Pokaż pełną wersje : Problem z parcelem?
Arcardon
07-05-2007, 00:05
Chciałem zapytać czy byliście kiedyś w takiej sytuacji, że byliście pewni o poprawności w wypełnieniu label'a, a parcel mimo to nie doszedł? Kilka razy mi się to zdarzyło, dlatego nie jestem pewien co do niezawodności parceli...
A może sie zamyśliłeś i wpisałeś inne miasto? Jeśli dane są poprawe parcel zawsze dochodzi. To nie Poczta Polska...
Cenarius
07-05-2007, 09:13
nie jestem do końca pewnien ale wydaje mi się że jak nie masz miejsca w depo (masz 990 zapchanych miejsc a wysyłasz parcela z 11) to Ci on znika reszta to literówki etc.
AnonimBdg
07-05-2007, 10:40
nie jestem do końca pewnien ale wydaje mi się że jak nie masz miejsca w depo (masz 990 zapchanych miejsc a wysyłasz parcela z 11) to Ci on znika reszta to literówki etc.
z tym zapchaniem się w depo to nie masz racji, ja mialem zapchane dp i jak chcialem wrzucic cos do dp to przez parcela bo inaczej rady nie dalo ;/ xD
a to pewnie gdzies literki zgubiles i nie doszedl ;-)
p00zDr0
Jak masz zapchane DP (facc 1000 items, pacc 2000) to ten parcel jest tak jakby niewidoczny. Gdy zwolnisz troche miejsca on się pojawia. Nie jestem zbyt pewien co do tego ale tak mi się wydaje. Troszke bez sensu byłoby gdyby ten parcel po prostu ginął w takich sytuacjach.
Ja tez tak miałem wysłałem sobie parcele do depo z lootem.Gdy przyszłem patrze gdzie ejst depo mysle lol;p jakiś błąd sprubowałem coż wyzucic i wkońcu się pojawiło.(Myslłem ze wsyzstkoco było w srodku depo znikło};p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.