Pokaż pełną wersje : 3 Addon
Jak wezmiecie opcje "Set Outfit" to wybieracie se wyglad i addony dostepne sa 2 addony do kazdej postaci wiec poco jest 3 addon jak myslicie? :P
Moim zdaniem zrobią update i w nim będzie można mieć 3 addona. Nic mi więcej na ten temat nie wiadomo, tibia ma wiele tajemnic :)
No napewno nic nie wiemy, ale ... napewno 3 addon będzie tylko dla high lvl postaci lub bardzo drogie. Itemy na 3 addon już można wylootować z bossów na PoI oraz gdy były najazdy goblinów można było wylootować "bródke":)
PS: Myśle, że pomogłem. :)
No napewno nic nie wiemy, ale ... napewno 3 addon będzie tylko dla high lvl postaci lub bardzo drogie. Itemy na 3 addon juz można wylootować z bossów na PoI oraz gdy były najazdy goblinów można było wylootować "bródke":)
PS: Myśle, że pomogłem. :)
Jeszcze z ORshaboulta <blad zrobiony celowo - kto ma wiedziec to wie ocb>
mozna wyloocic "Orshabaal's brain"
Bombolinek
12-05-2007, 19:13
Sorcerer - w drugiej ręce trzyma księge z czarami
Druid- laska i na koncu laski uh
knight - tarcza na plecach lub w ręku
Hunter- kusza na plerach
Citizen- nie wiem moze food w reku :P
nobleman - laseczka taka jaką noszą starsi panowie :P
barbarian - tarcza chyba
sumoner - ruszczka w reku
begar - moze jakies zmienione legi
oriental - szabla druga
shaman- jakies buty fajne
warior - tarcza
wizard- takie buty z czaszki
assasin - gwiazdki w reku
pirate - noga z drewna
@up
Jedyna sensowna rzecz jaka jest w twoim poscie to laska u noblemana.
Pirate-papuga na ramieniu
rezydent
12-05-2007, 20:08
widziałem jeszcze w grafikach spike shoulder koloru zielonego (prawdopodobnie z jakiegoś bossa na poi) wie może ktoś coś o tym?
@Bombolinek
beggar - jabol w ręku
nobleman - zgadzam się, a u female parasol (taki mały)
druid - najlepiej cały bp uhów odrazu
KaMiLSpAwW
14-05-2007, 00:52
No no mysle ze cos dodadza , tibia kryje wiele tajemnic , kilka postów wyzej ktos napisal co do jakiego outitu mysle ze to co napsiales jest ok i moze cos z tym cipki zrobia ale moze to tlyko tak zeby myslec..
Ja mam tszeci addon :cup: nawet fajniue wyglonda, musizcie sobie zalartwic le bardzo trudniy qest musziceui zabic pare demcow a i fajny loot mi wylecial chyba golden legi im mpa i sprzedlaem potem bo poco mi aaaa i mms bylo aoe szkoda mi bylo capa wiec zostawilem i potem wziol sobie jakis noobwek i go wsymialem :D i potem mowil ze jestem spoko itd w sumnie na srerio jestem sp0ko daje c zasami free itemki ludzi0m pod depo i sie ciwesze jak bira i mowie noob hahahahhahhahahha bylem ostatynio na quescie c armoru ale dedlem i na bashee quest i tez dedlem bo mnie warlokci klepaly i nie wiem nawet jak spadlem na ziemie nie mialem uhuw ( nie no mialem :) ).
SZACUNEK LUDOZI ULICY!!!!
Alanus Lutinum
14-05-2007, 16:03
Ja myślę, że 3 addon istnieje tylko jeszcze go nieodkryli.
Nacpany_Wlodek
14-05-2007, 17:21
Ja mam tszeci addon :cup: nawet fajniue wyglonda, musizcie sobie zalartwic le bardzo trudniy qest musziceui zabic pare demcow a i fajny loot mi wylecial chyba golden legi im mpa i sprzedlaem potem bo poco mi aaaa i mms bylo aoe szkoda mi bylo capa wiec zostawilem i potem wziol sobie jakis noobwek i go wsymialem :D i potem mowil ze jestem spoko itd w sumnie na srerio jestem sp0ko daje c zasami free itemki ludzi0m pod depo i sie ciwesze jak bira i mowie noob hahahahhahhahahha bylem ostatynio na quescie c armoru ale dedlem i na bashee quest i tez dedlem bo mnie warlokci klepaly i nie wiem nawet jak spadlem na ziemie nie mialem uhuw ( nie no mialem :) ).
