PDA

Pokaż pełną wersje : @ WBKamikadze. About me.

Miltiades
07-05-2007, 15:32
Myślałem, że przez ostatni mój okres gry mam do czynienia z ludźmi wyrozumiałymi. Otóż zaczynając od początku. Pewnego dnia wchodzę sobie na tibia.com zauważyłem, że nie jestem w WBK. Pomyślałem "nie jestem im potrzebny", "chcą wygrać beze mnie". Po czym dowiaduje się "Dostałeś kicked z guild bo nie brałeś udziału w warze." I to właśnie chciałbym wyjaśnić. To iż nie było mnie na 2 pierwszych "akcjach" było spowodowane tym, że trenuję i nie mogę być akurat w tych godzinach których wyznaczacie. Wchodzę na vt jak wracam z treningu pytam "jestem potrzebny?" cisza. Następnego dnia jestem o wyznaczonej porze jestem i nic się nie dzieje. i tak 2 razy z rzędu. Po czym pytam "kolegi" "czemu się nie odzywasz obcy jestem?" odpowiedź: "ta". Dałem sobie spokój. Wczoraj wchodząc na ten magiczny program vt zobaczyłem napis "kicked: nie w gildii". A podobno się boje z pz wyjśc....

1. Kwestią przypadku jest to, że akurat jak byłem to nic się nie działo.
2. Czemu nikt napisać na prv or gg skoro "tak mnie brakowało" ?
3. Nawet jeśli mnie tam nie chcecie to nie powód żeby traktować mnie jak obcego chyba?

P.S. Zdecydowałem się napisać tego posta po poście na mój temat na forum innego serwera.

Waldo1910
07-05-2007, 15:36
Nie pekaj chyba nie gadałeś z kim trzeba.

BAH
07-05-2007, 15:56
nie wiem co o tym myslec
bez komentarza bo nie wiem o co chodzi
sory ;p

Uci3kini3r
07-05-2007, 15:58
Nie ma tu co sie domyslac i gadac co sie komu "wydaje" tylko Miltiades pogadaj z ludzmi z gildii i wyjaśnij wszystko ;-)

@Up jak nie wiesz to po co piszesz?... ;-]

Miltiades
07-05-2007, 16:10
Po co mam pisać do każdego z osobna ?:)
Właśnie dlatego napisałem tego posta. ;p

Uci3kini3r
07-05-2007, 16:18
No tak, ale i tak wiele osób z twojej gildii nie przeczyta tego, ale moze akurat sie cos wyjasni ;)

PS Licze ze wrócisz do Wannabe Kamikaze (o ile nadal tego chcesz xD)

PS2 Nie dziwie ci się, ze troche jestes wkurzony... pech ze akurat cie nie bylo i od razu kick z gildii :(

Miltiades
07-05-2007, 16:27
<3 u.

Ciesze się, że mnie rozumiesz :)

mohomet
07-05-2007, 19:09
Myślałem, że przez ostatni mój okres gry mam do czynienia z ludźmi wyrozumiałymi. Otóż zaczynając od początku. Pewnego dnia wchodzę sobie na tibia.com zauważyłem, że nie jestem w WBK. Pomyślałem "nie jestem im potrzebny", "chcą wygrać beze mnie". Po czym dowiaduje się "Dostałeś kicked z guild bo nie brałeś udziału w warze." I to właśnie chciałbym wyjaśnić. To iż nie było mnie na 2 pierwszych "akcjach" było spowodowane tym, że trenuję i nie mogę być akurat w tych godzinach których wyznaczacie. Wchodzę na vt jak wracam z treningu pytam "jestem potrzebny?" cisza. Następnego dnia jestem o wyznaczonej porze jestem i nic się nie dzieje. i tak 2 razy z rzędu. Po czym pytam "kolegi" "czemu się nie odzywasz obcy jestem?" odpowiedź: "ta". Dałem sobie spokój. Wczoraj wchodząc na ten magiczny program vt zobaczyłem napis "kicked: nie w gildii". A podobno się boje z pz wyjśc....

1. Kwestią przypadku jest to, że akurat jak byłem to nic się nie działo.
2. Czemu nikt napisać na prv or gg skoro "tak mnie brakowało" ?
3. Nawet jeśli mnie tam nie chcecie to nie powód żeby traktować mnie jak obcego chyba?

P.S. Zdecydowałem się napisać tego posta po poście na mój temat na forum innego serwera.

