Pokaż pełną wersje : Czy Was tez to spotkalo?
Popiolkas
07-05-2007, 15:23
Witam, gram sobie w tibie od niedawna, mam lvl 25. Gram na serwie Malvera. Wczoraj napisal do mnie gosc na 78lvl i staral mi sie wmowic ze chcialem okrasc jego brata. To oczywiscie nie prawda, ale on gada swoje. Moim zdaniem chce po prostu wyludzic ode mnie kase. Czy Wam zdarzylo sie kiedys cos podobnego? Czy mam mu zaplacic? Pozdrawiam
Astral55
07-05-2007, 15:28
a malvera to pvp bo nie chce mi sie sprawdzac
Oszuści w grze występują tak samo jak w rzeczywistości. Olej kolesia, ewentualnie postrasz swoimi 'plecami'.
Jesli faktycznie nic nie zrobiles to ostatnia rzecza, ktora powinienes zrobic to zaplacic temu gosciowi.
nock keciron
07-05-2007, 15:43
na malverze trzeba mieć kumpli... Inaczej nie masz tam po co grać... Ja sam grałem na malverze i spotkał mnie podobny incydent... Całe szczęście jednak, że mam kilku znajomych na tym serverze...
@ emilok:
olać nie można... Tutaj są "h levele" które nawet dla 2k potrafią zabić...
Popiolkas
07-05-2007, 15:44
no ale czy jak go oleje to mnie nie zabije?=/
nock keciron
07-05-2007, 15:45
@up
podaj na priv nick tego kolesia.. może go znam...
Xaarthez
07-05-2007, 16:01
Mialem podobna sytuacje tylko ze mi wmawiano ze chcialem zabic jego noobchara.
Tak smiesznie sie zlozylo, chcial huncic mojego noobchara.
I spawy potoczyly sie na jego niekorzysc.
NIe dalbym rady bez moich przyjaciol, ktorych pozdrawiam
(wydarzenia te,mialy miejsce na xerenie jakis czas temu)
W ostatecznosci mozesz spróbować napisac na forum. Istnieje szansa ze ktos pomoze, przynajmniej na moim serwerze tak jest ;)
wrogonastawiony
07-05-2007, 19:15
Nie plac !! Ale nie ublizaj mu ani nic, nie prowokuj go poprostu nie wdawaj sie z nim w rozmowe.. mysle ze nie bedzie ryzykowal wbicia skulla dla takiego niskiego levelka jak ty =)
Ofc podaj tutaj jego nick posmiejemy sie : )
paluch89
07-05-2007, 19:32
Niestety ale takie sytuacje się zdarzają. Sam taką przeżyłem. Koleś mi próbował wmówić, że mu zasmiecam domek lecz nic takiego nie robiłem. On ~110lvl przychodził pod moją chatke i mnie lał :< Nawet kumple nie pomogli. By być wolnym demonka poszła w jego ręce :S skurwy***
@Paluch
a co nie miales kumpli? niepotrzebnie dales.
@TOPIC
mnie sie nie zdarzylo nigdy na Isarze ale wiem ze tak robia. Jak gram sorcem (20 lvl) to do mnie z sapami ze do GM pisza bo costam.
OLEJ GO I NIE PLAC. W KONCU MU SIE ZNUDZI ALBO NASLIJ NA NIEGO BANDE KUMPLI (JESLI MASZ TAKICH KTORZY DALIBY MU RADE)
NIE PLAC ! ! !
paluch89
08-05-2007, 18:22
@Rykun
Na grimerze ciężko mieć hlvl kumpli z Polski lub br czy innych.. szkoda gadać ;] Zresztą ten koleś non stop stał pod moją chatą i nic sie nie dało zrobić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.