Pokaż pełną wersje : Jak zabic cavebotera na nonpvp xD
Moze to nic , ale sam fakt ze zabilo sie tego cavebotera to juz cos xDDDDDD
Maly lvl ale jary xDD
Ty Hwort & Prep~ for help :D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24273
Nie ma to jak non-pvp ...
10 boterów w jednym cave x.x
ehh..
ŻAL ŻAL ŻAL ! Takiego amatorstwa jeszcze nie widziałem, 96 lvl a jakiegoś low lvla trapnąć nie potrafi... Takie waste, myślałem, że chociaż go zabijecie, a ty pozwoliłeś mu uciec, omfg :<
wg mnie szkoda czasu na film ...
ocena 2/10, potrenuj jeszcze to trapowanie :s
Film nawet spoko, trochę wsate było szczególnie m-walli. W tej dziurze gdzie się respił BH była skrzynka. To quest jakiś ?
Master'Fredo
11-05-2007, 16:49
niezly m-lev i fishing! jakiego bota uzywasz?8o
Elder Nagan
11-05-2007, 17:05
No wsumei to filmik do dupy, ale ten 40 lvl to wogole idiota jak mozna stawiac bota na trollach ;|
A ty nie potrzebnie wastowales te mw....pozatym pojdz na tomby tam wieksze lvle na bocie jada ;)
Demmon of War
11-05-2007, 23:45
No wsumei to filmik do dupy, ale ten 40 lvl to wogole idiota jak mozna stawiac bota na trollach ;|
A ty nie potrzebnie wastowales te mw....pozatym pojdz na tomby tam wieksze lvle na bocie jada ;)
ale wiesz jaki rox loot z trolii jest xD
Z tej lekcji zapamiętajcie jedno:
- Cookie Masters to nooby, thiefy i botterzy
Mój kumpel skarżył się, że lider stopniowo zabierał innym członkom gildii itemy z pokojów. Tej gildii już nie zaufam. A filmik - fajny xD
ŻAL ŻAL ŻAL ! Takiego amatorstwa jeszcze nie widziałem, 96 lvl a jakiegoś low lvla trapnąć nie potrafi... Takie waste, myślałem, że chociaż go zabijecie, a ty pozwoliłeś mu uciec, omfg :<
Po 1 nie 96 tylko 97 ... a moze pozatym ty bys nam pokazal jak to sie robic Mastrer joda?
Zobacz kiedy postac zostala stworzona i wtedy dobiero zaczynaj wysnówac swoje madre mysli. Zal.br ....
Moze filmik do dupy , ale frag sie liczy , btw ten 2 padnie dzisiaj w nocy .
Wojtas_Smieciarz
12-05-2007, 10:45
Takich akcji i filmów powinno być więcej =p
Celesta suks..
Nie zajebal az tak zle, widzialem gorszych xd
owntibia.exe
12-05-2007, 13:17
Zobacz kiedy postac zostala stworzona i wtedy dobiero zaczynaj wysnówac swoje madre mysli. Zal.br ....
Szkoda, że jego posta nie zrozumiałeś ^^
Heh troche szkoda bylo m walli ;p , Ale filmik spox
FIlmiki beda next ^^ musimy sie zaczaic na tych 2 Pasa Ilma I fanek kusciel... Hyh.. Nooby juz tam od 3 miechow Bootuja ^^ teraz widac nie logują sie ^^
no to pokaz cwaniaku twoj "trapinng" ;]
Po 1 nie 96 tylko 97 ... a moze pozatym ty bys nam pokazal jak to sie robic Mastrer joda?
no to pokaz cwaniaku twoj "trapinng" ;]
Myślałem kiedyś o tym, ale stwierdziłem, że nie będę się dzielić swoimi doświadczeniami. Bo po co? Żeby od razu całe forum wyzywało lub żeby wszyscy się dowiedzieli jak nie wpaść w trap lub gdzie dobrze lurować ? Trapuję/blokuje/luruje już od dłuższego czasu i trochę się na tym znam. Zabijam głownie zwykłych ludzi co expią, a nie boterów. Chociaż nimi nie pogardzę :]
"Zabiłeś mi kumpla, on był spoko, hunted"
"Ej z kont zrulowales tego potforka, wes mi pomusz"
Tobie radze wrzucać filmy dopiero jak się nauczysz trapować, bo żal takie zmarnowane akcje oglądać, kiedy tak niesfornie porusza się 97 lvl :| Co do filmu - masz racje jest do dupy :p
Życzę powodzenia na przyszłość
Sir Dark Archeon
13-05-2007, 10:57
Film nawet spoko, trochę wsate było szczególnie m-walli. W tej dziurze gdzie się respił BH była skrzynka. To quest jakiś ?
Ta... w skrzynce jest crystal key - do POI'a
A co do filmika - chlopaki sie starali jak mogli - nie zawsze sie wszystko udaje.
