Pokaż pełną wersje : Kiedy macie lagii???
phoenix(monq)
27-09-2004, 17:34
W tym poscie chcialbym wam zadac pytanie w jakich godzinach macie najczesciej lagii i prosilbym abyscie pisali z jakiego jestescie swiata.Ja osobiscie gram na eterni i mam lagii tylko w godzinach od 15 do 20 a pozniej i wczesniej nie mam lagów
:berserk: :) :berserk: :) :p :evul: :p :evul: 8o :o 8o :o B) :D B) :D
Lysolini
27-09-2004, 17:39
Mama lagi najczesciej wieczorem jak wszystke ludki sie zalogoja i zaczynaja codzienna porcje grania . Uwielbiam ten moment kiedy niemoge sie ruszyc :( . Spowodowane jest to ( tak mi sie wydaje ) ze po szkole jakims dziwnym trafem wszystkim chce sie grac :P.
Przed zmianą serwów niemieckich nie miałem lagów wogóle, a teraz? praktycznie cały czas w miastach, a tak w terenie to czasem coś wyskoczy, ale między 16-24 raczej ciężko się gra. A i świat to Aldorka
Deaf Scream
27-09-2004, 19:16
Ja zaznaczylem ze mam lagi caly czas...bo nigdzy nie wiem kiedy mnie zlapia..czasami rano czasami wieczorem..ale mam je codzienie .... mowie o ciezkich lagach bo male lagi to mam od poczatku gry :] zadko kiedy sie zdaza zebym gral bez lagow...a to jest raczej pozny wieczor (po polnocy do okolo 7-8 rano. Gram na Hibernie...i zmieny serwow....pogorszylo sie tylko zamiast poleprzyc....ale przynajmniej mialem troche nadzieii...jak wiadomo nadziejja matka glupich :(
phoenix(monq)
27-09-2004, 19:33
Wlasnie podzielam wasze zdanie od czasu przeniesienia serwerow to mama zawsze lagii po godzinie 15 i tak do godziny 20-21. PO co oni wogole przenosili te serwery?
A ja wogole nie mam lagów :D Raz nawet eDonkeya zapomnialem wylaczyc i nie mialem (a tak normalnie z wlaczanym eDonkeyem to mam). Gralem na mytherze, harmoni, titani i aurerze i nigdzie lagow nie mialem :D
A ja tam sie przyznam :( caly czas mam lagi bo ktos u mnie z sieci tylko KAZAA!!!!!! :/ i mnie to ostro denerwuje i jak np. siedze na guradach albo czyms a tu taki laaaaaag ani uh ani nic i dupa!Tyle deadow przez to mialem ze .... -.-
Immortal Wasek
27-09-2004, 21:39
Ja mam poj*****go neta : W sobote wieczor chodzi plynnie a np w niedziele popludniu nie moge sie ruszyc (Dziwne nie:D)
Zwykle muli troche po poludniu, do tego pozna noca mam zwykle kicka.
Lagi mam tak okolo godziny 16-19. Ale zaznaczylem, ze caly czas poniewaz nawet jak ide sobie spokojnie bez zadnego zaciecia to nagle mam laga 3-5s. i nie moge sie ruszyc... taki lag mam srednio raz na minute.
Ja mam lagi tak od 14 do 16-17 a potem o 20-21 ale od 5 do 8 rano to miodzio sie gran 0 lagów nawed tych tycih ale zadrza sie ze mam nawed o 10 i w innych godzinach a to przez tych idio*** co mi z kaazy zciągają :( i mułą całego neta :/
I gram na Titani :P
Grrrrrrr ja zaznaczyłem za mam cały czas!!
A przez te zmiany na serverach to już przegiecie pały od 3 dni nie expiłem grrrrrrrrrrr a zawsze przed zmianami waliłem po 50k expa dziennie a teraz nic!!!
A najgorsze że 29.09.2004 aktywuja mi pacca!!! ZONK
I jak ja mma teraz grać z pacciem na takim czymś!!! X(
Tedunio
Knight 37
Harmonia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.