PDA

Pokaż pełną wersje : grolram

Ojciecjohnawayen'a
08-05-2007, 16:22
Siema, czy jak bym ropnął grolrama z tej dziury co sie respi az na powierzchnie to jeżeli bym uciekał moim 20 palem i bił z boltów czy dał bym rade>?
I czy ten stworek wali z daleka, jak szybko biega? uZywa haste/strong haste?

Profesormarian
08-05-2007, 16:58
Padłbyś na 1 cepa:)

a tu masz cos co Ci moze przyblizy ;)
Grorlam
3000 hit points
1600 Experience points per kill

Mana to Summon/Convince: --/--
Abilities: Melee (0-300), Haste, Self-Healing, Distance Fighting (Boulder 0-200).
Estimated Max. Damage: 530+ hp per turn

xxxxx
08-05-2007, 17:02
Wydaje mi się ,że combo 530~ jest raczej bardzo rzadkie ale i ty i tak nie masz szans nie polecam przynajmiej ^^

Lotress
08-05-2007, 17:08
Co prawda grorlam nie widzi niewidzialnych wiec moglbys uzyc stealth ringa ale ma za dobra obrone i sie na dodatek leczy wiec nie mialbys szans.Byl filmik jak 40+ rp z 91 dista i 16 mlvl nie mogl go z boltow i hmmow rozbic wiec poszedl po sd i tak w chuj je zwastowal =P

Cloy
08-05-2007, 17:12
Napewno go palkiem na takim lvlu nie rozwalisz, jest strasznie szybki, i po kazdym hicie musialbys sie uhac.

Krzychos_CALMERA
08-05-2007, 23:36
Osoby które nigdy nie widziały grorlama na oczy niech sie nie wypowiadają. Grorlam nie widzi niewidzialnych, więc masz szanse go rozwalić. Grorlam wali słabe hity.. i nie gadać mi że wali mocne bo w postać bez eq dostałem best za 155, knightem z tarczą max 80... Nie ma sensu go ropować na góre lepiej na niewidce bić go w dziurze. To były opcje na tak.. teraz opcje na nie : Grorlam ma mocną obronę więc z boltów nie dasz rady. Musisz mieć hmm ale też mała szansa bo ma za dużo hp, ewentualnie explo ale tutaj jest waste. Druga sprawa .. grorlam się dobrze leczy.. więc cały czas będzie na green hp, wiem to z doświadczenia. Tak więc lepiej nie idź na grorlama, a jak już to na wyższym lvlu, chociaż też się nie opłaca bo loot marny... z resztą dla sportu można iść zrobić troche ss'ów , pokazać kumplom itp ale najlepiej jak pójdzie z wami sorc i knight... bo waste straszne..

i nie gadać bzdetów

Qwuert
09-05-2007, 20:21
na invisible jest go rozwalic bardzo latwo, i mozna zlurowac pod thais z stealth ringiem

Ciekawe jak :o może potwór będzie za tobą leciał jak ty będziesz niewidzialny ? :o

Radzę Ci nie iść , duży waste a pozatym i tak pewnie nie padnie :p

Jak iść to jedynie z sorcem i knightem.

Kernalis
09-05-2007, 20:27
Co Ty gadasz? zakladasz stealth ringa, zabijasz grorlama i po sprawie... -.- a lurowac bardzo prosto, pierw po prostu ropujesz a jak jestes przy thais zakladasz stealth ring i po wszystkim...

Ujo
09-05-2007, 20:38
co ty on cie dogoni w 2 sekundy rzuca kamieniamiza 170 minimum i jeszcze puscza chyba haste i tak po chfili jakiś noobek z 100+ lv weznie ci go na line do thais a tam wszyscy na niewidzalnośći czekajom na dedy i blokują depo

Pomocny Murzyn
09-05-2007, 20:41
Co Ty gadasz? zakladasz stealth ringa, zabijasz grorlama i po sprawie... -.- a lurowac bardzo prosto, pierw po prostu ropujesz a jak jestes przy thais zakladasz stealth ring i po wszystkim...

Twoja głupota mnie przeraża, za ile kupiłeś chara (albo sie podszywasz <bardziej prawdopodobne>)

kaczka245
09-05-2007, 21:23
ehm na grorlama cie wzielo na takim lvlu ?? a wogule zabiles gs-a, banshee ?? obejzyj jakis filmik o grorlamie i wtedy cos pisz bo jestes smieszny 8o

Frodoriver
13-05-2007, 16:02
Ej ludzie co wy gadacie, że może by z lurowac gorlama pod Thais??!! Przecież on wam zniknie w połowie drogi... tylko chmurka zostanie:P

Kizon3
13-05-2007, 16:18
@up
bossy nie maja systemy anty luring czy jak to sie nazywa :D

HiStoRy_Of_TiBiA
13-05-2007, 16:36
Nie mAsz Szans

LEŻYSZ I KWICZYSZ

rezydent
13-05-2007, 16:37
raz u nas na Arcani ten noob - Fosfik z tego co pamiętam zlurował do thais grorlama (dużo osób zginęło) - tego osobiście nie widziałem ale qmpel mi ss'y przesłał (on też padł w tej rzeźi)

Zrywna_Szkapa
15-05-2007, 20:45
i tak po chfili

Gz
Zamiast zastanawiać się nad grorlamem radzę zajrzeć do księgarni bo słownika chyba nie masz...

Carlo
15-05-2007, 21:35
Można zlurować grorlama do thais (sam kiedyś padłem moim sorcem jak wracałem z cyclopów). Ma niezłe hity, dobrą obronę, szybko biega i leczy się, więc jakbyś sobie dodał 0 z tyłu lvla (lol) to go zabijesz.

Madros
19-05-2007, 12:07
nie podszywaj sie noobku podemnia bo nie pisal bym nawet o takich oczywistych glupotach jak lurowanie gorlama i o jago hitach bpo mysle ze to oczywiste X(

Cwenu
19-05-2007, 12:28
20 master sorckiem lub ed z 30 mlvl zabic można z visa na steath ringu ważne zeby mieć hity 50+ :D :D :baby: haha

20 pall z bohami 70+ discem nie wiem czy dałby rade uciekać i jebać z boltów tym bardziej ze dostawał by z kamyczka gdyby go doganiał.

weź kolege sorca z hmmami i dobrym mlvlelem to dacie rade