zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 140EK vs 30 Mages lvl 40

Rybzor
08-05-2007, 09:36
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24150

Rotfl, obczajcie filmik, ile ich tam było na dole, ładna masakra :-D.

Caruel
08-05-2007, 09:56
;o masakra xDD

btw to była forma jakiejś zabawy czy co? ;p

Niewiemjak
08-05-2007, 10:40
Miazgaaa :) Ładny filmik ;p

Hamerpl
08-05-2007, 10:44
09:38 Delvines [163]: 23:02 --- Found 40 on track! CAN'T DISPLAY ALL ON SCREEN --

to nawet ja takiego macro nie mam :S

_Roly_
08-05-2007, 11:05
Ladnie sie tam zlozyl jakis 82 ms :)

domin3x
08-05-2007, 13:20
Na tym filmie jest wlasnie pokazane kalectwo knighta-.-, jak sobie nie mogl z ~40 sorcem poradzic...

Luppy
08-05-2007, 13:53
pwn3d ładna ekipa

owntibia.exe
08-05-2007, 14:17
Był już ten filmik na forum, tyle że z perspektywy jakiegoś 40lvla.

Garo
08-05-2007, 14:27
O lol :D nie wiem co to było ale super sie oglądało ;p jeszcze jakby wszyscy tam padli to juz wogole ;d

matekk fst bolt
08-05-2007, 14:33
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127950

bylo : ) film z perspektywy kumpla

Brudny-harry
08-05-2007, 17:41
Kozak ! te noobki ladnie ich sdkowaly ;]

Pan Kracy
09-05-2007, 00:04
hahaha ladna masakra hahahaa aż płakałem ze śmiechu ;D:D:D

dregmi
09-05-2007, 00:12
Na tym filmie jest wlasnie pokazane kalectwo knighta-.-, jak sobie nie mogl z ~40 sorcem poradzic...
Zgadzam się z tobą w 100%.

Żal było patrzeć jak 140 lvl wali w 40 lvl hity z broni średnio po 30 hp -,-

Po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu ze nie ma drugiej w historii gier mmorpg tak slabej profesji jak tibijski "rycerz". Pisze to w cudzyslowie bo prawidziwe znaczenie slowa rycerz jest zupelnie inne niż ten chłopek ze wsi walacy hity srednio po 30 z broni tak jak go w tibii niedorobili -,-

Szkoda ze tak zasczytna postać jak rycerz, wynoszona na piedestał we wszystkich ksiazkdach i legendach jest tak zdegradowana i zdegenerowana w tibii. Mogliby chociaz zmienic nazwe z 'knight' na cos innego bo sie plakac chce ze rycerz wali po 30 z broni -,-

Cipsoft to banda lolków, nie dosc ze niedorobili dwoch profesji (calkiem skopany knight i czesciowo paladyn ... ) to jeszcze dali sie zrobic hackerom (wlasciwie crackerom..) w ch*ja jak male dzieci i teraz grac nie mozemy :D

Hugo
09-05-2007, 14:49
Zgadzam się z tobą w 100%.

Żal było patrzeć jak 140 lvl wali w 40 lvl hity z broni średnio po 30 hp -,-

Po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu ze nie ma drugiej w historii gier mmorpg tak slabej profesji jak tibijski "rycerz". Pisze to w cudzyslowie bo prawidziwe znaczenie slowa rycerz jest zupelnie inne niż ten chłopek ze wsi walacy hity srednio po 30 z broni tak jak go w tibii niedorobili -,-

Szkoda ze tak zasczytna postać jak rycerz, wynoszona na piedestał we wszystkich ksiazkdach i legendach jest tak zdegradowana i zdegenerowana w tibii. Mogliby chociaz zmienic nazwe z 'knight' na cos innego bo sie plakac chce ze rycerz wali po 30 z broni -,-

Cipsoft to banda lolków, nie dosc ze niedorobili dwoch profesji (calkiem skopany knight i czesciowo paladyn ... ) to jeszcze dali sie zrobic hackerom (wlasciwie crackerom..) w ch*ja jak male dzieci i teraz grac nie mozemy :D

Ta, grunt że 80+ sorc pokazał "niekalectwo" swojej profesji w tym starciu. (ironia)

Mat_team
10-05-2007, 01:19
Elo , ja dowodziłem tą szmarą ludzi :D
Gdyby nie war bot tych knightów all by padli :)
Jak znacie jakieś fajne typy , miejsca na akcje to PW lub tu a wykozystamy.
POzdrawiam BERYLIE

MAT

Lemiko
10-05-2007, 12:27
Powiem tak... Chłopaki mieli pomysł wspaniały! Piękna akcja, wykonanie też w miare ;) No i nic tylko życzyc im kolejnych takich akcji, a nawet lepszych!

Lord Dreathan
10-05-2007, 13:52
09:38 Delvines [163]: 23:02 --- Found 40 on track! CAN'T DISPLAY ALL ON SCREEN --

to nawet ja takiego macro nie mam :S

Czlowieku, ten bot ma opcje o ktorych nawet nie sniles:D
Procz tego ze skanuje 2 pietra w dol i gore, mozesz zobaczyc co tam jest, kiedys strzelal z SD poza ekran 2 kratki ( moze cipy cos zrobily i juz ta opcja nie dziala) Bot ma w sobie rune maker'a, cave bota' aim bota ( to juz raczej zbyteczna opcja od czasu cip bota), uh bota ( z mozliwoscia ustawienia uhania znajomych, jak zycie spadnie im ponizej okreslonej ilosci %) Ma jeszcze wszystkie liczniki exp/h skill/h ile do adv itd. Co do cave bota, to zbiera loota ( nie tylko gp) ale rowniez odpowiada ludziom na ekranie.
Chyba wymienilem glowne opcje tego bota ( moja wiedze opiera sie na wersji bota sprzed 1 roku, moze od tamtego czasu cos pozmieniali)

RE:DOWN
hmm, zjada jedzenie oraz lowi rybki, mozna go kupic za 20$ albo 100k na beryli.

