zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna na Iridii

Kiełek
12-05-2007, 12:24
W tym temacie możecie pisac informacje dotyczące TYLKO I WYŁĄCZNIE związane z wojną Arcanium vs. United Forces.

Żeby nie było sucho powiem, że wojna zaczeła się od massloga członków UF na Ank d-lair.

I jeszcze obecne fragi:

Frags made by Arcanium - 15

Shamala:
Apr 16 2007, 23:09:31 CEST Killed at Level 119 by Sesulo and by Thalic Ilunor

Xenezis:
Apr 16 2007, 23:07:16 CEST Killed at Level 123 by Sesulo and by a demon
May 04 2007, 11:32:43 CEST Killed at Level 122 by Mewtu

Li'su:
Apr 16 2007, 23:08:11 CEST Killed at Level 100 by
Firenze Bellator and by Dous Elwor

Lijo Hentyney:
Apr 16 2007, 23:08:23 CEST Killed at Level 89 by Firenze Bellator

Kod Impfer:
Apr 16 2007, 23:09:54 CEST Killed at Level 131 by
Sesulo and by Affelaffe

Sir Slaviax:
Apr 16 2007, 23:11:01 CEST Killed at Level 152 by Sesulo and by Affelaffe

Anas Kiro:
Apr 29 2007, 14:06:55 CEST Killed at Level 119 by Firenze Bellator and by Mewtu

Fenshi:
Apr 29 2007, 14:08:05 CEST Killed at Level 112 by Mendill and by Caris Lirath

Kashrius da'Roc:
Apr 29 2007, 13:57:37 CEST Killed at Level 167 by Mewtu

Zardos:
Apr 29 2007, 13:58:01 CEST Killed at Level 100 by Chealino and by Firenze Bellator

Lordnazgul:
May 01 2007, 00:35:38 CEST Killed at Level 146 by Mewtu

Sorios:
May 04 2007, 11:35:11 CEST Killed at Level 70 by Chealino and by Laubau

Mor'Grimm:
May 04 2007, 11:33:09 CEST Killed at Level 116 by Mewtu
May 13 2007, 05:13:03 CEST Killed at Level 115 by Mewtu and by Knion Nanilona

Frags made by United Forces – 12

Firenze Bellator:
Apr 13 2007 18:41:10 CEST Killed at Level 134 by Mor'Grimm

Jinn Bax:
Apr 13 2007, 18:42:04 CEST Killed at Level 103 by Aureliuss and
by Mor'Grimm

Ko'Possa:
Apr 13 2007, 18:44:59 CEST Killed at Level 100 by Bezok:

Mailstorm Bellator:
Apr 13 2007, 18:45:20 CEST Killed at Level 111 by Lordnazgul
and by Mor'Grimm

Mewtu:
Apr 13 2007, 18:42:22 CEST Killed at Level 146 by Sorios and by
Lordnazgul

Pilapil:
Apr 13 2007, 18:42:47 CEST Killed at Level 94 by Aureliuss and by Li'su

Huxy:
Apr 13 2007, 18:54:27 CEST Killed at Level 169 by Kashrius da'Roc and by Mor'Grimm

Fardel:
Apr 13 2007, 19:06:30 CEST Killed at Level 130 by Lordnazgul
and by Bezok

Thalic Ilunor:
Apr 22 2007, 01:27:41 CEST Killed at Level 112 by Kashrius da'Roc

Chealino:
May 03 2007, 11:01:50 CEST Killed at Level 160 by Xenezis and by Milivin

Ludzie pomagający Arc:

Dardiuz:
Apr 24 2007, 12:06:22 CEST Killed at Level 93 by Bezok and by Xenezis

Caris Lirath:
May 03 2007, 10:45:53 CEST Killed at Level 71 by Aureliuss and by Xenezis

Tak więc jak wspomniałem na początku, ten temat jest o wojnie. Tak więc Kisia, Ripper, Phoenix i inni, dajcie sobie spokój. Od czego macie prv albo coś :>

Danthorr
12-05-2007, 13:03
Ja myślę, że UF nie jest już w stanie nic zrobić w tej wojnie. Arc sobie expi a UF grzeje pz. =/

Madus
12-05-2007, 13:58
Powtórka z Historii :( Ale tak to już jest...

~MaDuS

Mistik Vannesa
12-05-2007, 17:52
Pytamy, co poczną nasi wojacy? Lecz oni sami nie wiedzą. Żyją chwilą póki, co zostały im sneake ataki. Bo nasi szwedzcy przyjaciele nie mają zamiaru się szybko poddać. Jestem pewien, że ta wojna szybko się nie zakończy. Stawka jest tu za duża a UF może już niewiele. Ostatecznie skończy się pay-mentem UF, niestety część odechce się grac <limit na exp> następnie inny procent będzie miał hunta forever.

Powiedzenie "Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna" ma tutaj sens, oczywiście szczerze życzę naszym wojaką sukcesu.

Nie chce być tu czarnowidzem przedstawiłem swoje obiektywne zdanie na temat tej wojny. I żeby nikt mi nie zarzucił, że "duby smolne bredzę" z moją opinią niestety zgadza się część UF.

Banditos
13-05-2007, 09:53
add mor'grimm ;(

Kiełek
13-05-2007, 12:46
Mimm dołączył do Arc ;o

Danthorr
13-05-2007, 15:52
UF nie pokona Arc, to jest oczywiste, no chyba, że... A z resztą, i tak mnie nikt nie posłucha :)

Banditos
13-05-2007, 16:06
co chyba ze ???

Danthorr
13-05-2007, 16:16
Nie, to nie wypali, Polaczki nie są tak inteligentni i tak zgrani, żeby to mogło wypalić...

Massior
13-05-2007, 20:18
Nie, to nie wypali, Polaczki nie są tak inteligentni i tak zgrani, żeby to mogło wypalić...

Polaczki? Ty kim jesteś? nie jesteś polaczkiem? nie będe się rozpisywał bo niestety wszyscy Cię znają. Ludzie się zmieniają...

Prędzej czy później i tak dobiorą sie do każdego ;) no może prawie każdego...

Werekxd
13-05-2007, 21:24
Gildia Atmosphere zostala zreaktywowana, Chealino pisze, ze czesc UF chce sie wyplacic, jednym slowem bigos xd

/Ripper!

Wulfstan
13-05-2007, 21:36
:flaga_pl: dla chcącego nic trudnego ! :flaga_pl:

Kiełek
13-05-2007, 21:45
Po co płacic? I tak nie macie nic do stracenia, Ci którzy zapłacą, dostaną limity expa, a drudzy będą poprostu wyrzuceni.
A zresztą... jak to się mówi: RÓBTA CO CHCETA!

Werekxd
13-05-2007, 21:49
Po co płacic? I tak nie macie nic do stracenia, Ci którzy zapłacą, dostaną limity expa, a drudzy będą poprostu wyrzuceni.
A zresztą... jak to się mówi: RÓBTA CO CHCETA!

A ty pguj dzifko <3

A co do wojny.. wielu ludzi ma lagi, wy tez?Xd

Wulfstan
13-05-2007, 21:58
Zebrać ekipe i przepędzić szwedów:]
wkońcu to tylko gra, można dokonać tu rzeczy niemożliwych

Danthorr
13-05-2007, 22:18
Polaczki? Ty kim jesteś? nie jesteś polaczkiem? nie będe się rozpisywał bo niestety wszyscy Cię znają. Ludzie się zmieniają...

Jestem Polakiem. A to różnica. Nie wstyd mi, że jestem z Polski, wstyd mi za Polaków pokroju członków UF (Nie wszystkich, no ale większości)

Ps. Nie możesz zrozumieć, że takie rzeczy pisze się na PW? To nie temat od tego.

@ UF: Kiedy wkońcu podejmiecie jakąś walkę? Przed wojną i na początku dużo gadaliście, że 'tym razem się uda', że 'Arc nie ma szans' i co? Znów wasze słowo można uznać za gówno warte? Zaczynam się przyzwyczajać. Xandar Mac'Leod odszedł, Mor'Grimm odchodzi, ciekawe jestem ile osób jeszcze się wykruszy? Czy może w końcu odważycie się i zaczniecie 'walczyć o 'swoje'' ? Macie sporo więcej członków, a do zwycięstwa z Tibiabotem dużo nie potrzeba...

Werekxd
13-05-2007, 22:28
@ UF: Kiedy wkońcu podejmiecie jakąś walkę? Przed wojną i na początku dużo gadaliście, że 'tym razem się uda', że 'Arc nie ma szans' i co? Znów wasze słowo można uznać za gówno warte? Zaczynam się przyzwyczajać. Xandar Mac'Leod odszedł, Mor'Grimm odchodzi, ciekawe jestem ile osób jeszcze się wykruszy? Czy może w końcu odważycie się i zaczniecie 'walczyć o 'swoje'' ? Macie sporo więcej członków, a do zwycięstwa z Tibiabotem dużo nie potrzeba...

20:16 Li'su [99]: Powiem tak: Chooj nie wojna

Rzolniez
14-05-2007, 00:42
Zawiodłem sie na was... tak jak reszta polaków :<
myślałem ze wygracie jest was więcej ruszycie głową masslogi i trapy.

Macie szanse to wygrać...

Ludzie mnie pytają dlaczego tak swe nie lubie dlatego ze oni zawsze na każdym servie sa tacy sami opierdolą Ci dupe jak tylko moga chcecie płacić ? prosze płaćcie pogracie 6 miechów a oni swoje zaczną za free padać bedziecie i na huj wam to , o ile dostaniecie paymetna , nie macie przecież KURWA nic do stracenia to czemu nie chcecie walczyć ?

6 lat grania i mam odejść z serva bo SWE mnie wyganiają : o ?
tyle razy walczyłem z tymi szmatami a teraz mam przez nich z serva odjesc widząc ze Polacy maja przewage...

