Pokaż pełną wersje : Co mam kupić
Jak mam zarobić na dobrą broń podczas skilowania jak skończe skilować to za co mam broń kupić np. Fire sword nie zarobie na to podczas skilowania powiedzcie mi co polecacie na 11 lvl jaką broń i napiszcie na PW
Astral55
11-05-2007, 18:15
napisz to jeszcze raz
Napisz jak mam uzbierać na dobry miecz podczas skilowania?
Arcardon
11-05-2007, 18:45
Skillując zbieraj wszystko co da się sprzedać :) Jak nie starcza Ci capa to możesz robić z tego lootbagi :p
Maciekmon
11-05-2007, 18:47
Podczas skillowania wątpię, żebyś coś uzbierał. Jak chcesz szybko gp to radze ci isc na folde( frost trolle dają ~10 gp za każdym razem). Tam uzbierasz szybko kase.
Ale jak skiluje to nie zabijam potworów. Więc jak?
Najpierw chce wyskilować a nie bić lvl to po co trole bede ubijał na foldzie?
Arcardon
11-05-2007, 18:49
Te atakowane potwory kiedyś paść muszą... Chyba, że bijesz je baaardzo długo B) Inaczej na skillowaniu kasy nie zarobisz...
Ale jak będę skilować to ubije te trole co mi w skilowaniu pomagaja i zbiore np ubije 4 trole i poleci mi 34 gp pużniej znowu 4 trole i tak od np. 24gp-44gp A zanim ubije te trole po skilowaniu to miną 2 godziny a chciałbym jak najdłużej poskilować na tych samych potworach.
Ale jak będę skilować to ubije te trole co mi w skilowaniu pomagaja i zbiore np ubije 4 trole i poleci mi 34 gp pużniej znowu 4 trole i tak od np. 24gp-44gp A zanim ubije te trole po skilowaniu to miną 2 godziny a chciałbym jak najdłużej poskilować na tych samych potworach. Więc tak na 1,5 godziny zarobię 40 gp
Najlepiej mi powiedzcie jaka broń jest odpowiednia na taki 11lvl?
Oskar111
11-05-2007, 19:12
powiedzmy ze wytrenisz sobie to 60/60 bo niewiem ile chcesz i kup sobie wtedy serpenta/spike za ~1k lub taniej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.