Pokaż pełną wersje : [Hacked] Wesoly Rookstayer 81lvl
Jak widac nawej bardzi dobrzy gracze nie moga ustrzec sie przed hackiem :/
http://youtube.com/watch?v=We9HegDVVwk
http://img67.imageshack.us/img67/4330/81rookoe4.jpg
Elder Nagan
07-05-2007, 08:36
Jak widac nawej bardzi dobrzy gracze nie moga ustrzec sie przed hackiem :/
ekhm to ze ma lvl 81 to nie znczy ze jest dobrym graczem >.< Jak dla mnie grac na rooku to szczyt noobostwa
Zylkolak
07-05-2007, 10:14
Przynajmiej mu na maina nie wyszedl.
wrogonastawiony
07-05-2007, 10:35
Jak by mu na main wylazł to bylby juz totalny owned ;p
1. -
2. Nielegalne oprogramowanie.
3. Aktualnie Wesoły~ ma w Commencie pochwalne słowa dla OwnTibia, zapewne napisane przez hackera, więc może przytocz poprzednią treść.
Nie nie jesteś sama.
4. -
Y'all
Manik Rookmaster
07-05-2007, 12:59
@bov:
Nie ma jak mieć poparcie ziomka, który godzinami wbijał botem fisha. ;)
Jaka zemsta? Gdyby mi zależało na sławie grałbym w takim stylu jak ty/wy. *Wszystko*, co robiłem w Tibii, robiłem 4fun.
PS. Dokąd zmierza Tibia... Na tibiabr wywiad z botterem, na tibia.pl sharer moderatorem. Kiedyś nawet na stronie głównej tibia.com był baner "TibiaBot NG". Antyluring uniemożliwiający trapowanie botterów. Ciekawe w jaki sposób "ulepszy" Tibię następny update...
@Edek Rozprowacz:
Straciłem tylko cash (haker oddał część). Nie wziął mino leathers, nie uszkodził chara w żaden sposób.
PS. 2 Czasami ciekawość/nuda zamula rozum. ;)
Edek Rozprowacz
07-05-2007, 13:26
Jak dla mnie grac na rooku to szczyt noobostwa
Jak dla mnie to ty jesteś noobem.
@Topic: Hack hackiem stracił tylko kasę i prawdopodobnie itemy. Poza tym nie stracił lev ani nie wylądował na mainie więc tak źle to nie jest. Nawet bez tego idzie się szybko "odbić" od dna.
@up
Post który powinien dać co niektórym do myślenia.
Sirblaze
07-05-2007, 13:45
Poprostu wpadl we wlasne sidla, chcial okradac konta innych poprzez tibiaown a wszystko obrocilo sie przeciwko niemu. Hack rzeczywiscie mial miejsce i ku mojemu zdumieniu sam poszkodowany poniosl najmniejsza kare (mianowicie strata +150k)
Ten kto go okradl jest jednym z "pro" hackerow od tibiaown, pozwole sobie rowniez na umieszczenie pewnej krotkiej konwersacji na potwierdzenie jakie wielkie szczescie spotkalo poszkodowanego:
Vego
PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 4:32 pm Odpowiedz z cytatem
Witam, przed chwila haknalem 81 Rookstayera jest to 5 co do najlepszych lvli na rooku. Teraz mam do was pytanie , co z nim zrobic. Wyjsc na main czy go zostawic Razz?
MEli
PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 4:34 pm Odpowiedz z cytatem
Ostrzezen: 1
Wiesz ile on grac musial stary nie rób mu tego takie moje zdanie i jak mozesz daj fotki z eq itp
To by bylo na tyle mysle.
Regards
Tom The Tanner
07-05-2007, 15:04
Na Rookgaard.pl wieści te dotarły szybciej... zacytuję się...
To mnie nie razi.
Vial
owntibia.exe
07-05-2007, 15:17
http://60gp.ovh.net/~owntibia/forum/viewtopic.php?t=2018
Żadna ściema, hack ^^
@down
Wejdź w link, który podałem i zobacz ostatnią fotkę -.-'
Wiechoss
07-05-2007, 15:19
Watpie w to ze ktos shackowal to konto , po pierwsze kazdy kto ma na celu hacknac rookstayera mysli o wyjsciu na maina bo to najbardziej boli.
Mysle ze to poprostu wlasiciciel chara ,taki dżołk zeby zwrucic na siebie uwage.
@up
wiem weszlem i zmienilem zdanie , jak pisalem swojego posta jeszcze nie bylo twojej wypowiedzi
@down
no dobra ale gdybym to byl ja i wbil sie na tego chara to odrazu co by mi przyszlo na mysl to sprawdzic noob chary , bank i wyjsc na maina
Sirblaze
07-05-2007, 15:39
Watpie w to ze ktos shackowal to konto , po pierwsze kazdy kto ma na celu hacknac rookstayera mysli o wyjsciu na maina bo to najbardziej boli.
