Pokaż pełną wersje : Dwa filmiki z Morgany
http://www.***********.com/629519481.html
http://www.***********.com/153812291.html
Gwiazdki - spe edy sha re.
Oglada sie bardzo przyjemnie, pk zgrani, ladne fragi i loot. Wziete z tibia.de
DangerousMikes
08-05-2007, 00:11
linki niestety nie działają ;]
no w dupe jeża. Jak się widzi link www***********************.br to jest jasne że coś jest ocenzurowane, czy normalny człowiek dałby taki link?:S nie sądze. A jak ktoś w każdej autocenzurze pisze 'link nie działa' to ma IQ<45
wystarczy zamienic gwiazki na s p e e d y s h a r e.
wystarczy zamienic gwiazki na s p e e d y s h a r e.
Y? to po co tak piszesz , nie można odrazu wpisać speedshare a nie tylko gwiazdki:s (komplikujesz tylko sprawe ^^j/k) lepiej jest odrazu napsiać caly linka nie cenzurować:S
@up
***. O M G .**
@temat
Moze ktos to rehostnac tak, zeby byly .rec?
Tyle lat na forum i nie wiesz, ze nie wolno dawac RARów!
Kolejny przebiegły atak hackera czy tylko totalna głupota starego usera?
Y? to po co tak piszesz , nie można odrazu wpisać speedshare a nie tylko gwiazdki:s (komplikujesz tylko sprawe ^^j/k) lepiej jest odrazu napsiać caly linka nie cenzurować:S
albo to jest ironia co napisałes, albo jesteś mega głupi.
Po pierwsze speedYshar e się pisze. Nie speedshare, więc się nie dziw że speedshare nie jest ocenzurowane, bo cos takiego nie istnieje.
Po drugie autocenzura jak sama nazwa wskazuje jest AUTOMATYCZNA i nikt o tym nie decyduje.
albo to jest ironia co napisałes, albo jesteś mega głupi.
Po pierwsze speedYshar e się pisze. Nie speedshare, więc się nie dziw że speedshare nie jest ocenzurowane, bo cos takiego nie istnieje.
Po drugie autocenzura jak sama nazwa wskazuje jest AUTOMATYCZNA i nikt o tym nie decyduje.
@topic zwracam HONOR jak to AUTOcenuzra i sorki za noob question... poprostu chciałem sie upewnić o co z tym chodzi ,że każdy tak pisze^^.
PEACE!
owntibia.exe
08-05-2007, 01:18
Etoric czego się czepiasz.
Przecież jesteś na forum gdzie głównie siedzą dzieci =)
Kłućcie się dalej.. może to tylko mi się wydaje, że tam są pliki typu .r.a.r?
MorganaPk1.r.a.r - 2.06 MB - po co wgrywając na speeedyshaaare wgrywać rary? Mniej miejsca zajmują? :)
------------------
@Etoric
Tak, nie łaska mi to samemu sprawdzić (zanim powiesz, żebym sam sprawdził). :D
------------------
owntibia.exe
08-05-2007, 02:12
@up
W archiwum jest jeden plik .rec, nic więcej (sam mozesz sprawdzić).
Żadnych keyloggerów.
Hestoran
08-05-2007, 02:28
@topic
Archiwa czyste;)
@up
Skołowałeś już sobie keya? :evul:
Pozdrawiam
Kłućcie się dalej.. może to tylko mi się wydaje, że tam są pliki typu .r.a.r?
MorganaPk1.r.a.r - 2.06 MB - po co wgrywając na speeedyshaaare wgrywać rary? Mniej miejsca zajmują? :)
------------------
@Etoric
Tak, nie łaska mi to samemu sprawdzić (zanim powiesz, żebym sam sprawdził). :D
------------------
Tak tam sa rary. Jestem na modemie wiec kazde pare chwil na wgranie pliku mi sie liczy, taka sytuacja, ze poki naprawia lacze jestem na 64kbps. Ciekawe czy ktokolwiek sie pofatygowal otworzyc ten r ar i zobaczyc, ze w srodku jest tylko .rec
..::Keliros::..
08-05-2007, 22:01
fajne filmy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.