Idź na demce i siedź tak długo, aż wypadnie "słownik" -.-
@up
Czyż to nie była przepiękna ironia ?
@topic
3 Addony będą z itemow z bossow z POI (tak mysle) i moze ten "musk" orbabala i cos jeszcze z nowych potworow z letniego update'u
Technick
14-05-2007, 18:05
To jakiś żart czy on tak na serio? ; o
@top
Cipy zapowiadali, że dodadzą addony już w tym update - ja szczerze w to wątpię, bo sam nie wiem co bym dodał jeszcze do tych outfitów ; d.
A co do tych pomysłów Bombolinka: Hunter - IMHO dobry pomysł, Pirate - to samo, Nobleman - -||- , ale UH dla druida to jakaś kompletna paranoja ; /.
Nolfaverll
14-05-2007, 18:07
Może do Citzena dadzą pieska na smyczy XD
Ale na poważnie....Do druida mogą dać kolejną część futreka, a do warriora rzeczywiście mogliby dodać tarczę ;p
Cipsoft zostawil sobie miejsce aby moc dodac cos w kolejnych updatach nie tylko kolejne nedzne potworki :d
Hmh...orsh brain może i, ale jeśli chodzi o PoI boss items, to raczej do innego questa. Może do którejś misji Dream Challange? Bo jakoś mi nie pasuje, by z 7miu bossów, w siedmiu "komnatach tronowych", wypadało 7 rzadkich itemów, a to wszystko tylko addony.
Duch Guardi
15-05-2007, 17:52
Grimer#
Widziałeś kiedyś na oczy słownik ortograficzny ??
TOPIC:
Nowe lodowe tereny (...). Nie zapomnij zabrać swoich rękawiczek oraz ciepłego szalika gdy zabierzemy ciebie na pierwszą podróż do Svargrond(...).
wg. mnie powinien powstać nowy outfit do którego były by addonami szalik oraz rękawiczki :)
paffelek
19-05-2007, 01:05
Sorcerer - w drugiej ręce trzyma księge z czarami
Druid- laska i na koncu laski uh
knight - tarcza na plecach lub w ręku
Hunter- kusza na plerach
Citizen- nie wiem moze food w reku :P
nobleman - laseczka taka jaką noszą starsi panowie :P
barbarian - tarcza chyba
sumoner - ruszczka w reku
begar - moze jakies zmienione legi
oriental - szabla druga
shaman- jakies buty fajne
warior - tarcza
wizard- takie buty z czaszki
assasin - gwiazdki w reku
pirate - noga z drewna
jedyne co jest tu sensowne to ewentualnie sorc...a reszta.. hunter przecież ma już strzały na plecach. Po co orientalowi druga szabla? To by bez sensu wyglądało. Co do ruszczki. Co ty ziomek w TVN występowałeś?
Swietoszekk
19-05-2007, 07:35
moim skromnym zdaniem <omfg> ro 3 addon będzie na samym dole outfitu czyli Boots'y :] Wyobraźcie sobię idziecie i np. widzicie outfit Citizena z bohami >.< ja osobiście chciałbym aby 3 addon to były te "buty" do każdego outfitu :P
Granteon
19-05-2007, 11:07
Pewnie będzie dostępny w następnym Update. Zawsze tak jest - kiedyś nieliczni ludzie zamieniali się w Serpent Spawna (wtedy jeszcze nie było tego potworka) i dopiero w następnym Update był dostępny.