Mysle ze to poprostu wlasiciciel chara ,taki dżołk zeby zwrucic na siebie uwage.
Jak tu nie grzmic? Hacker nie mial zadnego zalozenia shackowania akurat WR to byl czysty przypadek, umiescil gdzies keyloggera i czekal na efekty. Vego, dokladnie ten sam ktoremu udalo sie tego dokonac jest czolowka hackerow z owntibia i bynajmniej na 99% nie jest to idiotyczny zarcik.
Regards
Czy go DORWALI czy nie, szkoda chlopaka. No coz jak by nie bylo dobry musi byc nawet jesli to nie do konca cala jego praca-dzielenie konta, boty itp, ale wiecie cos napewno wbil ... a wogole ten hack to tak lekko mozna pominac bo co to za hack :P ...
Twoj_Miszcz
07-05-2007, 16:26
http://60gp.ovh.net/~owntibia/forum/viewtopic.php?t=2018
Żadna ściema, hack ^^
@down
Wejdź w link, który podałem i zobacz ostatnią fotkę -.-'
gosc jest dobry ;D
@2up
Jemu nie było by Cię szkoda gdyby Ciebie haknął.
Moim skromnym zdaniem DOBRZE MU TAK! :)
Mi tam się wydaje, że to jakiś wkręt.
Skoro rookuja 100+ to czemu nie mieliby wyjść na maina 81 rookstayerem? Nie dość, że smutek ownera to jeszcze 180k na plusie ; d
@2up
Jemu nie było by Cię szkoda gdyby Ciebie haknął.
Moim skromnym zdaniem DOBRZE MU TAK! :)
Ale jego zdanie by mnie nie obchodzilo ... Jak juz pisalem moze i oszuiwal tego nie wiem ... ale jesli tak to dobrze to ukrywal skoro go niezlapali az do 81 lev. Na Neranie koles w miesiac wbil 46 lev i co ... Ban na miesiac .. za macro, czy tu nie powinna byc odrazu kasacja ?? ...
A co do mnie, raczej mnie nie dorwa. Gram na swym lakpku ktory odpalam tylko ja. Nie szponce przed kumplami ze mam taki a nie inny lev. Nie uzywam nic wiecej co zwiazanego z tibia, poza oficjalnym klientem. Nie wchodze tam gdzie nie powinienem ... taki szary maly gracz ze mnie ... no i po co mieli by mnie hackowac, dla tych 30k w banku czy dla 25 lev zeby wyjsc z rooka :p ... no ale kika postaci z maina bylo by mi juz szkoda ...
owntibia.exe
07-05-2007, 16:42
@Emcess
Nie, nie jest to wkręt -.-' Przeczytaj wszystkie posty w temacie, zanim cokolwiek w nim napiszesz.
A dlaczego miałby wychodzić na maina?
Z rooka zwinął wszystko co się dało, a przecież na mainie ten rookstayer nie miał żadnych kosztowności.
@up
jak chcesz mogę ci dać poradnik, jak zrobić 70lvl w miesiąc =)
@Emcess
Nie, nie jest to wkręt -.-' Przeczytaj wszystkie posty w temacie, zanim cokolwiek w nim napiszesz.
A dlaczego miałby wychodzić na maina?
Z rooka zwinął wszystko co się dało, a przecież na mainie ten rookstayer nie miał żadnych kosztowności.
Chodzi o to iz z zalozenia samo hackniecie na rooku nie da za wiele procz jakiegos gp itp. A taka prawdziwa zemsta czy tez cios to wyjscie z rooka postacia. Pamietam kiedys ze na Danubi ktos hacknol kolesia chyba 40 lev a moze i lepiej i nim na rook wyszedl, a swego czasu koles byl wysoko w statach rooka ogolem.
Marionus
07-05-2007, 17:03
Wina jest ownera i tyle,nie wchodzi sie w jakieś tam linki ... Albo ma superior:p kolegów z real.
Milan ognia
07-05-2007, 17:07
Hah... jak wbije na Antice, to zabiję go śmiechem! xD
@topic: po kiego >eh... cenzura< mamy na tym forum taki zaje-bip-fajny temat jak plotki?!
/Edit:
Heyah
1. Po tym zdjeciu ciezko powiedziec czy zostal shakowany ... ot pokazane Eq Skille i stan konta ...
2. Jezeli juz nawet ktos Go shakowal to musialyby byc ku temu jakies powody. Kto wie moze w gre wchodza nielegalne oprogramowania badz sharing (<- to slowo chyba najbardziej utkwilo my w glowie).