Ale jedno popieram - wytepic caveboterow!!!:evul:
@2up ten pan to chyba legendarny Pan. Yoozek ^^
A co do filmiku to tak jak mowilem .. nie wyszlo bylo naprawde o milimetr zeby ta (cenzura) padla :/ no cóz innym razem ^^ a na swamp trollach ustawiaja boota i to czesto ^^
@2up ten pan to chyba legendarny Pan. Yoozek ^^
A co do filmiku to tak jak mowilem .. nie wyszlo bylo naprawde o milimetr zeby ta (cenzura) padla :/ no cóz innym razem ^^ a na swamp trollach ustawiaja boota i to czesto ^^
Yoozek nagrywa filmy, poza tym gra na innym swiecie. :s
@edit
Besensu sformulowane zdanie ^^
lepiej?
Yoozek nagrywa filmy, poza tym gram na innym swiecie. :s
Besensu sformulowane zdanie ^^
Myślałem kiedyś o tym, ale stwierdziłem, że nie będę się dzielić swoimi doświadczeniami. Bo po co? Żeby od razu całe forum wyzywało lub żeby wszyscy się dowiedzieli jak nie wpaść w trap lub gdzie dobrze lurować ? Trapuję/blokuje/luruje już od dłuższego czasu i trochę się na tym znam. Zabijam głownie zwykłych ludzi co expią, a nie boterów. Chociaż nimi nie pogardzę :]
"Zabiłeś mi kumpla, on był spoko, hunted"
"Ej z kont zrulowales tego potforka, wes mi pomusz"
Tobie radze wrzucać filmy dopiero jak się nauczysz trapować, bo żal takie zmarnowane akcje oglądać, kiedy tak niesfornie porusza się 97 lvl :| Co do filmu - masz racje jest do dupy :p
Życzę powodzenia na przyszłość
Naucz sie trapowac? Hmm , nie ma sprawy chcesz sie zmierzyc?tak sie sklada ze zbliza sie test server . Jesli bozia da i bedziemy na jednym to napewno sie spotkamy :) o ile tak pan jak ty bedzie mial odwage :D twoj tekst
Myślałem kiedyś o tym, ale stwierdziłem, że nie będę się dzielić swoimi doświadczeniami. Bo po co?
Nie powinno byc raczej - bo nie umiem ?
dark_solti
14-05-2007, 08:03
Niemoglem ze smiechu jak na cavebota straciles m walle znam latwiejszy sposob na darashi na rotach : )
no spoko ale trap na ktorym pada 63 ms lub 75 rp wymaga troche umiejetnosci, a ty miales problem z jakims low lvl knightem i jeszcze spamowales do okola m wallami eh !
ostatnia ofiara:
Apr 30 2007, 14:03:07 CEST Died at Level 93 by a dwarf guard
To jest to, ze gosc myslal, ze jak ma wysoki lvl to go guardy nie zabija, niestety przecenil swoje sily. Nie byl afk, po prostu zaskoczyly go uprzednio zlurowane prze/ze/mnie guardy, otoczyly go i zaliczyl glebe. Raz z gfb zdazyl strzelic :o Nie kazdy h-lvl umie dobrze grac ;p
Ta postacia co trapowalem juz nie gram. Robie sorka i nie wiem czy sie wyrobie do wakacji z 50 lvlem :/
no spoko ale trap na ktorym pada 63 ms lub 75 rp wymaga troche umiejetnosci, a ty miales problem z jakims low lvl knightem i jeszcze spamowales do okola m wallami eh !
ostatnia ofiara:
Apr 30 2007, 14:03:07 CEST Died at Level 93 by a dwarf guard
To jest to, ze gosc myslal, ze jak ma wysoki lvl to go guardy nie zabija, niestety przecenil swoje sily. Nie byl afk, po prostu zaskoczyly go uprzednio zlurowane prze/ze/mnie guardy, otoczyly go i zaliczyl glebe. Raz z gfb zdazyl strzelic :o Nie kazdy h-lvl umie dobrze grac ;p
Ta postacia co trapowalem juz nie gram. Robie sorka i nie wiem czy sie wyrobie do wakacji z 50 lvlem :/
Hmm ja poprostu wiem ... Nie masz czym sie pochwalic to poprostu krytykujesz innych . Ze spamowalem m walami ? Moja sprawa , nie prosilem o krytyke filmu , pozatym stac mnie na takie waste to o co Ci chodzi ?Btw nadodatek myslisz ze tylko ty umiesz bic hight lvle?
