PDA

Pokaż pełną wersje : High lv duel isara

zbkow
27-09-2004, 17:53
pierwsze 10 minut przepadlo, zapomnialem kręcić film :/ ale to jest to co zdołałem nakręcić :)

http://guardiansofgondor.neostrada.pl/high*****

Teraz działa , trzeba bylo wysłać w raże :/ ale teraz da sie zciągnąć :p

Scream
27-09-2004, 17:57
lol. film sie nie sciaga tylko otwiera jako plik tekstowy.

King Karol
27-09-2004, 19:35
Jednym słowem n00b bez kitu!

Scream
27-09-2004, 19:39
kto jest noob? i dla czego? bo nie uwazam zebys mial powod nazywac noobem mnie czy zbkow

morphy
27-09-2004, 19:44
zamiast filmiku pokazuje sie piekny ciag znaków

Dark Pally
27-09-2004, 20:01

Pomylił się z linkiem, albo link się popsół i co? Stało się coś? Nie musisz go dziecko nOOBem nazywać.

Pawiki
27-09-2004, 20:07
ZiOmEk NaPrAw To JaKoS , ZaPoWiAdA sIe CiEkAwIe!!! Plz :P

]v[ichal
27-09-2004, 20:54
Zbkow byl liderem mojej gildi na isarze , i nie pozwole zebys nazywal go n00bem! zastanow sie co piszesz , bo albo sam nie wiesz co piszesz albo jestes niewychowanym bachorem (11 lat - wiek mowi sam za siebie , chociaz chyba w tym wieku bylem madrzejszy od Ciebie)
to ze film nie dziala , to nie Jego wina (chyba widzisz ze wszystko w linku w porzadku) cya... zastanow sie drugim razem zanim ... ehh szkoda slow

ancient kavu
27-09-2004, 21:09
Spoko film.
Tak tak, da sie obejzec :) Wystarczy sciagnac plik i zmienic rozszezenie na rec zamiast htm :) milego ogladania...

morphy
27-09-2004, 21:15
v[ichal']Zbkow byl liderem mojej gildi na isarze , i nie pozwole zebys nazywal go n00bem! zastanow sie co piszesz , bo albo sam nie wiesz co piszesz albo jestes niewychowanym bachorem (11 lat - wiek mowi sam za siebie , chociaz chyba w tym wieku bylem madrzejszy od Ciebie)
to ze film nie dziala , to nie Jego wina (chyba widzisz ze wszystko w linku w porzadku) cya... zastanow sie drugim razem zanim ... ehh szkoda slow

wiek nie osadza jaki jestes ... aaa i jeszcze jen bahorem tak? ja przynajmniej mam odwage przyznac sie ile mam lat i wole miec 11 niz k... 14 i "podworko my new home"

zbkow
28-09-2004, 10:05
podalem linjk poprawnie, morze z neostrady powinno sie inny adres podac, albo link naprawiony :) , dzięki za wstawienie sie za mnie--King Karol--Pawiki-- i oczywiscie dla --]v[ichal-- link juz dziala ale jesr w raże :/

Pawiki
28-09-2004, 16:02
Fajny Filmik! MaCie racje ! Trza bylo zamienic tylko na rec. zamiast htm!

ca1z
28-09-2004, 21:47
Wiecie co 11 czy 14 lat.. to samo dzieci dzieci
bezroznicy..

aktus
29-09-2004, 21:48
popieram swojego przedmowce...

Wyzzer
30-09-2004, 18:03
@wszyscy nie wiedzący co się dzieje że się nie dzieje :P :

Plik jest spakowany WinRar'em (yyy...nie chce o nic posądzać, ale wiecie co ludzie myślą o TEGO typu plikach), więc musisz kliknąć prawym i ZAPISZ JAKO.

Btw. nie sciagam...napisalem posta by wytlumaczyc jak sie to sciaga...

@down: spoko, ściągłem, nawet nawet...btw. skonwersowany ?? xD to one konwersują ?? ^.^, sry ze sie smieje, ale powinno byc skompresowany

Berials
30-09-2004, 18:48
Owszem, plik jest skonwersowany do formatu ***** ale pod nim jest plik rec. Ściągnołem, obejrzałem i polecam. Jeśli sie boicie nie ściągajcie, ale zawsze można zrobić podgląd archiwum przed rozpakowaniem :P.

Co do filmu, duel dość ciekawy, widziałem lepsze. Ale najbardziej rozbawiło mnie to, że podczas walki, wpadli na Arene GoodKiller Ball i Mia Goldensun (Nicki są podobne chyba) i bili sie razem z duelowcami :D.

BlOoDfRiEnD~PkMaStEr
01-10-2004, 01:13
:D Dlaczego noob? po pierwsze linki sie sprawdza, zanim sie je umieści i tuz po zalozeniu np.tematu. Po 2 cos sie jednak sciagoało, a czego nie wiedzą często polscy młodzi gracze pliki ***** nie są bezpieczne mogą zawierać keylogery. Normalną reakcją jest nazwanie takiej osoby od nooba.

jezeli ktoś chce to www.tibia.de i tam jest jak ktoś rara zamieści to od razu dostaje mu sie od noobow. Są serverki gdzi mozna zamiesczać wszystkie rodzaje plików. :D

Olejarzysty
01-10-2004, 19:40
Co ty kręcisz kruwa tą ziomówe trzeba był oza***ać co kradła arene :/ a tak wogule to nudy nic ciekawego tylko 2 red skulle sie na*******ały i nic więcej. Boring !!!

Bongozzpl
02-10-2004, 15:28
looool to jest filimik? co to wogole bylo hlvl? to ostre sie laly lvl tam ;p 24 i 42 chyba a tamci del'toro to wogole co innego tyle

Peace love exatsy