Tutaj filmik :
http://video.google.pl/videoplay?docid=3494116822611130688&q=black+widows

Bezok pamięta ta wojne zobaczycie se moment z 4:50 --.--

Według mnie macie szanse i stracicie szacunek u ludzi jak poprostu odejdziecie
Chciałbym po wojnie puścić se nute "Now we are Free" a nie
Happysad - To Koniec

Jesli ktos tez tak mysli to piszcie !

Trai'ler i Kiełek tez tak twierdza...

Borsuczek
14-05-2007, 01:06
Jak donosi forum tibia.com Milvin sie wypłacił:)

@wojna

w ciagu tego tygodnia sprzedalem 10bp sd SZWEDOM pisałem do ludzi z Polski czy nie chcą kupić ale wy nie raczyliście nawet odpisać ( chyba że macie ich pod dostatkiem) .

Taki Vreemdiemand czy thalic Ilunor zawsze odpisuje i zawsze jest zadowolony i kupuje. sprzedaje swe a wy potem od tego giniecie... Nawet zaproponowali mi prota:)

blog.onet.pl/żal

Granie ze swe na serwerze jest bardzo dobre - wystarczy nie miec z nimi konfliktów:)

Meteon!
14-05-2007, 02:06
Tutaj filmik :
http://video.google.pl/videoplay?docid=3494116822611130688&q=black+widows

Jak smiesz pokazywac tutaj filmik Bw ! ;////

Danthorr
14-05-2007, 08:39
Jak smiesz pokazywac tutaj filmik Bw ! ;////

Wyciągnijcie wnioski z tej wojny. Pamiętam ją doskonale, sam w niej walczyłem. Wyciągnijcie wnioski...

Borsuczek
14-05-2007, 09:43
na tibicams jest dead morgrimma :)

Rzolniez
14-05-2007, 12:10
Filmik od Kolegi z Vision :

Yiubh Do'Urden 11:52:07
http://youtube.com/watch?v=0fBcmoNJ8lo

Yiubh Do'Urden 11:52:19
motywuje ;]

Yiubh Do'Urden 11:53:00
pokaz to ziomkom

----------------------------------------------------
Yiubh Do'Urden 11:50:22
kurwa

Yiubh Do'Urden 11:50:24
my dostawalismy

Yiubh Do'Urden 11:50:26
z aberratio

Yiubh Do'Urden 11:50:28
24:8

Yiubh Do'Urden 11:50:32
wygralismy

Yiubh Do'Urden 11:50:34
50:25

Ludzie z Vision tez twierdza ze macie szanse... Ale musicie walczyc , Pozdro od nich

Ziomaloslaw
14-05-2007, 14:07
Nom trochę bezsensu była ta wojna jak ani 1 open battle nie było , a szkoda bo szanse były i to nie małe.....

TEraz juz pewnie polowa gdzie indziej gra zamiast aby sneaki robic i nei dac im expic normalnie

Mistik Vannesa
14-05-2007, 14:48
@ Up

Filmik tu nic nie da... Tu nie chodzi już nawet o zdolności tylko o mentalność Polaków i Szwedów. Szwedzcy przyjaciele traktują Tibie, jako zabawę "play for fyn" padną na wojnie to nic... Trudno stało się, to tylko gra. Polak padnie to natychmiast przelicza ile exp, ile nocek straconych, ile kasy poszło w plecy.. A teraz ponownie odrabiać...:(

Po 2 primo Polacy traktują tibie również, jako grę zarobkową. Tak dobrze jest napisane, zarobkową! Przecież jakby Bezok, Lolo i inni z mojego miasta nie sprzedawali kasy mieli by jej pod dostatkiem. Lecz Polskie życie nie jest godne bytu. Szwed siedzi w domu grzeje tyłek dostaje zapomogę taką, że stać go iść do restauracji zjeść obiad czy kupić auto. Polak dostaje zapomogę to go nie stać na "chleb" a co dopiero na rachunki za wodę, prąd, gaz! Nie wspomnę już o aucie!! Polskie realia kształtują psychikę tak a nie inaczej. Przykro mi to mówić natomiast taka jest prawda.Co więcej będąc Polakiem zawsze będziemy myśleć jak Polak, gdziekolwiek byśmy nie byli!

"Tu jest Polska a nie, elegancja Francja!"

Walcząc po stronie Dol torro zaopatrzyli Cię w SD, Uh, SS, i inne śmieci a ty szedłeś walczyć, kupa zabawy mając pełny bp runek i ekipę z mentalnością idziemy walczyć padniemy to co z tego? Padłeś dostawałeś na odrobienie lvl-a i było for fun.
Niestety w Polskiej gildi wykładałem runki biłem fragi, padłem i nie miałem kasy na blesy to było powiedziane
" Radź sobie sam! Nam też jest ciężko!"

Dlatego nie ma, co zwracać uwagi na innych! Trzeba myśleć samodzielnie, jeśli chce iść na wojnę walczyć to musze być pewny, że będzie ciężko i że mogę poświęcić postać kosztem wygranej! Tylko idąc z taką mentalnością można walczyć! Mówiąc sobie jak padnę 2 razy i odchodzę, co to za gra? Co to za Wojna? Musimy zacząć od siebie taka jest prawda.

Przytoczę tu bliską sytuacje na Edron gdzie wystarczyłaby jedna osoba, aby dała, TP wszystkim innym to popadało połowę osób! Ironia losu? Ha.. 8o

Dlatego Danthorr przyznaje ci częściową racje, widze, że wiesz, o czym mowa.

Zebrać ekipę i przepędzić Szwedów
w końcu to tylko gra, można dokonać tu rzeczy niemożliwych

Nie chce Cię synu obrażać, ale chyba rozmawiamy o 2 innych sprawach, nie będe komentował tego ściślej, bo szkoda klawiatury. peace ;))

BTW: Jak wam poszła maturka? Miał ktoś dziś z J. polskiego?
Ja wypociłem 17/20 = 85% złamały mnie pytaniami, ale nie było najgorzej.

Rzolniez
14-05-2007, 15:03
@ Mistik Vannesa
jak za kazdym razem masz pisac w swoich postach takie smuty to daruj sobie i ten temat dotyczy wojny a nie matury --.--

pzdro

Neztas
14-05-2007, 15:49
nadzieja matką głupich

HEAheaue

Mistik Vannesa
14-05-2007, 16:29
@ Mistik Vannesa
jak za kazdym razem masz pisac w swoich postach takie smuty to daruj sobie i ten temat dotyczy wojny a nie matury --.--

pzdro

Smuty, jakie smuty? Po prostu to sa realia . Mam opowiadać bajki? Wole nie! Chcesz posłuchać bajek to załącz obrady sejmu. Nie żyje marzeniami tak jak ty, co ty myślisz, że jak ludzie z UF zobaczą twój filmik i to ich zmotywuje?:baby:

Pyzatym po holere cytujesz tu rozmowę? a w zasadzie monolog...?? Wyjaśnisz mi?

Fragi to jeden wielki pic nawet jak Szwedów ciosalibyśmy 50:25 to i tak to by nic nie dało nie wygralibyśmy bo oni nie dali by spokoju. Przecież już kilku krotnie wojny były wygrywane przez przegrywających w fragach ale tu nie o tym mowa. Wiec jak masz pisać takie bzdury to wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.Ojej8o

Widzę, że chcesz pokazać, jaki jesteś "Kozak”, bo znasz ludzi z "vision"...

Doczepiłeś się do mojego podtematu o maturze a ty, co robisz? Nie pomyliłeś czasem zakładek z światami? (Filmik i rozmowa)

Matury? w zasadzie 1/10 tekstu poświęciłem maturze główny temat dotyczy wojny, nie zmieniłem tematy wiec SHUT UP żołnierzyku.

Jeszcze jedno, po HOLERE pisałeś post skoro nic nie wniosłeś do tematu?
Milcz!
Jeśli ci mało i chcesz koniecznie powymieniać się poglądami to napisz na priv i nie zaśmiecaj forum.

Wybaczcie moje aroganckie zachowanie, ale grzeje mnie zachowanie Troli.X(

Rzolniez
14-05-2007, 16:46
Chciałem coś napisać ale nie bede sie z wami kłócił bo mi was żal...
(mistik i werek)

pzdr nara koniec postowania w tym temacie przezemnie

Bandzioch
14-05-2007, 16:50
@Mystic~

@Rzolniesz

O ile dobrze Cie zrozumialem, to grasz na Iridi 6 lat i niechcesz zeby cie SWE wykurzyli z servera? Gram tu niecaly rok, ale wybacz, iridia ma chyba 2 lata? albo 3

/Ripper

3 lata, ale jemu chodzilo chyba o to, ze ogolnie gra juz od 6...B)

WONSZ
14-05-2007, 17:30
założyłem to konto w holdzie 'rzołnieszhowi" ktury razem ze mnom "By l w BW" HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, nikt ze składu BW nawet Cie nie zna (nawet nie widział twoich msg "bonć mouj prokertor bo ja rzounieszem jestem") LMAO LOLOLOLOL pzdr BW@Berylia

@Rippah
<33333 ya
ale zejdź z MV

@Mistic Vanecostam
Pisz prostą polszczyzną, z błędami ponieważ głupki pokroju Rzołniesza, Yamasratara, etc nie zrozumieją twojego toku myślowego

@war
Arc już na starcie wygrało tą wojne, bo zaatakowaliscie z zaskoczenia, wypowiadając wojne w momencie 1 fraga (bądź później) w/e

ZIK HAJ

SIGNET,
WONSZ,

BW FOR LIFE.

IridiaCarlinPk
14-05-2007, 17:31
3 lata, ale jemu chodzilo chyba o to, ze ogolnie gra juz od 6...B)
dokladnie o to mu chodzilo:P
Me want open batle plxplx:P
24 maja koniec bana Woyek zakupi pacca i pokazemy jak sie zabija:P Siła rzeczy nie 100 lvle ale 70~ why not xD
a co do wojny mozna bylo by siegnanc po jakies porady Vision etc bo oni pokazali ze na tym fachu sa dobzi ale co tam;p
@edit
a co do zarobku przez Polaków
Wiadomo jak w Polsce jest a na tibi mozna zarobic sprzedajac kase/itemy ;przyjemne z pozytecznym.Natomiast w Szwecji moga traktowac to jako zabawe i nie maja potzreby zarabiac bo tam życie jest calkiem inne porownajcie sobie pwoiedzmy pkb Szwecji a Polski no i z badan wynika ze Szwedzi to najbardziej zadowolony z życia naród w Europie. Mozna wymieniac jeszcze wiecej zalet Szweckiej gospodarki moze u nas za niedlugo tez bedzie tak dobrze ze nie bedzie tzreba dorabiac xD(co?)

