Pokaż pełną wersje : Anahilator
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=126167 - zdjęcia z anahilatora :)
Gratz! :D
A tak wogole to gdzie czwarty ? :P
jefrey nieumarłz
27-09-2004, 17:11
Zapewne zginal :/ :(
Tibiańczyk
27-09-2004, 19:13
No taaak to nasza eternia i nasz najwiekszy lvl;)
Mati Crusher
27-09-2004, 19:14
albo poszedl na siqu :P
Wielkie gratz, ja jak bym byl na anhilatorze to bym sobie SoV wzial :P
severon->20 lvl knight(mam nadzieje ze za 1 rok bedzie 100 :P)->57/54->aurea :)
A jA Bym Wziol TeN PrEzEnCiK ... jeszcze nikt go nie wiol...hmmm... Ciekawosc :P
Re : up
Huh ponoc Diego Del'Toro zabral ten prezencik ale nie powiedzial co w nim jest.
Nice screen :>
@diXon KInIan@
27-09-2004, 20:13
to nie on zrobil tego aninhalatora [chyba] to ktos inny!
widzialem tego ss'a chyba z r0k temu.
Hmm... fajnie by bylo wiedziec ( tak na przyszlosc) No Bo wiecie.. moze kiedys mnie tak zobaczycie :P
Moze on nie chce tylko powiedziec , bo by go to moze zchanbilo , moze jakies smiecie tam byly...
Dear pinKs hehe, ale watpie zeby to ty byles gothic tilo, albo Hispo lub Xantea oni nie z polski podajZe :p
Lol...Jak bys robil tego questa to bys wiedzial jak sie pisze poprawnie nazwe tego questa!To nie ty na 200% go robiles i widzialem ten ss na tibia.de baaardzo dawno temu!
Btw. Annihilator a nie Anahilator! >.<
to nie on zrobil tego aninhalatora [chyba] to ktos inny!
widzialem tego ss'a chyba z r0k temu.
Lol...Jak bys robil tego questa to bys wiedzial jak sie pisze poprawnie nazwe tego questa!To nie ty na 200% go robiles i widzialem ten ss na tibia.de baaardzo dawno temu!
Btw. Annihilator a nie Anahilator! >.<
Wiadomo, że to nie on... To ekipa z Eterni, a żaden z nich nie jest Polakiem. Btw. Nie zaznaczył, że to jego ss. Z rok temu/baaaardzo dawno go nie widzilales bo ekipa go zrobiła na początku Września..
A swoją drogą. Gratz dla nich :)
Dawid_Mistrz
05-10-2004, 20:36
A jA Bym Wziol TeN PrEzEnCiK ... jeszcze nikt go nie wiol...hmmm... Ciekawosc :P
HEHE ja wiem co jest w tym prezencie ale nie moge powiedziec poniewaz zniszczyl bym komus cala niespodzianka... Ale moge powiedziec ze to co jest w tym prezencie jeset bardzo a to bardzo unikatowe:)
Atletico
05-10-2004, 21:33
pff... w presencie jest teddy z annikilatora, na sercura jeden kolo go ma, z pewnoscia jest thread na tibia.de o tym, ale byloby trzeba szukac trochu, misiek ma tylko wartosc pieniezna ale i tak jest wart 1/3 tyle co SoV lub SC
srry za zepsucie niespodzianki ale i tak watpie zeby zaden z tych co sie tym tak interesuja kiedykolwiek zrobi anni :)
Ildefons
05-10-2004, 21:35
I jest niepotrzebny,mozna dac najwyzej na wystawe do domku...Ale nie moge mowiec na tym forum co to jest...Jak ktos chce widziec to msg do mnie.
HEHE ja wiem co jest w tym prezencie ale nie moge powiedziec poniewaz zniszczyl bym komus cala niespodzianka... Ale moge powiedziec ze to co jest w tym prezencie jeset bardzo a to bardzo unikatowe:)
You see dead human. You recognize Dawid_Mistrz he was killed by annihilator present box. It weighs 1024 oz.
