Pokaż pełną wersje : USB - Problem
-Mixawik-
09-05-2007, 15:16
Kupiłem sobie aparat cyfrowy i z nim kartę pamięci (1gb) a do tego taki jakby PenDrive, tyle że z drugiej strony wkłada się kartę. I kiedy wkładam ją do swojego gniazda USB i klikam na dysk wyskakuje mi "Dysk jest nie sformatowany" itd...klikam ok, i go formatuje na końcu pokazuje mi się komunikat, że Windows nie mógł dokończyć formatowania i z powrotem to samo.... ;/
Proszę o pomoc, z góry thx
Kupiłem sobie aparat cyfrowy i z nim kartę pamięci (1gb) a do tego taki jakby PenDrive, tyle że z drugiej strony wkłada się kartę. I kiedy wkładam ją do swojego gniazda USB i klikam na dysk wyskakuje mi "Dysk jest nie sformatowany" itd...klikam ok, i go formatuje na końcu pokazuje mi się komunikat, że Windows nie mógł dokończyć formatowania i z powrotem to samo.... ;/
Proszę o pomoc, z góry thx
A próbowałeś odpalić na innym komputerze? Sprawdź u kolegi, jeśli problem się powtórzy, skontaktuj się ze sprzedawcą (zakładam że przekopałeś się przez FAQ i troubleshooting w manualu)
Jest to najprawdopodobniej wina karty, też tak miałem. Skontaktuj się ze sprzedawcą.
Depeszowiec92
27-05-2007, 20:31
Nie kupować kart 1gb to jeden z wiekszych shitów. Lepiej kupić 512 Mega. Ja latałem juz 3 razy z 1 gb karta a kupilem 512 i juz 2 lata śmigana. Idź do sklepu, powinni ci wymienic na na paragon
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.