3. Najwyrazniej nie zawsze w parze z hlvl'em nadaza mozg. Nastepny powod (przeczytajcie sobie Jego Comment) by uwazac tego osobnika za pajaca i gowniarza, zreszta w tym przekonaniu nie jestem sama =]
4. Jak to sie mowi? "Zemsta bedzie slodka" hehe
PeZet Dr. =]
1. Racja.
2. Sharing... tia... ;> Ciekawe na ile znasz Wesołego.
3. U... może i pajac, ale za to przyznaje się do tego, co robił. >uhm... jak to zrozumiecie???///<
4. /me pisze w trakcie lotu z krzesła ku podłodze.
No to chyba nauczka dla Wesołego żeby nie uzywać wspomagaczy ^^
Nie znam tego pana, o którym mowa, ale jeśli to prawda, że paprał się w OwnTibii to żałuję, że nie wylądował w Carlin (miasto idealnie stworzone dla takich panów), jeżeli to z OwnTibią to nie prawda, to zwracam honor ;-].
Wesoly ma nauczke (chcial sobie skorzystac z owntibii) ah to glosowanie na forum czy wyjsc nim czy nie ;> (i co powiecie ze userzy owntibii nie maja serc?)
Pan Klocek
07-05-2007, 18:57
Uważaj gdzie klikasz i tyle. Nie używaj botów bo one nigdy nie są pewne (chyba że sam napiszesz sobie bota). Nie dziel konta. Proste prawda?
A co do hackera.... to chyba raczej hakier albo chaqr, bo nie wiem jak nazwać taka osobę. Kradzież postaci za pomocą keyloggera, exploita czy phishingu nie można nazwać "hackowaniem" bo umiejętności potrzebne do tego są niewielkie, nawet moja 12 letnia kuzynka by sobie poradziła. Gdzie tu sztuka? Czekanie na głupotę innej osoby?
owntibia.exe
07-05-2007, 19:18
A co do hackera.... to chyba raczej hakier albo chaqr, bo nie wiem jak nazwać taka osobę.
Cracker. :cup:
Tu nie potrzeba żadnej sztuki ^^ Akurat w przypadku owntibii kupienie go za 40zł i ustawienie swojego nicka w konfigu, a potem buraki spamują na forach =)
Adek Ripper
07-05-2007, 19:26
sweeet :)))))
3doomed.Isildur
07-05-2007, 19:35
Prowokujcie Vega dalej to może wyjdzie nim na Maina -.-.
Była ankieta na tym Temat.
My Też mamy Honor i zasady.
Troche mi jego zal, no bo trudno wbić ( zalezy od ktorego lvl'a wspomagacze bral ) np. od 60 a od 60 lvl to jest dobre 1,5 roku z graniem 5 h dziennie.
Ja akurat nie mialem wspomagaczy i tez zostalem zchakowany ^.-, ale bez wspomagaczy ;) . Stacil ponad 1,5 roku zycia :p
jak ktoś mu eq wywalił odrobi to w raz dwa mu tyle nie potrzeba (ja przez brata jestem o -135k)tak wiem nie na temat
"kazdego szkoda, nie kazdego zal"
81 lvl ... masa pracy i watpie zeby cala robote odwalily za niego "wspomagacze", jakis wklad swoj w ten lvl na pewno mial... wiec szkoda go...
niektore osoby widac ze Wesolego niezbyt lubia ("pajac" "gowniarz" to chyba nie oznaka "przyjazni" <aaahhh tak... niby przyjazn istnieje tylko w rl...>) Osobiscie nie znam go zbyt dobrze, nic do niego nie mam..
Wesoly zycze zebys sie podniosl szybko i wrocil ze zdwojona sila :) "co nas nie zabije, nas wzmocni" wiec do pracy nad usuwaniem"szkod"... teraz juz chyba z pewna nauczka :)
Dziewiczy
08-05-2007, 12:36
[...]
2. Jezeli juz nawet ktos Go shakowal to musialyby byc ku temu jakies powody. Kto wie moze w gre wchodza nielegalne oprogramowania badz sharing (<- to slowo chyba najbardziej utkwilo my w glowie).
3. Najwyrazniej nie zawsze w parze z hlvl'em nadaza mozg. Nastepny powod (przeczytajcie sobie Jego Comment) by uwazac tego osobnika za pajaca i gowniarza, zreszta w tym przekonaniu nie jestem sama =]
4. Jak to sie mowi? "Zemsta bedzie slodka" hehe
PeZet Dr. =]
Jak to się mówi de'Bove w półświadku to na sumieniu masz dużo więcej niż Wesoły. Od samego początku on głośno o tym mówił że to Ty jestes sharerem, czyżby dlatego zemsta... A może to Ty mu zrobiłaś tego psikusa?
Zachowam anonimowość.
Polecam lekture tego:
na tibiabr.com: TibiaBR Forums> » Tibia « > Cidades do Tibia > Newbie Island (Rookgaard) > Rookguardian De'Bove
Nie moge wstawić linku to daje jak dojść.
a udało się:
forums.tibiabr.com/showthread.php?t=107703
Contemple
08-05-2007, 14:01
@up
Szok. Po tym co przeczytałem...