Name: Wily'Avatar
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 108
World: Celesta
Apr 20 2007, 04:32:27 CEST Died at Level 110 by a dragon
P.S. Koles nie afczyl nie bloczyl mi niczego.
http://img90.imageshack.us/img90/8782/110ekfragedwv1.jpg (http://imageshack.us)
Niemoglem ze smiechu jak na cavebota straciles m walle znam latwiejszy sposob na darashi na rotach : )
Tez go znam :) tylko jakbys nie zauwazyl on byl w venore na swampach ;|
@up
110 padl na dragu nie afczac? albo cos zle zrozumialem ; P
a czy to jest "darashi'a?" wczoraj zabilem razem z siorka "Thank's Sonia" 2 30 lvli na swampach :) tam tego booterstwa sie kreci ze hooh :D
@up
110 padl na dragu nie afczac? albo cos zle zrozumialem ; P
Nah , tam byly 2 dragi xD kolo nadbil jednego a drugi zostal. Pozatym koles mial frezy i lagi ... nie bede mówil z jakiego powodu :) ale co niektórzy sie domyslaja pewnie xD
heh gz non-pvp sucks :< pełno botterów tylko tam :]
Nah , tam byly 2 dragi xD kolo nadbil jednego a drugi zostal. Pozatym koles mial frezy i lagi ... nie bede mówil z jakiego powodu :) ale co niektórzy sie domyslaja pewnie xD
ping plx ?
ping plx ?
Jezeli masz na mysli to ,ze oni go pingowali to sie grubo mylisz. Wiesz ile trzeba sie naspamowac zeby zlagowac goscia komenda ping ? Raczej mysle ze to jest spowodowane pracami serwera, ja np mialem ostre lagi przez ostatnie 10 dni, juz ok. Moze mial to samo ? No ale to by bylo glupio z jego strony gdyby z takimi lagami na dragi poszedl. No to nie wiem, ale srednio wierze, ze zlagowales tego goscia...
Hmm ja poprostu wiem ... Nie masz czym sie pochwalic to poprostu krytykujesz innych . Ze spamowalem m walami ? Moja sprawa , nie prosilem o krytyke filmu , pozatym stac mnie na takie waste to o co Ci chodzi ?Btw nadodatek myslisz ze tylko ty umiesz bic hight lvle?
<fota>
Jezeli wstawiasz taki film to czego sie spodziewasz? Samych dobrych komentarzy? Sa oceny pozytywne i negatywne. Mam prawo Cie krytykowac.
Co to ma znaczyc: " Myslisz ze tylko ty zabijasz high lvli?". Co chciales przez to powiedziec? Kid, chcialem ci udowodnic, ze ja nie bawie sie tak jak ty z low lvlami i to jeszcze nie wastuje kasy i nie trace takich szans ( no moze czasami, ale ich nie wystawiam publicznie bo zal sie robi ;p ). Biore sie za cos porzadnego i najczesciej mi wychodzi, a nie jak tobie. Zreszta, ty wiesz najlepiej, bo ja jestem nikim a ty jestes elo traper. HF !
Chetnie obejrze twoje nastepne filmy ( chyba ze sie zraziles moimi komentarzami i nie bedziesz wiecej wstawial ), skoro taki dobry jestes to zrob pare filmow, zabij jakiegos h-lvla...
Maciek008
18-05-2007, 21:07
Nawet jesli to co z tego? Jego sprawa czy padnie na bocie albo dostanie bana za niego. ^.-
@down
Czy ja mowie, ze ten koles uzywa bota? Mowie tylko, ze to jego sprawa czy uzywa czy nie. Idioto :>
@up Idioto on zadnego boota nie uzywa... Zobacz od kiedy postac istnieje.. a później mow ze boot ..
e tam, a sonek? Co z tego, ze to bardzo stara postac i tak pewnie na bocie uhy robil :p
Ma tylko 51 lvl a najwyzszy mlvl w grze, postac z 2001 roku
Maciek008
19-05-2007, 09:18
http://foteka.pl/mini/912ab0ad5843406d8a03ad662cbc92f8.jpg (http://foteka.pl/912ab0ad5843406d8a03ad662cbc92f8)
Juz nie najwyzszy :>
@up
cos mowiles? :p
http://img510.imageshack.us/img510/4865/bestmlvlie0.jpg
Jeri_Irod
20-05-2007, 17:40
Świetny pomysł na caveboterów sam natknołem się na kilku nie wiedziałem jak go załatwić świetny film.
@up Ja probowalem ... rozne zeczy ropowac z 20 swamp troli ale one sa za slabe :p ... lurowac na gohula ... zabijali... hmm... no to co zrobic przez przypadek wziolem pare potow no i tak sie skonczylo, ze 45 sorcerer padl :) a wkurzal mnie juz od paru miechow ... gm to juz do niego przychodzil z 100x ale nic Auto alarm rox?! no cóz teraz malo booterow tam jest bo "prepo, Felipe" tam zadza xD "Ironia" :]
ShadowSSJ2
26-05-2007, 22:38
O-ja-pierdolę! Wiekszej amatorszczyzny nie widziałem nigdy! 97lvl, a nic nie umie, zero pojęcia o trapowaniu. 1/10.
Wojtas_Smieciarz
26-05-2007, 23:00
Jeśli ktoś uważa, ze autor filmu nie miał pojęcia o trapowaniu, to niech nagra lepszy. Chętnie nauczymy się czegoś.