Moze to ?? :] Co do teaddy bear, na Antice widzialem juz 2! Jeden w domku Karr Chaosa, drugi w czyims domku w kazz, jak sie wchodzi do miasta, to przed bramami widac pokoik u góry. Tam przy samym koncu ekranu lezy misio :D
Powiem wam ze, ze niektore osoby takie jak Henricus Institor, Veritas de'Vrie, rodzina Monstesco i pare innych wymiataczy spieprzyli okazje, poniewaz dzisiaj mogli byc na Isarze kims, kto oprocz DT wykonal Anniha. Mowie tu o wojnie w koncu 2002 roku, kiedy najpierw Kindergarten, a potem Golden Legion ich tlukli...a raczej GL zostali stluczeni...powinni sie wszyscy razem wziac i dzisiaj nie bylo by takiego monopolu...sry za offtopa ale musialem odzalowac strate takich ludzi ;(
You'rs:
Isara - Cahir de'Vills - hacked
Hiberna - Lendark - deleted
Aldora - Djinn van Hellsing
Antica - Augustus Malevolyn
Amera - Thinking Warrior - hacked and stolen acc;(
w tym prezenciku podobno jest teddy bear :D ale on jest warty ok 100k :p
Duunadan
06-10-2004, 17:17
Ja też wiem co jest w tym prezenciku ale o tym się nie mówi bo gra straci sens. Widzialem to na jednym screenie. Tak jak kolega powiedzial jest to bardzo unikatowa rzecz.....
pozdrawiam
Gratulacje zrobienia Questu tylko szkoda ze nie pokazales screenow z walki :(
CHESTER from rubera
06-10-2004, 18:11
Na ruberze widziales 3 takie misie w domku kotku(125L) i nie wiem czy ta naprawde jest z tego prezentu.Ja wziolbym stonecuttera
Kurczaczek
06-10-2004, 18:28
A ja Magic Sworda, bo jest najdroższy!!! :]
Gratulacje zrobienia Questu tylko szkoda ze nie pokazales screenow z walki :(
LoL.Wątpie zeby ktoś zecydował sie robić scrreny z Annihilatora podczas walki(za duze ryzyko ze padnie-trzeba sie uhać a nie screeny robic).
Ja słyszałem także wiele opini na temat prezenciku.Jeśli ktoś chce sie wymienić informacjami może napisać do mnie prywatna wiadomość(mam nadzieje że to nie jest Quest Spoling ;)).A co do Diego Del'Toro to mój kolega, członek gildii Del'Toro- Sehindel mówił, że na annihilatorze byli Lucas,Diego,Mediota i Piccaro Del'Toro i przeżył tylko Lucas i Diego i wzieli oni SoV-y.
Pozdro :)
Drybrych
07-10-2004, 10:53
Ja bym magic sworda wzial...
Atletico
07-10-2004, 21:08
Misiek z anni~
http://www.ycoma.com/public/melon/teddyanihilator.jpg
"Powiem wam ze, ze niektore osoby takie jak Henricus Institor, Veritas de'Vrie, rodzina Monstesco i pare innych wymiataczy spieprzyli okazje, poniewaz dzisiaj mogli byc na Isarze kims, kto oprocz DT wykonal Anniha. Mowie tu o wojnie w koncu 2002 roku, kiedy najpierw Kindergarten, a potem Golden Legion ich tlukli...a raczej GL zostali stluczeni...powinni sie wszyscy razem wziac i dzisiaj nie bylo by takiego monopolu...sry za offtopa ale musialem odzalowac strate takich ludzi ;("
... Za to na Solerze jesteśmy kimś :)
Lamdar II
08-10-2004, 20:35
Qrde nic nie przeczytalem tematoof :P no coz dla tego edytuje widzialem inny ss tesh z Wertherem II czy jak mu tam :D
Bofedojo
08-10-2004, 21:39
Gratz! :D
A tak wogole to gdzie czwarty ? :PSnoodi niestety padl :(.
PS: SS powstal jakis miesiac temu, a nie rok temu (wtedy to Gothic Tilo jeszce nie gral, albo mial bardzo maly lvl) i oczywiscie ze to nie jest postac Yuriego :P. Na Eterni to chyba dopiero druga ekipa ktora wykonala Aninhalatora, czekamy na Azgarotha, Psychopate, Civatateo i reszte polskiej ekipy na Eternii ;].
dyzio-1993
09-10-2004, 08:25
gratz przejscia questu. mam 1 pytanie czy mozna przechodzic anichlator quest 4 razy i wrzasc wszystko??