Wyrażę to w jednym słowie : niesmak
Czy mógłby ktoś przetłumaczyć to na polski ? Albo dać link do translatora ?? ;>
Trochę zrozumiałem...
@Topic
Wpadł <3 Niech się cieszy, że nie zalogował się w Venore hehe
81 lvl ... masa pracy i watpie zeby cala robote odwalily za niego "wspomagacze", jakis wklad swoj w ten lvl na pewno mial... wiec szkoda go...
niektore osoby widac ze Wesolego niezbyt lubia ("pajac" "gowniarz" to chyba nie oznaka "przyjazni" <aaahhh tak... niby przyjazn istnieje tylko w rl...>) Osobiscie nie znam go zbyt dobrze, nic do niego nie mam..
Wesoly zycze zebys sie podniosl szybko i wrocil ze zdwojona sila :) "co nas nie zabije, nas wzmocni" wiec do pracy nad usuwaniem"szkod"... teraz juz chyba z pewna nauczka :)
Koles chcial darmowego vipa, vego wykorzystal okazje i wyslal mu keya
Manik Rookmaster
08-05-2007, 16:02
@Contemple:
http://babelfish.altavista.com/
Jeden z najlepszych translatorów online. Na pewno wiele osób go zna.
@Dziewiczy: Może jednak powiesz coś o sobie? :)
PS. debov znajduje się na jakiejś starej blackliście Rookgaardu na tibianews.net. Ja nadal mam nadzieję na delete...
Marionus
08-05-2007, 18:48
ekhm to ze ma lvl 81 to nie znczy ze jest dobrym graczem >.< Jak dla mnie grac na rooku to szczyt noobostwa
Sam wbij 81 lvl na rooku a potem gadaj albo karm trolla ;)
Czemu nie wyszedl na main ?
A to tu wam odpowiem nie chciał zepsuć gry dla kolesia bo co miałby na mainie? Nic?
Vego pokazał ,że nie jest lamerem :)
Pan Klocek
08-05-2007, 19:08
Cracker. :cup:
Średnio? Mam nadzieje że tylko żartujesz...
Wiechoss
08-05-2007, 19:14
Czemu nie wyszedl na main ?
A to tu wam odpowiem nie chciał zepsuć gry dla kolesia bo co miałby na mainie? Nic?
Vego pokazał ,że nie jest lamerem :)
Nie jest lamerem powiadasz?
Ogladalem screeny z forum tego zje*****o keyloggera i to co on ukradl to w pale sie nie miesci ... dla mnie jest poprostu smieciem X(
uP:
poszukaj na photbukecie :eriicc
Jakies tam moje hacki ;)
Vego tak mi się wydaje ze zostawil mu all tylko napisal pozdro od Ownt;)
Ogladalem screeny z forum tego zje*****o keyloggera i to co on ukradl to w pale sie nie miesci ... dla mnie jest poprostu smieciem X(
Dlaczego jest smieciem? pozbywa sie dzieci
uP:
poszukaj na photbukecie :eriicc
Jakies tam moje hacki ;)
Vego tak mi się wydaje ze zostawil mu all tylko napisal pozdro od Ownt;)
taa haker sie znalazl jestes h***m a nie hakerem i nie pier***
jakbys byl hakerem to bys go zmainował lol.
Jak jestes taki pro master evil haker to moze slyszales kiedys o grupie "inferna br "
Zal swe
owntibia.exe
10-05-2007, 15:00
Ej, kolezko uważaj, bo Cię tam HAKNOM!
Jak jestes taki pro master evil haker to moze slyszales kiedys o grupie "inferna br "
Zal swe
Nazywanie takich osób hakerami jest w mojej opinii nadużyciem.
I ludzie, dajcie spokój z tymi "żalami", bo to juz się żałosne robi.
Była moda na lolki, nooby, teraz każdy miota żalem na lewo i prawo.
Obrazacie tym wszytskich prawdziwych "Hackerow" i "Crackerow" jak byscie wiedzieli ile wiedzy na to potrzeba;]
Wine ma wlasciciel postaci, parenascie k to nic, ciesz sie ze nie masz 81 knighta z 550hp to byl by wstyd.
Co do osoby, ktora zdobyla ta postac to jak to nazywacie "Hack" byl bardzo kulturalny.
Kwadratowe Koło
15-05-2007, 19:46
Gorszy by był 81 sorc z 0 many.
Pan Klocek
15-05-2007, 19:55
Gorszy by był 81 sorc z 0 many.
Sam jesteś 0 many..... miałby 405
Wiechoss
15-05-2007, 20:43
Dlaczego jest smieciem? pozbywa sie dzieci
To znaczy ze jak ktos jest mlodszy od ciebie to życzysz mu jak najgorzej ?
