Pokaż pełną wersje : Pomoc. Pustynia
Witajcie. Utknelem na pustyni, a dokładniej po nią. Wpadłem do dziury, gdzie był skorpion, i nie ma wyjścia z tamtąd. Jak moge się wydostać na powierzchnię??? Porszę o pomoc.
^.-
chyba wpadles na desert questa :P. radze poszukac spoilera i zobaczyc gdzie jest droga do tp. jak bedziesz zgodnie z mapka szedl to spotkasz tylko slime, a jak sam bedziesz kombinowal to fd, zerka itp :P
Dokładnie chodzi o desert questa. Chodzi mi oto, ze wszedłem gdzieś tak na lewo od slimów najpierw drabinką do gory, a potem w dziure, w ktorej byl tylko skorpion i zmarly koles z jakąś kartką. W tej dzuirze jest mala powierchnia, i liną nie da się wyjść. Co mam zrobić??? Mam dopiero 13lev i jestem troche noobem. Jak co to tłumaczcie jak noobowi.
Musisz poprosić kogoś "życzliwego", aby cię stamtąd ropnął na górę.
Musisz poprosić kogoś "życzliwego", aby cię stamtąd ropnął na górę.
Narazie nikt nie ma na to ochoty. Czy jest jakaś inna mozliwość?? Może jakiś bot czy coś???
seksowna_druidka
11-05-2007, 20:05
A co bot moze tu pomoc. Trzeba bylo czytac tabliczke. Jest tam napisane, ze to dziora bez wyjscia. Jesli nie masz zadnych kumpli, to blagaj o pomoc na game czacie. Jak juz tak uwzioles sie na boty, to mozesz zrobic 8lvl i na mc sie wyciagnac....
A co bot moze tu pomoc. Trzeba bylo czytac tabliczke. Jest tam napisane, ze to dziora bez wyjscia. Jesli nie masz zadnych kumpli, to blagaj o pomoc na game czacie. Jak juz tak uwzioles sie na boty, to mozesz zrobic 8lvl i na mc sie wyciagnac....
A czy mogły mnie ktoś wyciągnąć z tamtąd. Moj nr.gg 3096167 piszczcie by mnie poinformować o tym.
Pomocny Murzyn
11-05-2007, 20:42
Możesz też paść...
A tak btw. to podaj nazwę serwera
Możesz też paść...
A tak btw. to podaj nazwę serwera
Juz sie uwolnile, dedujac. Dziekuje za rady i pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.