Jeśli ktoś uważa, ze autor filmu nie miał pojęcia o trapowaniu, to niech nagra lepszy. Chętnie nauczymy się czegoś.
Otóż nie ! On wystawił filmik i musi liczyć się z komentarzami. To, że mi się nie podoba to nie oznacza, że sam muszę zrobić lepszy ( z tym raczej nie było by problemu ). Na forum nie widziałem jeszcze tak amatorskiego filmu z trapowaniem, gość się po prostu nie postarał, widziałem jednak jego parę ładnych fragów na forum celesty
@up Robilismy to z nodow =D jak to powiadają "Jest Waste , Jest Zabawa" :)
A ten pan 2x up to nagraj swoj :o pewno 8 lvl zrolowales na demona nie ;D?
FarowRime
27-05-2007, 12:38
Name: Wily'Avatar
Level: 108
<zdjęcie>
Tez go znam :) tylko jakbys nie zauwazyl on byl w venore na swampach ;|
TibiaBot NG plx? widać to po nazwie backpacka w ktorym jest kasa :) pisze wyraźnie "gold - backpack" a to jest jedna z funkcji TibiaBot NG :) ktoś w dalszych postach mówil, ze on nie używa Bota... A widać wyraźnie że używa :)
Duke Dran
27-05-2007, 13:00
Moja babcia juz by to lepiej zrobila. xd
@up nastepny "Noobowart Krytyk" :]
Obiecalem ze zdechnie :D!
Name: Fanek Kusiciel
Profession: Druid
Level: 39
Jun 05 2007, 01:20:42 CEST Died at Level 40 by a beholder
http://foteka.pl/full/985a5061c684f33b11e39df73a936666.jpg (http://foteka.pl/985a5061c684f33b11e39df73a936666)
@Ten Pan co jego babcia potrafi lepiej
A umie ona zrobic tak ?
http://img104.imageshack.us/img104/5647/uo0270la1.jpg
+ do tego
Name: Kaer Shein
Former Names: Bar Onion
Level: 67
Residence: Liberty Bay
Jun 05 2007, 05:58:17 CEST Died at Level 68 by a toad
No i ofc Tibia.cam
Na tibicam.com sie nie zmiescilo bo ma 2,3~ wzuce na Rapid, UnBase i co tam jeszcze
Rapid:
http://rapidshare.com/files/35304995/how_to_kill_part_2.rec.html
UnBase:
http://www.unbase.com/n/8605534535
@Speedy share w obecniej chwili mi sie nie laduje ~ jakby nie chodzily obydwa linki dam puzniej edit~
O-ja-pierdolę! Wiekszej amatorszczyzny nie widziałem nigdy! 97lvl, a nic nie umie, zero pojęcia o trapowaniu. 1/10.
Zal mi tylko jednego. Prawie kazdy mówi "amator~" ale hmm co do czego ty nie ratujesz dupy kolegom ty nie idziesz na kamikadze starajac sie uhnac kumpla przy czym mozesz sam pasc? Gadacie i gadacie ... ale okej zapraszam do postowania w tym temacie swoich fragów . Pokazcie na co was stac . Moze i jestem amatorem, ale robie to na co mi internet pozwala i czas.
@Ten pan co twierdzi ze robie uhy na bocie
Widzailes?Przylapales mnie na tym ? Nie?- Nie gadaj glupot ....
@Ten pan od bota ~
Tak to ng. Brawo Magellanie odkryles brazylie. A wiesz czemu ? Za lenowy jestem do choo... Pana zeby otwierac dragi i zbierac z nich gp.
@up
ten trap toadów robi wrażenie :p, gz.
czym tu sie podniecac ze jakiegos 40 lvla zabili co mu sie niechcialo grac i se cave bota ustawil i poszedl dymac panienke :P
zal mi was
czym tu sie podniecac ze jakiegos 40 lvla zabili co mu sie niechcialo grac i se cave bota ustawil i poszedl dymac panienke :P
zal mi was
Nastepny krytyk ... 40lvl zobaczyl, 91 nie -.-' jak juz mówilem . Pokaz co potrafisz ... chociaz u Ciebie to latwiejsze - ty masz pvp i sd :s widzisz ja w przeciwienstwie do Ciebie sie mecze z potworkami .