Jego sprawa ile ma lat i jaki lvl
Ej, kolezko uważaj, bo Cię tam HAKNOM!
e tam narazi mi to zwisa wchodze na wszystko bo mam bana to na chara sie nie wbijam ,przed koncem bana zrobie se formata i po sprawie
kondom69
15-05-2007, 20:57
Zal swe
Wyjdź i nie wracaj. To, że hackuje to jego sprawa a w tym temacie nie mówimy o nim tylko o autorze.........
@Edit
żeby dać się schakować to trzeba być bardzo nie uwaznym. Ten przykład pokazuje, że trzeba odpowiadać za swoje czynny. Tylko i wyłacznie z jego winy stracił swoją postać. Trochę szkoda mi takich ludzi, ale to przezcież Tibia to tylko głupia gra, a więc nie ma co rozpaczac...
'Elder Nagan' - ja rozumiem ze marzy Ci sie pacc i promocja ale nie musisz tak tego okazywac. Kopiowanie avatarow nie powinno sie tolerowac. Takich ludzi ktorzy zostaja na wyspie poczatkujacych musisz najpierw zrozumiec...;S Oni rownie dobrze moga Cie nazwac 'noobem' przez to ze jednak wychodzisz na mainland.
Wyjdź i nie wracaj. To, że hackuje to jego sprawa a w tym temacie nie mówimy o nim tylko o autorze.........
@Edit
żeby dać się schakować to trzeba być bardzo nie uwaznym. Ten przykład pokazuje, że trzeba odpowiadać za swoje czynny. Tylko i wyłacznie z jego winy stracił swoją postać. Trochę szkoda mi takich ludzi, ale to przezcież Tibia to tylko głupia gra, a więc nie ma co rozpaczac...
Yhy Ta Hakuje na moje to go zrobil jakis friend z rla albo jakies nielegalne oprogramowanie innej mozliwosci nie ma.
Jakby go zrobil haker to napewno by sie tym nie cieszył na forum to nie w ich stylu :)
1. Jeżeli to co mówicie o WR - jest on noobem i nie szkoda mi go.
2. Jeżeli sam wbił ten lv bez botów - szkoda mi go.
3. Są trzy typy "złych":
- hacker
- cracker
- lamer
Ci z np. tibiaown należą raczej do tych ostatnich, pozdro, cze.
1. Jeżeli to co mówicie o WR - jest on noobem i nie szkoda mi go.
2. Jeżeli sam wbił ten lv bez botów - szkoda mi go.
3. Są trzy typy "złych":
- hacker
- cracker
- lamer
Ci z np. tibiaown należą raczej do tych ostatnich, pozdro, cze.
Jeden Mądry :)
Hellraiser
16-05-2007, 15:09
To nie był porządny hack rookstayera, ponieważ,..
Nie wyszedł nim na maina, lub chociaż nie padł parę razy, a wbijać te około 350k~ na jeden lvl na rooku, to mogło też wkurzyć.
Ale hack, to hack, szkoda,..
Btw, może nie długo dostanie bana, ale to jeszcze nie jest pewne. B)
Ureticon
17-05-2007, 16:57
Nie rozumiem ludzi którzy piszą że to wkręt bo Wesołym nie wyszli na maina -.-
Przecież nie każdy jest taki "CHAM" !
Ja np (nie mówie że hakuje) jak bym hakował to bym nikogo nie rookował/majnował :P tylko biore cash + items i pisze liscik do ownera żeby uważał gdzie klika :P
owntibia.exe
17-05-2007, 17:05
"hakował" - rotfl.
Z hakowaniem to ma niewiele wspólnego =)
No niestety ;/
Ale dobrze ze zabrali mu tylko kase, a chara zostawili w spokoju.
Gadalem z nim potem, gra for fun, nie zalamal sie.
Tom The Tanner
19-05-2007, 14:00
Odrobinę infa o włamaniu się na konto Wesolego - link (http://www.rookgaard.pl/index.php?pid=73). Trzeci nagłówek o nazwie Wesoly Rookstayer... hacked!.
Moim zdaniem temat do zamknięcia, bo niedługo zaczną się pytać jak hakierowaci clientuf... ale to tylko moje zdanie, bo przyklejone ogłoszenie czytałem. ;f
Vial
owntibia.exe
19-05-2007, 14:26
Oznaczało to oczywiście, że stracił niewiele. ;> Wyjaśnił, że przyczyną hacka była OwnTibia, szkodnik niewykrywalny przez żadne zabezpieczeia
Ta, i co jeszcze.
Manik Rookmaster
19-05-2007, 14:51
Jeżeli chcecie znać prawdę o tym "hacku" przeczytajcie posty Sirblaze'a. Na rookgaard.pl prawda została nieco zniekszatałcona.
