Pokaż pełn± wersje : Kolejne pk filmy od Veritasa ( many h lvls owned) :D
No to zaczynamy. Jak juz wiedzie nienawidze brazoli i mexykanow.O to kilka filmow pokazujacych ich glupta i graczy na Solerze.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24335 - 156 ED,103 EK,123 RP,106 RP,63 EK
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24242 - 98 RP i 113 MS i prawie 195 MS
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24051 - 107 ED i 108 MS
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/23998 - 93 MS
Milego ogladania :)
Hail
mhmhm.. smakowity ten 1 film
widzialem all :) wszystkie sa 10/10 !!
za******** filmiki
;xd
hail u :)
Robert Lublin
12-05-2007, 14:19
Wszystkie filmy zajebiste ;o
Najlepszy według mnie był ten pierwszy i drógi bo dwa ostanie to głównie ucieczka... :P
W drógim ładna walka z tym 195msem (na sino miał -.-) tylko sie dziwe czego go potem nei gonili¶cie skoro juz nie miał many tylko zajeli¶cie sie tym 98RP ja bym wolał mieć fraga 195msa niz 98Rp :P
Wiecej takich filmów ;)
@Edit
A bym był zapomniał zlewałem sie z zgrania tych brazoli w pierwszym filmie hehe zamaist przyj¶ć jedna ekip± i was rozjebać to przychodzili po 1 i padali hehe :P
Pierwszy widziałem ~3h temu, zajewisty XD a reszte obejrze :)
Kileros fire'son
12-05-2007, 16:06
Mmmmmmmmmmmmmm nice :P
Astistan
12-05-2007, 16:14
rehost plax
Robert Lublin
12-05-2007, 16:45
@UP
Lol po co Ci rehost jak linki dziłaj± a na tibiacams nie ma limitów ¶cigania to nie wiem co Ci nie pasuje? lol ;o
ciacho2oo7
12-05-2007, 18:03
HAHAHHAHHAHA
pierwszy filmik odlot :p ... bożeeeee i oni wbili 150lvl na pvp ?! haha.. 131lvl 63lvl 90lvl 81lvl i robi± więcej niż 150lvl .. AWaanUtraaaaaa.. Fizio.. :p
reszta filmików też fajnie ;).
tak rozpętałe¶ III wojne na solerze..
@UP
Lol po co Ci rehost jak linki dziłaj± a na tibiacams nie ma limitów ¶cigania to nie wiem co Ci nie pasuje? lol ;o
Ale niektorzy maja transfer 0.1 kb/sek
[QUOTE=Robert Lublin;1426026]Wszystkie filmy zajebiste ;o
Najlepszy według mnie był ten pierwszy i drógi bo dwa ostanie to głównie ucieczka... :P
W drógim ładna walka z tym 195msem (na sino miał -.-) tylko sie dziwe czego go potem nei gonili¶cie skoro juz nie miał many tylko zajeli¶cie sie tym 98RP ja bym wolał mieć fraga 195msa niz 98Rp :P
W filmie gdzie zabijamy 108 msa i 107 eda mozecie wylaczyc po ich deadach a w ostastnim podczasz uciekania prawie zabilismy jeszcze 103 ek i 91 ms.
A co do twojego pytania to nie myslisz ze poprsotu trudno dogonic 195 msa ?;pJa jeszcze go doganialem ale necro nie nadazal a 98 rp to tez frag:)
Aha no i w sumie to ne jest rozpetanie wojny ale niby cos sie szykuje.Pewnie jak zwykle stane na niczym.
Elo
Wiesz bardzo "fajne" nazwy tych filmikow. Nie wiem czy rasizm tutaj to nie najlepsze pojecie . . .
Robert Lublin
13-05-2007, 12:12
@Veritas
No trudno trudno ale skoro juz nie miał many to warto było popróbować, bo ten palek i tak by was dalej gonił to i tak i tak by raczej padl xDDD
Pozdro.
Wiesz bardzo "fajne" nazwy tych filmikow. Nie wiem czy rasizm tutaj to nie najlepsze pojecie . . .
Heh pograj na solerze i zobacz czemu:)
Fajne filmiki pekowania xDDDD
Nicole Sunrise
14-05-2007, 18:18
Ladne fragi ;d
P.S. Ewangelia wg. ¦w. Veritasa? :d
Siusiukupalele
15-05-2007, 12:03
No no filmy 1 klasa ;], respect 4 u o/
Filmy fajne, fragi fajne, mimo wszystko brakuje wam zgrania zupelnie :D wogole komunikujecie sie podczas akcji bo tego nie widac 8o jesli popracujecie nad zgraniem, bedziecie rzucaj wiecej m walli i przede wszystkim wiecej fb, bo nie rzucacie gdy juz kogos trapniecie i pozniej on wychodzi... To jestem pewny ze zabijecie jeszcze o wiele wiecej ludzi.
Anyway Gratz
Filmy fajne, fragi fajne, mimo wszystko brakuje wam zgrania zupelnie :D wogole komunikujecie sie podczas akcji bo tego nie widac 8o jesli popracujecie nad zgraniem, bedziecie rzucaj wiecej m walli i przede wszystkim wiecej fb, bo nie rzucacie gdy juz kogos trapniecie i pozniej on wychodzi... To jestem pewny ze zabijecie jeszcze o wiele wiecej ludzi.
Anyway Gratz
Nie mozemy zucac za duzo fb bo jest tam wystarczajaco duzo noobow zeby nabic nam bany + to z brazole i mexykanskie psy nie maja lagow w przeciwienstwie do nas bo solera to USA serv.Organizacja bedzie lepsza bo moge juz korzystac z ventrilo:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.