Imgsfe
14-05-2007, 17:31
Witam.

Troszke prawda jest to co powiedzial kolega kilka postów wyżej. Ja przynajmniej przeliczam wszystkie 10k na kase realna.

Przez to dorobilem sie juz z 700zeta :) Zwraca sie za pacc a przy okazji kasa 'za darmo'

Pajerro
14-05-2007, 19:14
Witam.

Troszke prawda jest to co powiedzial kolega kilka postów wyżej. Ja przynajmniej przeliczam wszystkie 10k na kase realna.

Przez to dorobilem sie juz z 700zeta :) Zwraca sie za pacc a przy okazji kasa 'za darmo'

ale czy te 700 zł zadowoli cię tak jak, te piekne chwile ktore zmarnowales na sleczeniu przed kompem ;O?!?!

kazdy lubi to co robi...ale plsss bez nałogu >.<

Imgsfe
14-05-2007, 19:29
@pajerro

nie jestem nałogowcem. osiągnąłem 60 lvl (knight) po około 12 miesiącach gry. Potem jakoś tak się złożyło, że Tibia mi sie znudziła i sprzedałem wszystko co miałem w tibii a potem kase na allegro [ jakiś miech temu? ]

z EQ + Kasy + lootów wyszło ~1kk . Możecie nie wieżyć ale to prawda. Średni level knight może naprawde dużo zarobić.

Bandzioch
14-05-2007, 20:40
sory za offtop
@Imgsfe
700 zł w ciągu roku, no kolego, niezly wynik, nie jeden polak chciałby tyle zarabiać na rok...
A czy nie przyszło Ci do głowy, zeby zarabiac pieniadze weekendami? Wtedy nie musiał bys sprzedawac itemów w rl i miał byś na pacc... i to nie na jeden:cup:

A co do war
UF nie macie nic do stracenia, bo itak dostanienie paymenty, albo hunty 4ever, wiec... Jak nie open battle, to moze chociaz sneaki? Nie poddawajcie sie plx!

Trai'ler
14-05-2007, 21:28
eh musialem sie wypowiedzieć....

na poczatku i jeszcze przed wojna , wszyscy spiewali ochoczo ze beda walczyli do konca , do upadlego , ze pokaza co polacy potrafia , a teraz poprostu DAJECIE DUPY , nie wiem co wam przeszkadza , zeby walczyc dalej ?!

Jak sie cos zaczelo , to robi sie tak aby do skonczyc , a wy daliscie siana , na poczatku patrzylem na was z podziwem , szanowalem was za to ze podjeliscie walke , paczatki byly super , ale jak slysze ze sie wyplacacie poddajecie - ZAL DUPE SCISKA , poprostu brak slow!!

po co niektorzy pieprzyli glupoty ze beda walczyli do konca , w imie polakow ... a teraz grzeja pz , sie wyplacaja i h** wie co jeszcze !!!!!!!!!

powiedzcie czego wam brakuje , co chcecie , dlaczego nie chcecie walczyc , wiadomo kto pomoze , ten pomoze a pomoc zawsze wam sie przyda!!

fajnie sie poddac ? po co to ?! i tak dostaniecie cosmo paymenty + limity albo hunty 4evah i po co to , za pare miesiecy zacznie sie podobna sytuacja od nowa , tylko wtedy z gory bedziecie przegrani !!!!!!! a teraz jestescie w stanie to wygrac to walczie

ofc sorry do tych ktorych to urazilo , bo nie kieruje tego do wszystkich jedynie do tych co sobie odpuscili ; )
:miecz::wiking: :kat: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl:

Imgsfe
14-05-2007, 21:46
Omg przeciez nie traktuje tibii jako prace i nie zmuszalem sie do gry przez ten rok. Poprostu gralem jak kazdy i wkoncu sie znudziło i sprzedałem . PROSTE.

Neztas
14-05-2007, 22:34
fajnie sie poddac ? po co to ?! i tak dostaniecie cosmo paymenty + limity albo hunty 4evah i po co to , za pare miesiecy zacznie sie podobna sytuacja od nowa , tylko wtedy z gory bedziecie przegrani !!!!!!

a teraz to było inaczej?;p

Banditos
14-05-2007, 22:45
li'su free

Meteon!
14-05-2007, 23:27
eh musialem sie wypowiedzieć....

na poczatku i jeszcze przed wojna , wszyscy spiewali ochoczo ze beda walczyli do konca , do upadlego , ze pokaza co polacy potrafia , a teraz poprostu DAJECIE DUPY , nie wiem co wam przeszkadza , zeby walczyc dalej ?!

Jak sie cos zaczelo , to robi sie tak aby do skonczyc , a wy daliscie siana , na poczatku patrzylem na was z podziwem , szanowalem was za to ze podjeliscie walke , paczatki byly super , ale jak slysze ze sie wyplacacie poddajecie - ZAL DUPE SCISKA , poprostu brak slow!!

po co niektorzy pieprzyli glupoty ze beda walczyli do konca , w imie polakow ... a teraz grzeja pz , sie wyplacaja i h** wie co jeszcze !!!!!!!!!

powiedzcie czego wam brakuje , co chcecie , dlaczego nie chcecie walczyc , wiadomo kto pomoze , ten pomoze a pomoc zawsze wam sie przyda!!

fajnie sie poddac ? po co to ?! i tak dostaniecie cosmo paymenty + limity albo hunty 4evah i po co to , za pare miesiecy zacznie sie podobna sytuacja od nowa , tylko wtedy z gory bedziecie przegrani !!!!!!! a teraz jestescie w stanie to wygrac to walczie

ofc sorry do tych ktorych to urazilo , bo nie kieruje tego do wszystkich jedynie do tych co sobie odpuscili ; )

Wbij lv i dojdz do Polakow.
Polowa z Was umie tylko pier****, porownywac UF do Vision itp, a tak naprawde gowno wie o sytuacji jaka sie dzieje...

/Metek.

Trai'ler
14-05-2007, 23:50
Polowa z Was umie tylko pier****, porownywac UF do Vision itp, a tak naprawde gowno wie o sytuacji jaka sie dzieje...

/Metek.

wiedzialem ze ktos to napisze , tylko nie spodziewalem sie ze to bedziesz ty.

Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?!

Werekxd
15-05-2007, 15:13
Wedlug mnie i tak KAZDA wojna przeciw arc nie ma ZADNEGO sensu.. Nawet jezelibyscie expili, pekowali, wygrywali 100 do 0 we fragach to i tak Arc by nie dalo za wygrana, ubijalo was rankami czy jakos tak, a sytuacja opisana powyzej doprowadzilaby iridie do ruiny, a po co to nam?

Danthorr
15-05-2007, 17:18
A ja wiem jak wygrać, a ja wiem jak wygrać! :P Ale wam nie powiem, bo was zwyczajnie nie lubie :(

Trai'ler
15-05-2007, 19:06
A ja wiem jak wygrać, a ja wiem jak wygrać! :P Ale wam nie powiem, bo was zwyczajnie nie lubie :(

skoro wiesz to powiedz , kogo obchodzi kogo lubisz a kogo nie?

jak chcesz zwrocic na siebie uwage szukaj innych sposobów , bo juz sie powtarzasz a to wszystko robi sie nudne :o

Danthorr
15-05-2007, 19:13
Hmm... To czy kogoś lubie ma tutaj akurat bardzo duże znaczenie, gdybym was lubiał to chciałbym, żebyście wygrali wojne. Ale nie chce tego. Jak dla mnie całe UF może się zrookować i ani troche szkoda mi was nie będzie... X_x

Grilvex
15-05-2007, 19:53
Omg

@Danthorr
Ile ty masz człowieku lat?

Mówisz ze tak nie lubisz UF, to po co gadasz ze wiesz jak to wygrac, skoro i tak tego nie powiesz? bezsens.

Pozdro.

Danthorr
15-05-2007, 20:33
@Grilvex:

Wiek masz pod avatarem.

To czy powiem, czy też nie, zależy tylko i wyłącznie od członków UF.

Grilvex
15-05-2007, 21:11
@Danthorr

Ehh, dogryzłeś mi z tym avatarem, więc inaczej zadam pytanie :P.
Czy napewno masz 17 lat?

A tak btw, moze podzielisz się z całą Iridią od czego to zależy =), ludzie są głodni informacji XD.

Pozdro.

Trai'ler
15-05-2007, 21:42
Hmm... To czy kogoś lubie ma tutaj akurat bardzo duże znaczenie, gdybym was lubiał to chciałbym, żebyście wygrali wojne. Ale nie chce tego. Jak dla mnie całe UF może się zrookować i ani troche szkoda mi was nie będzie... X_x

hum , a mozna wiedziec za co mnie nielubiles/nielubisz , skoro nawet slowa nie powiedzialem w twoim kierunku ? Skoro masz takie zdanie na temat , to fajnie. Ale po co kilka razy mowic to samu typu ' ja wiem ale nie powiem ' - takie cos jest gowno warte , jak wiesz to powiedz , jak nie chcesz powiedziec to nic nie mow. Prosto i na temat

hum jeszcze raz pozwole sobie cos napisac ; d
bo chce zeby ten ktos to przeczytal ; ]

/Metek.

wiedzialem ze ktos to napisze , tylko nie spodziewalem sie ze to bedziesz ty.

Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?!