Albertus
19-05-2007, 12:22
to ja mysle ze bedzie nie tylko 3 addon
NMP = nie mam pomyslu
Sorcerer -
addon 3 : jakas evul szata ( 5 b robe , 10 red robe )
addon 4 : jakis pas ( nie mam pomyslu )
Druid-
addon 3 : ogromne zeby takie jak u wilka czy niedzwiedzia ( NMP )
knight -
addon 3 : tarcza w reku ( 2 MMS dac )
addon 4 : jakies evul naramienniki na zbroje ( NMP )
Hunter-
addon 3 : kusza w reku ( trzeba jakas kusza dostepna jakiegos questu )
addon 4 : kolczan na bolty ( NMP )
addon 5 : bolty w kolczanie ( trzeba dac 100 infernal boltow )
Citizen-
addon 3 : laska wedrowna ( NMP)
addon 4 : pas ( NMP )
addon 5 : jakies spox buty ( bohy , croco butsy i pirate bootsy )
nobleman -
addon 3 : laseczka taka jaką noszą starsi panowie ( 10 skull staff )
barbarian -
addon 3 : Ogromny topur w reku ( SCA )
addon 4 : mniejszy topur za pasem ( 10 Fire Axe )
sumoner -
addon 3 : laska w reku ( NMP )
addon 4 : Czapka ( 25 Hat of The Mad , 10 Turbanow )
begar -
oriental -
addon 3 : szabla w reku ( 100 sabre , 50 scimitar , 5 BS )
addon 4 : Druga Szabla przy pasie ( tak samo sie wykonuje jak pierwsza tylko trzeba isc 2 raz po ss )
shaman-
addon 3 : Szczur w reku ( 200 dirty fur ! )
warior -
addon 3 : Helm ( 2 Dvarfen helmety + Demon Helmet )
wizard-
addon 3 : Skull Staff do reki ( 30 skull staff )
addon 4 : Buty z Czaszki ( 100 skull + steel boots )
addon 5 : pas ( NMP )
addon 6 : Rogi nad Czaszka ( 50 Demon Horn )
assasin -
addon 3 : splujka w reku ( taka co uzywali majowie itp. ) ( NMP )
pirate -
addon 3 : Drewniana Noga ( 100 Peg leg )
addon 4 : Opaska na Oko ( 100 eye patch )
addon 5 : Hak zamiast reki ( 100 hook)
addon 6 : papuga na ramieniu ( zlapac papuge ( ta co jest na liberty bay z elanore quest ) trzeba ja zlapac jakims przyrzadem a lapie sie ja bardzo zadko bo czesto ucieka )
nie mozna wykonac addony 4 dopuki sie nie wykona addonu 3 itp.
Tiasooka
19-05-2007, 12:32
Ja tez uwazam ze w tym updacie powstanie 3ci addon ;). Nie moge sie juz doczekac.
Jeri_Irod
20-05-2007, 18:02
Szczerze myślę że oni sami nie wiedzą co zrobić. Dopiero przy którejś tam aktualizacji dodadzą znowu jakieś durne addony i wtedy znów dużo ludu będzie kupowały itemki do addonów. I znowu nie będą mieli kaski na exp.:evul:
to ja mysle ze bedzie nie tylko 3 addon
NMP = nie mam pomyslu
Sorcerer -
addon 3 : jakas evul szata ( 5 b robe , 10 red robe )
addon 4 : jakis pas ( nie mam pomyslu )
Druid-
knight -
addon 3 : tarcza w reku ( 2 MMS dac )
addon 4 : jakies evul naramienniki na zbroje ( NMP )
Hunter-
addon 3 : kusza w reku ( trzeba jakas kusza dostepna jakiegos questu )
addon 4 : kolczan na bolty ( NMP )
addon 5 : bolty w kolczanie ( trzeba dac 100 infernal boltow )
Citizen-
addon 3 : laska wedrowna ( NMP)
addon 4 : pas ( NMP )
addon 5 : jakies spox buty ( bohy , croco butsy i pirate bootsy )
nobleman -
barbarian -
addon 3 : Ogromny topur w reku ( SCA )
addon 4 : mniejszy topur za pasem ( 10 Fire Axe )
sumoner -
addon 3 : laska w reku ( NMP )
addon 4 : Czapka ( 25 Hat of The Mad , 10 Turbanow )
begar -
oriental -
addon 3 : szabla w reku ( 100 sabre , 50 scimitar , 5 BS )
addon 4 : Druga Szabla przy pasie ( tak samo sie wykonuje jak pierwsza tylko trzeba isc 2 raz po ss )
shaman-
addon 3 : Szczur w reku ( 200 dirty fur ! )
warior -
addon 3 : Helm ( 2 Dvarfen helmety + Demon Helmet )
wizard-
addon 3 : Skull Staff do reki ( 30 skull staff )
addon 4 : Buty z Czaszki ( 100 skull + steel boots )
addon 5 : pas ( NMP )
addon 6 : Rogi nad Czaszka ( 50 Demon Horn )
assasin -
addon 3 : splujka w reku ( taka co uzywali majowie itp. ) ( NMP )
pirate -
addon 3 : Drewniana Noga ( 100 Peg leg )
addon 4 : Opaska na Oko ( 100 eye patch )
addon 5 : Hak zamiast reki ( 100 hook)
addon 6 : papuga na ramieniu ( zlapac papuge ( ta co jest na liberty bay z elanore quest ) trzeba ja zlapac jakims przyrzadem a lapie sie ja bardzo zadko bo czesto ucieka )
nie mozna wykonac addony 4 dopuki sie nie wykona addonu 3 itp.
