Pokaż pełną wersje : Brak ostrożności na Forum
Witam.
Chciałbym powiedzieć coś,co może źle wpłynąć na moją reputacje.
Otóż,zauważyłem,że choć masz 10 postów,możesz dać link lub obrazek.
A jak to plik . exe???
Dlatego apeluje o wzmożoną czujność,oraz nie wchodzenie w linki osób z postami - 100 lub osób nieznajomych.
Tak samo bym zrobił z Avatarami.Możliwość avatara od 200+ postów/6 miesiecy działalności na forum.
Może to i jest odgapione z tibia.org.pl ale to nic.
Powinniście coś z tym zrobić!!
Z Poważaniem,
Piotr.
Descartes
06-05-2007, 23:33
Linków do plików . exe nikt nie można dawać, bo są ocenzurowane (jak sam zresztą zauważyłeś).
A co do avków to zaktualizuj system i co exploit może zrobić ;)
Dr. Omader
07-05-2007, 13:06
Przeciez nawet nie ma licznika postow widocznego ;)
Jak bedziesz uzywal "musku" to uber-hakiery moga Ci kupe zrobic :P
owntibia.exe
07-05-2007, 14:52
@Admin
A możecie zdjąć te śmieszne cenzury np. dla modków i użytkowników ze stażem większym niż x miesięcy?
I dlaczego jest blokada na s p eddyshare?
Ponieważ nie widać na pierwszy rzut oka do jakiego pliku prowadzi link. Jest wiele innych uploaderów u których jest to widoczne.
Witam.
Chciałbym powiedzieć coś,co może źle wpłynąć na moją reputacje.
Otóż,zauważyłem,że choć masz 10 postów,możesz dać link lub obrazek.
A jak to plik . exe???
Dlatego apeluje o wzmożoną czujność,oraz nie wchodzenie w linki osób z postami - 100 lub osób nieznajomych.
Tak samo bym zrobił z Avatarami.Możliwość avatara od 200+ postów/6 miesiecy działalności na forum.
Może to i jest odgapione z tibia.org.pl ale to nic.
Powinniście coś z tym zrobić!!
Z Poważaniem,
Piotr.
Tylko nie od postow. Zacznie sie wiekszy spamming. Nie. Stanowcze nie. Po prostu zly pomysl. Tak jak to mowie "datadolaczeniasizm" Ocenianie kogoś po dacie dolaczenia lub po ilosci postow jest ZUE!
@drom : Jezeli ktos chce to sam moze sobie obliczyc ile ma postow :> Ja mam okolo 700+
owntibia.exe
07-05-2007, 15:12
Ponieważ nie widać na pierwszy rzut oka do jakiego pliku prowadzi link. Jest wiele innych uploaderów u których jest to widoczne.
No to jeszcze rogepost zablokujcie -.-'
slimaczek
07-05-2007, 16:42
Najlepiej wywalić wszystkie ograniczenia, wykrzykniki etc, a użytkownicy po prostu niech zaczną używać mózgu i skasują IE.. szkoda tylko, że tak nigdy nie będzie -,-
@down
A ja nadal wolę usunąć IE6, i używać firefoxa czy choćby opery które i tak są dla mnie lepsze od IE7.
Descartes
07-05-2007, 21:11
Najlepiej wywalić wszystkie ograniczenia, wykrzykniki etc, a użytkownicy po prostu niech zaczną używać mózgu i skasują IE.. szkoda tylko, że tak nigdy nie będzie -,-
Wręcz przeciwnie, IE jest integralną (i potrzebną) częścią systemu i nie należy go usuwać. Zamiast tego wypada zrobić update do wersji 7 (coprawda nadal trochę dziurawy, ale mimo wszystko bezpieczniejszy). A jak ktoś nie ma oryginalnego Windowsa to jego problem...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.