Pokaż pełną wersje : Chacked...
mam kilka pytań... :
1. Jezeli mam keyloggera na kompie to hackier dostaje moje passy jesli sie zaloguje np. na www tibia.com?
2. Czy jeśli Haker zrobił rec-keya ;( to może odzyskać passy (wydaje mi się że by musiał mieć także mojego emiala)?
3. Jak sprawdzić czy mam jeszcze na kompie keyloggera(usunołem wszystkie podejrzane pliki...)?
Z gÓrY thx ;)
owntibia.exe
09-05-2007, 15:55
1. Jezeli mam keyloggera na kompie to hackier dostaje moje passy jesli sie zaloguje np. na www tibia.com?
Zależy, jakiego masz keyloggera na kompie.
3. Jak sprawdzić czy mam jeszcze na kompie keyloggera(usunołem wszystkie podejrzane pliki...)?
Uruchom: "regedit".
Sprawdź:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
Ściągnij też Rootkit Unhooker i Process Explorer.
Ok
Dzięki ;)
PS. Sry jeżeli taki temat już był ;p
Vanhelsen
09-05-2007, 16:08
mam kilka pytań... :
2. Czy jeśli Haker zrobił rec-keya ;( to może odzyskać passy (wydaje mi się że by musiał mieć także mojego emiala)?
Z gÓrY thx ;)1. To zależy, hacker jest w stanie posiadać nawet informację o tym z kim o o czym piszesz na gg/forum... Keylogger zapisuje użyte klawisze klawiatury, czyli również dotyczy gg/forum/eBanków(!!!)
2. Niestety, gdy Evul Hacker zrobił r-keya, to możesz się pożegnać z kontem
3. Przeskanować Ad-Aware i zainstalować DOBREGO firewalla...
1. To zależy, hacker jest w stanie posiadać nawet informację o tym z kim o o czym piszesz na gg/forum... Keylogger zapisuje użyte klawisze klawiatury, czyli również dotyczy gg/forum/eBanków(!!!)
2. Niestety, gdy Evul Hacker zrobił r-keya, to możesz się pożegnać z kontem
3. Przeskanować Ad-Aware i zainstalować DOBREGO firewalla...
pożegnać się z kontem? :(
mi się wydawało, że musi mieć także emila.... ;<
@up
Rec keyem można zmienić emaila.
(ale o Emilu nic nie wiem ;) )
wrogonastawiony
09-05-2007, 21:40
@fAYL
Emil na Mireń pojechał do babci, jutro bedzie.
pzdr
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.