zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Anahilator

ciotex
27-09-2004, 17:02
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=126167 - zdjęcia z anahilatora :)

Pawiki
27-09-2004, 17:06
Gratz! :D

A tak wogole to gdzie czwarty ? :P

jefrey nieumarłz
27-09-2004, 17:11
Zapewne zginal :/ :(

Tibiańczyk
27-09-2004, 19:13
No taaak to nasza eternia i nasz najwiekszy lvl;)

Mati Crusher
27-09-2004, 19:14
albo poszedl na siqu :P

Fonkin
27-09-2004, 19:27
Wielkie gratz, ja jak bym byl na anhilatorze to bym sobie SoV wzial :P
severon->20 lvl knight(mam nadzieje ze za 1 rok bedzie 100 :P)->57/54->aurea :)

Pawiki
27-09-2004, 19:59
A jA Bym Wziol TeN PrEzEnCiK ... jeszcze nikt go nie wiol...hmmm... Ciekawosc :P

Shog
27-09-2004, 20:01
Re : up

Huh ponoc Diego Del'Toro zabral ten prezencik ale nie powiedzial co w nim jest.

Nice screen :>

@diXon KInIan@
27-09-2004, 20:13
to nie on zrobil tego aninhalatora [chyba] to ktos inny!
widzialem tego ss'a chyba z r0k temu.

Pawiki
27-09-2004, 20:13
Hmm... fajnie by bylo wiedziec ( tak na przyszlosc) No Bo wiecie.. moze kiedys mnie tak zobaczycie :P

Moze on nie chce tylko powiedziec , bo by go to moze zchanbilo , moze jakies smiecie tam byly...

metiu
27-09-2004, 21:20
Dear pinKs hehe, ale watpie zeby to ty byles gothic tilo, albo Hispo lub Xantea oni nie z polski podajZe :p

Szuuki
27-09-2004, 21:41
Lol...Jak bys robil tego questa to bys wiedzial jak sie pisze poprawnie nazwe tego questa!To nie ty na 200% go robiles i widzialem ten ss na tibia.de baaardzo dawno temu!

Btw. Annihilator a nie Anahilator! >.<

Parys
27-09-2004, 22:10
to nie on zrobil tego aninhalatora [chyba] to ktos inny!
widzialem tego ss'a chyba z r0k temu.
Lol...Jak bys robil tego questa to bys wiedzial jak sie pisze poprawnie nazwe tego questa!To nie ty na 200% go robiles i widzialem ten ss na tibia.de baaardzo dawno temu!

Btw. Annihilator a nie Anahilator! >.<
Wiadomo, że to nie on... To ekipa z Eterni, a żaden z nich nie jest Polakiem. Btw. Nie zaznaczył, że to jego ss. Z rok temu/baaaardzo dawno go nie widzilales bo ekipa go zrobiła na początku Września..
A swoją drogą. Gratz dla nich :)

Dawid_Mistrz
05-10-2004, 20:36
A jA Bym Wziol TeN PrEzEnCiK ... jeszcze nikt go nie wiol...hmmm... Ciekawosc :P
HEHE ja wiem co jest w tym prezencie ale nie moge powiedziec poniewaz zniszczyl bym komus cala niespodzianka... Ale moge powiedziec ze to co jest w tym prezencie jeset bardzo a to bardzo unikatowe:)

Atletico
05-10-2004, 21:33
pff... w presencie jest teddy z annikilatora, na sercura jeden kolo go ma, z pewnoscia jest thread na tibia.de o tym, ale byloby trzeba szukac trochu, misiek ma tylko wartosc pieniezna ale i tak jest wart 1/3 tyle co SoV lub SC
srry za zepsucie niespodzianki ale i tak watpie zeby zaden z tych co sie tym tak interesuja kiedykolwiek zrobi anni :)

Ildefons
05-10-2004, 21:35
I jest niepotrzebny,mozna dac najwyzej na wystawe do domku...Ale nie moge mowiec na tym forum co to jest...Jak ktos chce widziec to msg do mnie.

Wyzzer
05-10-2004, 21:38
HEHE ja wiem co jest w tym prezencie ale nie moge powiedziec poniewaz zniszczyl bym komus cala niespodzianka... Ale moge powiedziec ze to co jest w tym prezencie jeset bardzo a to bardzo unikatowe:)
You see dead human. You recognize Dawid_Mistrz he was killed by annihilator present box. It weighs 1024 oz.