To, że nie chwale się fragami to nie znaczy, że ludzi nie zabijam, jakoś nie czuję potrzeby wsadzania screenów na forum. Ja nie zabijam caveboterów, tylko przeważnie ludzi, którzy normalnie expią. Loot z około tygodnia zabijania na dwarf guardach:
-2x g legs
-dsm
-bohy
-crus
-b robe
-bs
-2x f axe
-dużo różnych śmieci...
możliwe, że o czymś zapomniałem, ale trudno
Nie wszystko jeszcze sprzedałem, niektóre rzeczy nosze na sobie, w banku mam 170k ( a miałem 30k długu... )
Max lvl jaki padł - 57 czy tam 60 knight. Loot który podałem up zostal zdobyty tylko prze_ze_mnie* bez pomocy przyjaciół. Jak biegałem z kumplami to też ładne fragi były ale wtedy akurat nic nie spadło :(
Aktualnie gram ~60lvl paladyn, facc
Felipe:
Wybacz, ale ta próba trapa jest taka amatorska... - powtarzam to po raz 10 i w końcu sie z tym będziesz musiał pogodzić. Nie powinieneś wstawiać tu takiego filmu, a jeżeli już to musisz liczyć się z negatywnymi komentarzami, a nie ripostować - taki mądry to zrób lepszą - akurat w tym nie byłoby problemu, ale nie kręcę filmów, bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie :s Widziałem twoje inne fragi i dopiero po obejrzeniu ich nieco zmieniłem zdanie o tobie
pozdro
* - słownik podaje 2 formy, nie wiem, która jest prawidłowa
To, że nie chwale się fragami to nie znaczy, że ludzi nie zabijam, jakoś nie czuję potrzeby wsadzania screenów na forum. Ja nie zabijam caveboterów, tylko przeważnie ludzi, którzy normalnie expią. Loot z około tygodnia zabijania na dwarf guardach:
-2x g legs
-dsm
-bohy
-crus
-b robe
-bs
-2x f axe
-dużo różnych śmieci...
możliwe, że o czymś zapomniałem, ale trudno
Nie wszystko jeszcze sprzedałem, niektóre rzeczy nosze na sobie, w banku mam 170k ( a miałem 30k długu... )
Max lvl jaki padł - 57 czy tam 60 knight. Loot który podałem up zostal zdobyty tylko prze_ze_mnie* bez pomocy przyjaciół. Jak biegałem z kumplami to też ładne fragi były ale wtedy akurat nic nie spadło :(
Aktualnie gram ~60lvl paladyn, facc
Felipe:
Wybacz, ale ta próba trapa jest taka amatorska... - powtarzam to po raz 10 i w końcu sie z tym będziesz musiał pogodzić. Nie powinieneś wstawiać tu takiego filmu, a jeżeli już to musisz liczyć się z negatywnymi komentarzami, a nie ripostować - taki mądry to zrób lepszą - akurat w tym nie byłoby problemu, ale nie kręcę filmów, bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie :s Widziałem twoje inne fragi i dopiero po obejrzeniu ich nieco zmieniłem zdanie o tobie
pozdro
* - słownik podaje 2 formy, nie wiem, która jest prawidłowa
No to teraz widzisz ty zabijasz na pvp .... a ja sie mecze na non-pvp, to co ty robisz z tym co ja to nie ma porównania wiec ;-) wiec nie mów ze to amatorszczyzna :)
gz trapa na toadach, ale raczej go rascioch zrobil xD
@edit
sry nie ogladalem filmku ;p razem zrobiliscie sry
No to teraz widzisz ty zabijasz na pvp .... a ja sie mecze na non-pvp, to co ty robisz z tym co ja to nie ma porównania wiec ;-) wiec nie mów ze to amatorszczyzna :)
OMG, w ktorym momencie napisalem ze gram na PVP ? GRAM NA HARMONI ... ROTFL, nie wyobrazam sobie grania na pvp, nie wyrobilbym sie, w pierwszy dzień bana bym złapał -.-
Aha no i przeczytaj mój zedytowany post na celesta.pl
ShadowSSJ2
05-06-2007, 18:08
Nastepny krytyk ... 40lvl zobaczyl, 91 nie -.-' jak juz mówilem . Pokaz co potrafisz ... chociaz u Ciebie to latwiejsze - ty masz pvp i sd :s widzisz ja w przeciwienstwie do Ciebie sie mecze z potworkami .
Przepraszam, mistrzu, ale my tu mamy oceniać twoje fragi, a nie ty nasze. Jeśli większość myśli, że te pierwsze to była amatorka, to to ich zdanie i wrzucając ten plik tutaj, masz się liczyć z ich opinią, a nie wymuszać 'dawanie' swoich filmów. Te nowsze screeny, to musze ci przyznać - miłe zaskoczenie, ale wrcając pamięcią do pierwszego fraga, to nie chce myśleć, ile mogłeś się męczyć z nimi d;
Przepraszam, mistrzu, ale my tu mamy oceniać twoje fragi, a nie ty nasze. Jeśli większość myśli, że te pierwsze to była amatorka, to to ich zdanie i wrzucając ten plik tutaj, masz się liczyć z ich opinią, a nie wymuszać 'dawanie' swoich filmów. Te nowsze screeny, to musze ci przyznać - miłe zaskoczenie, ale wrcając pamięcią do pierwszego fraga, to nie chce myśleć, ile mogłeś się męczyć z nimi d;
Przepraszam "misczu" napisalem gdzies "Comment plx?"