Triciol Pogromca
09-10-2004, 08:37
Gratz o ile to twoj :) A co do prezenta do jakies toros go wzial i podobno mial w nim Soft Botsy Ale ja wzialbym stone cuter axe - najlepsza bron
@diXon KInIan@
09-10-2004, 10:43
Ja też wiem co jest w tym prezenciku ale o tym się nie mówi bo gra straci sens. Widzialem to na jednym screenie. Tak jak kolega powiedzial jest to bardzo unikatowa rzecz.....
pozdrawiam
tak ty wiesz napewno w prezenciku moze ci sie trafić zarówno club jak i crown(ta koronka warta 3 mln k)a miśka sie dostaje w tym (zetak powiem)konkursie ze startuje po jedna osoba z kazdego serva (na forum jest temat i jest pokazane jak affox go trzyma w bp)
To jest fotomontarz jak dla mnie :-/ Jedna osoba moze wziac jedna rzecz. A wy go chwalicie barany...
To jest fotomontarz jak dla mnie :-/ Jedna osoba moze wziac jedna rzecz. A wy go chwalicie barany...
Jedna osoba może wziąść jedną rzecz co nie znaczy że jak jedna osoba weznie SoV to druga nie moze go wziąść chodzi o to ze biezesz albo SoV,albo demon armor,albo stouncrucer axe (czy jak to sie pisze :P) albo prezęcik
Sulejman
09-10-2004, 22:22
Od razu widac ze nie wiesz duzo o tibi..... ;/
jakbys chcial wiedziec kilku graczy juz wybralo prezencik a mozna w nim otrzymac :teddy bear, uh z kilkoma uzyciami, soft bootsy (diego del'toro je dostal ) i jeszcze kilka *******ek
Gz wypas ja kiedys tez zrobie anihilatora i wezme prezencik :P Moze trafi sie jakas wypasiona zecz :D
Vanhelsen
03-03-2005, 01:00
gratz przejscia questu. mam 1 pytanie czy mozna przechodzic anichlator quest 4 razy i wrzasc wszystko??Można zabijac demony do woli, ale wziąść można tylko 1 item!
nawigator
03-03-2005, 01:15
Można zabijac demony do woli, ale wziąść można tylko 1 item!
Prawda... Xamox 130 + elite z Nova robil annahaliatora 2 lub 3 razy i ma tylko sova ;)
ale sam fakt ze wykonal go pare razy to juz cos :)
Od razu widac ze nie wiesz duzo o tibi..... ;/
jakbys chcial wiedziec kilku graczy juz wybralo prezencik a mozna w nim otrzymac :teddy bear, uh z kilkoma uzyciami, soft bootsy (diego del'toro je dostal ) i jeszcze kilka *******ek
LOL TY chyba też za dużo o tibii nie wiesz nikt w tibii nie ma soft bootsof ~!!!!
Arnitch De Knight
03-03-2005, 08:23
za```iste Jeśli macie jakieś postacie na hibernie to zróbcie na hibernie :D tylko że na hibernie to jest chyba nie możliwe ale może kiedyś się im uda :(
_________
Świat:Hiberna :evul:
Profesja:Knight :cup:
Lvl:20 B)
Skille:52/49 :p (Niedługo bendą 68/66 ;) )
Mlvl:Zaczekajcie do jutra bo 8% do 4 mlvl B)
coś jeszcze?:Nie lubie pkeyów
Gepoxo-kuna
03-03-2005, 17:41
Jak ktos jest niedowiarkiem to mam filmik z anhilatora w ktorym jakis ludek bierze prezet jak ktos zainteresowany to pisac na gg 1939391. Nie odpowiadam na forum co wypadlo z prezeta!!! :)
to stary temat p oco go wygrzebaliscie ?-.-
Ice^Cube
04-03-2005, 19:02
1. Annihilatorbear po ostatnim update'cie da sie zamienic na inne itemy u NPC (jak na razie nikt tego nie zrobil)
2. Xamox robil Anii~ tylko raz, bo ten quest mozna robic tylko RAZ, po to sa 2 drzwi ze jak juz raz wlazlez teleport na koncu to nie otworzysz tych drzwi
3. Z prezentu wypada Annihilatorbear, ktory jest wart tyle samo co 3 pozostale rzeczy, i w zaleznosci od serva kosztuje ok 2,5mln
4. Na Hibernii Ani~ zrobilo juz duzo osob
Yours Joixazi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.