Pokaż pełną wersje : Przygotowania do pacc i ip block
Niedozwolony
12-05-2007, 16:47
Strzałka!
Internet mam w sieci vectra;/ i gdy loguje sie na Tibie jest napis
"Ip adress blocked 30 minutes(czy jakoś tak)" I co moge zrobić aby swobodnie logować sie w każdej chwili??
A teraz co do pacca. Gdybym usunoł owy problem myśle ze mógłbym być szczęsliwym posiadaczem pacca.Ale co niebede 90 zł wyrzucał na 2 miesiące gry z paccem(bo często jest ip block nie całymi dniami ale wyszło mi ze 2,5 misiaca bym tylko grał odjąc bloka;/;/)I jak usune blocka to jak mam sie przygotować??wbić skile na facc czy czekac na pacc??(palem jestem i drutem)zbierać kase na podróże czy czekac na paca?
Comment plx
Strzałka!
"Ip adress blocked 30 minutes(czy jakoś tak)" I co moge zrobić aby swobodnie logować sie w każdej chwili??
Też mam w Vectrze i u mnie wszystko ok.
Jak ma tanszy pakiet to ma taki problem, tez mialem
Kup se *********** i lacz sie przez proxy
Jak ma tanszy pakiet to ma taki problem, tez mialem
Kup se *********** i lacz sie przez proxy
wystarczy free proxy ale nie jestem pewien czy samo używanie jako proxy nie jest też nielegalne. Jakby co zadzwoń do obsługi klienta i pogadaj z nimi.
Mental II
12-05-2007, 18:34
Strzałka!
A teraz co do pacca. Gdybym usunoł owy problem myśle ze mógłbym być szczęsliwym posiadaczem pacca.Ale co niebede 90 zł wyrzucał na 2 miesiące gry z paccem(bo często jest ip block nie całymi dniami ale wyszło mi ze 2,5 misiaca bym tylko grał odjąc bloka;/;/)I jak usune blocka to jak mam sie przygotować??wbić skile na facc czy czekac na pacc??(palem jestem i drutem)zbierać kase na podróże czy czekac na paca?
Comment plx
Idziesz albo dzwonisz do siedziby swojego providera internetu czyli w tym przypadku "Vectra" i mowisz że chciał byś wyodrębnić swoj adres IP to jest dodatkowy koszt co miesiąc doliczany do rachunku za internet który wynosi różnie ale mniej wiecej wynosi to około~~ 10 pln
Pozdrawiam
Niedozwolony
13-05-2007, 12:33
hym... a jak zrobic tą free proxy?? Dziele neta z kumplem(chyba nielegalne)
jakieś screeny lub szczegółowo opisać plx:baby:
:cup: I odpowiadać na kolejne pytanie:Jak sie przygotować do pacca??:cup:
:cup: I odpowiadać na kolejne pytanie:Jak sie przygotować do pacca??:cup:
Zloz ofiare dla wujka Droma
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.