zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Polskie Radio Trójka.

Vatone
07-05-2007, 15:22
Witam. Od bardzo dawna słucham trójki, i bardzo mi się ona podoba. To radio ma swój styl: można tam usłyszeć świetne piosenki, w innych stacjach nie nadawane.. Lista Przebojów? Cudo! W piątkowe wieczory to po prostu mnie nie ma :D nie ma tam miejsca na zespoły takie jak Tokio Hotel itd... A Marek Niedźwiedzki to po prostu..
Czy Wy też lubicie Trójkę? I dlaczego?

P.S. Jak są jakieś błędy to sorry ale mam pęknięty prawy nadgarstek i muszę pisać lewą reką...

Bastash
07-05-2007, 15:26
Nie słuchałem, nie słucham, nie będę słuchał. Może zróbmy oddzielny temat dla każdej stacji?

>down
Każda stacja jest specyficzna, każda jest inna.
To, że to jest OWiON nie oznacza, że można tu zakładać byle jaki temat.

Vatone
07-05-2007, 15:32
Trójka to dość specyficzna stacja... Nie to co RMF albo Zet... Zresztą to jest dział 'O wszystkim i o niczym' , więc wiesz ;)

Fiszbin
07-05-2007, 16:22
Trójka to zdecydowanie najlepsze radio w Polsce. Puszczają dużo mniej chłamu niż pozostałe stacje i dużo częściej można usłyszeć fajne, rockowe kawałki(pod tym względem Radio Bis nawet daje radę). Wypromowali wiele niezłych zespołów m.in. Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach. Nie ma w nim również tak wielu kretyńskich konkursów jak w innych rozgłośniach. Debaty i dyskusje są czasami trochę drętwe, ale też nie jest najgorzej.

Dark Sven
07-05-2007, 16:27
Pod względem kawałków- najlepsze Radio Merkury, ale imo prowadzenie średnie.
Pod względem prowadzących- eReMeF eFeM, ale muzyka jest tam wyjątkowo denna.

Wniosek? Radio Maryja rox.

Chesterkaa
07-05-2007, 16:44
Trojki moja mama slucha ;s ja czasem tez... ale wole biske kiedys najlepsza stacja radiowa byla radiostacja ale kiedy szef sie zmienil... uchhh w sumie to rozglosnia harcerska same Dramy <3 ktos pamieta te czasy ?:D

Lady Death
07-05-2007, 20:07
Achh, kochana Trójka ^^ Leci u mnie non toper 24/7...tak jakoś włączone mam ciągle radio w pokoju ^^'

Nu i kocham Niedźwiadka za jego liste przebojów i Markomanie! :0
Stelmacha za Offensywe ^^
Manna za blues w niedzielny i piątkowy poranek
a Kaczkowskiego za Minimaxa :)

ach..i byłabym zapomniała :0 Kydryńskiego za Sieste! :0
W sumie jedna z lepszych stacji w Polsce, jeśli nie najlepsza ^^ Fajne mają też w nocy po północy audycje, około 3 jakoś z niedzieli na poniedziałek puszczaja metal <3, także życ nie umierać...oby tylko jeszcze dało sie do 3 wytrzymac ^^'

Pozdrawiam, Prs

Kamil1000
07-05-2007, 20:14
najlepsza jest oczywiście RMF FM, bardzo fajne kawałki puszczają, posłuchajcie se: mms://89.185.239.4/rmffm

Honasolo
08-05-2007, 01:25
omg

Najlepsze radio jakiekolwiek powstalo (w moim miescie ^^) na kuli ziemskiej to radio ESKA. xD
Nie puszczaja tam TH (nie jestem pewny), a blok 27 niemalze nigdy.
Wszystkiego rodzaju muzyki puszczaja umiarkowanie i jest zajebiscie gdy sluchasz tego radia w samochodzie.
Fajnym zartem czasem zapodadza i troszeczke info o rejonie.

P.S.
Eska roksior. ;p

MasteR Driv3r
08-05-2007, 09:58
Trójka to zdecydowanie najlepsze radio w Polsce. Puszczają dużo mniej chłamu niż pozostałe stacje i dużo częściej można usłyszeć fajne, rockowe kawałki(pod tym względem Radio Bis nawet daje radę). Wypromowali wiele niezłych zespołów m.in. Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach. Nie ma w nim również tak wielu kretyńskich konkursów jak w innych rozgłośniach. Debaty i dyskusje są czasami trochę drętwe, ale też nie jest najgorzej.

Zgadzam się w 100%, Trójkę poznałem kiedy jeszcze miałem z 6 lat, gdy w zagadkową niedzielę dzwoniliśmy do radia, także dzięki mojemu ojcu, który zawsze słuchał i słucha do teraz tego radia w samochodzie. Uwielbiam listę przebojów, Chillout Cafe, Markomanię i wiele innych. Mam też dwie płyty Chillout Cafe oraz Listę Marzeń Marka Niedźwiedzkiego.

NervGal
08-05-2007, 10:14
Najlepsze radio jakiekolwiek powstalo (w moim miescie ^^) na kuli ziemskiej to radio ESKA. xD
Nie puszczaja tam TH (nie jestem pewny), a blok 27 niemalze nigdy.
Wszystkiego rodzaju muzyki puszczaja umiarkowanie i jest zajebiscie gdy sluchasz tego radia w samochodzie.

Nie puszczają Blog 27? Przecież to ta stacja ich wypromowała.
Poza tym, ostatnio kiedy nie włączę Eski to jakieś nędzne techniawki lecą albo jakiś beznadziejny pop.

@Ontopic
A ja jakoś nigdy się tą stacją nie zainteresowałem ;p Radia słucham tylko w samochodzie, a więc jakąś godzinę dziennie. Najczęściej słucham Złotych Przebojów lub Radia Zet.