@down

oni pewnie sami nie wiedza co bedzie ... btw. 'gz'

Bandzioch
15-05-2007, 21:44
A teraz spytam w prost, bedzie sie dzialo jeszcze cos w zwiazku z ta wojna, czy mam zakladac postac na innym serwerze??

offtop:
19/20 z anglika :cup:

Meteon!
15-05-2007, 23:00
hum jeszcze raz pozwole sobie cos napisac ; d
bo chce zeby ten ktos to przeczytal

"Ten ktos " juz to przeczytal.
Zgadzam sie z Toba.

Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób !

Nie jestes pierwsza osoba ktora o to pyta.
Nie rozgrzebuj juz powodow dla ktorych ludzie sie wyplacaja i czemu stracilismy kolejna wojne.
Szkoda, ze tak sie skonczylo, po tak dobrym starcie.

/Metek.

WONSZ
15-05-2007, 23:36
@Danthorr

Ehh, dogryzłeś mi z tym avatarem, więc inaczej zadam pytanie :P.
Czy napewno masz 17 lat?

A tak btw, moze podzielisz się z całą Iridią od czego to zależy =), ludzie są głodni informacji XD.

Pozdro.

Ten polski śmietnik nie zasługuje na to, żeby im to powiedzieć
Sami by na to wpadli, a że do bystrych nie należą..

/Phoenix

Trai'ler
15-05-2007, 23:39
Nie jestes pierwsza osoba ktora o to pyta.
Nie rozgrzebuj juz powodow dla ktorych ludzie sie wyplacaja i czemu stracilismy kolejna wojne.
Szkoda, ze tak sie skonczylo, po tak dobrym starcie.

/Metek.

Ofc , a moze warto odpowiedziec na pytanie , ktore zadaje sporo ludzi... Zreszta jak bedziecie zatajali prawde , do niczego nie dojdziemy ... Błędy trzeba naprawiać zaraz po ich popełnieniu... Lepiej teraz wiedzieć co zrobiło się źle , niż myśleć potem , gdy będzie za późno i będzie można popełnić te same błędy...

Brat mi kiedyś powiedział "jeśli popelniles blad , nie rob nowych rzeczy , zeby to naprawic , napraw sam blad'.

Jeśli teraz nie naprawimy tego co bylo zle , potem bedzie jeszcze trudniej...
Wierze ze my polacy mamy szanse by wygrac , brak nam jedynie motywacji! Na iridi jest pelno medium polakow , z sporymi umiejetnosciami , ktorych nikt nie zauwaza zwazywszy na lvl ... Szwedzi w przeciwienstwie do nas potrafia dobrze wykorzystac swoja sile , potrafia sie zjednoczyc a lvl nie jest dla nich przeszkoda , ufaja sobie , wiedza na czym stoja i ida na przod...

MAMY JESZCZE SZANSE WYGRAC TO WOJNE , NIE PODDAJMY SIE I ZAANGAZUJMY W NIĄ.

Meteon!
15-05-2007, 23:52
@up.

Myslem, mowilem tak samo jak Ty.
Oby ten zapal nie minal Ci tak szybko jak mnie.

Napisales jeszcze, ze jest brak motywacji... raczej odwagi.

/Metek.

Mistik Vannesa
16-05-2007, 15:03
@Mystic~

TY I DEL TORO UHEHEUEHUEHEUHEUEHUE Hujem byles, Huja widziales i huja wiesz o Isarze, wiec sie nie odzywaj, ja pierdole :| Za czasow prawdziwych Del'toro na Isarze, nie bylo tam ani JEDNEGO polaka, wiec pyskiem w dol, bo 'zal'. Obecnie w RoB czy jak tam oni sie nazywaja jest moze jeden lub dwoch prawdziwych Torossow i 2 polskich pieskow, ktorzy nic nie znacza..

8o
Jak możesz mówić o mnie w ten sposób nic o mnie nie wiedząc?:/. Nic o mnie nie wiesz a oceniasz?? Dla mnie w tym momencie jesteś przegranym 0. Nigdy nie spotkałem się z tyloma przekleństwami w jednym zdaniu, może potrzebna ci jakaś terapia? Zastanawiałeś sie nad tym?!
Dzidziusiu może zaczniesz się odzywać z szacunkiem, ponieważ nie przypominam sobie byśmy razem bawili się w piaskownicy!?

2 Polskich piesków jest w del'toro, haa.. a ty, kim tu jesteś, że tak się opowiadasz o nich? Jeżeli oni są pieskami to ty jesteś szczurkiem na Iridi.X(
Walcząc po stronie Del'toro byłem nie tykalny na serwerze, gdy Polaczki grzali pz ja sobie spokojnie expiłem.
( Może nie liczyli się z moim zdaniem tak jak z innymi Del'Toro ale wystarczyła mi pewność że nikt mnie nie zdradzi!) Gdy był jakiś battle wskakiwałem i kosiłem. Miałem do nich zaufanie a oni do mnie i to mi wystarczyło. W tym samym czasie Polaczki sypali wzajemnie na siebie. Nie było mowy o takim incydencie w Del'toro.
Zatem Shut up słonce. Daleko nam do takiego poziomu.

Jeszcze jedno żeby ci nie przyszło do głowy, że zdradziłem Polaczków, otóż nie!
Od początku trzymałem z swe, ponieważ wiedziałem z poprzednich wojen jak wygląda walczyć po stronie Polaczków a jak po stronie swe! Miałem kupę zabawy nie musiałem się martwić, że jakiś Polaczek wsadzi mi nożyk w plecy i tyle.

@Up

Trai'ler dokładnie wszyscy wiemy że pokój na tym serwerze jest jak dłuższy weekend ;) Będą zapewne kolejne nic nie znaczące wojny i wielkie obietnice, natomiast sami wiemy jak to rzeczywiście wygląda. Tak naprawdę już zawsze będzie na tym serwerze. Zatem polecam poczekać na nowy serwer i tam będzie można zabłysnąć.

Pozdrawiam.

Ziomaloslaw
16-05-2007, 22:48
A ja mam nadzieje ze Uf jeszcze coś pokaże

:)

WONSZ
17-05-2007, 19:45
nie moge dac edita więc pykam next posta

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
- Otto Von Bismarck.

moze to wam da do myslenia..

: >

/Phoenix Vast, the sound of the white revolution~

WONSZ
17-05-2007, 21:39
jak tak dalej pojdzie to w przyszłym tygodniu all sie wypłacą, a za dwa już będą się burzyć 'o pea sfe'

Mistik Vannesa
18-05-2007, 01:32
To, ze jestes zerem i huja widziales na Isarze, wywnioskowalem po Twoim stwierdzeniu 'DOL TORRO'. Well, powiedz mi jaki ma/mial twoj nick na Isarze, a nie pierdol glupot, bo gadac to kazdy moze. Moge byc szczurkiem, psem, losiem na iridi, jebie mnie twoje zdanie

Haa ...a zwykła literówka? 8o Trudno było na to wpaść więc się nie będę czepiał.
Nick jakbym chciał dawno bym ujawnił, natomiast nie widzę takiej potrzeby. Obawiam się jednak, że musi ci ktoś nosa utrzeć. Zobaczymy, jaki z Ciebie Chojrak czyt. "kowboj klawiatury” Obawiam się, że taki z ciebie gracz jak ze mnie niańka, więc zapraszam cię na pojedynek.

"Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" - Nie zapominaj o tym!

OTS - tibia 7.6 aby nie było mowy o jakimkolwiek bocie, liczy sie tylko zdolność manualna słonko. Oficjalny wynik ogłosimy tutaj, aby wszyscy zobaczyli, jaki z Ciebie MISTRZ. O więcej szczegółów zaklikaj na gg 3986972. Ponieważ tibia.pl zabroniła rozmowy o otsach. Do usłyszenia słońce.

Przepraszam czytelników za tymczasową zmianę tematu. Ale mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat później tak wygląda....

Jeszcze jedno słońce: naucz się pisać, bo póki, co "Huj"8o się pisze tak "Chuj". Zapamiętaj raz na zawsze.

Trai'ler
18-05-2007, 09:27
imho jak już ots , teraz jest tibia 7.92 , polecałbym zmierzyć się również na niej , a nie cofać się w przeszłość.. Wkońcu żyjemy teraźniejszością

Mistik Vannesa
18-05-2007, 10:39
Trai'ler doskonale wiem że są otsy pod tibie 7.92, ale co to za frajda naciskać na klawisz f3 Sd-kując czy uhając się. Nie sprawia mi to żadnej frajdy, dlatego tego też lepsza jest tibia 7.6 w której liczy się zdolność manualna a nie ilość graczy przeciwko tobie.. W tibiach wcześniejszych bez hotkeów bez problemowo rozkładałem sporo wyższe lvl natomiast na 7.92 ha... Tutaj liczy sie ilość osób, która walczy przeciw tobie.

Jeżeli Misiek chciałbyś mnie pouczać, co do ots-ów.., musiałbyś się trochę poduczyć kilku języków. Kolejnym razem proszę ja Ciebie nie wtrącaj się w nieswój biznes.

WONSZ
18-05-2007, 15:30
Trai'ler doskonale wiem że są otsy pod tibie 7.92, ale co to za frajda naciskać na klawisz f3 Sd-kując czy uhając się. Nie sprawia mi to żadnej frajdy, dlatego tego też lepsza jest tibia 7.6 w której liczy się zdolność manualna a nie ilość graczy przeciwko tobie.. W tibiach wcześniejszych bez hotkeów bez problemowo rozkładałem sporo wyższe lvl natomiast na 7.92 ha... Tutaj liczy sie ilość osób, która walczy przeciw tobie.

Jeżeli Misiek chciałbyś mnie pouczać, co do ots-ów.., musiałbyś się trochę poduczyć kilku języków. Kolejnym razem proszę ja Ciebie nie wtrącaj się w nieswój biznes.

Szacunek jakim Cię dażyłem właśnie się rozpłynął
"hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos?
-nie
Dasz mu nauczke?
-nie

Więc proponowal bym duela na rl tibii :>

/Phoenix Vast.

