Pokaż pełną wersje : TibiaCam TV
Ca Sadzicie o Nowym programie do filmow tibi ?
Nowa Era w filmach z tibi cam ?
Ca Sadzicie o Nowym programie do filmow tibi ?
Nowa Era w filmach z tibi cam ?
mi tam sie to podoba, łatwiej sie włącza , można szybciej przewijać ale narazie mało ludzi używa ;<
Hestoran
10-05-2007, 00:20
mi tam sie to podoba, łatwiej sie włącza , można szybciej przewijać ale narazie mało ludzi używa ;<
Jak dla mnie super, mozliwosci nagrywania są bardzo duże i to że możemy zobaczyć staty itp przed obejrzeniem filmu aaah... ;)
Nie dziala pod system operacyjny VISTA
Bake Samo
10-05-2007, 02:12
Chcesz nagrać = płać nam
ile? cale 27zl na rok. lmfao.
@topic
Program kól.
owntibia.exe
10-05-2007, 09:12
Mi tam się nie podoba, bo nie ma wersji trial.
jak w tibiacam.tv przewijac film ??
SuPc!o JeDffAbIsTy xD, czyli spoko, b.dobra funkcja to przewijanie ( duzo syzbsze niż na tibicam) i łatwa obsługa, mJę się podoba B)
@up
Strzałkami
Arrot Hozi
10-05-2007, 09:34
Witam!
Proszę o poradnik jak tym filmy nagrywać!
jak w tibiacam.tv przewijac film ??
Strzałkami w prawo i w lewo :PP
ile? cale 27zl na rok. lmfao.
@topic
Program kól.
27 zl żeby nagrac filmik w tibi to jest bardzo duzo.
27 zl żeby nagrac filmik w tibi to jest bardzo duzo.
Wogóle zeby kupic to trzeba być debilem .. wszystko wymyślą aby od ludzi kase zdzierać. ...
@down
Wykorzystali poprostu to bo wiedzą ze prawie sami gówniarze w to grają i wysępia od rodziców flote na to i interes się kręci .. zresztą po co to kupować skoro mamy darmowy odpowiednik tego ;] Zreszta piszesz ze marne pieniądze dla mnie 27 zl to juz COŚ tzn. 2 wina i 5 piwek a to już COŚ ;d
Bake Samo
10-05-2007, 13:01
@2Up
Odkladaj sobie 7gr dzinnie to za rok kupisz sobie ten super hiper inter galaktyczny program do nagrywania filmow. Powiedz mi czy jest sens kupowania np pacca za 90zl na JEDYNE 3 msce? przeceiz mozna grac i bez tego, bezsens nie?
@up
"trzeba byc debilem" _/ dobre to bylo xD!
Ale racja, lepiej poczekac az beda jakies walki i skminic sobie to za friko nie?
Widzisz ktos to robi nie za frajer, tez chce miec z tego siano (chyab ze ty byl bys tak zajebisty i popracowal nad tym, skminil serva etc i rozdawal to za free to luz) wiec chyba nie dziwne ze kolesie biora za to MARNE pieniadze.
@2Up
Odkladaj sobie 7gr dzinnie to za rok kupisz sobie ten super hiper inter galaktyczny program do nagrywania filmow. Powiedz mi czy jest sens kupowania np pacca za 90zl na JEDYNE 3 msce? przeceiz mozna grac i bez tego, bezsens nie?
@up
"trzeba byc debilem" _/ dobre to bylo xD!
Ale racja, lepiej poczekac az beda jakies walki i skminic sobie to za friko nie?
Widzisz ktos to robi nie za frajer, tez chce miec z tego siano (chyab ze ty byl bys tak zajebisty i popracowal nad tym, skminil serva etc i rozdawal to za free to luz) wiec chyba nie dziwne ze kolesie biora za to MARNE pieniadze.
1.Bez krecenia filmikow tez sie da grac...A ogladac mozna zadarmo
2.Tu masz racje ludzi nam tym śleczeli(nie wiem dokladnie jak to sie pisze ;p) i tera chce miec z tego z zysk to nic zlego.To ze ktos nie ma co robic z kasa 27 zl na rok (i tak uzyjesz tego pare razy) to nawet duzo.Tylko jakies malolaty wezma od rodzicow kase zeby se jakis duryny filmik nagrac.
Topic : Program dobry mi wystarczy odtwarzac filmiki bo i tak ciekawych sam nie nakrece
DrakoOsek
10-05-2007, 14:20
http://www.tibiacam.tv/cams.php
Działa Wam to?! Wyświetla Wam filmiki ?!
Bo mi coś sie poybało albo ze stroną coś i nie widze jakie filmiki są.
Też tak macie ? ;d
http://www.tibiacam.tv/cams.php ?!
Mi tam się nie podoba, bo nie ma wersji trial.
Bo nie da rady scrackować?
Mi nie działa, mam coś skopane ze sterownikami i opengl odmawia współpracy. Ale pamiętam to, gdy było jeszcze jako Tibicam NG.
owntibia.exe
10-05-2007, 14:40
Bo nie da rady scrackować?
Dokładnie.
Jak używać programu - macie w dziale poradniki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.