zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pandoria war... 152ek Owned!

Suppcio
12-05-2007, 15:54
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24268

Hail Glamour _/

Caruel
12-05-2007, 16:06
Gz fraga ;]]

Która gildia walczy w słuszniejszej sprawie ? może mnie ktoś oświecić? xD

Robert Lublin
12-05-2007, 16:15
Hehe nice fajne battle na OF tylko szkoda ze tamci nie potrafiły was z tamtąd wykurzyć bo by sie wiecej działo :P

Ale film fajny tylko szkoda ze tylko 1 frag... :P

owntibia.exe
12-05-2007, 16:17
Lol, to ta wojna się jeszcze toczy?

Suppcio
12-05-2007, 16:30
Lol, to ta wojna się jeszcze toczy?

Na to wygląda... oczywiście z przerwami .

@Caruel
która gildia walczy w słusznej sprawie... Trudno powiedzieć BTO to gildia składająca się z samych polaczków którzy nad używają swojej siły w stosunku do innych graczy. Nie zmienia faktu że na początku opowiadałem się bardziej za nimi... czyli za starymi Feedayen czy coś takiego. Teraz gdy powstał konflikt pomiędzy starymi graczami Z TK czyli Maximilianesem i Xeditem a tie pogromcą który gra teraz Nilostanem ... wole bardzej Glamour z tego względy że maxi~ i XEdit~ to moi najlepsi koledzy z pandorii x)

Bez~
12-05-2007, 21:13
hail Dura Deluxo wielki rycerski szaman !

hail Beyond The Obvious !

Dark Brozyn
12-05-2007, 23:03
hail Dura Deluxo wielki rycerski szaman !

hail Beyond The Obvious !

HAIL ME ! xD

Suppcio szkoda że nie masz mojego filmiku na którym pięknie widać jak padają Twoi super koledzy Maxi i Xedite ;)

Demioh
12-05-2007, 23:14
Na to wygląda... oczywiście z przerwami .

@Caruel
która gildia walczy w słusznej sprawie... Trudno powiedzieć BTO to gildia składająca się z samych polaczków którzy nad używają swojej siły w stosunku do innych graczy. Nie zmienia faktu że na początku opowiadałem się bardziej za nimi... czyli za starymi Feedayen czy coś takiego. Teraz gdy powstał konflikt pomiędzy starymi graczami Z TK czyli Maximilianesem i Xeditem a tie pogromcą który gra teraz Nilostanem ... wole bardzej Glamour z tego względy że maxi~ i XEdit~ to moi najlepsi koledzy z pandorii x)

z BTO mozna zyc , z glamour nie =)

Gripix
13-05-2007, 00:39
Hehe nice fajne battle na OF tylko szkoda ze tamci nie potrafiły was z tamtąd wykurzyć bo by sie wiecej działo :P

Ale film fajny tylko szkoda ze tylko 1 frag... :P

Byly na 2 fragi ze strony Glamur i 2 ze stront BTO (chyba 2)

Gripix.

Pandorian technomancer
13-05-2007, 22:46
HAIL ME ! xD

Suppcio szkoda że nie masz mojego filmiku na którym pięknie widać jak padają Twoi super koledzy Maxi i Xedite ;)

Ok wiec drogi Smarku wstaw swój filmik. Wszyscy uwielbiamy twoje supper hipper zajefane filmiki na ktorych zawsze zostajesz poza akcja lub zabijasz jakies niskie lewele.

hail Smark Brozyn :evul:

vns.rlz
13-05-2007, 23:22
Mam nadzieje ze tie noob padnie i bedzie pay albo change server xD

Maciek008
13-05-2007, 23:33
hehe depry sie jak frajer wylozyl i dal trapnac :P