Pokaż pełną wersje : W co grac?
Almariel
27-09-2004, 18:47
W co byscie radzili grac:
Ultima Online-czasem nie moge grac
Tibia-lagi, kicki i do dyspozycji jakis 22-23lv pall slabe skille
Mu Online-bym musiał poszukać serva :P
HB-Nie zbyt ciekawa i nie ma kolegow :/
Albo macie inny pomysl plz o odpowiedz
(jestem nie letni nie mam kasy na pacc,gry p2p :P)
Jesli chodzi o Mu jaki jest polski dobry server?(Jakoś Quarku Mu bylo ale nie pamietam dokladnie)
Nightwalker
27-09-2004, 20:47
Gangstawar www.gangstawar.com
Almariel
27-09-2004, 21:14
Chodzilo mi o MMORPG :P gangsta war znam :)
Thiel- tekstówa, ale wciaga jak cholera => http://www.strefa.gamepress.pl/thiel/index.php
Wygląda niepozornie [ba, właściwie wogóle nie wygląda...], ale grywalność zaj*b*sta. Jakieś pytania co do thiel, to na PW.
Zagraj w Ragnarok Online, według mnie jeden z najlepszych mmorpg.
Gra sie naprawde przyjemnie no i jest calkiem sporo darmowych serverów w tym polskich :tongue:
Polecma w szczegulnosci 2 polskie servery ragnaroka :
www.drt.prv.pl
www.projectro.prv.pl
ja proponuje :
1. http://mir3.isp.net.pl
2. ragnarok online linka serva niepamietam ;)
mastablasta
11-10-2004, 11:06
a wiecie co ja wam zaproponuje ..... Diablo 2 lod ;]
Matheous
11-10-2004, 17:31
Masta,wez nie wal offtopa, co nas wali ze nie masz neta i pykasz w diablo 2... Pomine to ze to glupia gra(:P) bo kazdy ma swoje gusta ale nie wall OFFTOPA on sie pytal o MMORPG widzisz MMORPG a nie zrecznosciowke singleplayer...
A co do tematu:
-UO:No chyba z mmorpgow to najlepszy:P Jesli MASZ gre i konto na jakims fajnym shardzie to GRAJ GRAJ GRAJ!!!
-Tibia:Jesli podobaja ci sie te oldschoolowe klimaty:P I nie bedziesz sie wqrwial jak ci thief habnie lootbag czy cos...
-MU:eee tam...
-HB:EEee tam 2...
No to tu masz moj stosunek do kazdej z wymenionych przez ciebie gier:P Nie daje ci lkinkow do jakis innych zeby nie zwiekszac ci metlika we lbie... Poza tym spis MMORPG masz w temacie 'Wykaz RPG Online' to po co jeszcze tu dawac linki...
Polny Lowca
11-10-2004, 20:34
@hedrox
Coraz wiecej osob robi gry tego typu np.Daimon(zna ktoś nowy link?) albo Vallheru i jeszcze duzo duzo wiecej no moze nie tak duzo
Avager Niebieski
11-10-2004, 21:01
a ja polece !!!:
GUILD WARS
Gra narazie jeszcze niema beta (mają być 2 dni bety chyba jakoś tak "29-31 października")
Gra ma być miesięcznie w FULL FREE !!!!!!!!!!!!!!!!!! żadnych zasranych opłat (chodzi mi tu o biedniejszych graczy takich jak ja), ale jest jedyny wydatek ... i to coś w stylu pacca (chodzi mi o cene) bo płytka (jak myśle i cd-key) kosztuje 49,99$ (coś koło 200 złotych).
Życze powodzenia ;)
www.guildwars.com
To jeśli masz cierpliwość i poczekasz sobie ;)
a tak o ...to ci polecam.... www.mmorpg.com ... i poszukaj sobie.
www.darkeden.com/en
nie ma nic lepszego ;)
GhostFaceKillah
12-10-2004, 17:26
Lista gier FMMORPG (http://www.onrpg.com/gate.html?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=3)*
Chodzi o darmowe gry MMORPG (to jakby ktoś nie wiedział ;))
Jeśli znasz angielski (chodzi o opisy) to napewno znajdziesz coś dla siebie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.