Dobrze, ze to napisales bo robili z Ciebie tchórza a ja wiem, ze nie mieli racji :)

PS dzis zalozylem konto na forum bo poprzednie mi sie zjebalo ;(

enderty
07-05-2007, 19:26
:( mam nadzieje ze to tylko nieporozumienie

Witos
07-05-2007, 20:05
Tak sobie myślałem dlaczego Cię wyj****i.

Fajnie że o tym napisałeś bracie :)

st1L
07-05-2007, 22:49
Przyjac go z powrotem.. nie widze innego wyjscia szczegolnie po 2 niepowodznieach ( OB i demo~)

Mefisto of Deth
08-05-2007, 17:24
Zaczyna się euforia zwycięstwa na 1 bitwie... Ludzie zaczynają być kickowani z gildi podejrzewam że jak wygracie wojne (w co wątpie) będzie jeszcze gorzej niż z Tengu bo Polak to Polak zacznie się kłócić i się rozpadniecie taka jest prawda przykładem jest Miltiades. Pozdro dla was i powodzenia życze :)

Miltiades
09-05-2007, 00:47
Ale zapewniam Cię, że nie masz racji ponieważ rozmawiam z tymi ludźmi (WBK) wiem jacy oni są oraz po wygranej bitwie kombinują następną po przegranej jak kupić bless i dalej gramy. A o twoim pesymizmie nie wspomnę pisałem już o nim kiedyś o nim.

abarth
09-05-2007, 09:57
Miltiades wróć do WbK B)

Miltiades
09-05-2007, 15:38
chyba już sie nie da ;p ale kto wie xd

mohomet
09-05-2007, 16:25
chyba już sie nie da ;p ale kto wie xd

dziwne -.-

Blood Angel
11-05-2007, 19:54
Z tego co obserwuje forum od 2 tygodni zauważyłem, że Polakom brak POKORY, gdyby tak ci nasi „bohaterowie” trochę by spokornieli wyszlo by im to na dobre. Jeśli myślicie, że wywalając zaufane osoby ( tę która była od początku) jesteście w błędzie. =] I nie gadać, że nie brała udziału w walce. Bo to jest głupia wymówka chyba każdemu z was może się zdarzyć, że akurat nie możecie uczestniczyć w akcji/warze. Dlatego myślę ze decyzja o wywaleniu Miltiades była zbyt pochopna/głupia? Tego nie wiem w każdym razie od****liscie sprawę(WBK) Nie wypadało wcześniej porozmawiać z Miltiades a potem ewentualnie wydalić?(w co wątpie).
P.S: zachowaliście się tak jak to wy byście byli tą Gildia nr. 1 na servie
P.S 2: A tak w ogóle „Go go go WBK”( ale nie róbcie podobnych numerów więcej ;/)

Blood Angel
11-05-2007, 19:54
Wybaczcie za spam miss click
Mozecie usunac posta?

Luksus
11-05-2007, 22:51
Spoko Mili przez niektorych jestem osadzany juz o to samo, a mimo wszystko bylem na akcji jak padal Zulin oraz pozniej na akcji z Rowazo i Zeptoo. To ze mam studia i duzo pracy nie znaczy ze nie uczestnicze w wojnie. A jak juz jestem to wiekszosc akcji nie wypala. Na szczescie co najwazniejsze informowalem/uprzedzalem lidera o moich nieobecnosciach.

Ormuzzek
12-05-2007, 18:23
Z tego co obserwuje forum od 2 tygodni zauważyłem, że Polakom brak POKORY, gdyby tak ci nasi „bohaterowie” trochę by spokornieli wyszlo by im to na dobre. Jeśli myślicie, że wywalając zaufane osoby ( tę która była od początku) jesteście w błędzie. =] I nie gadać, że nie brała udziału w walce. Bo to jest głupia wymówka chyba każdemu z was może się zdarzyć, że akurat nie możecie uczestniczyć w akcji/warze. Dlatego myślę ze decyzja o wywaleniu Miltiades była zbyt pochopna/głupia? Tego nie wiem w każdym razie od****liscie sprawę(WBK) Nie wypadało wcześniej porozmawiać z Miltiades a potem ewentualnie wydalić?(w co wątpie).
P.S: zachowaliście się tak jak to wy byście byli tą Gildia nr. 1 na servie
P.S 2: A tak w ogóle „Go go go WBK”( ale nie róbcie podobnych numerów więcej ;/)

JAPA KONIU!!

Miltiades
12-05-2007, 21:53
Tak niekulturalnego człowieka jak Ty to ja jeszcze nie widziałem...

