zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 13 posterunek

Meryba
07-05-2007, 08:49
Ostatnio na polsacie leci 13 posterunek. Sobota 19:25 Piątek 8:55.
Akcja serialu toczy się na posterunku policji o pechowym, 13. numerze – jego załoga to śmietanka ludzi, przy których nie można czuć się bezpiecznym: zwariowany posterunkowy Czarek, robiący wiele niezbyt mądrych rzeczy, mający wiele szalonych pomysłów, które wprowadza w życie; niedowidzący Stępień,były funkcjonariusz policji w komórce kryminalnej. Miał problemy z alkoholem i żoną; mięśniak Arnie, wielki fan Arnolda Schwarzeneggera, nie grzeszący inteligencją. Do bardziej poważnej części załogi należą: uczuciowa Kasia, zakochana w Czarku; Zofia, romansująca z komendantem, odczuwająca pewną niechęć do Czarka oraz Luksus. Pieczę nad całą załogą sprawuje komendant Władysław Słoik, mający obsesję na punkcie swojego psa, Pershinga (rasy buldog angielski). Posterunek często odwiedzają: siostra Czarka, Agnieszka, dwójka inspektorów – Kot i Pierzchała oraz prostytutka Jola, była dziewczyna Czarka. W drugiej serii część załogi posterunku zmienia się: w miejscu Luksusa i Zofii pojawiają się Rysio i Angela.
Co sądzicie o tym serialu. Dla mnie jest bardzo śmieszny =]
zamieszcze pare linków do filmików, jak to zabronione to przepraszam.
http://www.milanos.pl/13-posterunek.php?id=p-13
http://bzdury.pl/tag/13+Posterunek

Magic to było zarąbiste ale są 2 wersje tego. SAKE!! xD

minacel
07-05-2007, 09:08
jest smieszny ale to zalezy jeszcze od odcinka

Maggic
07-05-2007, 09:26
Też mam z tego bekę :D Najbardziej podobał mi się odcinek z Pierdzącym i chińczykiem "Tak'iem" jak to obejrzałem to myślałem ze w gacie zrobie :D

Korektor
07-05-2007, 09:29
Kiedyś, było to bardzo zabawne. Ale jak dla mnie to serial zszedł na psy. Kiepscy się wybili, już nie są tacy denni. Coraz lepszy humor mają. Poza tym to raczej nie oglądam tych wszystkich "humorystycznych" seriali. Nie śmieszą mnie.

Bastash
07-05-2007, 10:33
Kiedyś, było to bardzo zabawne. Ale jak dla mnie to serial zszedł na psy.

Tylko że nowych odcinków nie ma od laaaat. :p

Kiedyś uważałem 13 posterunek za najlepszy polski serial komediowy. Teraz, kiedy już znam wszystkie odcinki aż tak mnie nie śmieszy.

..::QRAS::..
07-05-2007, 10:38
mnie dalej smieszy.

Bols
07-05-2007, 10:39
Kiedyś, było to bardzo zabawne. Ale jak dla mnie to serial zszedł na psy. Kiepscy się wybili, już nie są tacy denni. Coraz lepszy humor mają. Poza tym to raczej nie oglądam tych wszystkich "humorystycznych" seriali. Nie śmieszą mnie.

Ciebie nic nie smieszy panie 20postow-dzien/norma.

Niektore odcinki fajne, niektore zjebane. Tyle powiem.

PiXik
07-05-2007, 12:33
najlepszy polski serial komediowy. Po prostu przy każdym odcinku taka beka że szok. xD Mam pare odcinków 2 sezonu ale to nie to samo.
"Drodzy państwo ODRA WYLAŁA...na szczęście po stronie Niemieckiej . Hurrra"

Dark Sven
07-05-2007, 16:46
Ciebie nic nie smieszy panie 20postow-dzien/norma.

I co z tego?

Serial zawsze był, jest i będzie denny.

Yoh Asakura
07-05-2007, 17:41
@Up:
To, że jest denny, nie oznacza, że nie jest śmieszny.
najlepszy polski serial komediowy. Po prostu przy każdym odcinku taka beka że szok. xD Mam pare odcinków 2 sezonu ale to nie to samo.
"Drodzy państwo ODRA WYLAŁA...na szczęście po stronie Niemieckiej . Hurrra"
Chyba jedyna rzecz w której się zgadzamy. Ten serial śmieszy mnie od początku istnienia. Fakt, może humor nie jest zbyt wykwintny, ale czy to ważne ? A oprócz 13 Posterunku, jedynym polskim serialem który był w stanie mnie rozśmieszyć były Miodowe Lata. Szkoda, że nie ma juz nowych odcinków...
Btw: i tak nic nie przebije Bundy'ch ;)

PiXik
07-05-2007, 17:55
no właśnie nic nie przebija Bundych,dzisiejszy odcinek o budzie dla psa..ubaw po pachy

Daywalker
07-05-2007, 18:09
Kiedys dawno temu ( za dzieciaka ;d ) ogladalem 13 posterunek.
Ogolnie serial przedni :) I calkiem zabawny :D

Fiszbin
07-05-2007, 18:11
Jedyny pozytyw, jak dla mnie, to obecność Cezarego Pazury, ale generalnie nigdy nie lubiłem tego serialu.

Ameez
07-05-2007, 18:28
świetny serial, szkoda ze nie robia nowych odcinkow.

Chesterkaa
07-05-2007, 18:50
zabiles laleczke ?! przyniessssssssssssss !

uhauhauhauhauhauhauha kiedys to bylo fajne teraz do dupy. ile razy mozna to samo ogladac ?

Elisa
07-05-2007, 18:51
Serial jest dość fajny.:)

Kiwix
07-05-2007, 21:51
Nie tyle 13 posterunek, co nogi posterunkowej Kasi (Ola Wozniak) ^^
http://www.jer5.friko.pl/Wozniak/Aleksandra_Wozniak_SzpitalNaPerypetiach-09.jpg

Maggic
07-05-2007, 21:57
świetny serial, szkoda ze nie robia nowych odcinkow.

W listopadzie 2005 roku zmarł Marek Perepeczko (~Odtwórca roli komendanta~)
Spróbuj se to wyobrazić, ten serial bez tego komendanta (Oczywiście Marka Perepeczko) to jak by oglądać 13 Posterunek bez Czarka Pazury B)

Meryba
07-05-2007, 22:02
Dobrze że nie robią nowych odcinków . Niektórzy aktorzy(z 13 posterunku) poprostu są już starzy i nie byli by tak śmieszni. Zrobili co trzeba :d

Bastash
07-05-2007, 22:06
Dobrze że nie robią nowych odcinków . Niektórzy aktorzy(z 13 posterunku) poprostu są już starzy i nie byli by tak śmieszni. Zrobili co trzeba :d

Niektórzy to są tak starzy, że nie żyją.

Honasolo
08-05-2007, 01:34
Fajny serial komiediowy.
Gdy bylem malym gowniarzem ogladalem go na codzien. xD
Teraz mnie on zbytnio nie kreci bo prawie wszystkie odcinki obejrzalem.

Tak czy siak jest to serial dorownujacy Kiepskim. ;p

**NANEK**
08-05-2007, 03:54
heh 13 posterunek wymiata ;D aktorzy wymiatajom :D prawdziwi debile niektuzi ;p ale warto oglondac

Bastash
08-05-2007, 13:58
heh 13 posterunek wymiata ;D aktorzy wymiatajom :D prawdziwi debile niektuzi ;p ale warto oglondac

Jestem zdumiony, że nie napisałeś przez 'ż'.