zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Reklamy...

elmo_us
11-05-2007, 17:47
Okey rozumiem ze musicie zarobic na przezycie itp. Swietnie sobie radzicie ze sprzedaza pacc, z konkursami sms. Nawet te reklamy mi by nie przeszkadzaly ale czemu one do k***y nedzy nie chca sie wylaczac?

zalfik
11-05-2007, 18:31
A jakiej uzywasz przegladarki?

..::QRAS::..
11-05-2007, 19:52
>>MOZILLA<< i zadnego problemu ^.^

Duke Dran
11-05-2007, 20:05
>>>>Opera <<<< i zadnego problemu.

DxV
11-05-2007, 22:42
zablokuj sobie Popupy

Sozemego
11-05-2007, 22:57
Nie dosc, ze mam firewalla, ktory blokuje popupy, to jeszcze firefoxa, a i tak te pierdolone reklamy mi wyskakuja. Moze ja jestem jakis ociemnialy, ale tak chyba nie powinno byc.
@Down.
Exactly. Czasami tak jest i bardzo mnie to denerwuje ;o

Nikast Shynix
11-05-2007, 23:34
Ja mam Firefoxa a i tak mi wyskakuj± flashowe reklamy z krzyżykiem, który powinien służyć do zamknięcia reklamy, ale można w niego klikać co sił, a i tak reklama się nie zamknie...

elmo_us
12-05-2007, 12:13
Nie dosc, ze mam firewalla, ktory blokuje popupy, to jeszcze firefoxa, a i tak te pierdolone reklamy mi wyskakuja. Moze ja jestem jakis ociemnialy, ale tak chyba nie powinno byc.
@Down.
Exactly. Czasami tak jest i bardzo mnie to denerwuje ;o

Ta sama sytuacja, o i nawet teraz cos mi miga flashowego przed morda i nie chce sie na krzyzyk nacisnac ani wylaczyc...

Nytalith
12-05-2007, 12:16
a ja mam opere i jedyne reklamy jakie widze to te od google ;) Wiec polecam zaczac korzystac z opery, nie przepuszcza praktycznie zadnych pop-upow

Dwimenor
12-05-2007, 15:03
a ja mam opere i jedyne reklamy jakie widze to te od google ;) Wiec polecam zaczac korzystac z opery, nie przepuszcza praktycznie zadnych pop-upow
A ja mam Firefoxa i nie mam żadnych reklam, nawet od googla. Wiec polecam zacz±ć korzystać z FF, nie przepuszcza praktycznie żadnych pop-upow,

Temat reklam był już wielokrotnie omawiany. Zapraszam do działu "tibia.pl-opinie, sugestie..." i użycie forumowej szukajki.