TyranX
18-05-2007, 20:35
Phenix musze powiedziec ze juz cos zmieniaja sie twoje wypowiedzi. Przestales byc wulgarny i powoli mozna z toba gadac jak z czlowiekiem.
Musialo cos cie nauczyc te 5 starych kat na ktore dostales bany albo zostaly usuniete. XD
Albo poprostu znudzilo ci sie tworzenie nowych pozdro XD

Shinjix
18-05-2007, 20:44
Ktos rzucil termin, ze na Isarze (podczas panowania DT) nie bylo polakow. Ten ktos albo gada od rzeczy, albo nigdy nie gral na isarze.

Na Isarze bylo i jest duuuuzo polakow. Czy nawiazywali walke z DT? Nawiazywali. Nawet dobra. Ale, jak to bywa z naszymi graczami - brak motywacji i czegokolwiek doprowadzil do porazki. Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XVII w. i tak jest teraz w tibii. Nie, nikogo tu nie obrazam. Koalicja przeciw DT miala dobrego przywodce - Dimitriego. Wszystko sie posypalo, gdy on dostal deleta. Jaki z tego moral? Narod do wojowania mamy dobry, zorganizowanie zle, motywacje zle, przywodcow zlych, takich co nie umia utrzymac wladzy, albo wogole ich nie mamy. Wiec trzeba kogos, kto to wszystko ogarnie. Gdyby znalazlby sie dobry przywodca, ktorego beda sluchac - to wygrana mamy w kieszeni. Bo ile juz bylo tych smiesznych, rasistowiskich wojen POL vs SWE, w ktorych Szwedzi grzali tylki w PZ, ale brak zorganizowania i jakiegokolwiek zmyslu taktycznego naszych rodakow doprowadzaly zawsze do zwyciestwa szwedow? (nie mowie tu o waszej iridii, tylko o wszystkich serwerach)

Ktos nawiazal do jakichs smiesznych duali na OTS 7.6.
Tak, kiedys liczyly sie umiejetnosci. Tak, teraz tibia ma wbudowane boty i wygrywa ten, kto ma wiecej run (ewentualnie - przegrywa ten, kto nie umie walczyc i jego pvp = 0). Ale tibia ewoluowala i trzeba to akceptowac. Albo do konca zycia siedziec na OTS 7.6 - bo ver. 7.6 byla najlepsza...

PS: Nie robcie tu takiego burdelu, bo znow bany polecialy.

Rippah
18-05-2007, 22:00
Ktos rzucil termin, ze na Isarze (podczas panowania DT) nie bylo polakow. Ten ktos albo gada od rzeczy, albo nigdy nie gral na isarze.

Na Isarze bylo i jest duuuuzo polakow. Czy nawiazywali walke z DT? Nawiazywali. Nawet dobra. Ale, jak to bywa z naszymi graczami - brak motywacji i czegokolwiek doprowadzil do porazki. Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XII w. i tak jest teraz w tibii. Nie, nikogo tu nie obrazam. Koalicja przeciw DT miala dobrego przywodce - Dimitriego. Wszystko sie posypalo, gdy on dostal deleta. Jaki z tego moral? Narod do wojowania mamy dobry, zorganizowanie zle, motywacje zle, przywodcow zlych, takich co nie umia utrzymac wladzy, albo wogole ich nie mamy. Wiec trzeba kogos, kto to wszystko ogarnie. Gdyby znalazlby sie dobry przywodca, ktorego beda sluchac - to wygrana mamy w kieszeni. Bo ile juz bylo tych smiesznych, rasistowiskich wojen POL vs SWE, w ktorych Szwedzi grzali tylki w PZ, ale brak zorganizowania i jakiegokolwiek zmyslu taktycznego naszych rodakow doprowadzaly zawsze do zwyciestwa szwedow? (nie mowie tu o waszej iridii, tylko o wszystkich serwerach)

Tak, kiedys liczyly sie umiejetnosci. Tak, teraz tibia ma wbudowane boty i wygrywa ten, kto ma wiecej run (ewentualnie - przegrywa ten, kto nie umie walczyc i jego pvp = 0). Ale tibia ewoluowala i trzeba to akceptowac. Albo do konca zycia siedziec na OTS 7.6 - bo ver. 7.6 byla najlepsza...

Well po pierwsze :

nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bo powiedzialem, ze W D'T nie bylo Polakow

po drugie :

zejdz z nas!

po trzecie:

na Iridi zaczalem grac jak Dimitri mial 120 lvl, za czasow Banana team, wiec ~~~

WONSZ
18-05-2007, 23:40
Phenix musze powiedziec ze juz cos zmieniaja sie twoje wypowiedzi. Przestales byc wulgarny i powoli mozna z toba gadac jak z czlowiekiem.
Musialo cos cie nauczyc te 5 starych kat na ktore dostales bany albo zostaly usuniete. XD
Albo poprostu znudzilo ci sie tworzenie nowych pozdro XD

Poprostu przestalem grać w Tibie, oraz tracić czas na gardłowanie się, na forum. Zapieprzam 5 razy w tygodiu na siłke, a od przyszłego tygodnia będe tyrał boks tajski. Coś jeszcze?

Na Isarze bylo i jest duuuuzo polakow. Czy nawiazywali walke z DT? Nawiazywali. Nawet dobra. Ale, jak to bywa z naszymi graczami - brak motywacji i czegokolwiek doprowadzil do porazki. Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XII w. i tak jest teraz w tibii. Nie, nikogo tu nie obrazam. Koalicja przeciw DT miala dobrego przywodce - Dimitriego. Wszystko sie posypalo, gdy on dostal deleta. Jaki z tego moral? Narod do wojowania mamy dobry, zorganizowanie zle, motywacje zle, przywodcow zlych, takich co nie umia utrzymac wladzy, albo wogole ich nie mamy. Wiec trzeba kogos, kto to wszystko ogarnie. Gdyby znalazlby sie dobry przywodca, ktorego beda sluchac - to wygrana mamy w kieszeni. Bo ile juz bylo tych smiesznych, rasistowiskich wojen POL vs SWE, w ktorych Szwedzi grzali tylki w PZ, ale brak zorganizowania i jakiegokolwiek zmyslu taktycznego naszych rodakow doprowadzaly zawsze do zwyciestwa szwedow? (nie mowie tu o waszej iridii, tylko o wszystkich serwerach)

-To zawsze polacy grzeją pz.

-To zawsze polacy dostają po dupie.

-duele na 7.6 to żałosna namiastka siły dla ludzi, którzy są na nich wychowani; a brak im strategii do obsługiwania CIPSHITU (aka bota w cliencie)

I jeszcze takie jedno pytanie do Ciebie...
..Jaka jest pogoda na twoim NON PVP?

Peke
19-05-2007, 00:35
Tak bylo podczas potopu szwedzkiego w XII w. i tak jest teraz w tibii.

Coś Ci się pomieszało, bo potop szwedzki był w XVII wieku ;p

Rastafarians
19-05-2007, 01:45
Coś Ci się pomieszało, bo potop szwedzki był w XVII wieku ;p

też na to zwróciłem uwagę, ale pomyśl, że jedno głupie "V" można przeoczyć, może miał na myśli XVII a napisał XII... :)

Rippah
19-05-2007, 10:34
też na to zwróciłem uwagę, ale pomyśl, że jedno głupie "V" można przeoczyć, może miał na myśli XVII a napisał XII... :)

Moze chcial byc 'super pr0 i wogole' ale mu sie nie udalo? :<

Mistik Vannesa
19-05-2007, 10:39
@ up
WONSZ Jeśli chcesz mnie cytować to prosze bez błedędów ort.

Widze że wcale nie rozumiesz o czym mowa i powiem w waszym jezyku „W*******ASZ” się w nie swoją sprawe.

"hoć na otesa 7.6 tam sie zmierzymy" tracisz tam cos?

Myślałem że dosyć jasno się wypowiedziałem ohh...Gdyż nie chodzi tu o to, co się zyskuje i co się traci tylko o satysfakcje, jaką to mi da.

„Nieważny jest sam sukces, ale metoda, jaką ją osiągnąłem” – Może odnieś się do tego i słuchaj, bo twój własny język cię zagłuszy.

Dasz mu nauczke?
Nie chodzi o samą nauczke tylko pokazanie, jakim jest dzieckiem, które potrafi tylko szczekać.

Co do tibi 7.92 Nie gram w nią z powodu update. (Można przeczytać, dlaczego nie gram w mojej karcie postaci na tibia.com, ale żebyście nie mieli za dużo tłumaczenia ENGLISHA to wam powiem.. Szedłem sobie nagle patrzę 3 RL od Chalino „dup dup dup” tzn hotkey SD SD SD morthur i you are dead. 100 k +, w itemach poszło w plecy) Wlaśnie z powodu tych hotkeyów tibia strąciła dla mnie cały urok. Pykam od czasu do czasu dla przyjemności na OTS 7.6 + TS.

Więc proponował bym duela na rl tibii :>
Ale z Ciebie wybitny inteligent., no tak racja 62 vs 44 zabłysnąłeś nieludzko

Wywnioskuj coś z tego i daj mi znać na priv, bo nie ma sensu zaśmiecać forum jeszcze bardziej naszym sporem, który i tak do niczego nie prowadzi bo udowodnię Ci że jesteś nikim a ty i tak będziesz swoje.. No nic nevermind.

WONSZ
19-05-2007, 12:39
Szczekać jak narazie potrafisz tu tylko ty, odrgazając się duelami na tibii 7.6 rotfl. Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale coraz bardziej pokazujesz 'how low you are'.

OŁWER EN OŁT
WONSZ
/Phoenix~~

Kiełek
20-05-2007, 12:01
Skład UF coś się "uszczuplił", czyżby koniec z duchem walki?

Pajerro
20-05-2007, 16:49
off top

btw Name: Jurand Wyrocznia
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 130
World: Iridia
Residence: Venore
Guild membership: Tank of the United Forces
Last login: May 17 2007, 22:38:50 CEST
Comment: First Knight to reach:
-Lvl 80-109
-Mlvl 7
-Skills 75/75<->88/85
First team to make Banshee quest, first who soled Behemoth quest.
First who tried annihilator, first who hunted demon hell.
Second to collect rare set on Iridia.

