zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomoc. Pustynia

Aturia
11-05-2007, 18:59
Witajcie. Utknelem na pustyni, a dokładniej po nią. Wpadłem do dziury, gdzie był skorpion, i nie ma wyjścia z tamtąd. Jak moge się wydostać na powierzchnię??? Porszę o pomoc.

Aturia
11-05-2007, 19:11
^.-

chyba wpadles na desert questa :P. radze poszukac spoilera i zobaczyc gdzie jest droga do tp. jak bedziesz zgodnie z mapka szedl to spotkasz tylko slime, a jak sam bedziesz kombinowal to fd, zerka itp :P

Dokładnie chodzi o desert questa. Chodzi mi oto, ze wszedłem gdzieś tak na lewo od slimów najpierw drabinką do gory, a potem w dziure, w ktorej byl tylko skorpion i zmarly koles z jakąś kartką. W tej dzuirze jest mala powierchnia, i liną nie da się wyjść. Co mam zrobić??? Mam dopiero 13lev i jestem troche noobem. Jak co to tłumaczcie jak noobowi.

Xeremon
11-05-2007, 19:54
Musisz poprosić kogoś "życzliwego", aby cię stamtąd ropnął na górę.

Aturia
11-05-2007, 19:55
Musisz poprosić kogoś "życzliwego", aby cię stamtąd ropnął na górę.

Narazie nikt nie ma na to ochoty. Czy jest jakaś inna mozliwość?? Może jakiś bot czy coś???

seksowna_druidka
11-05-2007, 20:05
A co bot moze tu pomoc. Trzeba bylo czytac tabliczke. Jest tam napisane, ze to dziora bez wyjscia. Jesli nie masz zadnych kumpli, to blagaj o pomoc na game czacie. Jak juz tak uwzioles sie na boty, to mozesz zrobic 8lvl i na mc sie wyciagnac....

Aturia
11-05-2007, 20:18
A co bot moze tu pomoc. Trzeba bylo czytac tabliczke. Jest tam napisane, ze to dziora bez wyjscia. Jesli nie masz zadnych kumpli, to blagaj o pomoc na game czacie. Jak juz tak uwzioles sie na boty, to mozesz zrobic 8lvl i na mc sie wyciagnac....

A czy mogły mnie ktoś wyciągnąć z tamtąd. Moj nr.gg 3096167 piszczcie by mnie poinformować o tym.

Pomocny Murzyn
11-05-2007, 20:42
Możesz też paść...
A tak btw. to podaj nazwę serwera

Aturia
11-05-2007, 23:00
Możesz też paść...
A tak btw. to podaj nazwę serwera

Juz sie uwolnile, dedujac. Dziekuje za rady i pozdrawiam.