Sorki, że to powiem, ale czy Ty się wogóle interesujesz updatami? Przecież w zimowym upie dodali bossy w pokojach na PoI i itemy z tychże bossów będą zapewne potrzebne do 3 addonu.
PS. Nie widzisz, że narazie nie masz do wyboru w "Set Outfit" 4 ani 5 może nawet 6 addonu. Człowieku myśl co Ty mówisz.
ZenNeron
20-05-2007, 19:23
co do treści że trzeba zabrać do nowego miasta szalik i rękawiczki to mam pomysł na 2 addony 1. citizen szal ruchu xD 2. skórzane buty dla druta bo z końcu pisze tubylcy czyli chyba barbaranie, druidzi i osadnicy
~>Salmon<~
20-05-2007, 20:25
Druid-
Ale co ma być ogromne ? =P
URL=http://imageshack.us]http://img441.imageshack.us/img441/7912/43456606fx9.jpg[/URL]
Popatrzcie tu taj zdjecie z tibia com a osoba na zdjenciu jest jakby z jescze jednym addonym mowcie czy myslicie tak jak ja
(CUT)
Popatrzcie tu taj zdjecie z tibia com a osoba na zdjenciu jest jakby z jescze jednym addonym mowcie czy myslicie tak jak ja
hmm no niewiem niewidac zadobrze tej postaci
ale mogli by zrobic ten addon jakos tak zeby niekazdy mial to samo bo to nudne np zeby mozna bylo wybrac u jakiegos npc jaki addon sie dostanie np dla druta zeby mozna bylo se wybierac czy dostanie np buty ze skury jakiejs fajne czy laske druida w reku, bo zaduzo graczy jest podobnych do siebie tylko kolory maja inne
Laiden-eN
05-06-2007, 23:02
wy chyba ludzi niemyślicie...
jak oni coś dodali to to jest a nie przyjdzie w nastempnym update,
że na OTS niema addonu 3 to nieznaczy, że w rl tibi niema
to może być związane z powiększeniem outfita
np: citizen wielkości cyclopa
pomyślcie jakby takie h-lvlowe giganty fajnie wyglądały.
z jakim powiekszeniem outfitu? jakie giganty co ty gadasz czlowieku puknij sie w leb
buuahahahha takie giganty wlasnie wygladaly by beznadziejnie :D
Laiden-eN
07-06-2007, 16:25
z jakim powiekszeniem outfitu? jakie giganty co ty gadasz czlowieku puknij sie w leb
Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to się nie odzywaj!
Ja podałem tylko moje domysły a czy się to komuś by podobało czy nie
to już nie moja sprawa...
A outfity giganty wywnioskowalem tylko z tego powodu że najsilniejszym
potworkiem z 1x outfitem jest warlock
a tak to juz reszta ma 4x np: Ferumbrass ,Demon ,Undead Dragon ,Juggernaut
h-lvlą by się napewno podobało patrzenie na noobków z góry ;D
.Ghandar
08-06-2007, 00:31
...h-lvlą by się napewno podobało patrzenie na noobków z góry ;Dja bym gruchę se zwalil, normalnie... <ironia> takie domysły zachowaj dla siebie, a jak chcesz popatrzeć na kogoś z wysoka, to wyjrzyj za okna. chyba..., że mieszkasz na parterze, to na dach zapylaj. xD
Problemaker
10-06-2007, 11:34
Hmh...orsh brain może i, ale jeśli chodzi o PoI boss items, to raczej do innego questa. Może do którejś misji Dream Challange? Bo jakoś mi nie pasuje, by z 7miu bossów, w siedmiu "komnatach tronowych", wypadało 7 rzadkich itemów, a to wszystko tylko addony.