Fredde Jao aka Odin Darkdeath with touch of Rapo Kage, BRE!

Aureliuss is my brother and the best friend ever!

Black knight with white head of the orcs fortest.
Account Status: Free Account

elite knight na free accond :?? nierozumiem :P

maddie
20-05-2007, 17:34
off top

btw Name: Jurand Wyrocznia
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 130
World: Iridia
Residence: Venore
Guild membership: Tank of the United Forces
Last login: May 17 2007, 22:38:50 CEST
Comment: First Knight to reach:
-Lvl 80-109
-Mlvl 7
-Skills 75/75<->88/85
First team to make Banshee quest, first who soled Behemoth quest.
First who tried annihilator, first who hunted demon hell.
Second to collect rare set on Iridia.

Fredde Jao aka Odin Darkdeath with touch of Rapo Kage, BRE!

Aureliuss is my brother and the best friend ever!

Black knight with white head of the orcs fortest.
Account Status: Free Account

elite knight na free accond :?? nierozumiem :P

dopoki sie nie lognie, na stronie bedzie pisalo ze jest elite - po zalogowaniu sie, automatycznie zniknie. tak jak ze spaniem w domku, ktory straciles.

Kiełek
22-05-2007, 00:40
Kashrius i Bezok odeszli z UF. GL on Pandoria! Nie radze tam grac ;<

IridiaCarlinPk
22-05-2007, 09:30
zeby ich tam huntowali jak najpredzej;p:cup: w sumie i tak ci co tam sa najlepsza gildia bo jak oni tu z arc wygrac nie potrafia to tam zapewne gowno zrobia tez;d

Kapitan Chrupek
22-05-2007, 18:11
May 22 2007, 14:12:11 CEST Killed at Level 51 by Crealeth

a ten Crealeth to polak? bo dostalem mort hura i Ue za free.... i jeszcze paymenta Mi wlepił..

Kiełek
22-05-2007, 18:17
May 22 2007, 14:12:11 CEST Killed at Level 51 by Crealeth

a ten Crealeth to polak? bo dostalem mort hura i Ue za free.... i jeszcze paymenta Mi wlepił..

Tak, Crealeth to Polak. A dostałeś zapewne dlatego że znów się wkurzył, albo padł. Tak było z 2x UE w Carlin.

@edit
Patrz na jego dead liste, wszystko jasne :)

Kapitan Chrupek
23-05-2007, 10:16
Tak, Crealeth to Polak. A dostałeś zapewne dlatego że znów się wkurzył, albo padł. Tak było z 2x UE w Carlin.

@edit
Patrz na jego dead liste, wszystko jasne :)

hmm jeszcze paymenta Mi wlepił musze zapłacic 10k... chociaz jestem po hacku i najdrozsza rzecz jaka mam to brighsword, CHOCIAZ jeszcze ani razu nie miałem skulla ani 15 minut pz czy móglby ktos z nim pogadac zeby znalazl innego kozła ofiarnego... bardzo was prosze :(

Kapitan Chrupek
23-05-2007, 13:18
;;;;;;'
sory;/

i tak to nie Ty

11:52 Boomber Zajbatsu [49]: sry nie mam jak Ci zaplacic juz nawet uhow nie mam
11:52 Crealeth [130]: raz na wozie raz pod wozem
11:53 Boomber Zajbatsu [49]: huntujesz mnie?
11:53 Crealeth [130]: ta
11:53 Boomber Zajbatsu [49]: za co
11:54 Crealeth [130]: znowu wkleisz nasza rozmowe na forum?
11:54 Crealeth [130]: 10k do ankrahmun
11:54 Crealeth [130]: inaczej bedziesz padac
11:54 Crealeth [130]: elo
11:54 Boomber Zajbatsu [49]: musze najpierw loota zrobic
11:54 Crealeth [130]: to masz czas do 20

CHU*A WAFLA I TAK CI NIE ZAPLACE!! :)

Kiełek
23-05-2007, 13:26
Zapłac, ja zapłaciłem odrazu i jest jak dawniej, co nie Crealethu? :D

ki5ia
23-05-2007, 16:32
i tak to nie Ty

11:52 Boomber Zajbatsu [49]: sry nie mam jak Ci zaplacic juz nawet uhow nie mam
11:52 Crealeth [130]: raz na wozie raz pod wozem
11:53 Boomber Zajbatsu [49]: huntujesz mnie?
11:53 Crealeth [130]: ta
11:53 Boomber Zajbatsu [49]: za co
11:54 Crealeth [130]: znowu wkleisz nasza rozmowe na forum?
11:54 Crealeth [130]: 10k do ankrahmun
11:54 Crealeth [130]: inaczej bedziesz padac
11:54 Crealeth [130]: elo
11:54 Boomber Zajbatsu [49]: musze najpierw loota zrobic
11:54 Crealeth [130]: to masz czas do 20

CHU*A WAFLA I TAK CI NIE ZAPLACE!! :)

dobrze :baby: :baby: :baby:

Massior
23-05-2007, 17:33
Ten typ tak ma. Nie płać. Proste.~~

Kapitan Chrupek
24-05-2007, 00:46
Ten typ tak ma. Nie płać. Proste.~~

spoko tylko jestem mu na 2 ue ;/ napisal ze bedzie mnie huntowac wiec chyba sie pozegram z iridia..

Ale nie jestem jakas ciota zeby placic za cos czego nie zrobilem!!

Pajerro
24-05-2007, 15:34
Crealeth przemyś co robisz i czyń dobro :] (jesli jestes normalny )
zachowuj sie tak dalej (jesli jestes psychiczny ;])

Ripper wg. ciebie kazdy co nie włazi w dupe szweda i niezachowuje sie jak ty, jest idiota.. nie martw sie rozumiemy cie i mamy nadzieje że kiedys wyroślejesz:baby:

Kiełek
24-05-2007, 19:34
Skończ grać... wakacje się zbliżają powolutku :)

I rób tak jak mi Evuller kazał, zamiast robic PG w Tibii, zrób sobie z panienkami.
Jakbyś zobaczył co Tibia zrobiła z moją klatą to by Ci się odrazu odechciało grac ;<

Dobra blablabla koniec tematu Crealetha :) Jakies nowe fragi/wydarzenia z wojny? :D

Grilvex
24-05-2007, 21:17
Nie uważacie że ten temat powinien zostać zamkniety?
Przecież wojny już nie ma...chyba.

Massior
24-05-2007, 22:20
Nie uważacie że ten temat powinien zostać zamkniety?
Przecież wojny już nie ma...chyba.

I znów będziemy czekać na jakieś wielkie BooM Wydarzenie żeby dowiedzieć się co się dzieje na naszym servie? Don't think so...

Rippah
24-05-2007, 22:55
21:40 Sio De'Neo [52]: Statement: "09:37 Sir Haken [62]: your mother is fucking kurwa" (May 23 2007, 10:38:41 CEST in 'Main Trade Channel')

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Z ogolnych wydarzen to veremus padl od zen<imie żeńskie w dopełniaczu>. Razem ze Sio walilem Sekulado, przyszedl chealino i pol zenow, ubili avena i kazali nam placic :(((((((((

Shinjix
26-05-2007, 00:34
Przypominam, ze o temat o wojnie, a nie chat. Jak chcecie sobie pogadac, to w grze na prywatnym kanale. Nastepnym razem poleca warny za spam.

Danthorr
26-05-2007, 12:34
Do UF:

Swoją postawą w wojnie przynosicie tylko wstyd Polakom. Było was więcej + tibiabot, czego chcieć więcej ? Ale wy wolicie wszystko spieprzyć...

pawel1992
26-05-2007, 20:55
Rippah@

swiete slowa ; d

aha mam ci cos przekazac masz sie odezwac do Phoenixa na gg :x

-----

co do wojny , 1 wielka lipa , wogole niepotrzebnie ja zaczynalismy .. skoro polowie skladu odechcialo sie walczyc prawie ze na poczatku wojny :confused:

Anas Kiro
26-05-2007, 22:51
Do Danthorra:
Dobrze że ty przynosisz dume Polakom;]

Eve sprawe mam do Ciebie jakby mnie nie było na Tibii to weź moje gadu od Rasty

Meteon!
27-05-2007, 03:31
@Danth~

Ty nas nazywasz "polaczkami" tak naprawde sam jestes "polaczkiem", ktory sie boi sie walczyc i umie tylko gadac.

/Metek.

Danthorr
27-05-2007, 15:39
@Danth~

Ty nas nazywasz "polaczkami" tak naprawde sam jestes "polaczkiem", ktory sie boi sie walczyc i umie tylko gadac.

/Metek.

Hahahahaha! Made my day! Walczyłem raz po stronie polaczków, gdy miałem 50 lvl+. Wtedy powiedziałem, że pieprze taką organizacje, i takich współtowarzyszy. I od 98 lvla walczyłem dla Arc. na 30 i 60 lvlu też nie bałem się walczyć za DB. Stare DB.

Info dla idiotów: Jedyny mój char to 10 sorc "Danthie"

Danthorra sprzedałem w lipcu 2006, po hacku więc jak mam do cholery nim walczyć? X_x

Ps. Gdybym tylko miał 80lv+ chara walczyłbym.

IridiaCarlinPk
27-05-2007, 18:40
21:40 Sio De'Neo [52]: Statement: "09:37 Sir Haken [62]: your mother is fucking kurwa" (May 23 2007, 10:38:41 CEST in 'Main Trade Channel')

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Z ogolnych wydarzen to veremus padl od zen<imie żeńskie w dopełniaczu>. Razem ze Sio walilem Sekulado, przyszedl chealino i pol zenow, ubili avena i kazali nam placic :(((((((((
:((( ale respect dla pvp enigmata<3 xD
Everanor skataktuj sie z pheonixem na gg asap

-Phoenix-
27-05-2007, 19:02
Kolejne konto do mojej kolekcji ^^

Everanor, Lorth, Kurhax catch me on gg ASAP :>

Pora odkurzyć stare znajomości :)

A wojna była przegrana na starcie, temat do zamknięcia;) Proponuje petycje napisac, o zezwolenie na 'wydarzenia z iridii part 3'

kto jest za?;)

Meteon!
28-05-2007, 00:23
Ps. Gdybym tylko miał 80lv+ chara walczyłbym.

