeżeli trafisz w kratkę na której jest ryba to następuje losowanie, czy uda ci się ją złowić.Im większy fisching tym większa szansa że ją złowisz.
Tak było przynajmniej do ostatniego update:)

adriaanek
07-05-2007, 13:45
Bylo juz o tym wiele tematow...

Lasooch
07-05-2007, 16:16
Witam. Zastanawia mnie to czy skill fishingu ma jakis wpływ na lowienie ryb yzn czy szybciej się je łowi czy co??

Nie. Skill fishingu wpływa tylko na tempo wymiany akumulatorów w samochodach ćwierćciężarowych, nic więcej. Powiedziałbym 'szukaj, kretynie'... ale tutaj nie trzeba szukać. A jak nie masz mózgu, że sam nie wpadniesz czy coś daje, to i szukanie nie pomoże.

@down: kolega widzę nie zdaje sobie jeszcze sprawy, że ja nie czuję potrzebowania imponowania wiedzą na forach tego typu.

szmytek
07-05-2007, 16:23
Nie. Skill fishingu wpływa tylko na tempo wymiany akumulatorów w samochodach ćwierćciężarowych, nic więcej. Powiedziałbym 'szukaj, kretynie'... ale tutaj nie trzeba szukać. A jak nie masz mózgu, że sam nie wpadniesz czy coś daje, to i szukanie nie pomoże.

kolega chcial zaimponowac widze wiedza bb