Alkoholik(Lume)
10-08-2007, 06:31
Boże, jak słucham tych brednii wypowiadanych przez większość userów..Owntibia niewykrywalna przez antyviry? A po kiego grzyba wam to oprogramowanie? Hijackthis czy spojrzenie na procesy uruchomione w systemie wystarczą..Osobiście przez 2 lata gry w tibię nie używałem antywirusa, wystarczał firewall i logiczne myślenie. Muszę się nie zgodzić z Panem Klockiem.Gdyż człowiek, który załatwił Wesołego ma duże pojęcie o programowaniu etc..To działało w odwrotną stronę. Wesoły chciał spróbować swoich sił w pseudo hackingu i wyszło mu to na niekorzyść :)..Chyba jedyną osobą sensownie się wypowiadająca w tym temacie jest owntibia*****.. Bye pozdrawiam
Saniushy
10-08-2007, 15:15
No wiecie nawet dobrzy gracze czasem są hakowani.
Ale jeśli używał jakichś botów itp to mu dobrze.
piotrek26111
10-08-2007, 16:53
Jak dla mnie grac na rooku to szczyt noobostwa
Jak dla mnie nazywać się Elder Nagan to szczyt noobostwa
Ale jeśli używał jakichś botów itp to mu dobrze.
LOL czlowieku pokaz mi 80+ lvla ktory nigdy nie uzywal zadnych botow >.< Tibia jest grą ktorej 90% polega na expieniu a expienie w tibii jest szalenie nudne. Uczciwym to sobie mozna byc ale gdzies do 50 lvla a potem jak chcesz cos osiagnac to masz do wyboru albo siedziec cale dnie i noce przy tibii i cholernie sie przy tym nudzic (nie ukrywajny ze nawet maniakom trudno wytrzymac 23:45 godziny przy tibii) albo sciagnac bota i expic za jego pomoca z lekkim ryzykiem zlapania przez gm'a oscylującym gdzies w okolicach 1%. Tibia to gra oparta na czasie a nie umiejetnosciach i trzeba dlugo siedziec zeby cos w niej osiagnac.
No wiecie nawet dobrzy gracze czasem są hakowani.
"Dobry gracz" to pojecie abstrakcyjne w tibii bo tutaj "dobry" jest ten ktory wiecej siedzi przy kompie.
Wyjaśnił, że przyczyną hacka była OwnTibia, szkodnik niewykrywalny przez żadne zabezpieczenia.
Nie no myslalem ze spadne z krzesla. Przeciez wystarczylo po sciagnieciu bota dla bezpieczenstwa przeskanowac system "owntibia deleterem" ze strony torg i w razie czego usunac wirusa. Skoro tak prostej rzeczy nie wie 80-ktorys tam lvl, to przyznam ze nalezal mu sie ten hack za glupotę.
ciesz sie ze nie masz 81 knighta z 550hp to byl by wstyd
Knightowi to wielkiej roznicy nie robi czy ma 550 hp czy 1280 bo i tak na tym lvlu nie byl by w stanie polowac na nic co ma combo ponad 400 hp, a uha sie wlasnie srednio za te 400. Wiec posiadanie wiekszej ilosci zycia daje tylko teoretyczna przewagę ktora w praktyce sie raczej nie sprawdza. Gorzej ze skillami bo mialby mniej wiecej 20/30 a teraz po update na kazdy atak knighta maja wplyw tylko skille a nie jak dawniej lvl do uderzania z hmm/gfb/explo/exori.
1. Nie wyszedl nim na maina bo nie mial by z tego zadnych korzysci.
2. Czytajcie uwaznie: on nie chcial "hackowac" innych za pomoca owntibii lecz sciagnal bota zeby grac z botem i szybciej lvl bić. (bo na jego poziomie na rooku to juz niezle trzeba maniakować) A że jest lamerem i wczesniej nie sciagnal sobie "owntibia deletera" z torg i po sciagnieciu bota nie przeskanowal komputera tym programikiem i nie usunal ewentualnego wirusa to go jeden z "hakerów" z owntibia vip "shackował". Pisze w cudzyslowie bo jak wiadomo nie ma to nic wspolnego z prawdziwym hackowaniem, ot takie zwykle żerowanie na ludzkiej glupocie i naiwnosci.
Jak dla mnie nazywać się Elder Nagan to szczyt noobostwa
Przesadzasz człowieku...
"Dobry gracz" to pojecie abstrakcyjne w tibii bo tutaj "dobry" jest ten ktory wiecej siedzi przy kompie.
Za dobrego gracza nie powinno sie uwazac takiego, którego zdobi wysoki poziom.
Wiadomo, ze taki np. 80level ktory non-stop gral na bocie* bedzie gorszy od 20level'a który sam zrobil levela... Czy bot uczy umiejętności manualnych? Nie... I potem niedziwcie sie ze:
- 40 level strapowany w mino hell.
- 50 level pada na trapie w wasp tower. itp.