Ale po stronie Arc~

/Metek.

Karolek98
28-05-2007, 01:02
http://www.***********.com/531864385.html
http://rapidshare.com/files/33747746/Prezentacja1.pptx.html

Massior
28-05-2007, 15:40
http://www.***********.com/531864385.html
http://rapidshare.com/files/33747746/Prezentacja1.pptx.html

łots dat? ;>

Valard
28-05-2007, 17:46
Phoenix ja jestem za =) Uważam, że już jako takiej wojny nie ma, więc ten temat nadaje się do zamknięcia jeżeli nie można poruszać innych wątków.
@Karolek może jakaś podpowiedź co do tych linków? =p

Soferim
30-05-2007, 10:32
@ Ripper wziąłeś rozwód z kochanymi szwedami?

May 29 2007, 22:10:11 CEST Killed at Level 63 by Chealino

Anienqis
30-05-2007, 11:39
@ Ripper wziąłeś rozwód z kochanymi szwedami?

May 29 2007, 22:10:11 CEST Killed at Level 63 by Chealino

Taa, wzialem rozwod tydzien przed koncem bana odchodzac od atmo i stajac sie random peka, a jakos tydzien temu zabilem rla od tych brkow i nie zaplacilem, a jak nic nie wiesz to nie pisz.

Crealeth
30-05-2007, 16:28
wyrzucili cie z atmo~

Jinikao
30-05-2007, 18:36
Hehe i co diliver dzieciaku, pamietasz ajk mowiles ze ja nei pogram a ty bedziez gral an iridi?? i jak wyglada dzisj wytuacja? ja gram arc mi oddalo cos kasy za deda, wpisali mnie za namowa eve na poi, a ty padasz od Chea:) wiec next time dzieciaku lepiej nie kłóc sie ze mna:]

ki5ia
30-05-2007, 18:55
rowy arc są juz czyste wiec go nie potrzebują, zrobili z tym smieciem to samo co zrobią z innymi lizodupcami ;> i na ch uj tak robic lol

Pajerro
30-05-2007, 19:10
Kisia nie pamietasz co sam kiedys robiles :<???

ki5ia
30-05-2007, 19:21
Kisia nie pamietasz co sam kiedys robiles :<???

walczylem po stronie arc, nazywasz to lizodupstwem?
bylem z nimi od poczatku a jak mnie wyjebali odrazu od nich odszedlem a nie siedzialem przy nich jak pies wiec co Ty pierdolisz?

Kiełek
30-05-2007, 20:01
A większośc UF już się wypłaciła, so wojny chyba już nie ma. Temat pewnie w najbliższych dniach zamkną :/

Anienqis
30-05-2007, 21:00
walczylem po stronie arc, nazywasz to lizodupstwem?
bylem z nimi od poczatku a jak mnie wyjebali odrazu od nich odszedlem a nie siedzialem przy nich jak pies wiec co Ty pierdolisz?

A juz nie pamietasz jak dostales sie do arc?;]

ki5ia
30-05-2007, 23:35
A juz nie pamietasz jak dostales sie do arc?;]

przypomnij mi?

Danthorr
31-05-2007, 17:50
To zalezy którym ownerem jesteś :p

Btw, co do lizodupstwa, masz na myśli mnie? =(

Maxxonek
01-06-2007, 00:03
I od 98 lvla walczyłem dla Arc. na 30 i 60 lvlu też nie bałem się walczyć za DB. Stare DB.

HAIL DB! ;D

<ot tak sie porwałem, bo dawno nic nie mówiłem ;o>

-Phoenix-
01-06-2007, 10:09
HAIL DB! ;D

<ot tak sie porwałem, bo dawno nic nie mówiłem ;o>

O kurwa, Ty żyjesz 8o

ki5ia
01-06-2007, 11:28
To zalezy którym ownerem jesteś :p

Btw, co do lizodupstwa, masz na myśli mnie? =(

inni ownerzy moze pograli tym harem 2-3 dni potem haczyłem spowrotem, wiec jestem caly czas tą samą osobą ;))

co do Ciebie to nie wiem jak to wtedy było bo akurat było to w trakcie mojej 6 miesiecznej przerwy z pixelkami

-Phoenix-
01-06-2007, 11:42
wiec jestem caly czas tą samą osobą

Lmao? Jesteś dwulicową szmatą, inaczej tego ująć nie umiem.. Najpierw 'walczysz' po stronie arc, wozisz się jak tir...A teraz jesteś z polaczkami i walczysz przeciwko nim n/c

Podsumowując:
kobieta zmienną jest

ki5ia
01-06-2007, 14:39
Lmao? Jesteś dwulicową szmatą, inaczej tego ująć nie umiem.. Najpierw 'walczysz' po stronie arc, wozisz się jak tir...A teraz jesteś z polaczkami i walczysz przeciwko nim n/c

Podsumowując:
kobieta zmienną jest

dwulicową szmatą to jest twoja stara, najpierw cie urodzila a potem porzuciła.
sam przyznales, kobieta zmiennią jest.

walczylem z arc dopóki zaczeli robic rzeczy które mi sie nie podobaly ;)) a z racji ze moji rl walczyli po stronie polaków robilem to samo ;o

Pajerro
01-06-2007, 21:34

Podsumowując:
kobieta zmienną jest

POPIERAM CIE PHEONIX W 200%-TACH ;]
kisia to dwulicowa szmata i co tu dalej mówic....

Danthorr
01-06-2007, 23:01
Mówię tylko to co słyszałem, od osób które razem z Tobą wtedy były z Arc (Polaków). Ze mną było tak, że zaoferowałem swoją pomoc podczas którejś tam wojny (z AQ chyba, już nie pamiętam) i polaczki odebrały to za lizodupstwo. No cóż. Ja tylko chciałem walczyć po tej stronie, których racje uważałem za bliższe mi. A wszystko się zaczęło, gdy jeszcze byłem w DB, prowadziliśmy wojnę z Sky Walkers (banda noobów, w szczególności Polaków), których było 3x więcej~. Wtedy Chea chciał nam pomóc. Ale okazało się to zbyteczne bo wojna się skończyła po 1 bitwie (6:0 dla nas). Później zaczęło się moje (jak to niektórzy określają) pgowanie. 125 dni z 50 lvla do 100 to w cholerę dużo. No i na pewnej bitwie na Edron napisałem do kilku członków Arc (m.in Frelle'go, którego jako jednego z niewielu nie trawiłem), że chętnie pomogę (w tym czasie utrzymywałem bliskie kontakty z Chea, Helun, Zielp, i wiele wiele więcej, więc to wydawało mi się właściwe. Fakt, Arc prowadzi dość brutalną politykę, żeby nie powiedzieć zaborczą, ale wszyscy to dobrze wiedzą (choć głośno nie mówią), że taką samą byście prowadzili wy, gdybyście byli u władzy. Więc nie wiem po co ta cała afera, z tym, że lizałem dupę Szwedom tylko po to, żeby coś znaczyć. Prawda jest taka, że zabijałem każdego, na którego miałem powód i dowód.

Ps. Pamiętam też, jak Kisiu przyszedłeś po mnie na Poh (moje ulubione miejsce expa :p) i gdy Cię zaatakowałem zrobiliście massloga na mnie : > Paru od was padło. Fajnie mi się wtedy grało, no ale hack zrobił swoje.

Ps2. Taka rada na przyszłość, bo pewnie nie jedna jeszcze wojna z Arc będzie: zróbcie gildie, nie tymczasową jak UF, robioną na czas wojny, ale taką w której osoby będą ze sobą zgrani, będą zaprzyjaźnieni i będą wiedzieli za co i przede wszystkim ZA KOGO walczą. Wybierzcie też porządnego lidera, który będzie umiał pokierować taką liczbą osób i słuchajcie się go. Tak było w DB i tak było w Arc (zresztą, sam to wiesz)No i wygrywaliśmy większość wojen. Każdy wiedział, jakie było jego miejsce w szeregu. Nikt nie wychodził do przodu i nigdy co ważniejsze, nie zostawał z tyłu.

Ps3. Chętnie bym pomógł w następnej wojnie, nie wywyższając się, ale sądzę, że gdybym był liderem gildii takiej jak UF (lvle i ilość osób) to bym wygrał z Arcanium.

ki5ia
01-06-2007, 23:21
Mówię tylko to co słyszałem, od osób które razem z Tobą wtedy były z Arc (Polaków). Ze mną było tak, że zaoferowałem swoją pomoc podczas którejś tam wojny (z AQ chyba, już nie pamiętam) i polaczki odebrały to za lizodupstwo. No cóż. Ja tylko chciałem walczyć po tej stronie, których racje uważałem za bliższe mi. A wszystko się zaczęło, gdy jeszcze byłem w DB, prowadziliśmy wojnę z Sky Walkers (banda noobów, w szczególności Polaków), których było 3x więcej~. Wtedy Chea chciał nam pomóc. Ale okazało się to zbyteczne bo wojna się skończyła po 1 bitwie (6:0 dla nas). Później zaczęło się moje (jak to niektórzy określają) pgowanie. 125 dni z 50 lvla do 100 to w cholerę dużo. No i na pewnej bitwie na Edron napisałem do kilku członków Arc (m.in Frelle'go, którego jako jednego z niewielu nie trawiłem), że chętnie pomogę (w tym czasie utrzymywałem bliskie kontakty z Chea, Helun, Zielp, i wiele wiele więcej, więc to wydawało mi się właściwe. Fakt, Arc prowadzi dość brutalną politykę, żeby nie powiedzieć zaborczą, ale wszyscy to dobrze wiedzą (choć głośno nie mówią), że taką samą byście prowadzili wy, gdybyście byli u władzy. Więc nie wiem po co ta cała afera, z tym, że lizałem dupę Szwedom tylko po to, żeby coś znaczyć. Prawda jest taka, że zabijałem każdego, na którego miałem powód i dowód.