Moze to ?? :] Co do teaddy bear, na Antice widzialem juz 2! Jeden w domku Karr Chaosa, drugi w czyims domku w kazz, jak sie wchodzi do miasta, to przed bramami widac pokoik u góry. Tam przy samym koncu ekranu lezy misio :D

Powiem wam ze, ze niektore osoby takie jak Henricus Institor, Veritas de'Vrie, rodzina Monstesco i pare innych wymiataczy spieprzyli okazje, poniewaz dzisiaj mogli byc na Isarze kims, kto oprocz DT wykonal Anniha. Mowie tu o wojnie w koncu 2002 roku, kiedy najpierw Kindergarten, a potem Golden Legion ich tlukli...a raczej GL zostali stluczeni...powinni sie wszyscy razem wziac i dzisiaj nie bylo by takiego monopolu...sry za offtopa ale musialem odzalowac strate takich ludzi ;(

You'rs:
Isara - Cahir de'Vills - hacked
Hiberna - Lendark - deleted
Aldora - Djinn van Hellsing
Antica - Augustus Malevolyn
Amera - Thinking Warrior - hacked and stolen acc;(

sebek14
06-10-2004, 15:30

w tym prezenciku podobno jest teddy bear :D ale on jest warty ok 100k :p

Duunadan
06-10-2004, 17:17
Ja też wiem co jest w tym prezenciku ale o tym się nie mówi bo gra straci sens. Widzialem to na jednym screenie. Tak jak kolega powiedzial jest to bardzo unikatowa rzecz.....
pozdrawiam

Sarunux
06-10-2004, 17:39
Gratulacje zrobienia Questu tylko szkoda ze nie pokazales screenow z walki :(

CHESTER from rubera
06-10-2004, 18:11
Na ruberze widziales 3 takie misie w domku kotku(125L) i nie wiem czy ta naprawde jest z tego prezentu.Ja wziolbym stonecuttera

Kurczaczek
06-10-2004, 18:28
A ja Magic Sworda, bo jest najdroższy!!! :]

Kapix
06-10-2004, 20:47
Gratulacje zrobienia Questu tylko szkoda ze nie pokazales screenow z walki :(
LoL.Wątpie zeby ktoś zecydował sie robić scrreny z Annihilatora podczas walki(za duze ryzyko ze padnie-trzeba sie uhać a nie screeny robic).

Ja słyszałem także wiele opini na temat prezenciku.Jeśli ktoś chce sie wymienić informacjami może napisać do mnie prywatna wiadomość(mam nadzieje że to nie jest Quest Spoling ;)).A co do Diego Del'Toro to mój kolega, członek gildii Del'Toro- Sehindel mówił, że na annihilatorze byli Lucas,Diego,Mediota i Piccaro Del'Toro i przeżył tylko Lucas i Diego i wzieli oni SoV-y.

Pozdro :)

Drybrych
07-10-2004, 10:53
Ja bym magic sworda wzial...

Atletico
07-10-2004, 21:08
Misiek z anni~

http://www.ycoma.com/public/melon/teddyanihilator.jpg

matecki
07-10-2004, 22:25
"Powiem wam ze, ze niektore osoby takie jak Henricus Institor, Veritas de'Vrie, rodzina Monstesco i pare innych wymiataczy spieprzyli okazje, poniewaz dzisiaj mogli byc na Isarze kims, kto oprocz DT wykonal Anniha. Mowie tu o wojnie w koncu 2002 roku, kiedy najpierw Kindergarten, a potem Golden Legion ich tlukli...a raczej GL zostali stluczeni...powinni sie wszyscy razem wziac i dzisiaj nie bylo by takiego monopolu...sry za offtopa ale musialem odzalowac strate takich ludzi ;("

... Za to na Solerze jesteśmy kimś :)

Lamdar II
08-10-2004, 20:35
Qrde nic nie przeczytalem tematoof :P no coz dla tego edytuje widzialem inny ss tesh z Wertherem II czy jak mu tam :D

Bofedojo
08-10-2004, 21:39
Gratz! :D

A tak wogole to gdzie czwarty ? :PSnoodi niestety padl :(.

PS: SS powstal jakis miesiac temu, a nie rok temu (wtedy to Gothic Tilo jeszce nie gral, albo mial bardzo maly lvl) i oczywiscie ze to nie jest postac Yuriego :P. Na Eterni to chyba dopiero druga ekipa ktora wykonala Aninhalatora, czekamy na Azgarotha, Psychopate, Civatateo i reszte polskiej ekipy na Eternii ;].

dyzio-1993
09-10-2004, 08:25
gratz przejscia questu. mam 1 pytanie czy mozna przechodzic anichlator quest 4 razy i wrzasc wszystko??