Nie zapominaj że gracze posiadają juz dwie itemy z PoI BoSS Monsters
Bardzo podoba mi sie Beggar Outfit sam posiadam pełny wiec jestem bardzo ciekaw co Cipsoft wymyśli jako 3 addon do tego Outfitu.Oczywiście bede go musiał mieć :p
pewnie dadza cos co zmieni caly wyglad outfitu
IceMaster :)
11-06-2007, 16:15
bah, ale was zaskocze - nie ma 3 addonow.
wow super
nie ma ich w plikach graficznych
kthxbye
~update blzz
Lipton'ek
13-06-2007, 14:48
wedlug mnie do citzena dojdzie taka teczuszka jahowa ^,^
a do assasina wrotki
@up
i wtedy sie obudziłes
Nikt nie wie co będzie zalezy wszyscy od Cs jeśli im sie bedzie chciało ruszyc tylki to addon 3 moze juz niedlugo bedzie jesli nie to nie..
pewnie narazie sie nie zastanawiaja nad tym wolą dorabiac nowe potwory/tereny expowiska..
Frezerk
Waciany_Joe
18-06-2007, 16:15
Ja sądze (co moze okazac sie pozniej faktem - bo jest cos takiego) ze Citizen bedzie mial jako 3 Addon mieczyk cos jak Oriental offit (tylko miecz - rapier nie sabre) bo pewien NPC co sprzedaje manafluidy na libertybay ma owego mieczyka.
Niestety screena nie mam.
@up kilka razy
Tez moze okazac ze 3 addon moze calkowicie zmieniac offit na zupelnie inny...
ale o tej samej podstawie... czyli np. samym beggarem (badz lekko zmienionym) ale dodanymi innymi itemami.
Taka jest moja sugestia, poparta malym faktem!
Capality
19-06-2007, 16:50
Mi tam pasuje opcja outfitow gigantów xD
nobleman -
To nie 10 skull staff. Moim skromnym zdaniem powinna być do tego addonu loteria - tak jak jest w przypadku 1 addonu dla summonera (viale przy pasie).
za 100 zwykłych staff 'ów byłby 1 los.
Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to się nie odzywaj!
Ja podałem tylko moje domysły a czy się to komuś by podobało czy nie
to już nie moja sprawa...
A outfity giganty wywnioskowalem tylko z tego powodu że najsilniejszym
potworkiem z 1x outfitem jest warlock
a tak to juz reszta ma 4x np: Ferumbrass ,Demon ,Undead Dragon ,Juggernaut
h-lvlą by się napewno podobało patrzenie na noobków z góry ;D
Tak trudno jest powiedzieć ""utevo res ina "Cyclops""
Dla noblemana laseczqa pasuje najbardziej
Fajnie by było gdyby wizardowi wychodził "musk" z czachy za 1 orszabal brajn :cup::cup:(błąd zrobiony specjalnie...)
Nuvemem
Mi sie wydaje, że Citizenowi jako 3 addon torcha do łapy dadzą :)
Fajnie by było gdyby wizardowi wychodził "musk" z czachy za 1 orszabal brajn
Nuvemem
Fajnie by wygladało
Rychulec
22-06-2007, 17:52
3 Addony mogą sie pojawi w tym lub w następnym update :)
A jeśli już będą to na pewno będą trudne do zrobienia
Wizard- czerwona czaszka :P i naramienniki ^^
female nobleman - parasolka rozłożona ułożona na ramieniu :)
hunter - łuk w rękach
Druid - nogi niedźwiedzia :)
nad resztą nie chce mi sie myslec;p
ja czekam na 3 addon do summonera =)
Sharuzael
22-06-2007, 20:13
Połowa z was na 100%nie ma pacca a druga połowa nie ma kasy na nawet 2 addon a rozpisujecie sie jak nie wiem Dla mnie Citzienowi może wyrosnąc huj na czapce poprostu sie tak nie podniecajcie
Panowie to sa tylko gdybania ^^ :p nie przejmujcie sie. Kiedys bedzie o tym wzmianka. Wszystko w swoim czasieB)
Przeszukalem sprity z nudow i w nowych bylo takie cos
http://img224.imageshack.us/my.php?image=s20475cr9.png
To chyba 3 addon tylko nie wiem do ktorego outfitu bo sprity sa wymieszane a takiego czegos nie ma jak na razie, wiec to chyba 3 addon :>
To sprite nr 20475 jakby ktos nie skapczyl
PS. Na moje oko to jest 3 addon to assasina kiedy gosc stoi tylem, tak mi to wyglada :p
A może ten addon to będzie do kupienia za rl kase xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.