Przepraszam "misczu" napisalem gdzies "Comment plx?"
omggg, nie rozumiesz, ze jeżeli pokazujesz ten film publicznie ( czyli uploadujesz i wsadzasz na forum - dajesz nam go oglądać ) oznacza to, ze mamy go ściągać i komentować, BO JEST WARTY OBEJRZENIA! Inaczej chyba byś go nam nie dawał, rajt ? TO ZROZUM. Gdybyśmy nie komentowali - ten film ściągnęło by 10 osób i byłby on już parę stron w tyle ( a jest na pierwszej teraz ). Kiedy ktoś Ci daje swój film oglądasz go i nic sobie z niego nie robisz? Nie, bo ten ktoś daje film po to, żeby go ocenić, PROBLEM W TYM, ŻE TY CHCESZ TYLKO POZYTYWNE KOMENTARZE, a jeździsz po tych, którym się nie spodobało.
Proszę Cię bardzo, nie udostępniaj już więcej filmów ze swojego elo zabijania ludzi na non-pvp, bo robisz z tematu kłótnię. Cytujesz każdy post i musisz się za wszelką cenę wybronić, mimo to, że film Ci się kompletnie nie udał - ty się do tego nie przyznasz, tylko każesz nam nagrywać lepszy ... NAJS. Skończ z tym i cya
jak chcesz mi coś wytłumaczyć, BO JA NIE ROZUMIEM, to na pw
omggg, nie rozumiesz, ze jeżeli pokazujesz ten film publicznie ( czyli uploadujesz i wsadzasz na forum - dajesz nam go oglądać ) oznacza to, ze mamy go ściągać i komentować, BO JEST WARTY OBEJRZENIA! Inaczej chyba byś go nam nie dawał, rajt ? TO ZROZUM. Gdybyśmy nie komentowali - ten film ściągnęło by 10 osób i byłby on już parę stron w tyle ( a jest na pierwszej teraz ). Kiedy ktoś Ci daje swój film oglądasz go i nic sobie z niego nie robisz? Nie, bo ten ktoś daje film po to, żeby go ocenić, PROBLEM W TYM, ŻE TY CHCESZ TYLKO POZYTYWNE KOMENTARZE, a jeździsz po tych, którym się nie spodobało.
Proszę Cię bardzo, nie udostępniaj już więcej filmów ze swojego elo zabijania ludzi na non-pvp, bo robisz z tematu kłótnię. Cytujesz każdy post i musisz się za wszelką cenę wybronić, mimo to, że film Ci się kompletnie nie udał - ty się do tego nie przyznasz, tylko każesz nam nagrywać lepszy ... NAJS. Skończ z tym i cya
jak chcesz mi coś wytłumaczyć, BO JA NIE ROZUMIEM, to na pw
Ucisz sie juz. Nie potrzebuje comment na + ... Wkleiłem filmik aby pokazac co sie u nas dzieje. Jak juz Ci powiedzialem i napisalem pare postów up "zapraszam do wklejania ss/filmików z waszych fragów " takze wiec jak taki ktos jak ty czytac nie umie wiec sorry winetu. Takze wytlumaczeniem nie jest to ze ""bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie" , moze wiesz czemu sie tak dzieje? tez to mialem :) ale porostu jak nagrywam wylaczam bota a ty zapewne nie :)
TAKŻE WIĘC LUDU ZAPRASZAM DO WKLEJANIA SS/FILMIKóW ZE SWOICH FRAGOóW W TYM TEMACIE :)
TAKŻE WIĘC LUDU ZAPRASZAM DO WKLEJANIA SS/FILMIKóW ZE SWOICH FRAGOóW W TYM TEMACIE :)
nie wypali, na tym forum jest zbyt wielu przeciwników lurowania itp... Poza tym, jest to supported tibia fansite, a lurowanie/trapowanie/asdcotamjeszcze jest zabronione i karane banami :d
a jak juz to w podforum "zdjęcia"
nie wypali, na tym forum jest zbyt wielu przeciwników lurowania itp... Poza tym, jest to supported tibia fansite, a lurowanie/trapowanie/asdcotamjeszcze jest zabronione i karane banami :d
a jak juz to w podforum "zdjęcia"
Tak... Jesteś bardzo doskonaly... i lekko stuknięty... Filmy "podforum" zdjecia... Nie no mogę Cię dotknac?
A po drugie... Felip~ Nie chciał żeby komentowali tego filmiku...Chciał pokazac co się dzieję na świecie Pvp...
Chciałbym widziec twoje "EvulBloker"
Nieudalo nam sie? To zajebiemy nastepnym razem... Tak jak widac fanek Kusiciel padł... Ludzie ktorzy bootuja są normalnymi noobami... niektorzy maja "AutoAlarm" BleBleBle... on mial pecha i 2 razy padł...
Fanek kusiciel i Pasa ilma siedzieli tam przez pare dobrych miesięcy...
