Pokaż pełną wersje : Gobliny
Ledy Mortisha
28-10-2003, 20:48
Czesc :) Wiecie gdzie mozna spotkac te male stworzenia .. i takie fajnitkie :) chodzi mi o gobliny ;) wiem ze gdzies kolo kazz ale niegdy nie znalazlam ... :(
Dan the Automator
28-10-2003, 20:58
Mostek na zachód od Seymore hills, Edron (PACC)
Ledy Mortisha
28-10-2003, 21:16
:( tylko na pacc ... szkoda ale jezeli ktos wie to niech pisze !!!!!
Przy mostku, ale jest też na edron tylko jeśli niestety nie masz pacca to nie pojdziesz tam, przy mostku prawie nic nie ma zawsze chyba ze przy restarcie ale jest taka droga na prawo dokąd ona prowadzi? :O
ja wiem gdzie sa goblinky ale bardzo malo ich tam jezeli chcesz se poprostu zobaczy to ok ale expowac to raczej nie... sa one pod ab w tej gorze gdzie cycki i ds pochodz po tej gorze napewno znajdziesz jeszcze sa pod ta gora tez malutki respawn
Bobercjusz
28-10-2003, 22:17
jest tez cala jaskinia z gobami pomiedzy ab a carline
pozdrawiam
Jak idziesz z carlin na dwarf mines to masz gore z jej lewej strony jest wejscie do goblinow przy mostku ...Poszukaj ..
Lord Czaja
29-10-2003, 14:32
pod ta gora gdzie sa cyce jes ich z 5 na pietrze 8)
Moj kuzyn spodkal gobliny niedaleko Carlin. Nie wiem moze to nie byly gobliny ale mi ise wydawalo ze to one
Z tego co mi wiadomo to tylko na edron i na rooku po stronie dla paccowanych
Taa gobosy tylko dla PACC to ty mało wiesz chyba.. Wcześniej wspomniana jaskinia gobosów obok ABa tam gdzie jest DS tylko nisko i wcale nie jest ich tak mało (druid albo mag na niskim lvl może tam zginąć :P ale rzadko)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.