Vil
10-05-2007, 14:14
Jeszcze 2 opcje i bylby ban ;p

Vandus
10-05-2007, 15:30
Berylia Rulez xD Ladna massacra

Fivapo
10-05-2007, 15:30

Kalectwo to miałeś miec na drugie imię... Ciekawe czy ty byś szybciej go ubil jak mial full mane i full defa ... później mana się skonczyła to padł na combo lol Ty byś go nawet swich sorkim nieubil a gadasz na innych lol..

Mat_team
10-05-2007, 15:59
Ten bot to nawet dla sorców z viski dobry. Nie mieliśmy szans zdjąc knighta którego uhało 6osób...
Akcje tam już nam nie wyjdą bo zawsze oni wbijają w 5+ knightów i z uhaniem się na wzajem poprostu nas rozwalają jak chcą;/:)

Mat_team
10-05-2007, 16:11
Smiechu warte jest to co piszesz. Dowolny 140 lvl sorc ubije szybciej niz dowolny 140 knight i tutaj rzecz nie polega na tym jak sie umie grac tylko na sile ataku! Jesli uwazasz ze knight zabije wroga szybciej niz sorc to ty nigdy w tibie nie grales...

Czy on napisał że knight szybciej ubije?? LOL!!
On napisał w sensie że tamten ziomek jest "noobem" i by na pewno szybciej nie ubił niż ten 140ek. Czytanie ze zrozumieniem lub podstawówka się kłania.

Mat_team
10-05-2007, 16:52
up@

Nawet jak by miał 200lvl może być noobem. Nie lvl czyni człowieka :)

Rybzor
10-05-2007, 16:57
Jeszcze 2 opcje i bylby ban ;p

No... zapomniał o rune makerze i w ogóle jedzeniu fooda! ban ban go!

Lord Dreathan
10-05-2007, 21:37
RE up:
Napisalem o rune maker. Jak co to jeszcze dopisalem dodatkowe opcje;]

Tristo
10-05-2007, 22:19
Smiechu warte jest to co piszesz. Dowolny 140 lvl sorc ubije szybciej niz dowolny 140 knight i tutaj rzecz nie polega na tym jak sie umie grac tylko na sile ataku! Jesli uwazasz ze knight zabije wroga szybciej niz sorc to ty nigdy w tibie nie grales...

QRWA!!juz mam dosc takich noobow jak Ty!!co z tego ze sorc zabije szybciej danego kolesia od knighta??przeciez na tym polega jego sila(ofensywna).. a knight jak juz nie raz mowiono na tym forum jest osoba ktora(w zalozeniu-bo nooby padaja jak muchy)jest cholernie trudno zabic ze wzgledu na liczbe HP.. pewno wiele ludzi zaprzeczy.. oczywiscie jest w cholere filmikow na ktorych knight pada ale bije go 20 luda!!!!na tombach zabito taifuna gdy byl na 278lvlu.. gdy skonczyla mu sie utamka trudno bylo zauwazyc malejacy pasek zycia.. dlaczego?bo zniknal prawie od razu!!a taki knight na 278?gdyby byl wtedy na jego miejscu (z odpowiednia iloscia uh)to zaloze sie ze vision by chujnia wziela zanim by go zajebali:P KNIGHT NIE JEST DO ZABIJANIA LECZ DO OBRONY(BLOKU)I MUSICIE TO ZROZUMIEC!!JESLI ZAMIERZACIE GRAC POSTACIA OFENSYWNA TRO POPROSTU GRAJCIE POSTACIAMI MAGICZNYMI A NIE NARZEKAJCIE NA KNIGHTOW!!!.... qrwa gdyby dali wiekrze hity knightowi to by dopiero byla maszyna do zabijania.. nie dosc ze trza sie bardzo wysilic zeby go zabic,to jeszcze on by zadawal smiertelne ciosy.. niemal GOD....... ZASTANOWCIE SIE!!!!

viper555
10-05-2007, 22:24
masz w 100 % racje ale noobki i tak tego nie zrozumieja dla nich najwazniejsza jest siła ataku i tyle nic innego nie ma pozatym ... ale z takim mysleniem to na ots a nie na rl tibie bez knajtów by się te all sorki zesrały a nic konkretnego niezrobiły -.-

Wikkel
10-05-2007, 22:54
Masz rację Tristo w stu procentach ...

Skrzat
11-05-2007, 02:44
qrwa gdyby dali wiekrze hity knightowi to by dopiero byla maszyna do zabijania..

W tym momencie spad... xD masz racje co do knighta ale przynajmniej mogly by mu jakos skillowanie umilic :/

@Topic

Film nie zly, ciekawe jaki loot byl z nich wszystkich :P

Robert Lublin
11-05-2007, 18:30
Co do filmu to fajny fajnie wymyślili tylko tytuł troche nie pasuje bo 140ek nie był sam a tych sorkow nie było 30 :P
A co do wypowiedzi "knight jest najgorsza profesja"...
Te noooby wszedzie tak wypisują ale gdyby ten knight był sorkiem to by tez tam padł :p
Co nie zminia faktu ze sorkiem expi sie duzo szybciej i ciekawiej ale to juz inna historia... :p

@Edit
Te wypowiedzi naabków "knight be" są od ludzi którzy nawet nie grali tymi dwoma postaciami i nie wiedzą jak sie gra poszczególną postacia...

Slimamoneko
11-05-2007, 20:18
Było...
Ogólnie zero planu bicia 140 ek... chcieli go ubic wandami?-.-