Kolega który pierwszy raz grajac w Tibie , zapytał mnie dlaczego 40 lvl expi na swamp trollach... Gm na no-pvp sa naprawde bardzo , ale to bardzo zadko...
a że to grozi banem... to jego sprawa? Może napiszesz na tibia.com post że felipe~ "lurujePotworki" na "booterów"
Ja uważam ze booterów trzeba tępic, co to jest za gra , jak ktos bootuje... on też łamie reguły Tibi... Wiec booter...
Gm musi "Zlapac za rękę" żeby zbanowac "lurera"
Rascioch , zostaje sprawdzany 3-4 razy w ciagu dnia przez GM'ów
I co? bana niema...
Więc ziom... nie podoba sie? wyjazd!
Tak... Jesteś bardzo doskonaly... i lekko stuknięty... Filmy "podforum" zdjecia... Nie no mogę Cię dotknac?
A po drugie... Felip~ Nie chciał żeby komentowali tego filmiku...Chciał pokazac co się dzieję na świecie Pvp...
Chciałbym widziec twoje "EvulBloker"
Nieudalo nam sie? To zajebiemy nastepnym razem... Tak jak widac fanek Kusiciel padł... Ludzie ktorzy bootuja są normalnymi noobami... niektorzy maja "AutoAlarm" BleBleBle... on mial pecha i 2 razy padł...
Fanek kusiciel i Pasa ilma siedzieli tam przez pare dobrych miesięcy...
Kolega który pierwszy raz grajac w Tibie , zapytał mnie dlaczego 40 lvl expi na swamp trollach... Gm na no-pvp sa naprawde bardzo , ale to bardzo zadko...
a że to grozi banem... to jego sprawa? Może napiszesz na tibia.com post że felipe~ "lurujePotworki" na "booterów"
Ja uważam ze booterów trzeba tępic, co to jest za gra , jak ktos bootuje... on też łamie reguły Tibi... Wiec booter...
Gm musi "Zlapac za rękę" żeby zbanowac "lurera"
Rascioch , zostaje sprawdzany 3-4 razy w ciagu dnia przez GM'ów
I co? bana niema...
Więc ziom... nie podoba sie? wyjazd!
1. Felip gra na świecie non-pvp, nie pvp. "Chciał pokazac co się dzieję na świecie Pvp..."
2. Jakbyś zobaczył mój "evulbloker" to byś mnie miesiąc prosił o nagrywanie kolejnych filmów :p
3.Boże człowieku, naucz się czytać ze zrozumieniem ... Ja nie jestem przeciwko lurowaniu itp... tylko jest to zabronione przez cipsoft, a jak przez cipsoft to na forum tutaj też. Widze datę twojej rejestracji - miesiąc na tym forum, po przeczytaniu twojego postu myślę, że tyle samo grasz w tibie ...
4.Co do tego, że rzadko gm jest na serwerach non-pvp. Fakt - było tak, ale miesiące temu. Teraz gm jest co 2 dni, jak nie codziennie. Jesteś jakiś po#$@, najpierw mówisz, że rascioch jest parę razy dziennie sprawdzany, a pare linijek wyżej, że gm wbija na świat non pvp bardzo rzadko.
5.I to co mnie najbardziej poraziło - pisze się BOT a nie BOOT, tylko nie mów, że będziesz pisał jak ci sie podoba, bo mnie żal zje :O Jeszcze mówisz, że nie lubisz botterów. Połowa twoich kumpli ma bota, jakaś część z tego zostawia postać na runemakerze lub nawet cavebocie - ale to są twoi kumple i mogą używać bota.
cya i obyś w końcu wyzdrowiał
------------------------------------------------------------
@down
bo ja mam prawo krytykowac film ktory mi sie nie podoba... A co do umieszczania filmów tutaj: jak ktos nagra/znajdzie fajny film z lurowaniem to i tak stworzy nowy temat. Ze screenshotami jest inaczej. Dlatego uważam, że umieszczanie filmów z trapami ( itp ) w tym temacie nie wypali.
@hoxiu Zalosny jestes :P mowisz ze Felipe~ krytykuje? hmm?? wlasnie ze nie.. ty krytykujesz ;)
http://foteka.pl/full/964789ad559cd1a1d3a2e5e3b1944f74.jpg (http://foteka.pl/964789ad559cd1a1d3a2e5e3b1944f74)
82 ek ~ bot, ale jak sie obudzil mial jeszcze 5 uhów~
co do loota? peh ;/ again aol -.-
http://foteka.pl/full/44a8568bdd0b72d6cd4e45118ad57a7a.jpg (http://foteka.pl/44a8568bdd0b72d6cd4e45118ad57a7a)
Name: Golden Uruk
Level: 128
Jun 18 2007, 03:49:15 CEST Died at Level 129 by a larva
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26396
http://img233.imageshack.us/img233/9325/107xdae2.jpg (http://imageshack.us)
http://img237.imageshack.us/img237/8793/uo0018ws3.jpg (http://imageshack.us)
http://img246.imageshack.us/img246/4986/uo0020gw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/9167/uo0021mr9.jpg (http://imageshack.us)
Felipku kocham Cie :* rasciocha too ;PPP Ten 129 mi sie odgrazal , bo ja chcialem ujebac "bootera" jego kolege" Hmm... sam botuje? :P
Your's Prepo~
http://foteka.pl/full/67aa5a75911698863fcb1c78fb210736.jpg (http://foteka.pl/67aa5a75911698863fcb1c78fb210736)
Prep podobno Ci zakosil softy xD?