Ps. Pamiętam też, jak Kisiu przyszedłeś po mnie na Poh (moje ulubione miejsce expa :p) i gdy Cię zaatakowałem zrobiliście massloga na mnie : > Paru od was padło. Fajnie mi się wtedy grało, no ale hack zrobił swoje.

Ps2. Taka rada na przyszłość, bo pewnie nie jedna jeszcze wojna z Arc będzie: zróbcie gildie, nie tymczasową jak UF, robioną na czas wojny, ale taką w której osoby będą ze sobą zgrani, będą zaprzyjaźnieni i będą wiedzieli za co i przede wszystkim ZA KOGO walczą. Wybierzcie też porządnego lidera, który będzie umiał pokierować taką liczbą osób i słuchajcie się go. Tak było w DB i tak było w Arc (zresztą, sam to wiesz)No i wygrywaliśmy większość wojen. Każdy wiedział, jakie było jego miejsce w szeregu. Nikt nie wychodził do przodu i nigdy co ważniejsze, nie zostawał z tyłu.

Ps3. Chętnie bym pomógł w następnej wojnie, nie wywyższając się, ale sądzę, że gdybym był liderem gildii takiej jak UF (lvle i ilość osób) to bym wygrał z Arcanium.

taka gildia musiala by byc dlugoooo a dopiero potem mozna by zaczac walczyc, zeby ludzie sie zgrali i zeby kazda cos znaczyl dla innych.

@pajero
gówno o mnie wiesz to sie nie udzielaj, zamknij twoj krzywy ryj i idz sobie postrzelac karabinem na kulki

Danthorr
02-06-2007, 10:01
taka gildia musiala by byc dlugoooo a dopiero potem mozna by zaczac walczyc, zeby ludzie sie zgrali i zeby kazda cos znaczyl dla innych.

No oczywiście, tak się najlepiej walczy. Po co walczyć za kogoś, kogo się nawet nie zna? =) "Walczę, nie dlatego, że nienawidzę moich wrogów, ale dlatego, że kocham moich sprzymierzeńców"

Karolek98
04-06-2007, 00:40
http://www.***********.com/378283188.html

Pajerro
04-06-2007, 16:03
@pajero
gówno o mnie wiesz to sie nie udzielaj, zamknij twoj krzywy ryj i idz sobie postrzelac karabinem na kulki[/QUOTE]

to wystaw swój krzywy ryj to chętnie "se postrzelam"

twoj mam zamknąć twój krzywy ryj?? cos ci sie pomyliło chyba z pisownia..
wiem ze jestes jebanym złodziejem ;]

Anienqis
04-06-2007, 16:45
@pajero
gówno o mnie wiesz to sie nie udzielaj, zamknij twoj krzywy ryj i idz sobie postrzelac karabinem na kulki

to wystaw swój krzywy ryj to chętnie "se postrzelam"

twoj mam zamknąć twój krzywy ryj?? cos ci sie pomyliło chyba z pisownia..
wiem ze jestes jebanym złodziejem ;][/QUOTE]

nie kazdy jest taki pr0 jak Ty, sorry :< Ja to bawilem sie w pistolety na kulki, gdy mialem 6 lat, a Ty masz 16 czy tam ile i dopiero do tego dorosles. Conclusion - jestes niedorobiony .))))))))))))))

@miniek

pozdrow Chipsa irl

Maxxonek
04-06-2007, 18:27
O kurwa, Ty żyjesz 8o

A jak! Wciąż aktywny xD

Danthorr
04-06-2007, 21:37
Ja to bawilem sie w pistolety na kulki, gdy mialem 6 lat, a Ty masz 16 czy tam ile i dopiero do tego dorosles. Conclusion - jestes niedorobiony .))))))))))))))

AEG to zarąbista gra cióló!

To, że Ty wolisz sobie pokopać piłkę, która ma większe IQ od Ciebie nie znaczy, że każdy to lubi.

Anienqis
04-06-2007, 22:13
AEG to zarąbista gra cióló!

To, że Ty wolisz sobie pokopać piłkę, która ma większe IQ od Ciebie nie znaczy, że każdy to lubi.

Tak, wole pograc w siatkufkem albo pokopac pilke przy piwie niz na*******ac po lesie z pistoletami na kulki ukradzionych dla 5letnich dzieci ;]]]] Wez wogole nie udzielaj sie, misiu uszatku jebany. Fu Danthorr'Klapo'Uchy. huehue

Maxxonek
05-06-2007, 01:05
omg, ludzie ;s każdy ma swoją pasję i już ;s tak samo może ktoś powiedzieć o Was: "wolę grać w nogę, niż siedzieć przy kompie i grać w Tibię, która jest pixelowata i przeznaczona dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat". Ale po co? ;o Każdy robi to co lubi, więc skończcie z tym teatrem ;o

Bandzioch
05-06-2007, 23:44
omg, ludzie ;s każdy ma swoją pasję i już ;s tak samo może ktoś powiedzieć o Was: "wolę grać w nogę, niż siedzieć przy kompie i grać w Tibię, która jest pixelowata i przeznaczona dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat". Ale po co? ;o Każdy robi to co lubi, więc skończcie z tym teatrem ;o

Głos rozsądku :cup:

Kiełek
06-06-2007, 22:01

Dobrze gada, na prezydenta go! :)

btw. Kiedy wkońcu zamkną ten topic? Wojny ni ma, jedynie Xyllo i Nazgul padli od Laubau i Mewtu bo bili Viffarna chyba :d

Maxxonek
06-06-2007, 23:43
Dobrze gada, na prezydenta go! :)

btw. Kiedy wkońcu zamkną ten topic? Wojny ni ma, jedynie Xyllo i Nazgul padli od Laubau i Mewtu bo bili Viffarna chyba :d

Nie podejmę się, chociaż gorzej niż teraz być nie może ;) (mowa o naszym szlachetnym Prezydencie ofc xD)

Pewnie nie zamkną ;> Chyba, że zaraz jazdy się zaczną jakieś wesołe =D

Feliex1
13-06-2007, 01:20
czy mógłby ktoś przedstawic mi sytuacje tej wojny tzn. jaka gildia bije sie z jaką,
czy wogle instnieje ta wojna jeszcze poniewaz szukalem na tibia.com i nigdzie nie bylo tematu z fragami. jesli nie to kto teraz rzadzi na swerze ogolnie interesuje mnie ten swiat chcialbym poznac jego gospodarke a nie chce mi sie czytac wszystkich tematow ... z gory dzieki

Elevarm
13-06-2007, 09:03
czy mógłby ktoś przedstawic mi sytuacje tej wojny tzn. jaka gildia bije sie z jaką,
czy wogle instnieje ta wojna jeszcze poniewaz szukalem na tibia.com i nigdzie nie bylo tematu z fragami. jesli nie to kto teraz rzadzi na swerze ogolnie interesuje mnie ten swiat chcialbym poznac jego gospodarke a nie chce mi sie czytac wszystkich tematow ... z gory dzieki

Jakiś czas temu była wojna pomiędzy rządzącą gildią Arcanium oraz United Forces, którzy zaatakowali Arcanium znienacka nabijając 8 fragów pierwszego dnia, i na tym praktycznie cała aktywność wojenna się skończyła. Później UF nie wykorzystywało sytuacji, były co prawda małe starcia i kilka ofiar po obu stronach, ale wojną bym tego nie nazwał. Większość UF wypłaciła się już, pozostała część jest nadal oficjalnie hunted.

Gospodarka jest słaba, ceny są niskie. PA spore, chyba że zna się tych których trzeba, wtedy nawet 30 level może pomiatać 150. Parę dni temu 60 osób (Arcanium, Zen i przyjaciele) zrobiło pierwszy na Iridii PoI, co napewno ruszy trochę serwer.

Feliex1
13-06-2007, 19:31
ok Elevarm dzieki za info, mam jeszcze jedno pytanie ogolnie serwer jest opanowany przez szwedow tzn gra ich tu dozo ?
tak btw zamierzam wrucic na ten serw mam tutaj najta ktorym dawno juz nie gralem

-Phoenix-
13-06-2007, 20:21
Waste of time :o

A co do tego 'najta' to odrazu powiedz ze kupujesz Drago ;|

Feliex1
13-06-2007, 21:42
Waste of time :o

[..]

czemu waste time? czy to az tak zrobil sie ten kiepski swiat?

Kiełek
13-06-2007, 21:46

Poznasz kogo trzeba i sobie pograsz :>

pawel1992
13-06-2007, 21:57

Poznasz kogo trzeba i sobie pograsz :>

byle trzymaj sie zdala od kiełka bo z nim zajdziesz najwyżej pod monopolowy : D

Elevarm
13-06-2007, 22:19

No i od Everanora, bo on na zadane wieczorem pytanie potrafi odpowiedzieć następnego dnia rano:P

pawel1992
14-06-2007, 00:32
No i od Everanora, bo on na zadane wieczorem pytanie potrafi odpowiedzieć następnego dnia rano:P

Ty to powiedziales ; d , ale nie gniewamy sie za to i rozumiemy Cię ... Wkońcu nie każdy dostaje 20-30 ~ priv msg jak sie zaloguje 8o

Lisu
14-06-2007, 01:15

To i tak dobrze by bylo :|

Kiełek
14-06-2007, 16:06

Eeee... nie zapomnij kto chciał iśc na misję "Komandosów", ekhm

Panicz
14-06-2007, 16:43

wiem cos o tym...xD

Pawel niestety to sa koszta slawy,myslales ze co ,ze tylko polowania i bankiety :D

A tak na marginesie kto poprowadzi nowe POI ,bo sie organizuja na koniec czerwca ?

Pozdrawiam

"pojawiam sie i znikam,taka rola magika "
Paktofonika