Triciol Pogromca
09-10-2004, 08:37
Gratz o ile to twoj :) A co do prezenta do jakies toros go wzial i podobno mial w nim Soft Botsy Ale ja wzialbym stone cuter axe - najlepsza bron

@diXon KInIan@
09-10-2004, 10:43
Ja też wiem co jest w tym prezenciku ale o tym się nie mówi bo gra straci sens. Widzialem to na jednym screenie. Tak jak kolega powiedzial jest to bardzo unikatowa rzecz.....
pozdrawiam
tak ty wiesz napewno w prezenciku moze ci sie trafić zarówno club jak i crown(ta koronka warta 3 mln k)a miśka sie dostaje w tym (zetak powiem)konkursie ze startuje po jedna osoba z kazdego serva (na forum jest temat i jest pokazane jak affox go trzyma w bp)

tapion
09-10-2004, 13:41
Może był kubek

ripper
09-10-2004, 14:12
To jest fotomontarz jak dla mnie :-/ Jedna osoba moze wziac jedna rzecz. A wy go chwalicie barany...

Zegenis
09-10-2004, 16:34
To jest fotomontarz jak dla mnie :-/ Jedna osoba moze wziac jedna rzecz. A wy go chwalicie barany...

Jedna osoba może wziąść jedną rzecz co nie znaczy że jak jedna osoba weznie SoV to druga nie moze go wziąść chodzi o to ze biezesz albo SoV,albo demon armor,albo stouncrucer axe (czy jak to sie pisze :P) albo prezęcik

Sulejman
09-10-2004, 22:22

Od razu widac ze nie wiesz duzo o tibi..... ;/

jakbys chcial wiedziec kilku graczy juz wybralo prezencik a mozna w nim otrzymac :teddy bear, uh z kilkoma uzyciami, soft bootsy (diego del'toro je dostal ) i jeszcze kilka *******ek

Jasin
10-10-2004, 10:52
Gz wypas ja kiedys tez zrobie anihilatora i wezme prezencik :P Moze trafi sie jakas wypasiona zecz :D

Vanhelsen
03-03-2005, 01:00
gratz przejscia questu. mam 1 pytanie czy mozna przechodzic anichlator quest 4 razy i wrzasc wszystko??Można zabijac demony do woli, ale wziąść można tylko 1 item!

nawigator
03-03-2005, 01:15
Można zabijac demony do woli, ale wziąść można tylko 1 item!

Prawda... Xamox 130 + elite z Nova robil annahaliatora 2 lub 3 razy i ma tylko sova ;)

ale sam fakt ze wykonal go pare razy to juz cos :)

Jowisz
03-03-2005, 07:26
Od razu widac ze nie wiesz duzo o tibi..... ;/

jakbys chcial wiedziec kilku graczy juz wybralo prezencik a mozna w nim otrzymac :teddy bear, uh z kilkoma uzyciami, soft bootsy (diego del'toro je dostal ) i jeszcze kilka *******ek
LOL TY chyba też za dużo o tibii nie wiesz nikt w tibii nie ma soft bootsof ~!!!!

Arnitch De Knight
03-03-2005, 08:23
za```iste Jeśli macie jakieś postacie na hibernie to zróbcie na hibernie :D tylko że na hibernie to jest chyba nie możliwe ale może kiedyś się im uda :(
_________
Świat:Hiberna :evul:
Profesja:Knight :cup:
Lvl:20 B)
Skille:52/49 :p (Niedługo bendą 68/66 ;) )
Mlvl:Zaczekajcie do jutra bo 8% do 4 mlvl B)
coś jeszcze?:Nie lubie pkeyów

Gepoxo-kuna
03-03-2005, 17:41
Jak ktos jest niedowiarkiem to mam filmik z anhilatora w ktorym jakis ludek bierze prezet jak ktos zainteresowany to pisac na gg 1939391. Nie odpowiadam na forum co wypadlo z prezeta!!! :)

-Res-
03-03-2005, 18:53
to stary temat p oco go wygrzebaliscie ?-.-

Ice^Cube
04-03-2005, 19:02
1. Annihilatorbear po ostatnim update'cie da sie zamienic na inne itemy u NPC (jak na razie nikt tego nie zrobil)
2. Xamox robil Anii~ tylko raz, bo ten quest mozna robic tylko RAZ, po to sa 2 drzwi ze jak juz raz wlazlez teleport na koncu to nie otworzysz tych drzwi
3. Z prezentu wypada Annihilatorbear, ktory jest wart tyle samo co 3 pozostale rzeczy, i w zaleznosci od serva kosztuje ok 2,5mln
4. Na Hibernii Ani~ zrobilo juz duzo osob

Yours Joixazi