Pokaż pełną wersje : Itemy na pota
Niekturzy dawają an pot'a różne itemy. Np śmieci itp. I moje pytanie brzmi;
Jak się daje itemy na pot'a?
Zalgadis
11-05-2007, 13:45
Sformulujesz pytanie inaczej to ci pomoge ale to co teraz pisze(jest napisane) to nierozumiem :)
niekturzy dawaja na wolnej przestrzeni...
Sozemego
11-05-2007, 18:16
Trik jest prosty, ale trzeba pomyslec ;o
@up
To powiedz, bo ja nie moge wymyslec :>
..::QRAS::..
12-05-2007, 09:46
niekturzy dawaja na wolnej przestrzeni...
pomysl pierw nad swoja ortografia
Jestem dyslektykiem.
Jestem dyslektykiem.
To przestań grać w Tibię i idź potrenuj ortografię -.- Dysmózgowie to nie wymówka.
To przestań grać w Tibię i idź potrenuj ortografię -.- Dysmózgowie to nie wymówka.
co za noob ja tez jestem dylektykiem i wiem ze tego nie da sie usunac X(
zreszta to tylko forum mozna popelniac bledy ortograficzne. X(
Jestem dyslektykiem.
Jak my wszyscy z Dromem na czele.
co za noob ja tez jestem dylektykiem i wiem ze tego nie da sie usunac
zreszta to tylko forum mozna popelniac bledy ortograficzne.
Widać, że gówno wiesz bo wystarczy chcieć i dużo ćwiczyć. To, że to jest forum nie zwalnia Cię z używania mózgu.
Dołączę sie do Bastasha.
Gdybyście (dyslektycy) chociażby pisząc na forum używali do tego mozilli, to pisząc posta, błędy byłyby podkreślane na czerwono. Nie wiem czy to by Wam pomogło, ale warto spróbować.
@Topic
Co do tego pota, to też nie wiem jak można kłaść na niego inne itemy :| Może ten co to wie (chyba Sozemego), podzieliłby się z nami informacją ;d
1 pkt Wsadzasz do boxa pota
2 pkt wsadzasz do boxa rzecz jaka chcesz miec na pocie
3 pkt niszczysz boxa
4 pkt odkopujesz zbedne rzeczy
5 pkt masz pota na ktorym stoi rzecz
1 pkt Wsadzasz do boxa pota
2 pkt wsadzasz do boxa rzecz jaka chcesz miec na pocie
3 pkt niszczysz boxa
4 pkt odkopujesz zbedne rzeczy
5 pkt masz pota na ktorym stoi rzecz
Czego to ludzie nie wymyślą:cup:
Sozemego
12-05-2007, 20:21
No i po co wygadales :(
wrogonastawiony
12-05-2007, 21:10
Jesli jest dyslektykiem to ma prawo.. nie pyskuj.
BTW. w ineternecie jest takie cos jak "wolnosc slowa" i nie zdziw sie ale kazdy ma prawo pisac poprawnie na tyle na ile potrafi.
ja tam dyslektykiem i dysgrafem i co :P
Kwadratowe Koło
12-05-2007, 21:29
guwno chachahahahahashdhbwbwhab wolnosc slowa11łan
A ja jestem dysmózgowcem i wszędzie widzę kłamców, szczególnie wśród debili udających dyslektyków.
>KK
KŁAMCA!
Dołączę sie do Bastasha.
Gdybyście (dyslektycy) chociażby pisząc na forum używali do tego mozilli, to pisząc posta, błędy byłyby podkreślane na czerwono. Nie wiem czy to by Wam pomogło, ale warto spróbować.
@Topic
Co do tego pota, to też nie wiem jak można kłaść na niego inne itemy :| Może ten co to wie (chyba Sozemego), podzieliłby się z nami informacją ;d
Niektore wersie mozilli tego nie maja... A ja wlasnie z takowej uzytkuje :P
Niektore wersie mozilli tego nie maja... A ja wlasnie z takowej uzytkuje :P
Właśnie widzę.
From wikipedia:
* dysleksja jest terminem stosowanym także w węższym znaczeniu, do specyficznych trudności w czytaniu,
* dysortografia to specyficzne trudności w pisaniu, przejawiające się popełnianiem różnego typu błędów, w tym ortograficznych,
* dysgrafia to zniekształcenia strony graficznej pisma – brzydkie, niekaligraficzne pismo.
Z tego co mowicie, to macie dysortografie, ktora ja takze formalnie posiadam.
Dysortografia jest zaburzeniem w pisaniu polegającym na nagminnym popełnianiu błędów ortograficznych, pomimo znajomości podstawowych zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Może być korygowana.
A co do dysleksji jest ona problemem na cale zycie ale mozna sobie takze jakas z nia radzic. Wiec prosze przestancie srac, ze macie dysleksje.
Piotrek Marycha
12-05-2007, 22:44
Jestem dyslektykiem.
Super wymówka nie? tylko kogo to obchodzi?
co za noob ja tez jestem dylektykiem i wiem ze tego nie da sie usunac X(
zreszta to tylko forum mozna popelniac bledy ortograficzne. X(
ok popelniaj błędy, ale nie zdziw sie jak dostaniesz warna
Jesli jest dyslektykiem to ma prawo.. nie pyskuj.
BTW. w ineternecie jest takie cos jak "wolnosc slowa" i nie zdziw sie ale kazdy ma prawo pisac poprawnie na tyle na ile potrafi.
Nikt nie ma prawa robić po 3 błedy w jednym slowie, dysmózgowia sie leczy, trzeba tylko chciec
BTW: Nie uzywaj terminów ktorych nie rozumiesz, wolność słowa to nie znaczy ze mozsz pisać jak chcesz i co chcesz
@topic: tylko po co to??? troche za dlugo to trwa ImhO
PS: Pota trzeba wlozyc pierwszego?
@do dyslektykow
Worda to nie macie juz zaintsalowanego na dysku?
Kończąc offtopa, najnowasza mozilla chyba ma wbudowanego worda. Radzę ściągnąć! Dysleksja nie jest żadną wymówką...
Nie wiem jak jest ó was ale jak ja pisze z blendem to mi podkresla na czerwono:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.