PDA

Pokaż pełną wersje : Najelpszy kumpel w Tibi

Wexerh
27-09-2004, 19:24
Ja mam takich 2 ziomkoff :)))) sa bardzo mili i wogole spoko kolesia a sa to
- Goralczyk ( darowal mi zycie jak go zabilem , dal plate arma , i ogolnie spox kolo)
- Sir Many ( tak tak oto moj wujek :D , Dal mi plate legsy i moze cos mi da ? :/ , super koles wyczarowal mi 200 strzal w potrzebie)
Oczywiscie te osobki graja na Valorii ;)

Dabek
27-09-2004, 19:26
Ciekawy masz sposób oceny swoich "kumpli": czy Ci coś dają, czy nie dają, i jak duzo. Daleko w ten sposó nie zajedziesz....

aktus
01-10-2004, 12:15
3 kumpli z reala. kiedy jestem im potrzebny przerywam hunta i zapierzam do nich i vice versa.dostalem od nich juz w sumie ze 3 p-sety, serpenta mi pozyczyl 2 miesiace temu, dali d-hammera, ale za drugiego juz musialem zaplacic 1bp of uh... sa pelnoletni wiec mozna z nimi isc na pivo

Helixaw
02-10-2004, 18:08
Mój największy tibijski kumpel to Niemiec, Sir Ferly. Niestety przeniósł się na harmonię, bo nie wytrzymał już naporu pekerów :( chciał mnie namówić na harmonię, ale szkoda mi było tego chara. Znaliśmy się od około 7lvl z rooku, ale jak się poznaliśmy to już nie pamiętam :D On zdobył 8lvl pierwszy, a ja za jakieś 3 dni później, wprowadził mnie na maina, dał trochę stuffu, słabego bo słabego, ale zawsze coś. Potem razem huntowaliśmy, zrobiliśmy niestety tylko lighthouse quest.

Taliboy
02-10-2004, 18:13
eee moze to nie jest muj kumpel ale na elizji uniego na loterii wygralem 10 K :D
nika nie pamientam

na drugim miejscu ziom z mojej starej klasy co z nim huntuje
na 3 miejscu ziom kolega powyższego :P co na mnie zrobil Uwaga: "test kill" ROTFL

Matheous
02-10-2004, 18:24
Chlip ja mialem 2ch prawdziwych kumpli, z ktorymi mozna bylo pogadac, zawsze cos doradzili, zawsze fajni ale... przestali grac:( Gdy bylem w okolicach 17 leva odszedl jeden, a drugi wchodzil rzadko teraz juz chyba wogole nie wchodzi... No i Tibia mi sie znudzila bo nie ma do kogo geby otworzyc... :(
Xituveno i Ye'Mez-za pamieci...:<

wazz
03-10-2004, 17:05
oczywiscie MADRACIS ;) najlepszy kumpel jakiego kiedykolwiek moglem sobie wymarzyc :] nie mialem lepszego i chyba juz na drugiego takiego nie trafie :]