Pokaż pełną wersje : Kick
Chester the Litle
28-10-2003, 20:50
Czy macie kicki bo ja tak i to czensto tak co 2godziny a wy? Raz dostlem na dwarf guardach i zginolem ;(
Chester ze Stargardu lvl 20 druid
Secura
a mnie tam zawsze wywala ale tak jakbym wziął logouta a nie zostaje w grze :D (na szczęscie) 8)
Czasem zdarza mi się wylecieć z gry. Kiedyś wyleciałem na trollach niedaleko edron a gdy się już zalogowałem po 5 min (too many players...) jakiś cymbał lurował tam skorpiona. Na szczęście uciekłem i mnie nie ukąsił.
To jeszcze nic przeciez zdazaja sie mass kick i wywala wszystkich z FACC.
Oczywiscie wlasciciele PACC -ow sa bezpieczni.
Take motywy sa bardzo denerwujace mnie raz kiknelo na minotaurach przezylem ale mi ktos worek ukradl, niestety go puzniej dorwalem nie zgina ale dostal dobra nauczke.
Uffffffff, po tych historiacj dowiedzialem sie ze mam zaje***** szczescie!!! Ja mam czasami kicki ale nie mialem jeszcze przez to smierci, a zreszta MASS KICKI sa tylko w nocy a ja gram maksymalnie do polnocy :] :] :]
U mnie kicki to zmora. Mam je czesciej niz lagi i klopoty z zalogowaniem. Najczesciej pojawiaja sie, gdy czysto chodzi i nie ma lagow. Czasem na jakichs latwych potworach, czasem na trudnych. Pozostaja mi tylko dwa pocieszenia: jeszcze nigdy nie zginalem bezposrednio przez kicka, oraz to, ze sie shielding potrenuje :P
Oryginalnie dodany przez Misq670
Uffffffff, po tych historiacj dowiedzialem sie ze mam zaje***** szczescie!!! Ja mam czasami kicki ale nie mialem jeszcze przez to smierci, a zreszta MASS KICKI sa tylko w nocy a ja gram maksymalnie do polnocy :] :] :]
Witaj w klubie :D :D
Mi też kicki zdarzają się rzadko a dokładniej TYLKO I WYŁĄCZNIE wtedy kiedy mam taki lagggg że nie mogę się ruszyć :] Warto zaznaczyć, że taki lag powstaje rzadko, i tylko z nadzwyczajnych powodów typu server mainetance :] :))
PS Raz mi w Tibii wyskoczył fatal error i gra się zamknęła ale przez to nie zginąłem no i to nie jest typowy kick :P
Kicki To Jeden z Wrogów Gracza...
Przez kick ajuż 3 razy zginąłem ...
2 razy na cycq i raz na dsie ... bk
Noon-Chacko
29-10-2003, 19:51
ja mam tylko kicki z neta (tzn rozłącza mi modem)... a takich, że mi tylko tibia nawala to nigdy :rolleyes:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.