Pokaż pełną wersje : Najelpszy kumpel w Tibi
Ja mam takich 2 ziomkoff :)))) sa bardzo mili i wogole spoko kolesia a sa to
- Goralczyk ( darowal mi zycie jak go zabilem , dal plate arma , i ogolnie spox kolo)
- Sir Many ( tak tak oto moj wujek :D , Dal mi plate legsy i moze cos mi da ? :/ , super koles wyczarowal mi 200 strzal w potrzebie)
Oczywiscie te osobki graja na Valorii ;)
Ciekawy masz sposób oceny swoich "kumpli": czy Ci coś dają, czy nie dają, i jak duzo. Daleko w ten sposó nie zajedziesz....
3 kumpli z reala. kiedy jestem im potrzebny przerywam hunta i zapierzam do nich i vice versa.dostalem od nich juz w sumie ze 3 p-sety, serpenta mi pozyczyl 2 miesiace temu, dali d-hammera, ale za drugiego juz musialem zaplacic 1bp of uh... sa pelnoletni wiec mozna z nimi isc na pivo
Mój największy tibijski kumpel to Niemiec, Sir Ferly. Niestety przeniósł się na harmonię, bo nie wytrzymał już naporu pekerów :( chciał mnie namówić na harmonię, ale szkoda mi było tego chara. Znaliśmy się od około 7lvl z rooku, ale jak się poznaliśmy to już nie pamiętam :D On zdobył 8lvl pierwszy, a ja za jakieś 3 dni później, wprowadził mnie na maina, dał trochę stuffu, słabego bo słabego, ale zawsze coś. Potem razem huntowaliśmy, zrobiliśmy niestety tylko lighthouse quest.
eee moze to nie jest muj kumpel ale na elizji uniego na loterii wygralem 10 K :D
nika nie pamientam
na drugim miejscu ziom z mojej starej klasy co z nim huntuje
na 3 miejscu ziom kolega powyższego :P co na mnie zrobil Uwaga: "test kill" ROTFL
Matheous
02-10-2004, 18:24
Chlip ja mialem 2ch prawdziwych kumpli, z ktorymi mozna bylo pogadac, zawsze cos doradzili, zawsze fajni ale... przestali grac:( Gdy bylem w okolicach 17 leva odszedl jeden, a drugi wchodzil rzadko teraz juz chyba wogole nie wchodzi... No i Tibia mi sie znudzila bo nie ma do kogo geby otworzyc... :(
Xituveno i Ye'Mez-za pamieci...:<
oczywiscie MADRACIS ;) najlepszy kumpel jakiego kiedykolwiek moglem sobie wymarzyc :] nie mialem lepszego i chyba juz na drugiego takiego nie trafie :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.