PDA

Pokaż pełną wersje : Iridia Part X

Pajerro
11-05-2007, 23:58
No to serdecznie zapraszam żeby w tym temacie pisac Informacje IWYŁĄCZNIE O sprawach zwiazanych z serwerem iridia, a nie obrazaniu sie czy gadaniu jakichś bzdur, żeby zaimponować komuś.
Jaśli ktoś ponowanie zacznie niestosować się do regulaminu to Serdecznie prosze adminów o zbanowanie tej osoby lub po prosu usuniecie tego tematu, bo po co gadać z ludzmi do których nic nie dociera...

Pozdrawiam Pajerro :)

Elevarm
12-05-2007, 00:02
No to serdecznie zapraszam żeby w tym temacie pisac Informacje IWYŁĄCZNIE O sprawach zwiazanych z serwerem iridia, a nie obrazaniu sie czy gadaniu jakichś bzdur, żeby zaimponować komuś.
Jaśli ktoś ponowanie zacznie niestosować się do regulaminu to Serdecznie prosze adminów o zbanowanie tej osoby lub po prosu usuniecie tego tematu, bo po co gadać z ludzmi do których nic nie dociera...

Pozdrawiam Pajerro :)

To ja zacznę!

...

Tylko o czym tu pisać...?

Mistik Vannesa
12-05-2007, 00:20
Pajerro widzę, że nie zrozumiałeś intencji zamknięcia tamtego tematu. Zamknęli temat, ponieważ stworzyli nam nowy dział <IRIDIA> i w tym dziale można tworzyć nowe tematy dotyczące konkretnych spraw.

Nie zamykali tego tematu od razu po stworzeniu działu, <IRIDIA> ponieważ dali nam czas na tzn. inicjacje.

Dlatego też zamknęli tamten temat dotyczący -wszystkiego, a ty ponownie tworzysz temat o podobnej nazwie i charakterystyce ;)) Z całym szacunkiem misiek ale widzę że nie zrozumiałeś.

Mam nadzieje, że wytłumaczyłem w miarę jasno, o co chodzi;))

Pozdrawiam