zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kick

Chester the Litle
28-10-2003, 20:50
Czy macie kicki bo ja tak i to czensto tak co 2godziny a wy? Raz dostlem na dwarf guardach i zginolem ;(

Chester ze Stargardu lvl 20 druid
Secura

Matises
28-10-2003, 22:10
a mnie tam zawsze wywala ale tak jakbym wziął logouta a nie zostaje w grze :D (na szczęscie) 8)

Gego
28-10-2003, 22:43
Czasem zdarza mi się wylecieć z gry. Kiedyś wyleciałem na trollach niedaleko edron a gdy się już zalogowałem po 5 min (too many players...) jakiś cymbał lurował tam skorpiona. Na szczęście uciekłem i mnie nie ukąsił.

Szumek
29-10-2003, 07:53
To jeszcze nic przeciez zdazaja sie mass kick i wywala wszystkich z FACC.
Oczywiscie wlasciciele PACC -ow sa bezpieczni.
Take motywy sa bardzo denerwujace mnie raz kiknelo na minotaurach przezylem ale mi ktos worek ukradl, niestety go puzniej dorwalem nie zgina ale dostal dobra nauczke.

Misq670
29-10-2003, 16:40
Uffffffff, po tych historiacj dowiedzialem sie ze mam zaje***** szczescie!!! Ja mam czasami kicki ale nie mialem jeszcze przez to smierci, a zreszta MASS KICKI sa tylko w nocy a ja gram maksymalnie do polnocy :] :] :]

marred
29-10-2003, 19:01
U mnie kicki to zmora. Mam je czesciej niz lagi i klopoty z zalogowaniem. Najczesciej pojawiaja sie, gdy czysto chodzi i nie ma lagow. Czasem na jakichs latwych potworach, czasem na trudnych. Pozostaja mi tylko dwa pocieszenia: jeszcze nigdy nie zginalem bezposrednio przez kicka, oraz to, ze sie shielding potrenuje :P

Owoc
29-10-2003, 19:33
Oryginalnie dodany przez Misq670
Uffffffff, po tych historiacj dowiedzialem sie ze mam zaje***** szczescie!!! Ja mam czasami kicki ale nie mialem jeszcze przez to smierci, a zreszta MASS KICKI sa tylko w nocy a ja gram maksymalnie do polnocy :] :] :]

Witaj w klubie :D :D
Mi też kicki zdarzają się rzadko a dokładniej TYLKO I WYŁĄCZNIE wtedy kiedy mam taki lagggg że nie mogę się ruszyć :] Warto zaznaczyć, że taki lag powstaje rzadko, i tylko z nadzwyczajnych powodów typu server mainetance :] :))

PS Raz mi w Tibii wyskoczył fatal error i gra się zamknęła ale przez to nie zginąłem no i to nie jest typowy kick :P

MAgiC^
29-10-2003, 19:47
Kicki To Jeden z Wrogów Gracza...
Przez kick ajuż 3 razy zginąłem ...
2 razy na cycq i raz na dsie ... bk

Noon-Chacko
29-10-2003, 19:51
ja mam tylko kicki z neta (tzn rozłącza mi modem)... a takich, że mi tylko tibia nawala to nigdy :rolleyes: