Pokaż pełn± wersje : Dobroczyńca roku! :P
Rozpoczynamy konkurs o czym¶ a jednak o niczym :P wpisz co, kiedy i komu rozdałe¶ całkowicie za darmo! :D
Dałem młodszemu koledze ksi±żki.
Kupiłem całemu podwórkowi po paczce chipsów:D.
Aaaaaa dałem też spisać koledze zeszyty(może to jest głupie ale to było bardzo dobroczynne:D).
Jak bede jeszcze co¶ robił to będe edytował posty.:D
modem 56 kbps :P Ale to byl wyjatek, dla naprawde dobrego kolegi, a tak poza tym to nie zwyklem dawac komukolwiek czegokolwiek tak zupelnie za darmo. Wyznaje zasade, ze jesli sie na cos nie zapracowalo, to sie na to nie zasluzylo.
Od jakiego¶ tygodnia chodze codzienie po godzininke na cyce zawsze zlootuje jakiegos dark helma( 1-3) i wszystkie daje 8-10 lv'elom :)
Dowizul z Inferny
28-09-2004, 19:29
ja rozdaje jedzenie wiaże z red hp, wspomagam finansowo(na tibi oczywi¶cie) i pomagam kumplom zwabić ofiare jak jest bardzo natrentna ;p
nio chodzilo mi raczej o rzeczy rozdane w Tibii ale ciesze sie ze rozpisaliscie sie rowniez na temat real life :P
dalem troche sprzetu kumplowi jak przechodzilem na inny serw danoobia (niepolecam pelno tam noobow jak masz missclicka odrazu gwarantowany dead)
k-set tower shield kilka fs'ow itp
Zrobilem z kumplem nocke ktora mnie kosztowala 300 zl ale niezaluje tej kasy :]
i zawsze jak mam kase ide do kumpli i rozwalamy ja razem ~ :P
she_devil
28-09-2004, 20:20
Kupiłam dziewczynie bloga (www.asiuuulka.blog.pl (http://www.asiuuulka.blog.pl))
Kupiła¶ bloga dziewczynie [twojej czyżby?]? I jak ci się odwdzięczyła?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.