Pogratulowac :>
Moja krew...
Czyscic server na biezaco...
Yooz.
Yoozku Centuss juz wczoraj2x padl <buhaha> xD! i jest git :)
Btw. Felip gdzie filmik z "Zabijania" centussa :<?
haha spoko, duzo osób dostało bana, niektórzy delete... za ten frag chyba :
http://img528.imageshack.us/img528/3248/uo0385pi8.jpg
znalazłem takie coś:
Saian-ban
Tankjir-ban
Khan Kara-ban
Noiser-delete
Angel of Death
20-06-2007, 14:29
haha spoko, duzo osób dostało bana, niektórzy delete... za ten frag chyba :
znalazłem takie coś:
Saian-ban
Tankjir-ban
Khan Kara-ban
Noiser-delete
Za co oni dostali bany/delete o_O?
za co ? a domyslec sie nie mozesz :<? za blokowanie...
Noisek , rascioch delite :/
sath_okh
20-06-2007, 16:16
Za co oni dostali bany/delete o_O?
Zabijanie innych graczy na non-pvp jest nielegalne(czy to przez blokowanie, czy lurowanie czy innym sposobem)
Angel of Death
20-06-2007, 16:26
Ale przecież niby na cave bocie oni jechali ;s Eh bezsens ^^ Pozatym jak to GM'om udowodnić mogli :|
@up Debilko/debilu nie rozumiesz ze centuss zostal w trapie" i padl" _.-" Widac ze dlugo w Tibie nie grasz Gora 2 miechy
Tak, ale gm moze zbanowac tylko jezeli sam to widzial. Screeny/filmy czy inne rodzaje dowodów nie wchodzą w gre, musieli sie przyznać lub gm sam to zobaczył.
Był już u mnie wiele razy gm i mówił, że jak mnie przyłapie to 30 dniowy ban ( myślałem, że 7 ... ). Jak na razie mnie nie złapał :]
wez nie nadajesz sie lamago na chuj nazwales filmik "jak zabic" przeciez go baranie nie zabiles, wez wynos sie z tym filmikiem allegrowiczuX(
@Up te noobku , ty się lepiej nie odzywaj x)
Angel of Death
21-06-2007, 10:54
@up Debilko/debilu nie rozumiesz ze centuss zostal w trapie" i padl" _.-" Widac ze dlugo w Tibie nie grasz Gora 2 miechy
Gram zapewne dłużej od Ciebie 'debilu'. Ale gram zawsze na pvp a nie na według mnie nubskich non-pvp ;]
Phoelerius
21-06-2007, 12:38
Fajne czity na ss'ach widac.
I gratz bana:
Banished: until Jul 05 2007, 01:05:12 CEST because of destructive behaviour
reszta teamu tez bany, lol + jakis 194 lvl z noob nickiem deleta ma. :D
I gratz bana:
jak niewiesz to sie nie odzywaj -.-" przeczytaj pare postow wyzej -.-"
wez nie nadajesz sie lamago na chuj nazwales filmik "jak zabic" przeciez go baranie nie zabiles, wez wynos sie z tym filmikiem allegrowiczuX(
Tos mi dojebal ahsuahsaush "alegrowiczu" hasuahsasuh ...
http://s80.photobucket.com/albums/j200/rosaneq/
Look idioto ... ss praktycznie od poczatku felipa ;D
Z polskiego tez taki dobry jestes? ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ?
I gratz bana:
3/4 tibi to Macrousers,caveboters, sharers etc etc . Nie wieze ze nigdy w zyciu ty nawet glupiego light hacka nie miales. Tak samo nie wierze ze anhi zrobiles na h keyach o ile wtedy byly.
Spójrz na swój nick :-)
Ban ? wisi mi to . Unlocked jestem :)
Po za tym mam filmik który przedstawia jak to GM klamie :) Udostepniony zostanie jak wszyscy dostana unlocka .
Tak jak obiecalem filmik
z tym ze w WMV
http://rapidshare.com/files/39451727/CentussTheFilm*****
Zdaje mi sie ze kazdy wie, ze te gwiazdeczki zmieniamy na wmv, oczywiste tez jest to ze po slowie film jest kropka -> .
dla tych z limitami na rapid.
http://www.**************/file/zrxaz2
tu zamiast gwiazdek ->sendspace<po "e" kropka, po kropce -> com
p.s
przypadkiem zamiast edytowac walnelem odp. sry.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.