Pokaż pełną wersje : Palek i gs?
Robię palka i jestem w czasie skillowania skille juz 60/50 i mam pytanie na jakich skillach moge z blokerem chodzic na gs'y tak zeby dobre hity siadaly i szybko padal waste moze byc ;] do 20k
Waste może być? Coś nowego xD
Na diście 70+ powinny Ci już powoli wchodzić dobre hity ale lepiej doskillować do 80:P No i mógłbyś też zwastować troche hmm'ów żeby szybciej padały;p
przecietne hity na skillu 75? dosc czesto wchodza 100+ brac Arbalest Hmm to raczej male hity 8 mlvl i 8 lvl :P
teoretycznie skill 70 styka. Arbalest no widać że kasy z rl ci nie szkoda lub niejest to jedyny char /masz dobrych qmpli:P
z twojego opisu nic nie wynika RP 8 lev skile masz wpisane 18 wyższe niz podajesz
jak chcesz huncic polecam BH / poh ale wtedy bloker wyższy lev bo niekiedy 2-3 gs stanie / pojawi sie czaskany DS/zerk/lider ogółem dużo może sie pojawić
weaste ? hmm jak nie wyleca k legi / arm /amulet/silk to bedzie na 100%
Skil 70 Ci starczy ale zawsze lepiej mieć większe hity wiec radze 75+ i z blokerem np: pod O.Camp (2 gs'y) lub darashia na skałe ale za długi resp i w ogóle strata czasu :)
opis zrobilem odrazu :| taki jaki mam zamiar osiagac ale wiesz ntam nvm z nim Arbalesta znajomi porzyczaja other chara mialem ale sellnolem :] Poh raczej obchodzi mnie szybki resp :] a co do blokera znajmy 140 ek
Sir-Babolek
12-05-2007, 14:39
opis zrobilem odrazu :| taki jaki mam zamiar osiagac ale wiesz ntam nvm z nim Arbalesta znajomi porzyczaja other chara mialem ale sellnolem :] Poh raczej obchodzi mnie szybki resp :] a co do blokera znajmy 140 ek
Witam
Jak byśmiał wyższy lv char to byś nie noobił tym tematem i wypowiedziami... lepiej do skilluj do 75-85 i guardy / tomby i inne gówna ... na których masz lepszy exp i solo style :d. GS w team moim zdaniem to głupota
P.S
Arbalest na 8lv ... to może i aol ? ^.-
Enjoy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.