zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Demon skeleton

matti92
07-05-2007, 21:56
Poszukuję miejsca, gdzie mogę swobodnie uciekać przed Demon skeletonem, jednocześnie waląc go z bełtów (17 pall 61 dist :)). Najlepiej blisko Carlin, i żeby nie był to ghost land ;)

Malkowicz
07-05-2007, 21:59
na tibia.pl jest coś takiego jak mapa respu później na tibian earth patrzysz gdzie jest to miejsce i oglądasz czy się da uciekać czy nie...

Technick
07-05-2007, 22:02
Dotreń do 70 i wbij ~25lvl, wtedy sie bierz za DSy...

Astral55
07-05-2007, 22:17
ja widzialem jak 11 pall rozwalil dsa na f hills z spearow

Dronezz
07-05-2007, 22:21
hyh. kiedys pamietam ze na tibie chyba 7.72 i wczesniejsze byl 1 resp dsa na rotach na foldzie(to troche daleko od Carlin):P jak dlamnie nie ma sensu chodzic na pojedynczy<jesli masz taki na mysli >resp dsa bo wymarnujesz na ten sam exp tyle samo arrows/bolts co na np. kilka rotow :Pnie wiem czy kumasz o co mi chodzi ale ja no twoim miejscu bym wyskilowal jeszcze troche i zaczal biegac na jakis zamek czy cuś. Najlepiej by bylo jezeli bys se kupil paccysia:P to jakis maly tomb huncik by sie szybko zwrucil...a jezeli jestes odwarzniejszy to na cyclo :D

Aneviv
07-05-2007, 22:51
na PoH ale uważaj na lurnięte GS'y.
Z paccem Mountain Tomb jest 1 resp ds'a

tomektrz
08-05-2007, 09:51
ja widzialem jak 11 pall rozwalil dsa na f hills z spearow

A ja widziałem, jak dziś prawie we wszystkich tematach robisz z siebie idiotę i próbujesz być zabawny. Przestań.

@topic
PoH, ale ja na twoim lvlu bym się bał tam biegać.

_Roly_
08-05-2007, 14:29
Na pohu mozesz bezpiecznie zabic tylko musisz dojsc najpierw do Temple

Slythia
08-05-2007, 14:42
W femur hills jest jeden ds. Wystarczy jeden strzal enerfy field i juz mozna sobie biegac bezpiecznie wokol trumny i tego fielda.

kasii
09-05-2007, 01:22
poco ci ten ds? to że ma w nazwie demon nie znaczy że demon shield leci bo leci guardian :P
bicie palem kompletny weaste :(
polecam wbić lev choćby na rotach więcej zarobisz a przynajmniej na bolce/strzały sie wróci
co do expa polecam beho

p@bl0
09-05-2007, 01:30
hmm....ds koło carlin to znam tylko ghost land ale jak nie chcesz to nie wiem gdzie :(

Na zamku chyba są 2 ds'y ale swobodnie to tam nie jest :P

Slythia
09-05-2007, 11:05
hmm....ds koło carlin to znam tylko ghost land ale jak nie chcesz to nie wiem gdzie :(

Na zamku chyba są 2 ds'y ale swobodnie to tam nie jest :P
Sa na zamku dwa dsy w jednym pomieszczeniu wraz z elfem arcanistem. Po drodze trzeba zabic orca shamana, mino maga, besterki... Wiec z malym lvl, zwlaszcza palem, nie polecam sie tam pchac. Wiec jesli chcesz sie sprawdzic - dobre miejsce jest to w femur hills (musisz wejsc na gore, i pod drzewem jest zejscie w dol, nawet lopaty nie trzeba). Lecz ds nie jest dobry do exp - mocno wali i slaby loot...

Marionus
09-05-2007, 14:56
Sa na zamku dwa dsy w jednym pomieszczeniu wraz z elfem arcanistem. Po drodze trzeba zabic orca shamana, mino maga, besterki... Wiec z malym lvl, zwlaszcza palem, nie polecam sie tam pchac. Wiec jesli chcesz sie sprawdzic - dobre miejsce jest to w femur hills (musisz wejsc na gore, i pod drzewem jest zejscie w dol, nawet lopaty nie trzeba). Lecz ds nie jest dobry do exp - mocno wali i slaby loot...

I Smoka ^^

Kizon3
09-05-2007, 15:27
pojedynczy ręsp znam kolo thais na poludnie od depo schodzisz w takim domku na dol sa 2 bugi i tam musisz uzyc picka idziesz na zachod i masz ds uciekasz nim tak jak bys sie wracal

Żyłka
09-05-2007, 15:43
dla ciebie dobry bylby podwojny resp dsow na fibuli, w otoczeniu kilku (5+) beho, wiec i exp, i sie zwracaj... same plusy ;p tylko musialbys zaopatrzyc sie w bp manasow bo beho czasem mocne combo potrafi walnac

Matteos
09-05-2007, 16:07
Kolo darashi jest fajny resp

matti92
09-05-2007, 18:16
hmm dlaczego 1/3 postów w tym temacie to spam/nabijanie postów? (ja zadałem pytanie, a odpowiedź jest na inne). Dziwne..

PS: ropnąłem DS'a w ghost landzie i rozwaiłem 10 arrowami :p :P :P