Pokaż pełną wersje : Pomoc Palkiem
Witam. Mam paladina z dystem 50+ i 10lvl (bardzo szybko moge dobic wiekrzy). Gram w tibie juz dosyc dlugo, gralem juz wieloma postaciami ale najbardziej podoba mi sie palek. Poniewaz nudzi mi sie wieczne siedzenie na cycach badz na PoHu chcem aby ktos doradzil mi gdzie moge fajnie poexpic (niemartwie sie o waste bo siana nie brak) chodzi mi o miejsca mniej znane typu wieza mino gdzies kolo kopalni. Jesli mozna prosze zalaczac podpowiedzi najlepiej z mapkami z dojsciem do danego expowiska. Z gory dzieki
Wieża minotaurów i jej podziemia obok kopalni Kazordońskich.
http://tibia.pl/strona/mapa-respawnu
Numer 34. Mniej więcej tam powinieneś znaleźć dziurę do odkopania. Wchodzisz do niej i masz tam sporo minotaurów archerów na -1 i -2 poziomie. Tamtędy też możesz dostać się na wieżę używając jednego z rope place a jest ich w tych podziemiach kilka, ale powinieneś trafić ;-)
Ewentualnie możesz iść do kopalni na dwarfy soldiery, póki co.
Poza tym. Poradnik slimaczka.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1329546
alkoOholik
09-05-2007, 20:12
Lub możesz kupić pacc i iść na tomby lub inne moby typu larvy skoro kasy masz sporo ;]
Ile to wejśc na tomba jakiegos..
Niemam i niezamierzam szybko miec pacc...Najszybciej na POI lub anihilatora dlamnie pacc jest dla cieniasow ktorzy ulatwiaja sobie gre. a wracajac do tematu na lvlu mniejszym od 15 nie wezme na klate archera bez waste min 3 ih wiec czy jest sens isc daleka drogie biorac 5bp ih i 100 boltow bo wiecej nie uradze;] Aha i od ktorego lvla radzicie nosic bohy zeby cos dalo chodzi mi tak miedzy 20 a 30
dzbanoln
10-05-2007, 01:34
Przeciez jak sam napisales grasz w tibie juz dlugo wiec po co zadajesz takie pytania??
"Mniej znane miejsca" to kopalnia minotaurow?? lol
Wedlug mnie to Ty jestes cieniasem...
Przeciez jak sam napisales grasz w tibie juz dlugo wiec po co zadajesz takie pytania??
"Mniej znane miejsca" to kopalnia minotaurow?? lol
Wedlug mnie to Ty jestes cieniasem...
Cienias ekhm wejdz na thorie i wbij wiekrzy lvl porozmawiamy wtedy ps. niewbil bys jak bym wiedzial ze to ty
ja bym na twoim miejscu expil kamykami na rotach ;) (full def) :)
dzbanoln
11-05-2007, 13:43
Cienias ekhm wejdz na thorie i wbij wiekrzy lvl porozmawiamy wtedy ps. niewbil bys jak bym wiedzial ze to ty
Nie chce tu sie z Toba spierac, ale proponuje odejsc na troszke od komputera,
udac sie do ksiegarni i kupic slownik ortograficzny...
Skoro jestes taki pro player to po co pytasz o takie rzeczy??
Na pacca pewnie poprostu cie nie stac i znalazles taka wymowke, a co do wiekRZego levela, zostaw te przechwalki dla swoich 12-sto letnich kumpli.
b.o.
Powodzenia w dalszej grze i zdobywaniu wiekRZego levela.
Nie chce tu sie z Toba spierac, ale proponuje odejsc na troszke od komputera,
udac sie do ksiegarni i kupic slownik ortograficzny...
Skoro jestes taki pro player to po co pytasz o takie rzeczy??
Na pacca pewnie poprostu cie nie stac i znalazles taka wymowke, a co do wiekRZego levela, zostaw te przechwalki dla swoich 12-sto letnich kumpli.
b.o.
Powodzenia w dalszej grze i zdobywaniu wiekRZego levela.
Zgadzam się.
ps. tak z ciekawości, Exev ile dałeś na allegro zaposać+ itemki?
kasiI rusza z odsieczą na nooba:)
zgrywasz cwaniaka a podajesz jako przykład kopalnie minosów miejsce tak okupowane przez lev 19-30 że ciężko jest wyrobić 10k exp/h
piszesz ze masz kupe kasy jeden z 10 symptomów że allegro.pl nigdy nie zbankrutuje
więc kolego wbij sobie"wiekrzy" lev "wiekrze" skile i co najważniejsze kup sobie słownik skoro już i tak sie wykosztowałeś na allegro to 10 zeta na słownik też sie znajdzie :)
ja polecam ci resp cave ratów na ank bardzo przyjemna miejscówka
w venore w miejsce jest resp jednego zwykłego rata z blokerem na 100% dasz rade
hmm kolo dwarf brige są wilki ociekając też wytrzymasz
mógłbym jeszcze sobie pojechać ale mam lepsze rzeczy do roboty
TROLOM POWIEDZMY STOP!!! NIECH SAMI SOBIE KUR SZUKAJą miejscówek !!!
elfo.del.bien
15-05-2007, 15:48
haha zalosne, jestem cieniasem ;/, cieniasem jestes ty, bo zadajesz durne pytania.
UP hahahaaha ale jestem smieszny no normalnie spadlem z krzesla ;/
Zrywna_Szkapa
15-05-2007, 20:39
Ja też jestem cieniasem :(
Zamiast levela proponuje zdobyć "wiekrzy" poziom we władaniu słownikiem...
milan233
16-05-2007, 17:57
Jest jedno super expowisko dla palka na facc ktore gorąco polecam a mianowicie DS'y na ghostlandzie w jaskini pierwszej:
-brak ludzi (expie tam od 35 do 44 lvl i nikogo nie spotkalem)
-exp moze dochodzic nawet do 30k/h w zaleznosci od serwera i pory dnia (u mnie na liberze gra malo osob wiec max moge wyciagnac 20)
-zwraca sie za strzaly (nalezy expic ze strzal zeby nie bylo waste bo bolty w *uj kosztuja a niewiele dodaja do hita)
-nie trzeba robic lootbaga zeby sie zwrocilo. (wystarczy zbierac viking helmety i ew. brass do full cap)
-exp w miare ciekawy (chociaz mi sie juz powoli nudzi)
Od teraz sam już raczej nie będziesz :S, a bolty dają dużo :)
@topic Troll dostał obiad...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.