Pokaż pełną wersje : MS i PoH???
Malywariorek
07-05-2007, 19:41
Mam pytanie : od jakiego lvl mozna zaczac zyskownie expic Masterem Sorciem na PoH'u????
Mam 61lvl i 58 mlvl czy to wystarczy zeby biegrac po calym Plains of Havoc??
Alandann
07-05-2007, 20:04
Mass exp 80 lvl~~ (dla sportu w sumie już możesz choć duże ryzyko że bez utamo przy visowaniu padniesz) ;)
No jabym na takim lvlu sprubował na pohu jeśli by było zatrudno trudno sprubował bym wbić wiekszy;] i znów bym sprubował ;p
Technick
07-05-2007, 20:43
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
Jak ja współczuję tym moderatorom ;(
Astral55
07-05-2007, 22:22
ja mysle rze morzn od 300lwla z lmm i poison fieldami, kóp terz antidote runy (okolo 789 bp)
Mam pytanie : od jakiego lvl mozna zaczac zyskownie expic Masterem Sorciem na PoH'u????
Mam 61lvl i 58 mlvl czy to wystarczy zeby biegrac po calym Plains of Havoc??
Jak kupiłeś postać na Allegro nawet sie nie wybieraj.
A jeśli nie to dasz rade:)
melanica
07-05-2007, 23:26
ja mysle rze morzn od 300lwla z lmm i poison fieldami, kóp terz antidote runy (okolo 789 bp)
hehe, spoko rada.. wielu z niej skorzysta :S
Twoj_Miszcz
07-05-2007, 23:30
hehe, spoko rada.. wielu z niej skorzysta :S
oj ciho,ja zkozystam z tei rady,dzieki ziom,jestes spoko,jórz lecem mojm 315 rojal palladyem i bende tam lau cycq i czasem dżiant spajdery (jeźli ktoź je zlóróje) :) :o X( :confused: :cup: :evul: ;( :evul: :cup: :confused: 8o ;) :p :] B) B) :o :o ;( ;(
elfo.del.bien
07-05-2007, 23:43
Ale macie zajebista ironie, normalnie zal dupe sciska.:baby:
Powiem tak , zysku to ty sorcem tam nie będziesz miał:D to jest dobre miejsce dla pallow którzy nie mają tam aż takiego waste a a nuż im cos poleci z gsa :P Niby możesz biegać po calym pohu ale jak cie dopadnie gs to może i nie padniesz ale będziesz miał spore waste;/ Powiedziałeś msem , więc ja ci bym radził iść na tombe , zysk będzie wiekszy :D pozdrawiam
Malywariorek
08-05-2007, 21:30
Powiem tak , zysku to ty sorcem tam nie będziesz miał:D to jest dobre miejsce dla pallow którzy nie mają tam aż takiego waste a a nuż im cos poleci z gsa :P Niby możesz biegać po calym pohu ale jak cie dopadnie gs to może i nie padniesz ale będziesz miał spore waste;/ Powiedziałeś msem , więc ja ci bym radził iść na tombe , zysk będzie wiekszy :D pozdrawiam
Niechodzi mi o waste.Potrzebuje gs silk na addon:)
Jak myslisz lepiej oplaca mi sie kupic 37(tyle mi brakuje)skilków po 5k each
Czy wydac 7-8k na mf itp. i w pare h zlotowac 5 silków i moze cos jeszcze np. k legs,woi z draga,itp
Sam mam mastera i nie raz biegam po pohu dla rozrywki w tym samym celu co Ty:P Powinieneś dać sobie rade o ile będziesz lurował gsy pojedyńczo, 2 naraz bez utamki nie masz szans :P
Jasne, że lepiej wydać kase na mf. Masz wtedy nie tylko silki ale także exp i być może inny loot (k legi, k arm, p ammy...;p).
Von_Looz
08-05-2007, 23:19
Spokojnie powinienes dac rade tam dac rade expic. Ja osobiscie swoim ms gsy hunce z brsutow + hmmy ,a reszte z wand of cosmic energy + exori vis . Praktycznie zysk zwraca sie juz w samej kase i p armorkach ktore leca z gs. A przy odrobinie szczescia cos ci napewno poleci z gs / draga / wiwy :)
Osobiscie z pohu jeszcze nie wracalem stratny ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.