Miltiades
12-05-2007, 21:57
@Luksus

Wiem Ali ale po tym jak pan Ormuz napisał posta bo powiedziałem, że jest hakerem postanowiłem wszystkim wyjaśnić. Otóż od tego kolegi zostały skierowane pod moim kątem wyzwiska mniej więcej " Ja nie jestem hakerem Ty **** co się boisz z pz wyjść i tego kolegi już nie lubię i szanował też nie będę.

Sir-Babolek
13-05-2007, 00:00
@ Mil~

Edytuj posty a nie pisz jeden pod druigm ... co do akcji to zawsze jakoś nie miałeś czasu albo " afk " więc sie nie dziw, że cie tak traktują. Jesteś CHICKEN i tyle :)

Enjoy

Blood Angel
13-05-2007, 00:01
JAPA KONIU!!
Typowy młody polak "najmoadrzejszy najlpeszy i ogolnie zajebisty" wiesz co to jest wolność słowa? Hmm? moge wypowiadac sie na każdy temat według wlasnego poglądu=] ( wtym nie ublizajac nikomu co uczyniles TY) To jest poprostu najbardziej prymitywna forma rozmowy niewiedziec co powiedziec badz przyznac sie do bledu to na bluzgac na osobe ktora ma racje ( mam racje? niewiem choc ja tak mysle =]).
Pozdrowienia dla Trolli na Froum =] co nie wiedza co pisac ale pisza by zablysnać.

Blood Angel
13-05-2007, 00:02
@Sir-Babolek
Wiesz jesli ty nie masz rl life to nie znaczy ze inni nie maja =] Pozatym każdemu sie moze chyba zdazyc ze niebyl na dwoch akcjach ?
@down
Zgadadzam sie z tobą.

Kraks
13-05-2007, 00:08
@ Mil~

Edytuj posty a nie pisz jeden pod druigm ... co do akcji to zawsze jakoś nie miałeś czasu albo " afk " więc sie nie dziw, że cie tak traktują. Jesteś CHICKEN i tyle :)

Enjoy

Ty za to jestes na kazdej akcji.

Sir-Babolek
13-05-2007, 01:58
Ty za to jestes na kazdej akcji.

Ch*** wiesz więc sie nie odzywaj :)

@Sir-Babolek
Wiesz jesli ty nie masz rl life to nie znaczy ze inni nie maja =] Pozatym każdemu sie moze chyba zdazyc ze niebyl na dwoch akcjach ?
@down
Zgadadzam sie z tobą.

Pytanie
A) A na jakiej był ?

B) Czemu na Ventrilo byl a jak miała być akcja zapowiedziana o której wiedział nagle robił sie afk ?

P.S

Darój sobie jak nic niewiesz

Enjoy

Miltiades
13-05-2007, 10:53
Było tak raz owszem ale zbieraliście się 2h to sobie odszedłem od kompa wystarczyło krzyknąć no i nie wspomnę o gg.

Mispex
15-05-2007, 02:02
Rozumiem Cie:)

st1L
16-05-2007, 15:39
Moze nie zwiazane z tematem, ale nowego teez nie mam zamiaru otwierac... A wiec czemu zamknieto wydarzenia z xereny..?

Freddd
16-05-2007, 17:53
Moze nie zwiazane z tematem, ale nowego teez nie mam zamiaru otwierac... A wiec czemu zamknieto wydarzenia z xereny..?

Pewnie dlatego ze na wydarzeniach z xereny bylo za duzo przeklenstw uzywanych

wrogonastawiony
16-05-2007, 18:07
Chyba nie dlatego.
Nie po to nam dawali oddzielny dzial na forum zeby i tak wszystko pisac w jednym temacie.. :)
a wiec cieszmy sie i radujmy. :D

Vacek
16-05-2007, 18:21
Zaczyna się euforia zwycięstwa na 1 bitwie... Ludzie zaczynają być kickowani z gildi podejrzewam że jak wygracie wojne (w co wątpie) będzie jeszcze gorzej niż z Tengu bo Polak to Polak zacznie się kłócić i się rozpadniecie taka jest prawda przykładem jest Miltiades. Pozdro dla was i powodzenia życze :)

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
- Otto Von Bismarck.

Blood Angel
16-05-2007, 19:23
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
- Otto Von Bismarck.
lepiej tego nie można było ując =]

wrogonastawiony
17-05-2007, 14:12
@pare up wyzej

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126897

tak jak mowilem ;p