*ewentualnie kupił chara, bedąc w dalszym ciągu malo doswiadczonym.
1. Nie wyszedl nim na maina bo nie mial by z tego zadnych korzysci.
Korzyść mialby psychiczną "o jednego Rookstayera mniej".
piotrek26111
10-08-2007, 21:49
Za dobrego gracza nie powinno sie uwazac takiego, którego zdobi wysoki poziom.
Wiadomo, ze taki np. 80level ktory non-stop gral na bocie* bedzie gorszy od 20level'a który sam zrobil levela... Czy bot uczy umiejętności manualnych? Nie... I potem niedziwcie sie ze:
- 40 level strapowany w mino hell.
- 50 level pada na trapie w wasp tower. itp.
*ewentualnie kupił chara, bedąc w dalszym ciągu malo doswiadczonym.
OMg, w tibii naprawde do expienia nie sa potrzebne zadne umiejetnosci a jedynie masa wolnego czasu...
Korzyść mialby psychiczną "o jednego Rookstayera mniej".
Za to "Mainera" o jednego wiecej czyli potencjalny kandydat do zajecia tych powiedzmy zolwi przybywa.
OMg, w tibii naprawde do expienia nie sa potrzebne zadne umiejetnosci a jedynie masa wolnego czasu...
To sie zgodze... ale do efektywnego expienia, bez narażanie sie na straty (śmierć itp.) to trzeba raczej umiejętności manualnych... ja tu mówie głównie na mainie (chyba ze na 100 levelu expisz na żółwiach itp). Bo jak wiemy na Rooku można paść tylko przez bota, laga, kicka lub przez czystą głupotę.
Za to "Mainera" o jednego wiecej czyli potencjalny kandydat do zajecia tych powiedzmy zolwi przybywa.
Nie wierze w to ze shackowany 80 level... bedzie grac na mainie... co najwyzej zeby postac zmajnowac, albo poPKowac, juz dla jakiegos "milszego zakonczenia"
Wyobrazasz sobie grac zmajnowanym Rookstayerem? Na 80 levelu? Ze skillami 25.33? A w razie magików... z magic levelem 0?
Zastanawiam sie... bo co kto nie pisze, to masz do tego kogos zastrzeżenia... o wszystko sie czepiasz...
Wrzuc troche na looz.
piotrek26111
10-08-2007, 23:05
To sie zgodze... ale do efektywnego expienia, bez narażanie sie na straty (śmierć itp.) to trzeba raczej umiejętności manualnych... ja tu mówie głównie na mainie (chyba ze na 100 levelu expisz na żółwiach itp). Bo jak wiemy na Rooku można paść tylko przez bota, laga, kicka lub przez czystą głupotę.
Do tibii potrzeba takich zdolnosci manualnych jak do fify na poziomie amator :D
Przepraszam za Offtop ale Wesoly Rookstayer posiada aktualnie 91 lvl :O Czyzby powrocil?
@Down Ooops :P Sorka, ale bylem zle poinformowany :)
Przepraszam za Offtop ale Wesoly Rookstayer posiada aktualnie 91 lvl :O Czyzby powrocil?
Czlowieku ---- on byl hack ale nie zostal zabity ani nikt nim nie wyszedl na Maina, poprostu byl podobno okradniety itp itd ... co chyba jednak okazalo sie zartem :)
xalius54
22-08-2007, 09:19
szkoda... ale troszke malo kasy mial ;)/
Gowno prawda. Wbicie 81 lvl na roku jest trudniejsze niz 120 na mainie. Nawet jesli on botuj to czloweku policz se ile minosow albo snake musi ujebcyc ten bot zeby wbic 80 lvl.
Teraz przegladam rank na wiki hunted:
Lista 10 Rookstayerów z najwyższym poziomem w Tibii:
Wesoly Rookstayer (103 lvl) - Botter
Sunrise (102 lvl)
Rookguardian de'Bove (100 lvl)
Voodoo Rhythm (98 lvl)
Sir Mafjozo (96 lvl)
Ferumbras de Rookgaard (93 lvl) - Botter
Lealuk (93 lvl) - Botter
Nekhronoz (92 lvl)
Lord'Luster (91 lvl)
Crisne (84 lvl)
Jak dla mnie przy kazdym powinni napisac boter bo nie wierze ze ktos wbil 50+ na roku bez botowania ;]
Jak dla mnie przy kazdym powinni napisac boter bo nie wierze ze ktos wbil 50+ na roku bez botowania ;]
To uwierz.
To, że nie każdy potrafi wbić lvl 50+ na mainie, nie oznacza, że na rooku każdy 50+ to botter : )
@down:
Grałem, nie zaszedłem daleko, bo tylko na 26 poziom, ale serwer U.S.A i nie da się grać z powodu lagów ;]
Grałes kiedys rookstayerem ? Ja mialem 18 lvl i mi odechcialo. ;]
Milan ognia
20-01-2008, 14:15
Bo cienka pićka a nie gracz z Ciebie.
- Prodigy -
20-01-2008, 14:40
A ja nie wierze, że można być tak słabym, żeby szczytem własnych możliwości był 18 lvl. :]
To wy*******aj na roka wbij 30 to poagdamy
Piotrek 2611
""Knightowi to wielkiej roznicy nie robi czy ma 550 hp czy 1280 bo i tak na tym lvlu nie byl by w stanie polowac na nic co ma combo ponad 400 hp, a uha sie wlasnie srednio za te 400. Wiec posiadanie wiekszej ilosci zycia daje tylko teoretyczna przewagę ktora w praktyce sie raczej nie sprawdza. Gorzej ze skillami bo mialby mniej wiecej 20/30 a teraz po update na kazdy atak knighta maja wplyw tylko skille a nie jak dawniej lvl do uderzania z hmm/gfb/explo/exori.
1. Nie wyszedl nim na maina bo nie mial by z tego zadnych korzysci.""
Wcale nie ma roznicy czy ma 550 czy 1280. lol223232323. ZALLLL Az plakac mi sie chce ;] A po drugie hakujesz dla korzysci ale tez dla zabawy wiec wiesz jak ja bym haknal to bym wyszedl nim na maina ;]
Cygan Slejter
20-01-2008, 16:56
Co za archeolog odkopal ten temat?? X(
PandeSin
20-01-2008, 17:05
a Pani Instynkt?
- Prodigy -
20-01-2008, 17:24
"To wy*******aj na roka wbij 30 to poagdamy (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=pell+prodigy)"
...
:/
Fpitolony w sprawe
20-01-2008, 18:39
Jak widac zawsze beda ludzie bez wyobraznii...
Vasudanin
20-01-2008, 18:45
do stiedzie do fejg dzemu on ma 0 mlfl na 81 lefel!!!
nie trzeba bylo sie nabierac na zeczy typu free pacc itede
Marcin24
20-01-2008, 18:46
a Pani Instynkt?
Jego dziewczyna też gra?
Grałes kiedys rookstayerem ? Ja mialem 18 lvl i mi odechcialo. ;]
I właśnie dlatego powinieneś się tutaj nie wypowiadać, tym bardziej oskarżać.
@Tao16
po co odświeżałeś temat z sierpnia 2007 roku? Wesoły~ to boter i tyle. napracował się rzeczywiście nad 103lvlem, zaprogramował bota. tylko szanować takich ludzi -.-
I właśnie dlatego powinieneś się tutaj nie wypowiadać, tym bardziej oskarżać.
Nie oskarzam tylko stwierdzam fakt. Stary wiem ze ty chcesz w to nie wierzyc ale wbij 80 lvl na roku bez bota .. . n/c
Athelas myslisz ze 103 lvl na roku wbic nawet z botem to pestka ? Miej zalaczony komp 24h przez hmmm 5 miechow ? Dzien w dzien, noc w noc i jeszcze alarm jak GM przyjdzie ? Good luck !
Marcin24
20-01-2008, 19:52
Nie oskarzam tylko stwierdzam fakt.
Niestety oskarżasz, gdyż tekst "Nie da się wbić 80 lvlu na Rookgaardzie bez bota jest niemożliwe" jakoś mnie nie przekonuje. I radzę ci opuścić ten temat razem ze swoim 18 lvlem.
Nie oskarzam tylko stwierdzam fakt. Stary wiem ze ty chcesz w to nie wierzyc ale wbij 80 lvl na roku bez bota .. . n/c
oO dopiero mówiłeś o 50~, już 80? Udowodnią, że jest 80+ bez bota, to wejdziesz z tekstem 'jak sje da fbici 100 lewel bes bota rzal'.
I co grał 5 lat ten 80 ? czy 50
Elder Nagan
21-01-2008, 13:33
@Tao16
po co odświeżałeś temat z sierpnia 2007 roku? Wesoły~ to boter i tyle. napracował się rzeczywiście nad 103lvlem, zaprogramował bota. tylko szanować takich ludzi -.-
a po co ma jak taka ciota bic lvl..skoro mozna bota ustawic..dla mnie przyje,mnosc jest z huntow a nie z nabijania lvli ; d
a po co ma jak taka ciota bic lvl..skoro mozna bota ustawic..
A moze on chce sam dojsc dowysokiego lvl'a, a nie tak jak ty szpanowac scrackowanym programem, ktory mu ten lv sam nabije? Z reszta, boty sa nielegalne - moze on w przeciwienstwie do Ciebie szanuje zasady? ;)
dla mnie przyje,mnosc jest z huntow a nie z nabijania lvli ; d
Taa, kupujmy chary na allegro i chodzmy na hunty, udawajac, jacy to jestesmy dobrzy..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.